Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
Subiect: Re: 316 : Holod - Ciumeghiu Dum 16 Mai 2010, 17:32
Salutari la toata lumea... Am fost prin acea zona prin Iulie 2009 cu cativa pasionati si uitati cum aratau acele halti atunci...Incep de la Ciumeghiu pana la Holod... Ciumeghiu
Halta Glad
Halta Batar dupa cum vedeti ...devastata ...
Oricum era pazita de ''domnu Impiegat' '
Halta Taut..se vede grija purtata acestei halti ...
Halta Gurbediu...ce ati zice cand ar veni o ploaie buna sau un ger tare si sa astepti trenul ala ?
Tinca... aici este o statie buna .Cand am venit inapoi dinspre Holod dupa aceasta statie trenul a fost luat la tinta de niste copii spargandu-i un geam...
Pe partea cealalta de gara se afla un Complex de porci sau vaci ca mirosea tare urat in zona asta...
Am plecat mai departe...
Halta Rapa...asta e cea mai buna poza ce o am cu aceasta halta.Atunci nu am vazut ce halta era de atatea buruieni si boscheti dar am aflat mai tarziu... urmatoarea Halta ..este Dumbrava Bihor
Urmatoarea Halta Holod Vest
BAI ce faceti?
Si Holod
De la Ciumeghiu la Holod este 45 kilometri pe care i-am mers cam intr-o ora.Salut La toata lumea.
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
Ieri, 01.02.2015, am făcut o plimbare pe linia Ciumeghiu - Holod - Vașcău împreună cu Cristi CFR. Era multă vegetație pe lângă calea ferată, așa că am pozat doar gările și haltele în care am oprit.
Plecăm din Ciumeghiu cu automotorul celor de la InterRegional
Semnalul de ieșire din Ciumeghiu care arată direcția Holod
Linia din stânga, cea pe care ne aflăm noi, este linia Ciumeghiu - Holod, iar cea din dreapta este linia Oradea - Arad - Timișoara
Prima oprire: halta Glad
Batăr
Tăut
Gurbediu
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011