Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

TRENUL REGAL

In jos 
+66
marius_catalin84
Vitosa
Maddox
Semafor
sergiu.asi
catalinu'
sovidiu
dan tm
ets2oltromânia
Desiro256
NIKU24
IonutCFR2009
Motreanu Sorin
Alextasy
marius664
Katalyn
ALEXCFR
EuroNight
TonyGFR
dananews
Michael
George
florin.lifticariu
phnegativ
mishu88
Adirmvl
AndreiCFRbv
cristi_tgv
maris.constantin
19jimmy84
Scoop
kasapis2007
nemotoujours
Rarau
LanceR
ANDU2100HP
spiderpc
TVlad
Adrian78
bostanescu 2
membru dezactivat ,
adycfrbucuresti
mariuscfrbucuresti
AlexD
DUAL
cristi CFR
baiazid
Hurricane
Lafont
Vlad
Mihay
AndreiCFRBucuresti
Vioooorel
Spartan1948
COSTACHE MIHAIL
Katalin4653
allred
AndiCFR
FeroFan97
M.I.C.I.
kristi kkk
stefan_br
Dr2005
Alex Avram
AndreiStefan
Bayazid
70 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9710
Data de inscriere : 02/11/2008

TRENUL REGAL - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeMier 03 Apr 2013, 18:07

Ar fi interesanta si posibila o colaborare cu TFC pentru realizarea unor curse turistice pe sectia Ploiesti Sud - Slanic si Ploiesti Sud - Maneciu ?

adycfrbucuresti

adycfrbucuresti

Numarul mesajelor : 119
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5191
Data de inscriere : 26/01/2011

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeMier 03 Apr 2013, 22:40

Trenul Regal Bucuresti Nord 1.4.2013
Sus In jos
https://www.youtube.com/adycfrbucuresti
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Localizare : Bacau
Reputatie : 4978
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 04 Apr 2013, 13:33

Niste fotografii de reskin cu ldh-ul celor de la WIEBE? Una frontala si 2 laterale, una cu capota mica si cabina ci cealalta cu capota mare, eventual fara wide angle? Ar fi nemaipomenita pentru un reskin in trainz. Sau daca n-are nimeni, poate ne ajuta cineva si face niste poze bune de reskin.
Daca are cineva gata facute, astept un pm ceva. Multumesc anticipat!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8694
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 04 Apr 2013, 15:53

Am fost si eu astazi si va spun ca la al3lea vagon nu am mai suportat, am coborat si am plecat acasa. In schimb locomotiva celor de la Wiebe e o bijuterie care s-a lasat pozata din toate pozitiile. Locomotiva a meritat vizitata trenul nu, asta mi-e pararea nu vreau sa intru in detalii.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 04 Apr 2013, 17:11

AlexD a scris:
Am fost si eu astazi si va spun ca la al3lea vagon nu am mai suportat, am coborat si am plecat acasa. In schimb locomotiva celor de la Wiebe e o bijuterie care s-a lasat pozata din toate pozitiile. Locomotiva a meritat vizitata trenul nu, asta mi-e pararea nu vreau sa intru in detalii.
Nu ai mai suportat ce? Poti sa fii mai concis? Mirosul era intr adevar deranjant.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 04 Apr 2013, 18:03

Mirosea a putrezit/mucegai, un aer foarte ud si rece, era mult mai frig in vagoane decat afara. Nu mai spun de inghiesuiala, tipete si urlete din partea unor copii razgaiati. Canapele rupte si intoarse invers cu un miros care nu poate fi descris.
Nu contesta nimeni(nici eu) ca acest tren nu are valoare istorica dar daca tot ai de gand sa defilezi cu el macar tu(SFT) dati interesul cat de cat sa fie ceva frumos sa atraga vizitatorii nu sa-i alunge.
Oricum, s-au umplut de bani, cred ca se apropie bine de 100.000lei incasari din bilete pentru astea 7 zile.

Cineva a intrebat ce s-a intamplat cu trenul sanitar iar eu am intrebat de vagoanele taiate in Gara Obor acum 2 ierni iar raspunsul celor de la SFT m-a facut sa cobor din tren, si anume. Vagoanele taiate in Obor erau mai vechi decat trenul regal dar nu aveau nici un fel de valoare, nici istorica nici de patrimoniu iar trenul sanitar l-au taiat si pe ala la fel, din cauza ca nu avea nici un fel de valoare.
Asta e tara in care traim, o sa ne trezim ca nu mai avem nimic si atunci o sa ne intrebam ce s-a intamplat.

Ultima editare efectuata de catre AlexD in Vin 05 Apr 2013, 10:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Bayazid

Numarul mesajelor : 132
Reputatie : 4436
Data de inscriere : 18/02/2013

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 04 Apr 2013, 22:23

AlexD a scris:
Locomotiva a meritat vizitata trenul nu, asta mi-e pararea nu vreau sa intru in detalii.

Daca taceai, filosof ramaneai...
Sus In jos
http://www.construim-romania.ro
Bayazid

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 04 Apr 2013, 22:37

AlexD a scris:
Mirosea a putrezit/mucegai, un aer foarte ud si rece, era mult mai frig in vagoane decat afara.
La urmatoarea expunere cu public te asteptam cu un spray dezodorizant, cumparat din banii tai, pe care sa te muncesti singur sa-l aplici prin tren. Si vei vedea ca n-o sa mai miroasa.

AlexD a scris:
Nu mai spun de inghiesuiala, tipete si urlete din partea unor copii razgaiati. Canapele rupte si intoarse invers cu un miros care nu poate fi descris.
Daca ai fi venit in Mogosoaia la munca, poate apucam sa le curatam inainte de expunere.

AlexD a scris:
Nu contesta nimeni(nici eu) ca acest tren nu are valoare istorica dar daca tot ai de gand sa defilezi cu el macar tu(SFT) dati interesul cat de cat sa fie ceva frumos sa atraga vizitatorii nu sa-i alunge.
Daca tot te dai pasionat, tu, AlexD, macar DA-TI interesul si pune mana sa-l faci frumos sa atraga vizitatorii.

AlexD a scris:
Oricum, s-au umplut de bani, cred ca se apropie bine de 100.000lei incasari din bilete pentru astea 7 zile.
Clar ca s-au umplut de bani 🐷 Cum ai ajuns tu la 100.000 lei din 3000 de vizitatori, numai tu stii.

Asta ca sa nu mai vorbim de costurile de intretinere a trenului, pentru care s-a si facut evenimentul: 9000 RON bateriile / vagon de exemplu. Sau revizii de 5.000 EUR / vagon, alt exemplu.

AlexD a scris:
Cineva a intrebat ce s-a intamplat cu trenul sanitar iar eu am intrebat de vagoanele taiate in Gara Obor acum 2 ierni iar raspunsul celor de la SFT m-a facut sa cobor din tren, si anume. Vagoanele taiate in Obor erau mai vechi decat trenul regal dar nu aveau nici un fel de valoare, nici istorica nici de patrimoniu iar trenul sanitar l-au taiat si pe ala la fel, din cauza ca nu avea nici un fel de valoare.

Asta-i un raspuns inventat. Nu asta ti s-a spus. Ti s-a spus ca nu erau clasificate in Patrimoniul istoric. Nu ma oboesc sa-ti mai explic. Sunt convins ca stii mult mai bine.

AlexD a scris:
Asta e tara in care traim, o sa ne trezim ca nu mai avem nimic si atunci o sa ne intrebam ce s-a intamplat.

Nu-nu. Tara in care traim e asta a atarnatorilor ca tine, care nu-s in stare nici sa puna mana sa faca, nici sa dea bani, dar sunt gata sa dea cu pietre in orice actiune a altora. Si asta da, e motiv de greata. Poate de aia ai coborat din tren: te-ai vazut in oglinda.

PS. In fiecare seara trenul este aspirat cap-coada. Te-astept sa cureti pernele alea care nu ti-au placut. Apropo, nu-s 6 luni de cand Familia Regala a fost cu acest tren la Alba Iulia. Ne cerem scuze ca Trenul Regal al Romaniei este atat de mult sub inaltele tale standarde.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 10:14

Mi-am spus parerea, nu am judecat pe nimeni. Si nu uita ce am spus clar inainte sa plec sa 'vizitez' acel tren, am spus ca ma duc special pentru locomotiva, nu pentru altceva.
Asta e, imi pare rau dar nu e vina mea ca nu suport umezeala excesiva, mirosul de mucegai si igrasia, toate astea 3 combinate la un loc ma fac sa nu mai pot sa respir cum trebuie.
Poate pe viitor sa fie mai bine.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 12:09

Mai baiazide,nu mai improsca , cu noroi pe orice persoana care are o parere critica. Ce daca ai pus osul la munca? Foarte bine,felicitari. Asta nu inseamna ca gata,nimeni nu are voie sa isi spuna parerea-critica. Stii sa accepti o parere buna,care recunoaste meritele celor care au muncit,dar trebuie sa accepti si o parere critica. Personal,nu am fost la bucuresti,pentru a vedea acel tren,dar daca omul (AlexD) spune adevarul,atunci este o mare bulina neagra pentru cei care au muncit, ca s-au inecat ca discriminatii la mal.
Inca odata iti spun,tot respectul pentru cei care au muncit la acel tren,dar mi se pare ca prea o faci pe eroul,ca si cum tu,sau ma rog,mana aia de voluntari ar fi singurii oameni muncitori din Romania. Asta nu inseamna ca nu poate critica nimeni munca facuta.
Sus In jos
bostanescu 2

bostanescu 2

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 101
Localizare : Stadionul Giulesti
Reputatie : 4279
Data de inscriere : 05/04/2013

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 12:34

AlexD are dreptate.Mirosul a fost cumplit,nu se putea sta mai mult de cateva minute.Pacat de acest tren,nu a fost intretinut,probabil a stat afara si a intrat umezeala in el.Totusi este de apreciat munca voluntarilor.Ma bucur ca se misca ceva si in romanica asta amarata
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9710
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 14:58

Bayazid a scris:

Asta-i un raspuns inventat. Nu asta ti s-a spus. Ti s-a spus ca nu erau clasificate in Patrimoniul istoric. Nu ma oboesc sa-ti mai explic. Sunt convins ca stii mult mai bine.

Sa inteleg ca acest lucru justifica vanzarea trenului de epoca Bucuresti ?
Singurele 2 vagoane BMX in stare buna din Romania, un vagon Breda si un Hect in stare buna...
Legat de restaurant nu ma pronunt pentru ca era o strutocamila.

As vrea sa stiu si eu , ca vad ca ai cunostinte
Ce s-a intamplat cu trenul Timisoara ?

Bayazid

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 20:23

Spartan1948 a scris:
Mai baiazide,nu mai improsca , cu noroi pe orice persoana care are o parere critica.

Sa spui ca mirosul insuportabil iti face greata nu e "critica". E o minciuna menita sa improaste cu noroi munca si efortul a vreo 40 de oameni. Respect parerile critice care au ca scop rezultate mai bune. Mi-e sila de mizerii si le tratez ca atare. Alles klar?

Spartan1948 a scris:
Inca odata iti spun,tot respectul pentru cei care au muncit la acel tren,dar mi se pare ca prea o faci pe eroul,ca si cum tu,sau ma rog,mana aia de voluntari ar fi singurii oameni muncitori din Romania. Asta nu inseamna ca nu poate critica nimeni munca facuta.

Ce-are-a face eroismul cu voluntariatul? Au fost peste 20 de voluntari, nu am fost singur. Am pretentia ca macar comunitatea de pasionati sa aprecizez munca si sa nu improaste cu noroi. Daca va e prea greu, nasol: cum eu trebuie sa va suport "critica", asa si voi trebuie sa-mi suportati "reactia".
Sus In jos
Bayazid

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 20:24

AlexD a scris:
Asta e, imi pare rau dar nu e vina mea ca nu suport umezeala excesiva, mirosul de mucegai si igrasia, toate astea 3 combinate la un loc ma fac sa nu mai pot sa respir cum trebuie.

Poate esti asmatic. Prin tren trec zilnic peste 1000 de oameni (azi au fost cam 1200). Iar alti 20 isi petrec ziua in tren. Nu s-a sufocat niciunul. Si nici n-a vomat. De-asta zic: poate problema e la tine.
Sus In jos
Bayazid

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitimeVin 05 Apr 2013, 20:25

bostanescu 2 a scris:
AlexD are dreptate.Mirosul a fost cumplit

Asta-i o minciuna sfruntata din categoria "de ce n-ai, ma, basca?"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

TRENUL REGAL
Sus 
Pagina 8 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive clasa 80 si 81 (LDH 125)
» Trenul Regal la Alba Iulia
» Oradea- Chisinau (CFM)- Oradea
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» La drum cu trenul......

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: