DA si el zice ca "la mine toate trenurile sunt de Galati?" !! Care sunt celelalte posturi in care zic ca si alt tren ar fi de Galati?
Cu 3 pagini in urma era tot o dezbatere de genul asta,cu trenuri de Galati si Buzau....D-asta spuneam,ca la tine toate trenurile vin de la Buzau sau Galati.Cand mai pozezi,du-te pana la intrarea pe peron si uite-te pe tablita care indica numarul trenului
Mushu
Numarul mesajelor : 187 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4509 Data de inscriere : 28/01/2013
Pai si eu am zis ca e de la Galati? Cand a venit atunci seara,a anuntat ca vine IR de Brasov si trage la linia 6. N-am notat informatia asta asa ca pana am ajuns acasa am uitat ultimele litere de la Brasov si atunci cand am ajuns acasa mi-am adus aminte ca locatia parca incepea cu B! B....B....Buzau! Si asa le-am incurcat! Poate vrei sa spui ca user-ul Katalin4653 a pomenit de IR de Galati, nu eu! Cand am pozat-o pe 671 era tarziu, nu mai era afisajul de la inceputul peronului, dar la tabelul mare pe centru' inca mai era un IR de Galati si acela trebuia sa sosesca la o anumita ora, avea intarziere 15 minute, cand a ajuns acesta ora acea + intarzierea, el PAREA sa fie! Cand pomenesti pe cineva fi sigur ca el este, nu confunda pe altu pentru altceva doar pentru ca acela era si el in discutie! Daca dai inapoi, spun asa "Asa Brasov, am uitat. . .my bad" dar daca o dam pe Galati atunci
allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6606 Data de inscriere : 02/08/2012
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8378 Data de inscriere : 20/06/2009
Daca va deranjeaza acest lucru as avea o propunere sa deschidem la discutii libere un topic unde vom putea scrie Locomotiva X la Trenul Y,asta doar daca sunt de acord moderatori sau administratori.
Lasa-i sa puna, intra omul vede ce masina e la cutare tren, ca oricum peste cateva ore se sterg mesajele de genul 671 la IR 1637, dupa care apare poza cu trenul si locomotiva respectiva, adica cu detalii. S-au mai sters si nu s-a plans nimeni, nici nu ar avea cum din moment ce astea is dispozitile.
ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10610 Data de inscriere : 16/06/2010