Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
andreysc7

Numarul mesajelor : 19
Reputatie : 4423
Data de inscriere : 14/10/2012

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Empty
MesajSubiect: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 17:27

Salut, sunt nou pe aici si nu pot sa zic ca sunt un pasionat de trenuri, dar imi place sa le modelez in 3D . Aveti si aici o locomotiva cu aburi din parcul/muzeul din Resita ce am modelat-o. Acum as avea nevoie de niste poze cu 40-0375-2 din mai multe unghiuri si la majoritatea pieselor ca sa o pot modela si pe aceea. In genul acestor poze pe care le-am facut in Resita (nu vreau sa imi fac reclama la site, ci doar sa va arat ca cum as avea nevoie) : http://tutorial-z.com/steam-engine-locomotives-reference-images/2/ . As fi facut eu pozele dar nu mai stau in romania si de aceea as avea nevoie de putin ajutor.

O alta intrebare ar fi aceasta : la locomotiva ce am modelat-o, ce vagoane se foloseau pe vremea aceea ? :-/ As prefera sa stiu ce vagoane pentru marfa.

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Steamenginelocomotive1
Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Steamenginelocomotive2
Sus In jos
Amiralul

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6502
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 17:40

Locomotiva a fost pentru cai ferate forestiere,ori avea ceva vagoane ca astea
http://istoriabanatului.wordpress.com/2011/08/20/mircea-rusnac-cai-ferate-forestiere-in-banat/
sau numai carucioare cu boghiu pe care se incarcau busteni lungi.
Sus In jos
andreysc7

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 17:47

Multam fain Very Happy, O sa continui sa fac vagoanele acelea din link pentru locomotiva asta Very Happy
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6368
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 20:47

Poza ceruta dar daca te ajuta e foarte bine
Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  IMG_3300
picture hosting
P.S.Cand tremini imaginea cu aceasta locomotiva 3D as dorio si eu
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
andreysc7

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeDum 14 Oct 2012, 21:52

Da ma ajuta dar nu cat as avea nevoie Neutral. Am nevoie de mai multe poze (latera, fata , spate,) poze la roti , piese, si celelalte detalii, chiar si o poza de sus daca se poate. Nu pot modela avand doar o poza Smile de aceea am cerut aici pe site , ca am vazut ca multi lucreaza in domeniu si poate au 5 minute libere vreodata sa faca niste poze mai detaliate Smile si la o rezolutie putin mai mare ca sa pot da zoom . Am postat mai sus cam cum sa fie pozele Smile .
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8391
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 18:37

Am eu citeva poze mai detaliate cu vagonetii aceia pentru busteni, formati din doua boghiuri legate intre ele:

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  DSC08976

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  DSC08968

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  DSC08980

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  DSC08969

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  DSC08972

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  DSC08979

Sus In jos
andreysc7

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeVin 19 Oct 2012, 11:07

Multumesc foarte mult Very Happy . Ce pot sa cer mai mult de atat Very Happy . Acuma astept sa vina noile piese pentru un PC nou si o sa ma apuc de modelat. Pe saptamana viitoare o sa postez rezultatele Very Happy

Intrebare : Ce sunt alea inalte ? Vad ca sunt niste cabluri, lemnele erau prinse cu ajutorul lor ? sau ?
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeVin 19 Oct 2012, 21:48

Da, bustenii se stivuiau longitudinal, bratele acelea verticale au o oarecare mobilitate si dupa ce se termina incarcarea bustenilor cablurile se treceau peste busteni si se stringeau ca sa ii tina mai bine.
Sus In jos
andreysc7

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeMier 21 Noi 2012, 16:40

Salut din nou.

Acum ma apuc de modelat vagoanele pe care stau bustenii ca pana acum am fost ocupat cu alte proiecte . Mai am o intrebare, se foloseau cate 2 vagoneti pentru busteni ? Sti cum zic ?
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitimeMier 21 Noi 2012, 21:33

Da, erau legati cite doi probabil cu un lant sau ceva asemanator cu lungime variabila astfel incit sa poata transporta busteni mai lungi sau mai scurti, dupa caz.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?    Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?  Icon_minitime

Sus In jos

Ma poate ajuta cineva cu niste poze ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mersul trenurilor 2021-2022
» Mersul trenurilor 2011-2012
» Mersul trenurilor 2012-2013 (1)
» Filmari diverse cu trenuri
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum