Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Info trafic - trenurile întârziate

In jos 
+92
cristy79
Bobby_TM
Sergiu rmn
Lafont
seby1998
gardianlinux
Shinkasen
marius_catalin84
TonyGFR
ALEXCFR
92Dragos
EuroDance
Rarau
19jimmy84
dandel
AndreiStefan
Capsuneanu
manuela
63-1143-5
Teodor
riciu
Tomi13leu
polione
razvan - trenuri
DPS
vanchorusebulgaria
Ioan Merticariu
redeme
pannonia express
eu
costi_dumitru
cristi CFR
myster2008
Raduku09
cstefan
Andrey_tm
cfr500
tzifrea
baiazid
cont dezactivat .
iuli.hard
lifetec
Jhonyla
Katalin4653
Adrian78
kristi kkk
Ionutz
ionutz85
George33
Radu.B
ionutz72
andreikiki
Adisoft1991s
Luna
AndiCFR
Vitosa
TVlad
rizelgeorgel2004
NicuS
maris.constantin
EuroNight
user dezactivat...
stefan_br
Norbi
frank81
The Legend
Ryan Anderson
kasapis2007
Warrior12
Spartan1948
cardinal
Razvan Tudor
membru inactiv
AlexD
Gabry Gabriel
Alex Avram
Cont dezactivat
Goanga
@ndrey
IonutCFR2009
halmarius
COSTACHE MIHAIL
Vlad
allred
Adirmvl
Nesebar
traian
Hurricane
Dr2005
roseanu
DUAL
nenuandrei
96 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6552
Data de inscriere : 10/10/2009

Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 19:59

Marius 926 a scris:
Si asta e doar inceputul...
Sa vezi cand se aseaza neaua bine, vor sta trenurile prin gari pentru ca pe angajati ii doare-n...palarie

Serios??? Dar pe cei din MT unde-i doare??? Pe guvernanti care datorita ,,luminatiei" creierelor lor netede precum geamul, a ajuns CFR-ul unde a ajuns....UNDE-I DOARE de 23 ani???? Ne-am invatat sa dam cu bolovani in servitori nu in boieri!!! Asa ne-am invatat! N-or fi simplii angajati TOTI niste sfinti, insa nici sa-i bagam pe toti in aceeasi oala a vinovatiei de ceea ce se petrece la CFR. Factorii de decizie si marii stabi din MT si CFR sunt vinovati! Ei isi vara banii in ,,teschereaua lor" nu simplii angajati! Hai sa mai si gandim putin....Parerea mea!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 20:01

Stai un pic Sergiu ca acum inca ii mai doare , ca maine sunt votarile .. dar sa vezi tu in urmatorii 4 ani care vor incepe de maine seara in colo.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 20:07

D-l Sergiu si "boierii" din cfr tot angajati sunt, si precum zicala pestele de la cap se-mpute deci p-aia "mici" e normal sa-i doara pe undeva...
Nu cred ca si-avea rost comentariul tau "acid"...
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 20:13

Marius 926 a scris:
D-l Sergiu si "boierii" din cfr tot angajati sunt, si precum zicala pestele de la cap se-mpute deci p-aia "mici" e normal sa-i doara pe undeva...
Nu cred ca si-avea rost comentariul tau "acid"...

Atunci explica succint despre care categorie de angajati faci referire ca sa nu mai ,,acidulez" cu replica mea -pertinenta de-altfel! Nu de alta dar cand apare o confuzie, logic, apar si comentarii sau replici ulterioare! Asadar comentariul meu ,,acid" s-a cam strecurat cu rost, nu fara rost! Parerea mea...
...care este!!!
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 20:24

In ordine de la mare pan' la mic
Auzi Sergiule las-o balta, tu n-ai cu cine sa te certi? Esti cu c****' in sus azi?
E ultimul mesaj la care-ti raspund.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 20:39

Marius 926 a scris:
In ordine de la mare pan' la mic
Auzi Sergiule las-o balta, tu n-ai cu cine sa te certi? Esti cu c****' in sus azi?
E ultimul mesaj la care-ti raspund.

In fine... inainte de-ati sari tie ( nu mie!!) mustarul, invata sa explici CLAR ceea ce ai de spus nu sa creezi confuzie datorata lacunelor tale in exprimare iar daca am raspuns unui mesaj NEOFENSATOR, te repezi la mine. Controleaza-te inainte de a replica dur!!! Eu cred ca ti-am vorbit -virtual cum se zice- destul de cumsecade. Daca tu ma iei cu ,,cartierisme" de parca ne-am fi ciocnit rucsacii in gara la Busteni folosind expresii de genul:,,c***l in sus"...atunci sincer nu ti-ai gasit partener de intimidare!!! Cauta-ti pe altul. Chef de cearta nu am avut si nici nu am. Iar cu unii care scriu lasand pe ceilalti sa descifreze ceea ce ai vrut sa zici,... nu-mi obosesc creierii!!!
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3335
Reputatie : 8739
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 21:16

Marius 926 a scris:
Rog respectuos toti pasionatii feroviari cu drept de vot schimbati maine soarta tarii..
adica, cu cine zici sa votam ?!

oricum, Sergiu are dreptate, sunt salariati si salariati, unii mai boieri, altii mai amarati, ca mine, de ex.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 21:20

Pai spuneti tot proverbul, pestele de la cap se impute si se curata de la coada a21 cam asa e la noi...
Sus In jos
myster2008
Administrator
Administrator
myster2008

Numarul mesajelor : 1387
Varsta : 42
Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania
Reputatie : 7076
Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 21:21

Baieti ...va rog...din nou on-topic ...@Marius926 si @Onofrei Sergiu Gabriel76 .....discutii si polemici pe privat , bineinteles intr-un limbaj normal .
Multumesc!
Sus In jos
http://www.forumtrenuri.com
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 21:27

Prima ninsoare in Timisoara a paralizat orasul iar statiile CFR sunt izapezite zdravan, zapada deja este la 15 cm deasupra ciupercii sinei si ninge in continuare.
Toate trenurile care ies sau intra in Timisoara Nord au intarzieri cuprinse intre 0-20 minute.

Vitosa

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 21:35

Ok myster2008 am inteles mesajul. Am incheiat discutia. Multumesc pentru intelegere.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 21:41

Nu MTI-ul trebuie să facă deszăpezirea, ci gestionarul de infrastructură. Care gestionar, adică CFR S.A., pe Regionala Timişoara are disponbil fix 1 (UNUL) plug WPZ, dar nu (mai) are locomotive apte să îl împingă. Cum, însă, cei de la CFR Călători au triplat preţul de închiriere, CFR Marfă nu prea are ce să le dea, iar privaţii nu au nici ei, e posibil să ne trezim cu trenuri anulate de mâine.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeSam 08 Dec 2012, 23:35

Ultima zi de intarzieri pe mersul vechi in statia Ploiesti Vest :

Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Imag006
image ru

IR 1582 - a avut 130 min
pe seara IR 1746 25 min care au devenit 35 min si IR 1631 Constanta-Oradea cu 130 min intarziere.

La Sud dimineata IR 382 Sofia-Moscova avea 80 min intarziere.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 10:38

Cea mai mare intarziere de astazi de pe 502 a fost de 20 min la trenul 1833, in rest se circula bine in ciuda stratului consistent de zapada.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 11:25

Mister2008 la fel si eu am incheiat discutia. A fost doar o confuzie si poate atat eu cat si Marius am fost putin mai...suparati. Traind in tara asta,...este de inteles!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Info trafic - trenurile întârziate
Sus 
Pagina 20 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile întârziate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: