|
| Info trafic - trenurile întârziate | |
|
+92cristy79 Bobby_TM Sergiu rmn Lafont seby1998 gardianlinux Shinkasen marius_catalin84 TonyGFR ALEXCFR 92Dragos EuroDance Rarau 19jimmy84 dandel AndreiStefan Capsuneanu manuela 63-1143-5 Teodor riciu Tomi13leu polione razvan - trenuri DPS vanchorusebulgaria Ioan Merticariu redeme pannonia express eu costi_dumitru cristi CFR myster2008 Raduku09 cstefan Andrey_tm cfr500 tzifrea baiazid cont dezactivat . iuli.hard lifetec Jhonyla Katalin4653 Adrian78 kristi kkk Ionutz ionutz85 George33 Radu.B ionutz72 andreikiki Adisoft1991s Luna AndiCFR Vitosa TVlad rizelgeorgel2004 NicuS maris.constantin EuroNight user dezactivat... stefan_br Norbi frank81 The Legend Ryan Anderson kasapis2007 Warrior12 Spartan1948 cardinal Razvan Tudor membru inactiv AlexD Gabry Gabriel Alex Avram Cont dezactivat Goanga @ndrey IonutCFR2009 halmarius COSTACHE MIHAIL Vlad allred Adirmvl Nesebar traian Hurricane Dr2005 roseanu DUAL nenuandrei 96 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5135 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 15:39 | |
| Azi am venit la Constanta cu trenul Oradea-Bucuresti de 8:20 care bineinteles ca a sosit cu intarziere de 15min. in Bucuresti, iar la Cta a sosit cu intarziere de o ora! Cu opriri si inainte de Fundulea naiba stie de ce, sa astepte un marfar care trecea din directia opusa, si a mai oprit si in alta parte nu mai stiu pe unde. Ieri am venit de la Calimanesti la Bucuresti bineinteles cu intarziere de vreo 40 de minute cu Desiro, "sageata", unde veceul era o mizerie unde nu mergea nici macar apa iar treaba mica se adunase in toaleta! Halal sa mai mergi cu trenul in ziua de azi! Nasu' intrebat fiind de un calator de ce sunt conditiile astea, a spus ca "sunt si ele vechi de 8 ani"... Stiti ce janghine circula pe Babeni-Rm. Valcea, 21-47 din alea cu usa la mijloc de pe timpul lu' Pazvante? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 15:59 | |
| @traian , nu mai spune ca 21-47 sunt janghine , asa am spus si eu de malaxa ca sunt janghinoase dar iti sare lumea in cap , chipurile doar ce e vechi e bun si cu astea trebuie sa ramanem pe veci dar ne vaitam ca vrem o tara ca afara , cu ce ? cu vechituri ? nu cred , ne uitam cu invidie la ce material rulant au nemtii dar la noi daca se aduce ceva nou nu este bine .............. sa traiasca CFR dar cum o sa traiasca nu stiu ca lumea fuge de tren si de conditiile din aceste vechituri depasite de vreme . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 19:28 | |
| - karpaty a scris:
- ne uitam cu invidie la ce material rulant au nemtii
... apoi îl vedem la noi, după ce Griviţa sau Remarul ia câteva miliarde bune pe ,,modernizare", adică pe vopsire şi tapiţarea scaunelor. Văd că toţi vă plângeţi că vagoanele sunt vechi... aţi văzut ce vagoane are MAV, de exemplu? Că la interior arată fix ca 21-47-urile noastre. Dar nimeni de la noi nu se plânge că în tren se fumează, că unii călători sparg seminţe, taie scaunele sau fumează în budă şi o înfundă. Deh, românul e fiţos, se uită întâi la marcă, după aia la condiţii (văd asta şi în Bucureşti, la autobuze... toţi au orgasm când văd Mercedes şi înjură când le vine în staţie un Daf din '94. Da' nimeni nu vede că în Mercedes pute a motorină, că uşile se închid/deschid greu, că linoleumul e rupt şi scaunele zgâriate... că e Mercedes, domne!). În schimb, dacă urcă vreun jegos într-un tren de Regiotrans imediat urlă toţi că în Regiotrans e jeg, mizerie ş.a.m.d.. Am mers acum vreo 2 săptămâni de la Bucureşti la Timişoara. La Bucureşti vagonul era destul de curat, budele mergeau, uşile stăteau închise. La Roşiori, după ce au coborât blatiştii (adică vreo 3/4 din călători) erau pe jos sticle de bere, ambalaje, budele din vreo 3 vagoane (din 4) erau înfundate, iar la vagonul meu rupseseră încuietorile uşilor (probabil ca să coboare în mers) şi înainte de Lugoj, unde se merge cu 120 km/h, era să zbor din tren când am fost la budă. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 20:29 | |
| Doctore nu te supara,dar la MAV nu pute in By'ul lor ordinar a mucegai ,musama ieftina si pisat uscat.Mi ai adus aminte de o faza in CFR in A 1824.. Daaaa, cand 1824 era facut cu 8 26-16 si era limitat la Deva ... In statia Videle a urcat un cersetor,si jur,cand a intrat ala in salonul de jos.In urmatoarea secunda dupa ce s-a deschis usa(ca pe vremea aia functionau de la buton) o putoare de aia ordinara de nici la groapa de gunoi nu intalnesti asa ceva .Lacrimai efectiv de la duhoare.Il chem pe nas si zice.Si eu ce sa-i fac?Are bilet... Noroc,noroc ca nu a avut bilet in vagonul ala...Mai ales ca nu se puteau deschide geamurile. Peste tot sunt persoane mizere,dar pe auto macar nu-l ia soferu ) .. pe tren ce-i pot zice nasii cand are bilet? |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 20:38 | |
| Dar cineva nu poate fi dat jos daca ii deranjeaza pe ceilalti calatori? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 21:40 | |
| - DUAL a scris:
- Doctore nu te supara,dar la MAV nu pute in By'ul lor ordinar a mucegai ,musama ieftina si pisat uscat.
Păi călătorii lor nimeresc vasul budei, nu se uşurează pe lângă. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 21:40 | |
| @DUAL vina este din ambele parti , atat la CFR ca nu fac curat in vagoane asa cum ar fi normal dar si din partea calatorilor care sunt crescuti in jungla si nu stiu ce e aia sa pastreze o curatenie , de multe ori am auzit zicala "ce daca arunc pe jos , de asta sunt femeile de servici , sa faca curat " pai daca asta e mentalitatea ne meritam soarta , chiar si pe controlori nu i intereseaza ce face calatorul in tren , atat sa nu i dea foc la vagon ca in rest se sta incaltat pe banchete , se rup perdele , se trantesc usile etc , aici este vorba si de educatia calatorilor si ca a venit vorba de educatie , ce educatie sa mai aibe romanul cand majoritatea din zilele de azi nu sunt in stare sa ia un bac sau educatia de acasa care lipseste , acum copilul nu mai primeste bataie nu mai trebuie sa tipi la el , ce mai e ca pe vremuri dar pe vremuri copiii aveau mai mult bun simt si aveau o educatie acum .................... si acesti copiii se fac oameni maturi care la randul lor fac copiii si cum ei nu prea stiu ce e aia o educatie nici ei nu au ce educatie sa le dea la copiii lor , este un cerc , romanul este nepasator , strica si distruge , sa mai spun ca de multe ori am vazut calatori care mergeau cu nasul si in vagoane modernizate sau in automotorul ADH desfaceau suruburile sau scoteau cate un cos de gunoi plus multe altele , astia suntem . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Joi 04 Oct 2012, 23:07 | |
| @karpaty cand pleaca trenurile din statii sunt curate luna..In toata istoria de mers cu trenul de cand sunt wc vacuumetrice sunt spalate.Dacia e mereu curat,1621 la fel ,Ister nu mai vorbim .. 521 la fel .. problema e calatorul nu CFR.Chiar am postat aici pe forum cum o cretina si-a aruncat bumbacu in buda,in 1621 si la Brasov un nene de acolo s-a chinuit 10 minute cat a fost oprirea sa desfunde wc'ul.Saracul om ce-a indurat in buda aia a fost horror.Pana la urma a plecat asa .Asa a plecat 84-96 cu 1 buda si aia infundata,din cauza unei incuiate. De cand ma stiu trenurile de rang superior au fost mai curate,ca e lumea mai civilizata.La regio indiferent de firma(CFR TFC RT),sa te fereasca Dumnezeu de ce specimene gasesti! Solutia e amanda.Amendeaza-l odata da nu cu 100 de lei , cu vreo 10.000 pentru un scuipat/calcat iarba/traversat pe rosu.Si iti garantez ca 1 data o musca,a 2-a oara sufla in iaurt.Acelasi sistem e si dincolo,un scuipat 1500 de euro. |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5135 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Vin 05 Oct 2012, 14:12 | |
| Hai sa va zic alt pocinog: ieri a plecat matusa de la noi la Borsa, cu trenul de 14 la Bucuresti, de acolo urmand sa ia Sighetul de 17:55. Doua ore a avut asta de la Cta intarziere, si noroc ca au fost angajati cfr in civil in tren si i-au rugat mai multa lume sa spuna conductorului sa amane plecarea trenului de Sighet cu 10 min. sa-l poata prinde si ei, ca multa lume mergea in MM. Altii care mergeau in Craiova au pierdut saracii legatura! Pai in atare conditii, cum sa nu alegi autocarul? Oricat de sigura ar fi calatoria cu trenul fata de masina, dar cand nu esti sigur de nimic, de curatenie, de prins legatura, samd...cum sa nu-l alegi? |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6602 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Vin 05 Oct 2012, 18:42 | |
| IR 1645 intarziat azi 35 minute in sinaia. IR 1347 a avut 85 in Buc Nord 1622 e afisat cu 160 de minute aici - asta ce a mai patit? |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Vin 05 Oct 2012, 21:37 | |
| In aceasta seara la PLoiesti Vest IR 12122 ( 1622 ) Timisoara-Buc.Nord 20 min, probabil cu defectiune pe tabela, caci la scurt timp au afisat 120 apoi 150 iar la statie au anuntat 150 min. IR 1631 - 30 min posibil sa se fi prelungit ca in fiecare seara. IC 532 - 25 min.
|
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Vin 05 Oct 2012, 21:43 | |
| Poate avea 20, iar apoi s-a întamplat ceva şi a crescut la 120 (de ex. defectare locomotivă) |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Mar 09 Oct 2012, 10:56 | |
| Se ingroasa gluma rau de tot cu IR 1582 CT-Buc-Brasov azi la 10:51 a plecat din Ploiesti Vest. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Mar 09 Oct 2012, 22:05 | |
| Se ingroasa rau de tot gluma si pe M800. Plini de nervi pentru ca un tren personal a stationat in Fundulea peste 50 de minute in aceasta dupa amiaza unii calatori au plecat pe jos pana la prima statie, la Mostistea, pentru ca acolo doreau sa coboare. Iar altii au luat microbuzele din Fundulea. Ma refer la 8017.
Alteori acest tren stationeaza peste 50 de minute in Branesti. Calatorii care mergeau cu personalul pana la Fundulea sau Sarulesti, coborau din personal si se urcau intr-un IC care venea de la Bucuresti dar care si acesta oprea in Branesti pentru a procura ordinul de circulatie, si evident acest IC mai oprea si in Fundulea sau Sarulesti tot pentru celelalte ordine de circulatie, un motv bun pentru a cobori navetistii urcati de la Branesti.
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mar 09 Oct 2012, 23:12, editata de 1 ori |
| | | nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6390 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate Mar 09 Oct 2012, 22:55 | |
| Eu zic că pe M800 e ceva putred la mijloc dar nu stiu ce si nu imi dau seama:poate o fii de la deraierea de asta iarna a lu 42-0302-2 dar nu imi vine a crede;orcum nu bag mâna in foc ca nu stiu mai multe dar asta e parerea mea |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile întârziate | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |