Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Czirjak Arpad

Numarul mesajelor : 318
Reputatie : 4829
Data de inscriere : 07/08/2012

Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Empty
MesajSubiect: Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului   Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Icon_minitimeJoi 16 Aug 2012, 10:45

Acum am descoperit-o pe google-maps. Este, sau a fost o cale ferată normală, singur fir neelectrificat cu semnalizare mecanică, cu doar cele 2 stații de pe această linie, probabil linie industrială pentru nu știu ce uzină, funcțională sau închisă, nu știu. Știe cineva mai multe?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13809
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului   Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Icon_minitimeJoi 16 Aug 2012, 11:25

Sigur a fost industriala. Avea aproape 7km. Acum e scoasa in totalitate. Au ramas doar terasamentul si pasajul peste DN 19B.
Sus In jos
Czirjak Arpad

Numarul mesajelor : 318
Reputatie : 4829
Data de inscriere : 07/08/2012

MesajSubiect: Suplacu - Valea   Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Icon_minitimeJoi 16 Aug 2012, 11:29

A circulat vreodată vreun tren de călători pe aici?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13809
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului   Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Icon_minitimeJoi 16 Aug 2012, 11:34

Nu cred.
Sus In jos
pety

pety

Numarul mesajelor : 50
Localizare : Simleu Silvaniei,413
Reputatie : 4694
Data de inscriere : 09/03/2012

MesajSubiect: Re: Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului   Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Icon_minitimeJoi 16 Aug 2012, 16:19

sigur era cale ferata industriala ;folosita de catre Petrom pt transportul titeiului
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului   Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului Icon_minitime

Sus In jos

Calea ferată Suplacu de Barcău - Valea Cerului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» Linia de centura a Bucurestiului
» Calea ferată Brașov-Satulung
» CFM-Moldova
» Ciudați pe calea ferată

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: ALTE LINII-
Mergi direct la: