Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenul în viaţa mea - Mihai Călin

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
mihai-calin

mihai-calin

Numarul mesajelor : 30
Reputatie : 5323
Data de inscriere : 14/05/2010

Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Empty
MesajSubiect: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 11:12

Printre hobby-urile mele se numară şi observarea, fotografierea sau filmarea trenurilor (în engleză şi pe scurt: trainspotting).
Această 'obsesie' nu s-a născut de ieri-de azi ci de pe la vârsta de 5 ani. La vremea aia, ţin minte cum mă rugam de bunicii mei să mă ducă în diferite zone că să văd trenuri, observând drumurile şi manevrele acestora. Mai ţin minte cum îmi minţeam prietenii de joacă, spunându-le cum m-am plimbat cu locomotiva şi până unde am fost Smile) (visam de pe atunci).

Pentru cunoscători, vă pot spune că aşa m-am familiarizat cu liniile ce legau Fabrica de pâine Titan cu Centura şi legătura Progresul cu zona CET Vest.
Pe aceste linii am prins transport de marfă şi manevre. Poate nu toţi ştiu că aceste linii sunt acum desfiinţate ori nefolosite.

Cu trecerea aniilor multe s-au schimbat. A fost copilăria, perioada şcolară, liceul etc. Nu am mai fost foarte activ în ceea ce priveşte această pasiune. Însă întotdeauna am iubit să călătoresc cu trenul şi nu am 'scăpat' nici până astăzi de acel fior inexplicabil pe care-l am când ma aflu în apropierea unei căi ferate.

În anul 2006 am hotărît să văd dacă mai există oameni cu acelaşi microb. Am fost incântat să aflu că există comunităţi foarte mari care unesc oameni cu această pasiune de pretutindeni.
De atunci, încet-încet am început să fac poze şi înregistrări video cu trenuri.

Vă pot spune că acest hobby mă relaxează, îmi dă şansa să aflu lucruri noi şi să cunosc oameni interesanţi.
Sus In jos
mihai-calin

mihai-calin

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 11:19

Voi pune aici link-uri spre montajele mele cu trenuri pe care încerc să le fac cât mai artistice, scurte şi neplictisitoare, că să fie plăcute şi de cei care nu îndragesc trenul în mod deosebit. Aşa că vă puteţi uita şi să-mi spune-ţi ce credeţi!

Gata cu povestitul! Urmează trenurile:
Sus In jos
mihai-calin

mihai-calin

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 11:42

1. Ceaţa întâlnită în Lunca Dunării, noiembrie 2009

2. Bulgaria-Express părăseşte Gara de Nord, august 2010

3. EA692 - Delfin în peisaj alpin, decembrie 2010

4. Regio 3006 prin ceaţă şi zăpadă la Predeal, decembrie 2010

5. Regio 2078 trece podul peste râul Olăneşti, Rm. Vâlcea, ianuarie 2011

Ultima editare efectuata de catre mihai-calin in Mar 17 Iul 2012, 00:46, editata de 1 ori
Sus In jos
mihai-calin

mihai-calin

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 13:32

6. Locomotivă înecată în fum, aprilie 2011

7. Tren Regio la Gara Comana, 1 mai 2011

8. Activitate Feroviară la Argeş, mai 2011

9. LDE 2100 vs. LE 5100 kW, mai 2011

10. Activitate Feroviară la Argeş, august 2011

Ultima editare efectuata de catre mihai-calin in Mar 17 Iul 2012, 00:47, editata de 1 ori
Sus In jos
Gabry Gabriel
V.I.P Member
V.I.P Member
Gabry Gabriel

Numarul mesajelor : 491
Varsta : 46
Localizare : Peciu Nou.Jud Timis
Reputatie : 6207
Data de inscriere : 06/04/2009

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 00:32

Multumim Mihai-Calin pentru povestirea hobby-ului tau si mai ales pentru filmarile de-a'' lungul'' anilor tai. Wink Fiecare dintre noi pasionatii avem o poveste carasteristica noua care ne leaga trenurile.Fiecare am avut un un inceput si numa noi stim si explica cum am ajuns sa ne placa un asemenea hobby.Uite si al tau este un exemplu frumos. Wink
Sus In jos
mihai-calin

mihai-calin

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 01:03

11. Trenuri Băneasa, august 2011

12. Trenuri sezoniere Eforie Sud, august 2011

13. Trenul din Rezervaţia Comana, octombrie 2011

14. Trenuri la Peris, decembrie 2011

15. 1 Decembrie Feroviar 2011

16. Marfar CTV cu Siemens la Scrovistea, decembrie 2011

17. Trenuri Nocturne în Ceaţă, decembrie 2011

Ultima editare efectuata de catre mihai-calin in Mar 17 Iul 2012, 09:28, editata de 1 ori
Sus In jos
mihai-calin

mihai-calin

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 09:25

18. Arcuri electrice in Gara de Nord la 27000V

19. Locomotive pe înţelesul tuturor - tutorial locomotive

20. IC 531 goneste prin statia Chitila, ianuarie 2012

21. Garnitură cu Plug de Zăpadă PZH95, ianuarie 2012

22. Trenurile Zăpezii la Prahova, ianuarie 2012

23. Plug de zăpadă WPZ-015, februarie 2012

Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9339
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 12:20

De ce dezactivezi embedd-ul dar totusi faci embed?

mihai-calin

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 16:13

cortexedge a scris:
De ce dezactivezi embedd-ul dar totusi faci embed?

Din greseala..dar cred ca puteai sa-mi dai un mesaj privat ptr. acest lucru..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trenul în viaţa mea - Mihai Călin   Trenul în viaţa mea - Mihai Călin Icon_minitime

Sus In jos

Trenul în viaţa mea - Mihai Călin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» La Multi Ani Userului Mihai Aurel.
» 106 : Pitesti - Curtea de Arges
» 105 : Golesti - Campulung - Argesel
» Octavian Udriște a încetat din viață
» Aveti cumva Gunter Grass-Viata de caine?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: FILMARI ALE PASIONATILOR DE TRENURI-
Mergi direct la: