Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012]
2 participanți
Autor
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6956 Data de inscriere : 12/02/2009
Subiect: Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] Sam 30 Iun 2012, 17:48
Trenuri italienești lângă Napoli (Campania), iunie 2012
Luna iunie am petrecut-o alături de iubita mea în Regiunea Campania, Italia. Este o locație foarte interesantă, o zonă de câmpie și de deal intens fructificată din punct de vedere al agriculturii, cu oameni pașnici și care își văd fiecare de afacerea proprie.
Nu am putut trece cu vederea liniile ferate din zonă, care, Slavă Domnului, nu au fost puține. Chiar la câțiva metri de casa închiriată trecea linia ferată închiriată de compania MetroCampaniaNordEst, unde circulau zilnic câte 13 perechi de trenuri (deci 26 în total). Ruta de circulație a trenurilor este Napoli – Benevento, distanța de 71 de kilometri cu 12 stații.
În vacanța din Campania am filmat trenuri din Arpaia, San Felice a Cancello, Santa Maria a Vico, Acerra, Cancello și am avut ocazia să ajung la depoul NTV unde are loc revizia celor 25 de trenuri AGV construite de Alstom pentru compania care oferă pasagerilor viteze mari de circulație și servicii diverse.
Așadar, sub poalele vulcanului Vezuviu, pământurile scăldate de apele Mării Tireniene, arate și muncite de negri sau est-europeni harnici sunt traversate de trenuri electrice care se alimentează la o rețea de 3kV curent continuu sau de automotoare diesel cu vechime, iar câteva dintre acestea vă sunt redate în minutele ce urmează. Vă doresc vizionare plăcută!
Cont dezactivat
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 58 Reputatie : 5376 Data de inscriere : 05/11/2011
Subiect: Re: Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] Vin 21 Sept 2012, 19:43
http://www.viaggiatreno.it/viaggiatreno/
Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012]