Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
mishu88
V.I.P Member
V.I.P Member
mishu88

Numarul mesajelor : 1019
Varsta : 36
Localizare : Fălticeni, jud. Suceava
Reputatie : 6956
Data de inscriere : 12/02/2009

Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] Empty
MesajSubiect: Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012]   Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] Icon_minitimeSam 30 Iun 2012, 17:48

Trenuri italienești lângă Napoli (Campania), iunie 2012

Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] IMG_3752rrrr600px

Luna iunie am petrecut-o alături de iubita mea în Regiunea Campania, Italia. Este o locație foarte interesantă, o zonă de câmpie și de deal intens fructificată din punct de vedere al agriculturii, cu oameni pașnici și care își văd fiecare de afacerea proprie.

Nu am putut trece cu vederea liniile ferate din zonă, care, Slavă Domnului, nu au fost puține. Chiar la câțiva metri de casa închiriată trecea linia ferată închiriată de compania MetroCampaniaNordEst, unde circulau zilnic câte 13 perechi de trenuri (deci 26 în total). Ruta de circulație a trenurilor este Napoli – Benevento, distanța de 71 de kilometri cu 12 stații.

În vacanța din Campania am filmat trenuri din Arpaia, San Felice a Cancello, Santa Maria a Vico, Acerra, Cancello și am avut ocazia să ajung la depoul NTV unde are loc revizia celor 25 de trenuri AGV construite de Alstom pentru compania care oferă pasagerilor viteze mari de circulație și servicii diverse.

Așadar, sub poalele vulcanului Vezuviu, pământurile scăldate de apele Mării Tireniene, arate și muncite de negri sau est-europeni harnici sunt traversate de trenuri electrice care se alimentează la o rețea de 3kV curent continuu sau de automotoare diesel cu vechime, iar câteva dintre acestea vă sunt redate în minutele ce urmează. Vă doresc vizionare plăcută!

Sus In jos
http://trenuriromania.blogspot.com
Cont dezactivat

Numarul mesajelor : 580
Varsta : 58
Reputatie : 5376
Data de inscriere : 05/11/2011

Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] Empty
MesajSubiect: Re: Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012]   Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012] Icon_minitimeVin 21 Sept 2012, 19:43

http://www.viaggiatreno.it/viaggiatreno/
Sus In jos

Trenuri din Italia (Napoli, Campania) [iunie, 2012]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» FS-Italia
» PORDENONE , Italia
» Filmari cu Trenuri Romanesti 2012
» Propuneri pentru noul mers de tren 2012-2013
» Campania de calificare la EURO 2016