|
| Automotoare clasa 78 Malaxa | |
|
+111Bogdan Razvan sp59 ets2oltromânia ciprian71 Nk11 Andrei Andras Vale Motreanu Sorin Lineus646 deconectat Katalyn decward tcm Luca tgv dan tm LanceR Petre_IFTE mielutu zburator florin.lifticariu 19jimmy84 Tomi13leu Parazitii ANDU2100HP Desiro256 claurarau DUAL stefan_br IonutCFR2009 Vitosa membru dezactivat , KOSTYK mishu88 Razvan Tudor Bobby_TM Alex Avram Rarau Sergiu rmn AndreiStefan discoid21 Balto sytrus Spartan1948 Radu.B Cont dezactivat Goanga kasapis2007 @ndrey Andrey_tm Shinkasen Adirmvl daniel_c bogdan srl Radu Tudor popovici cfr500 The Legend Kriszti219 AndiCFR Bogdan-Razvan cristi ar 060-EA078 M.I.C.I. Marius Iulian AlexCta Grigor Dr2005 nenuandrei Teodor cont inactiv 040EC100 rich1974 AlexD Luna mihaiuc Silver TVlad andreiutzu kristi kkk didinul Polpot ATM Marius Mircea Hirjau FeroFan97 mureseanu_976 Nesebar Razvan VladH cata Adrian78 Norbi Ionutz AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin didi vrabieionut srazvi Caravelle_Zg Andrei stegaru Malaxa-77 MariusM sm-sulzer zenox4500 DonVILLy Vlad Lde 2100 cristi CFR pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8417 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Mier 17 Apr 2013, 21:14 | |
| - Radu.B a scris:
- TVlad a scris:
- Care e sectia cea mai apropiata de Bucuresti pe care circula automotoare 78? Dar 77?
As vrea sa fac si eu o plimbare cu Malaxele 78 pentru ca nu am fost niciodata intr-unul. Cea mai apropiata sectie pe care circula cotete din astea este Ploiesti Sud-Urziceni. Aici circula in regim cadentat, cica, 2 malaxe in schema delfin rosu (nu stiu ce clasa sunt si nici nu ma intereseaza sa merg cu asa ceva) si cu scaune de plastic. Asta e cea mai apropiata sectie de Bucuresti daca doresti sa mergi cu asa ceva Merci. S-or urca multi colorati pe la Barbulesti? Or merge la Urziceni sau la Ploiesti, ca sa stiu unde sa cobor ca sa nu dau nas cu ei. Nu de alta dar as vrea sa fac niste poze si aparatul e pe inventar, de la intreprindere Cine stie ce valoare o avea... |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 09:19 | |
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 10:19 | |
| Ce aveti fratilor, unde va credeti, in Vestul Salbatic ?? Poti face poze linistit, mai degraba te-ar intreba nasul de ce pozezi decat un colorat. Nu va mai fie atata frica de ei, ca nu sunt chiar asa periculosi !! Periculosi au masini, nu vin la cotetele de malaxe. S-au rarit de cand s-au pus astia cu controalele pe ei. Colorati se duc si la Urziceni si la Ploiesti, eu pe unde am fost prin tara nu m-a intrebat nimeni nimic, de ce pozez, pentru ce pozez, de unde sunt, etc, tot cfr-isti au fost cei cu intrebarile, in nici un caz colorati si apoi mergi ziua cu trenul e destula lume, puscaria e grea nimeni nu se mai risca aiurea pentru cativa lei. Am crescut printre colorati, am copilarit cu ei si pot spune ca e doar gura de ei, merg numai la intimidare, dupa parerea lor romani sunt prosti si fricosi daia si-au luat lumea in cap, ia sa le inchideti gura sa vedeti cum fac un pas inapoi.
Au apus demult vremurile in care colorati erau baza, mai citisem zilele trecute pe fb ca unora le e frica sa treaca prin satul Glod, Comuna Moroieni, jud DB pe DN71 Targoviste-Sinaia ca e sat plin de colorati, frate daca esti cu Atlasibul esti in siguranta, daca esti cu masina din 2 benzi cat are drumul tot ai loc sa treci cu masina fara sa opresti, iar daca esti cu bicicleta nu trebuie sa opresti ( asta in cazul in care esti fricos ), eu opresc mereu si beau cate o bere cand urc cu bicla pe Paduchiosul si niciodata nu m-a intrebat nimeni nimic, odata am oprit la toate chioscurile si magazinele din Glod, ca plecasem fara bateri si nu am gasit bateri ptr camera ci doar jafuri pentru ceasuri de perete, 777 sau Toshiba Verde si nimeni nu m-a intrebat nimic, cu toate ca aveam rucsac si bicla ( in viziunea lor poate eram un tursit venit de departe )
Incercati sa comunicati cu ei sa vedeti ca nu sunt chiar asa de periculosi cum ai crede lumea, dar mai e si cate un Gheorghe care vede coloratul si incepe sa tremure, sau Vasile care dute baaaa tare de aici, normal ca se supara si ei. Din clasa a 5-a merg singur cu trenul prin toata tara si nu am avut niciodata probleme cu colorati, decat intr-o dimineata in GDN, rupt de somn cand s-a garat 5009 m-am si bagat la somn, si m-a pipait unul pe buzunar ( vanzator de reviste din GDN ) si m-am ridicat, mai era cu unul i-am dat un pumn sterpelit, apoi m-au fugarit amandoi pana pe peron si cand au vazut lumea au plecat in treaba lor. Si vorba aia nu am facut nici box, nu am nici cutit sau spray la mine, nu am facut vreun sport de performanta, nu am nici 100 kg si 1,80 sa zici ca pot sa sar la bataie, am doar 28 ani desi arat la 18, 70 kg si 1,70 iar poze cu mine gasiti si la topicul "Poze cu Noi" sa vedeti ca nu sunt vreun Rambo, totul in ziua de azi se rezolva cu vorba, pana si la banca, cand te suna si nu ai bani sa platesti cand vor ei, daca ai papagal poti sa-i duci cu vorba, sau sa-i faci sa cante cum vrei tu.
Scuzati-mi poezia de mai sus dar ma ia capul cand vad ca multi romani le e frica de colorati, uni sunt plini de bani care se lafaie in mertzuri si bmw-uri iar aia mai saraci care merg cu trenul au ajuns sa-i credem buricul pamantului, cand nu e asa.
Sa revenim la topic, am fost cu R 7111 PL.Sud-Urziceni de la Sud pana la Corlatesti, am vrut sa vad si eu cum sunt aceste cotete, acum am vazut nu o sa mai merg cu ele, trenul aglomerat, ma rog toate locurile ocupate, si vreo 5-6 insi in picioare in fiecare cotet si nici urma de colorati, am stat pana la Corlatesti la usa la capatul primului cotet, sa vad vitezele nu a mers decat cu maxim 68 km/h, iar langa mine era unul inalt, si un amarastean care ma intreaba pe mine cat sa dea la nas, vine nasul si le ia bani, cate 3 lei de caciula si le da un bilet la amandoi, nu stiu ce valoare era, mergeau amandoi pana la Trestieni, iar cand mi-a vazut biletul nasul PL.Sud-Corlatesti dus-intors ma intreaba ca unde cobor, asa crezand ca merg mai departe si am luat biletul doar in prima zona kilometrica, si ai spun aici la Corlatesti, am vrut sa vad cum sunt aceste automotoare ca se vaita toata lumea de ele, si ma intorc cu ala care face cruce, la care nasul : "pai asta e adevarul sunt proaste".
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Joi 18 Apr 2013, 10:47, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 10:43 | |
| 70 km/h e viteza maximă constructivă. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 10:51 | |
| pai si nu e bine ca a mers cu 68 ? Nu e ca la Dacie ai 140 pe bord dar nu prinde decat maxim 100 in cele mai bune vremuri.
Astea daca mergeau pe linie modernizata cum e 300 sau 800 nu se mai vaita nimeni de ele, dar asa la fiecare macaz sau unde se termina sina de zguduie de-ti vine sa nu te mai urci in veci in ele.
Oameni operati de curand sau femeile gravide peste 5 luni clar nu au ce cauta in aceste automotoare e periculos pentru ei. |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9709 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 11:05 | |
| - Dr2005 a scris:
- 70 km/h e viteza maximă constructivă.
Aici de ce vorbim de 77 sau 78, la 78 e 80 si 100 la 77 e 70. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 11:13 | |
| Păi Katalyn descrie o călătorie cu un 77. _________________ :TTT:
|
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9709 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 11:15 | |
| Si ce topic e acesta ? Descriem mere la topicul despre pere... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 11:17 | |
| Nu esti atent, vorbim de trenurile Ploiesti Sud-Urziceni. Adica Malaxe 900 cu care lumea nu este obisnuita acolo.Erau pe vremuri niste compuneri de cite 10 Malaxe impreuna cu remorcile lor. Nu acolo... aici la noi. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 11:50 | |
| 10 malaxe? Intr-o garnitura? |
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 12:44 | |
| Malaxe + remorci de malaxe, total 10 unitati. Are cristi CFR scanata pagina din livret.
pe net am gasit poza asta
http://www.abload.de/img/0243-05ssimeriamca1.jpg |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 13:31 | |
| Bun, motoare si remorci, jumi-juma. Dar numarul maxim de motoare dintr-o garnitura nu e de 4? Eu asa stiam. In imaginea de care zici sint 3+3. |
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 15:02 | |
| 10 Malaxe cu tot cu remorcile de malaxe. Asa am scris. Nu am gasit poza cu atitea dar e o pagina de livret, poate o posteaza cristi cfr. Ca 2 ca 4 intr-un tren era vorba de confortul oferit si de discutiile interminabile despre malaxe, apai si remorcile aveau acelasi confort ca si automotorul care le tragea.Cu banci de lemn, iar mai apoi cu ceva vinilin pe ele.
Am scris undeva ca erau si 4 cupluri etajate intr-o garnitura pentru Plopeni. Erau si 20 de vagoane in trenul special cu copii pentru Navodari, stateau la Capul Midia peste noapte. Are un membru de pe forum scanata pagina din livret.
|
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 18 Apr 2013, 16:00 | |
| Am vazut ce ai scris, dar altceva ma nedumireste. 4 TE-uri, 20 de vagoane, alea dar garnituri. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24337 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Vin 10 Mai 2013, 12:26 | |
| Tg Carbunesti 08.05.2013 scuzati stalpul automotorul a primit o antena satelit de receptie TV |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa | |
| |
| | | | Automotoare clasa 78 Malaxa | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |