Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Automotoare clasa 78 Malaxa

In jos 
+111
Bogdan Razvan
sp59
ets2oltromânia
ciprian71
Nk11
Andrei Andras
Vale
Motreanu Sorin
Lineus646
deconectat
Katalyn
decward
tcm
Luca tgv
dan tm
LanceR
Petre_IFTE
mielutu zburator
florin.lifticariu
19jimmy84
Tomi13leu
Parazitii
ANDU2100HP
Desiro256
claurarau
DUAL
stefan_br
IonutCFR2009
Vitosa
membru dezactivat ,
KOSTYK
mishu88
Razvan Tudor
Bobby_TM
Alex Avram
Rarau
Sergiu rmn
AndreiStefan
discoid21
Balto
sytrus
Spartan1948
Radu.B
Cont dezactivat
Goanga
kasapis2007
@ndrey
Andrey_tm
Shinkasen
Adirmvl
daniel_c
bogdan srl
Radu Tudor
popovici
cfr500
The Legend
Kriszti219
AndiCFR
Bogdan-Razvan
cristi ar
060-EA078
M.I.C.I.
Marius Iulian
AlexCta
Grigor
Dr2005
nenuandrei
Teodor
cont inactiv
040EC100
rich1974
AlexD
Luna
mihaiuc
Silver
TVlad
andreiutzu
kristi kkk
didinul
Polpot
ATM
Marius
Mircea Hirjau
FeroFan97
mureseanu_976
Nesebar
Razvan
VladH
cata
Adrian78
Norbi
Ionutz
AMX 97-0548-4
PrisecaruFlorin
didi
vrabieionut
srazvi
Caravelle_Zg
Andrei
stegaru
Malaxa-77
MariusM
sm-sulzer
zenox4500
DonVILLy
Vlad
Lde 2100
cristi CFR
pisti91
COSTACHE MIHAIL
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Urmatorul
AutorMesaj
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8417
Data de inscriere : 16/01/2010

Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 21:14

Radu.B a scris:
TVlad a scris:
Care e sectia cea mai apropiata de Bucuresti pe care circula automotoare 78? Dar 77?
As vrea sa fac si eu o plimbare cu Malaxele 78 pentru ca nu am fost niciodata intr-unul.

Cea mai apropiata sectie pe care circula cotete din astea este Ploiesti Sud-Urziceni. Aici circula in regim cadentat, cica, 2 malaxe in schema delfin rosu (nu stiu ce clasa sunt si nici nu ma intereseaza sa merg cu asa ceva) si cu scaune de plastic. Asta e cea mai apropiata sectie de Bucuresti daca doresti sa mergi cu asa ceva Wink

Merci. S-or urca multi colorati pe la Barbulesti? Smile Or merge la Urziceni sau la Ploiesti, ca sa stiu unde sa cobor ca sa nu dau nas cu ei. Nu de alta dar as vrea sa fac niste poze si aparatul e pe inventar, de la intreprindere Smile Cine stie ce valoare o avea...
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 09:19

TVlad a scris:
Radu.B a scris:
TVlad a scris:
Care e sectia cea mai apropiata de Bucuresti pe care circula automotoare 78? Dar 77?
As vrea sa fac si eu o plimbare cu Malaxele 78 pentru ca nu am fost niciodata intr-unul.

Cea mai apropiata sectie pe care circula cotete din astea este Ploiesti Sud-Urziceni. Aici circula in regim cadentat, cica, 2 malaxe in schema delfin rosu (nu stiu ce clasa sunt si nici nu ma intereseaza sa merg cu asa ceva) si cu scaune de plastic. Asta e cea mai apropiata sectie de Bucuresti daca doresti sa mergi cu asa ceva Wink

Merci. S-or urca multi colorati pe la Barbulesti? Smile Or merge la Urziceni sau la Ploiesti, ca sa stiu unde sa cobor ca sa nu dau nas cu ei. Nu de alta dar as vrea sa fac niste poze si aparatul e pe inventar, de la intreprindere Smile Cine stie ce valoare o avea...

Daca ti'l tii la indemana,nu au cum sa ti'l fure. Fii si tu atent Very Happy .
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 10:19

Ce aveti fratilor, unde va credeti, in Vestul Salbatic ?? Poti face poze linistit, mai degraba te-ar intreba nasul de ce pozezi decat un colorat. Nu va mai fie atata frica de ei, ca nu sunt chiar asa periculosi !! Periculosi au masini, nu vin la cotetele de malaxe. S-au rarit de cand s-au pus astia cu controalele pe ei. Colorati se duc si la Urziceni si la Ploiesti, eu pe unde am fost prin tara nu m-a intrebat nimeni nimic, de ce pozez, pentru ce pozez, de unde sunt, etc, tot cfr-isti au fost cei cu intrebarile, in nici un caz colorati si apoi mergi ziua cu trenul e destula lume, puscaria e grea nimeni nu se mai risca aiurea pentru cativa lei. Am crescut printre colorati, am copilarit cu ei si pot spune ca e doar gura de ei, merg numai la intimidare, dupa parerea lor romani sunt prosti si fricosi daia si-au luat lumea in cap, ia sa le inchideti gura sa vedeti cum fac un pas inapoi.

Au apus demult vremurile in care colorati erau baza, mai citisem zilele trecute pe fb ca unora le e frica sa treaca prin satul Glod, Comuna Moroieni, jud DB pe DN71 Targoviste-Sinaia ca e sat plin de colorati, frate daca esti cu Atlasibul esti in siguranta, daca esti cu masina din 2 benzi cat are drumul tot ai loc sa treci cu masina fara sa opresti, iar daca esti cu bicicleta nu trebuie sa opresti ( asta in cazul in care esti fricos ), eu opresc mereu si beau cate o bere cand urc cu bicla pe Paduchiosul si niciodata nu m-a intrebat nimeni nimic, odata am oprit la toate chioscurile si magazinele din Glod, ca plecasem fara bateri si nu am gasit bateri ptr camera ci doar jafuri pentru ceasuri de perete, 777 sau Toshiba Verde si nimeni nu m-a intrebat nimic, cu toate ca aveam rucsac si bicla ( in viziunea lor poate eram un tursit venit de departe )

Incercati sa comunicati cu ei sa vedeti ca nu sunt chiar asa de periculosi cum ai crede lumea, dar mai e si cate un Gheorghe care vede coloratul si incepe sa tremure, sau Vasile care dute baaaa tare de aici, normal ca se supara si ei. Din clasa a 5-a merg singur cu trenul prin toata tara si nu am avut niciodata probleme cu colorati, decat intr-o dimineata in GDN, rupt de somn cand s-a garat 5009 m-am si bagat la somn, si m-a pipait unul pe buzunar ( vanzator de reviste din GDN ) si m-am ridicat, mai era cu unul i-am dat un pumn sterpelit, apoi m-au fugarit amandoi pana pe peron si cand au vazut lumea au plecat in treaba lor. Si vorba aia nu am facut nici box, nu am nici cutit sau spray la mine, nu am facut vreun sport de performanta, nu am nici 100 kg si 1,80 sa zici ca pot sa sar la bataie, am doar 28 ani desi arat la 18, 70 kg si 1,70 iar poze cu mine gasiti si la topicul "Poze cu Noi" sa vedeti ca nu sunt vreun Rambo, totul in ziua de azi se rezolva cu vorba, pana si la banca, cand te suna si nu ai bani sa platesti cand vor ei, daca ai papagal poti sa-i duci cu vorba, sau sa-i faci sa cante cum vrei tu.

Scuzati-mi poezia de mai sus dar ma ia capul cand vad ca multi romani le e frica de colorati, uni sunt plini de bani care se lafaie in mertzuri si bmw-uri iar aia mai saraci care merg cu trenul au ajuns sa-i credem buricul pamantului, cand nu e asa.

Sa revenim la topic, am fost cu R 7111 PL.Sud-Urziceni de la Sud pana la Corlatesti, am vrut sa vad si eu cum sunt aceste cotete, acum am vazut nu o sa mai merg cu ele, trenul aglomerat, ma rog toate locurile ocupate, si vreo 5-6 insi in picioare in fiecare cotet si nici urma de colorati, am stat pana la Corlatesti la usa la capatul primului cotet, sa vad vitezele nu a mers decat cu maxim 68 km/h, iar langa mine era unul inalt, si un amarastean care ma intreaba pe mine cat sa dea la nas, vine nasul si le ia bani, cate 3 lei de caciula si le da un bilet la amandoi, nu stiu ce valoare era, mergeau amandoi pana la Trestieni, iar cand mi-a vazut biletul nasul PL.Sud-Corlatesti dus-intors ma intreaba ca unde cobor, asa crezand ca merg mai departe si am luat biletul doar in prima zona kilometrica, si ai spun aici la Corlatesti, am vrut sa vad cum sunt aceste automotoare ca se vaita toata lumea de ele, si ma intorc cu ala care face cruce, la care nasul : "pai asta e adevarul sunt proaste".

Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Joi 18 Apr 2013, 10:47, editata de 1 ori
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20628
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25572
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 10:43

70 km/h e viteza maximă constructivă.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 10:51

pai si nu e bine ca a mers cu 68 ? Nu e ca la Dacie ai 140 pe bord dar nu prinde decat maxim 100 in cele mai bune vremuri.

Astea daca mergeau pe linie modernizata cum e 300 sau 800 nu se mai vaita nimeni de ele, dar asa la fiecare macaz sau unde se termina sina de zguduie de-ti vine sa nu te mai urci in veci in ele.

Oameni operati de curand sau femeile gravide peste 5 luni clar nu au ce cauta in aceste automotoare e periculos pentru ei.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9709
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 11:05

Dr2005 a scris:
70 km/h e viteza maximă constructivă.

Aici de ce vorbim de 77 sau 78, la 78 e 80 si 100 la 77 e 70.

Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20628
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25572
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 11:13

Păi Katalyn descrie o călătorie cu un 77.

cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9709
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 11:15

Si ce topic e acesta ?
Descriem mere la topicul despre pere...

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 11:17

Nu esti atent, vorbim de trenurile Ploiesti Sud-Urziceni. Adica Malaxe 900 cu care lumea nu este obisnuita acolo.Erau pe vremuri niste compuneri de cite 10 Malaxe impreuna cu remorcile lor. Nu acolo... aici la noi.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 11:50

10 malaxe? Intr-o garnitura? Suspect
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 12:44

Malaxe + remorci de malaxe, total 10 unitati. Are cristi CFR scanata pagina din livret.

pe net am gasit poza asta

http://www.abload.de/img/0243-05ssimeriamca1.jpg
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 13:31

Bun, motoare si remorci, jumi-juma. Dar numarul maxim de motoare dintr-o garnitura nu e de 4? Eu asa stiam. In imaginea de care zici sint 3+3.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 15:02

10 Malaxe cu tot cu remorcile de malaxe. Asa am scris.
Nu am gasit poza cu atitea dar e o pagina de livret, poate o posteaza cristi cfr. Ca 2 ca 4 intr-un tren era vorba de confortul oferit si de discutiile interminabile despre malaxe, apai si remorcile aveau acelasi confort ca si automotorul care le tragea.Cu banci de lemn, iar mai apoi cu ceva vinilin pe ele.

Am scris undeva ca erau si 4 cupluri etajate intr-o garnitura pentru Plopeni.
Erau si 20 de vagoane in trenul special cu copii pentru Navodari, stateau la Capul Midia peste noapte.
Are un membru de pe forum scanata pagina din livret.

Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 18 Apr 2013, 16:00

Am vazut ce ai scris, dar altceva ma nedumireste. Smile 4 TE-uri, 20 de vagoane, alea dar garnituri. Twisted Evil
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24337
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitimeVin 10 Mai 2013, 12:26

Tg Carbunesti 08.05.2013 scuzati stalpul automotorul a primit o antena satelit de receptie TV
Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 DSC_01091_zpsba1c0ca2
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa   Automotoare clasa 78 Malaxa - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

Automotoare clasa 78 Malaxa
Sus 
Pagina 31 din 50Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Automotoare clasa 77 Malaxa
» Automotoare clasa 77 Malaxa
» Funcţionarea în cuplu a vechior automotoare Malaxa
» Automotoarele clasa 76 Transferoviar Grup
» Automotoare clasa 79(LVT)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MATERIAL RULANT :: AUTOMOTOARE SI RAME ELECTRICE-
Mergi direct la: