|
| Automotoare RegioTrans (1) | |
|
+114Mihay Razvan Tudor billy752-istu Spartan1948 Balto Katalin4653 allred DanyCfrPascani DPS Săgeata albastră ANDU2100HP Cont dezactivat Radu Tudor Simply18 Dutzu Vale REGIOTRANS12 lapsanszkitamas Vitosa Bobby_TM NicuS Radu.B KOSTYK roseanu Radu AlexD rich1974 Adirmvl daniel_c AndiCFR popovici cfr500 Kriszti219 Luna LanceR mishu88 Andrey_tm cont inactiv redeme Silver M.I.C.I. electrica912 MariusM Dr2005 040EC100 nenuandrei Bogdan-Razvan Maros130 alliens Cosmin5 Goanga Teodor cristyadaX dan_dinca DUAL Adrian78 @ndrey jimmy Semafor Desiro256 decward danny96 buldozer2 ldh80 Marius Iulian Nesebar lovekomotive kristi kkk halmarius ceferistuldeserviciu The Legend 19jimmy84 gheorghita bogdan srl didinul Iasmin M130 electrica675 AMX 97-0548-4 Hurricane Razvan alex.alexus.tm Andrei FeroFan97 stegaru charly95s Ionutz macosa vrabieionut mariuskl gica38 didi PrisecaruFlorin Caravelle_Zg mureseanu_976 Gabry Gabriel Codrut1985 EC mardaryroby cortexedge zenox4500 pisti91 srazvi Lde 2100 KQQ Vlad cristi ar COSTACHE MIHAIL DonVILLy razwy Norbi cristi CFR orestte myster2008 118 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
charly95s
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 38 Localizare : PARIS Reputatie : 5418 Data de inscriere : 23/02/2010
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Dum 05 Iun 2011, 15:48 | |
| Bonjour,
Un petit reportage en France, ou c'est maintenant des souvenirs :-(
Il y a encore de la caravelle en France mais ce sont des rames qui ont une rénovation lourde. ( rénovation lourde : http://rail-bretagne.aceboard.fr/237765-6018-8270-0-devient-rare.htm )
http://info.francetelevisions.fr/video-info/player_html/index-fr.php?id-video=monalisa_AMIE_1407101_240420110905_F3_742_26042011105712_F3&chaine=&id-categorie=&ids=&timecode=false&sequence=false
Charly |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| | | | AMX 97-0548-4 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1300 Varsta : 29 Localizare : ARAD Reputatie : 6952 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Mar 14 Iun 2011, 17:01 | |
| |
| | | Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
| | | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| | | | AMX 97-0548-4 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1300 Varsta : 29 Localizare : ARAD Reputatie : 6952 Data de inscriere : 20/09/2009
| | | | dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5115 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Lun 08 Aug 2011, 20:54 | |
| Dar vad ca se misca serios pe sectiile secundare din Ardeal si Banat automotoarele Regiotrans... Macar in trenurile private e bine ca se plateste real calatoria, nu ca in jegurile de trenuri personale marca CFR Altfel, automotoarele frantzuzesti ale Regiotrans SRL sunt totusi destul de anacronice... nu pot fi comparate sub niciun aspect cu garniturile CFR de accelerat, rapid sau IC. |
| | | mariuskl
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 35 Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani Reputatie : 5734 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Lun 08 Aug 2011, 22:01 | |
| @dan_dinca - da, in Banat, mai ales pe Timisoara - Resita, merge destul de bine. Eu folosesc destul de des trenurile respective pentru a imi lua si bicicleta cu mine si mna, platesc bilet, pentru ca e mai ieftin sa merg asa decat sa vin cu autobuzul - e diferenta de 9 lei (!) intre tren si autobuz intre Ghilad si Timisoara si in plus in Timisoara pot merge si mai repede cu bicicleta.
Am iesit un pic din Aria Regiotrans, dar revenind, pe multe din sectile din Banat merge treaba destul de bine cu regio, iar automotoarele sunt destul de ok pe rutele acestea, in comparatie cu ce bagau inainte pe sectile secundare din judetul Timis (vechile Malaxa sau mai vechile.....motorase, imi scapa numele lor). Confortul e mai mare, din nefericire, cel putin pe ruta Timisoara Nord - Resita, la ultimul tren al serii (19:36) urca tot felul de persoane dubioase si betivi. In general nu is problematici, dar toti au ceva in comun: sunt "foarte" blatisti. |
| | | cristyadaX
Numarul mesajelor : 371 Varsta : 31 Reputatie : 5391 Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Lun 08 Aug 2011, 23:13 | |
| sincer in prezent..nas da confortu dp cfr cu regiotrans:-| |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Lun 08 Aug 2011, 23:22 | |
| - cristyadaX a scris:
- sincer in prezent..nas da confortu dp cfr cu regiotrans:-|
Unele personale CFR sunt mult sub Regiotrans sau Regional ori TFG . Nu trebuie sa comparam Personale private cu trenurile Acc sau R ale CFR , comparatia trebuie facuta intre ce era cu CFR si ce este cu firma privata si automat se vede atat la confort cat si la numarul de trenuri . |
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6467 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Lun 08 Aug 2011, 23:32 | |
| Nu reuşesc să-mi dau seama cum arata 97-0589 în "hăinuţeţe vechi". Astea noi par făcute dintr-un material bun. |
| | | dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5115 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Mar 09 Aug 2011, 07:34 | |
| - mariuskl a scris:
- @dan_dinca - da, in Banat, mai ales pe Timisoara - Resita, merge destul de bine. Eu folosesc destul de des trenurile respective pentru a imi lua si bicicleta cu mine si mna, platesc bilet, pentru ca e mai ieftin sa merg asa decat sa vin cu autobuzul - e diferenta de 9 lei (!) intre tren si autobuz intre Ghilad si Timisoara si in plus in Timisoara pot merge si mai repede cu bicicleta.
Am iesit un pic din Aria Regiotrans, dar revenind, pe multe din sectile din Banat merge treaba destul de bine cu regio, iar automotoarele sunt destul de ok pe rutele acestea, in comparatie cu ce bagau inainte pe sectile secundare din judetul Timis (vechile Malaxa sau mai vechile.....motorase, imi scapa numele lor). Confortul e mai mare, din nefericire, cel putin pe ruta Timisoara Nord - Resita, la ultimul tren al serii (19:36) urca tot felul de persoane dubioase si betivi. In general nu is problematici, dar toti au ceva in comun: sunt "foarte" blatisti. Pai si nasii de la Regiotrans ii lasa sa circule pe "blatisti"? Sau te referi la personalul CFR de 19.36? |
| | | mariuskl
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 35 Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani Reputatie : 5734 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Mar 09 Aug 2011, 11:30 | |
| - dan_dinca a scris:
- mariuskl a scris:
- @dan_dinca - da, in Banat, mai ales pe Timisoara - Resita, merge destul de bine. Eu folosesc destul de des trenurile respective pentru a imi lua si bicicleta cu mine si mna, platesc bilet, pentru ca e mai ieftin sa merg asa decat sa vin cu autobuzul - e diferenta de 9 lei (!) intre tren si autobuz intre Ghilad si Timisoara si in plus in Timisoara pot merge si mai repede cu bicicleta.
Am iesit un pic din Aria Regiotrans, dar revenind, pe multe din sectile din Banat merge treaba destul de bine cu regio, iar automotoarele sunt destul de ok pe rutele acestea, in comparatie cu ce bagau inainte pe sectile secundare din judetul Timis (vechile Malaxa sau mai vechile.....motorase, imi scapa numele lor). Confortul e mai mare, din nefericire, cel putin pe ruta Timisoara Nord - Resita, la ultimul tren al serii (19:36) urca tot felul de persoane dubioase si betivi. In general nu is problematici, dar toti au ceva in comun: sunt "foarte" blatisti. Pai si nasii de la Regiotrans ii lasa sa circule pe "blatisti"? Sau te referi la personalul CFR de 19.36? Sunt nasi si nasi. Mare parte din ei iau bilete (tocmai de aia ruta e profitabila), dar spuneam ca atunci cand sunt primele sau ultimele trenuri ale zilei mai urca si blatisti. Pe unii ii mai lasa, pe altii nu. Si prin asta vorbeam de ultimul tren de Regiotrans care pleaca catre Resita, adica cel de la 19:36, din Timisoara Nord. |
| | | dan_dinca
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Mar 09 Aug 2011, 12:43 | |
| Am inteles. Eu am circulat cu Regiotrans doar cu acceleratul 14002 de la bucuresti nord la constanta. Aici nu urca nimeni fara sa plateasca bilet. daca exista persoane care nu platesc biletul, conductorii opresc trenul in camp si il dau jos pe individ. Are atat automotor (spre Bucuresti), cat si locomotiva electrica, atunci cand pleaca mai departe de la bucuresti la brasov. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) Mar 09 Aug 2011, 14:52 | |
| - dan_dinca a scris:
- Am inteles. Eu am circulat cu Regiotrans doar cu acceleratul 14002 de la bucuresti nord la constanta. Aici nu urca nimeni fara sa plateasca bilet. daca exista persoane care nu platesc biletul, conductorii opresc trenul in camp si il dau jos pe individ. Are atat automotor (spre Bucuresti), cat si locomotiva electrica, atunci cand pleaca mai departe de la bucuresti la brasov.
Bine le face, dar in mod normal, la un tren personal nu prea ai ce sa le faci. Daca sunt multi si toti fara bilet, risti sa te ia si la bataie daca le spui ceva. A fost mai demult un reportaj pe Kanal D cu un tren al diminetii. Era full, toti fara bilet. A fost nevoie de interventia Jandarmeriei pentru a`i da' pe toti jos din tren. Daca esti 1 contra tuturor, nu ai ce sa le faci, eventual sa anunti la urmatoarea gara, dar, daca te vor prinde acei calatori clandestini din nou, nu mai scapi. Cam asa sta treaba. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Automotoare RegioTrans (1) | |
| |
| | | | Automotoare RegioTrans (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |