Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenuri Regio

In jos 
+101
Jhonyla
63-1143-5
Cont dezactivat
Arsen22
Laur
EuroNight
lifetec
Rarau
revenge
Vale
AndreiStefan
Sergiu rmn
Re6/6
Katalin4653
tudor_vl
TVlad
NicuS
Vlad
roseanu
Norbi
kasapis2007
allred
IonutCFR2009
KOSTYK
nokia2010
Shinkasen
Spartan1948
Balto
stefan_br
bochety
lapsanszkitamas
Adirmvl
membru exclus
bostanescu gigel
alex.alexus.tm
alex1987
mishu88
MariusM
petcu.adrian
popovici
19jimmy84
Semafor
ANDU2100HP
bostanesku gigel
cristi CFR
mariuskl
Goanga
Kriszti219
IR1822
vanchorusebulgaria
Mihai-Aurel
Caravelle_Zg
Alex Avram
kristi kkk
Luna
Gabry Gabriel
Cosmin5
membru inactiv
ravers75
AlexD
DPS
Radu Tudor
iuli.hard
buldozer2
electrica912
Dr2005
cardinal
Marius Iulian
cont dezactivat .
manuela
rizelgeorgel2004
dany90
DUAL
srazvi
ionutz72
razvan - trenuri
mureseanu_976
Gaby005
Nk11
didinul
060-EA078
FeroFan97
Polpot
AndiCFR
Silver
Nesebar
cfr500
ionutz85
bogdan srl
Andrey_tm
TonyGFR
The Legend
Adrian78
LanceR
ATM
AMX 97-0548-4
redeme
Vitosa
Teodor
decward
COSTACHE MIHAIL
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8692
Data de inscriere : 09/01/2011

Trenuri Regio - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 11:07

bostanescu gigel a scris:
Prefer sa dau dublu si sa merg civilizat si repede.Poate sunt eu un fraier coclit

Nu esti singurul Twisted Evil
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 12:29

13031 pleaca cu tineret din Bucuresti , eu nu am vazut tigani in el plus ca eu cand am fost cu el era politie si 3-4 nasi eventual mai baga si civil asa ca este ordine in tren , nu inteleg ideea ca daca sunt tigani e groaza , la urma urmei ce iti face ? iti da in cap ? eu nu am vazut nicaieri asa ceva iar cu 13031 poti merge la mare foarte ieftin asta este un mare avantaj plus ca ajungi dimineata devreme in Mangalia ai timp sa ajungi in statiunii Saturna-Venus-Jupiter si la 8:30-9:00 esti pe plaja , este bun si pentru cine vrea sa mearga doar o zi , seara sa vina acasa , la 17 poti pleca de pe plaja iar la 17:52 te intorci spre Bucuresti cu perechea lui , 13032 si uite asa ai fost la mare ieftin o zi . Eu pe 1 Mai am mers singur pe 4 locuri , de la Fetesti se umple de navetisti adevarat dar dupa Constanta se mai elibereaza ramane la 50% ocupat , una peste alta este un tren extraordinar , mers bun si tarif mic asta conteaza in primul rand sa platesti cat mai putin .

Kriszti219

Numarul mesajelor : 386
Varsta : 28
Reputatie : 5046
Data de inscriere : 29/02/2012

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 13:04

Marius 926 a scris:
Kriszti219 a scris:
Ce compuneri ciudate vad pt. niste regiouri Neutral
8805 este continuarea lui 1681 la Mangalia, asa ca idee
M-am gandit ca e R 100% format in Constanta, nu o continuare
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7657
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 13:54

karpaty a scris:
13031 pleaca cu tineret din Bucuresti , eu nu am vazut tigani in el plus ca eu cand am fost cu el era politie si 3-4 nasi eventual mai baga si civil asa ca este ordine in tren , nu inteleg ideea ca daca sunt tigani e groaza , la urma urmei ce iti face ? iti da in cap ? eu nu am vazut nicaieri asa ceva iar cu 13031 poti merge la mare foarte ieftin asta este un mare avantaj plus ca ajungi dimineata devreme in Mangalia ai timp sa ajungi in statiunii Saturna-Venus-Jupiter si la 8:30-9:00 esti pe plaja , este bun si pentru cine vrea sa mearga doar o zi , seara sa vina acasa , la 17 poti pleca de pe plaja iar la 17:52 te intorci spre Bucuresti cu perechea lui , 13032 si uite asa ai fost la mare ieftin o zi . Eu pe 1 Mai am mers singur pe 4 locuri , de la Fetesti se umple de navetisti adevarat dar dupa Constanta se mai elibereaza ramane la 50% ocupat , una peste alta este un tren extraordinar , mers bun si tarif mic asta conteaza in primul rand sa platesti cat mai putin .
As zice ca e trenul zgarcitilor, al blatistilor, fie ei cu chitare sau cimpoaie, un tren murdar, etc. Am fost si eu odata cu un tren asemanator, in vremea cand mergeam la Vama veche, cu un grup de prieteni, tot asa e ieftin, ne distram, dar am ajuns mahmur, ca de, nu puteam face nota discordanta fata de restul calatorilor. Nu merita sa legi 5 Regio-uri, doar pentru a face economie la bani, cum zice AlexD, dai pe mancare, tigari, apa/suc/bere. Adevarul e ca suntem prea saraci pt. servicii ieftine si proaste.
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5464
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 14:07

cel mai important este sa calatoresti decent si in timp rezonabil nu cel mai ieftin.O viata ai nu se merita sa te zgarcesti in halu asta mergand la ore imposibile si cu tot felul de specimene ciudate.Trenurile regio in majoritatea cazurilor sunt niste infectii cronice pline de croncanitoare.Plecand la 2,30 noaptea iti pierzi tot somnu,ajungi in statiuni obosit mort,deci o zi ai pierdut-o
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6024
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 14:11

Adevarat. Toata ideea e cu raportul calitate-pret. Daca dai 3 lei 30, iti mai si permiti sa faci mofturi ca umblii-n tren cu tigani?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 14:57

Indiferent de preţul biletului, toţi ar trebui să avem pretenţia de a fi trataţi egal. Practic, călătorii cinstiţi sunt discriminaţi, pentru că cioroii şi vânzătorii ambulanţi merg moka.
Am venit sâmbătă de la Ploieşti cu un R de Regiotrans. 3,65 RON biletul redus. Da' nu se putea urca în tren fără bilet, iar şeful de tren nu făcea fiţe că el nu vede ce scrie pe ştampila de pe legitimaţia de student. La fel de bine am fost tratat şi de către TFC. Numai la CFR ba naşul nu vede ştampila, ba ,,sigur sunt ale Dvs. cupoanele?", ba ,,nu aveţi dreptate, în tren e mai scump chiar dacă nu e casă de bilete în haltă"... deci tot felul de motive care să mă facă să evit pe cât posibil serviciile acestei companii.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 19:42

Dr2005 a scris:
ba ,,sigur sunt ale Dvs. cupoanele?", ba ,,nu aveţi dreptate, în tren e mai scump chiar dacă nu e casă de bilete în haltă"... deci tot felul de motive care să mă facă să evit pe cât posibil serviciile acestei companii.

Eu n-am patit din alea Very Happy .. si nasii care faceau Bucuresti-Simeria foarte de treaba Very Happy .. unul mi-a imprumutat odata incarcatorul ca al meu se arsese sa mi pot incarca telefonul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 20:22

Am păţit aşa pe ditamai internaţionalul (1347), de o tot ţinea ăla că nu se poate, că nu-s cupoanele mele, că-mi dă amendă... că chiorul citea 8 în loc de B la seria legitimaţiei. După aia s-a luat de o tipă dintr-un compartiment vecin că de ce nu are rezervare (ea îşi cumpărase biletul de la Viena şi nu i-a dat loc şi pe 1347... ungurii nu au zis nimic, dar românii, şpăgari din fire...). Cu biletul m-am certat cu o naşă proastă la Baloteşti... eu îi arătam că la dus costase un preţ, la întors ar trebui să fie la fel, ea nu şi nu, că în tren e mai scump.

AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8759
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 23:08

R 3005
Trenuri Regio - Pagina 28 DSC03391
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMar 03 Iul 2012, 23:13

Dr2005 a scris:
Am păţit aşa pe ditamai internaţionalul (1347), de o tot ţinea ăla că nu se poate, că nu-s cupoanele mele, că-mi dă amendă... că chiorul citea 8 în loc de B la seria legitimaţiei. După aia s-a luat de o tipă dintr-un compartiment vecin că de ce nu are rezervare (ea îşi cumpărase biletul de la Viena şi nu i-a dat loc şi pe 1347... ungurii nu au zis nimic, dar românii, şpăgari din fire...). Cu biletul m-am certat cu o naşă proastă la Baloteşti... eu îi arătam că la dus costase un preţ, la întors ar trebui să fie la fel, ea nu şi nu, că în tren e mai scump.

Asa fac astia de la CFR si eu am patit la fel de mai multe ori cand aveam reducere , verifica si buletin si carnetu il intorcea pe toate partile si tot nu era convins ca e al meu , dar daca i dadeam lui ceva banuti fara sa fi luat bilet zicea "sa traiti" pe cand la privati am luat bilete cu reducere si fara sa prezint legitimatia de student doar am zis ca sunt student si a zis bine sau in alte tarii cand am mers cu Balkan Flexi Pass ori cu Inter Rail doar vedeau ce bilet am si nici nu mai verifica nimic ziceau doar ok ok (astfel cu Balkan Flexi Pass am mers 7 zile in loc de 5 ca nu ma verifica la el dar asta e alta poveste)

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMier 04 Iul 2012, 00:14

Dr2005 a scris:
Eu ii scuipam de mi faceau una ca asta Very Happy ... oricum nu au voie sa te dea jos din tren daca corespund restul cifrelor Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeMier 04 Iul 2012, 12:14

La IR asa fac nasii mai mereu cand au timp adica sa fie trenul mai liber ca daca prindeai duminica pe Acc 1930 intre PL.Vest si Buc abia isi faceau nasi loc sa treaca, si erau multi cu 5 lei chiar si studentii ptr ca se obisnuiesera cu acest tren scurt dar arhi-full duminica de se mergea si cate 30 de insi in picioare in fiecare vagon. Nu se mai sunt bilete cu loc, cand auzeau stundentii se duceau direct la tren si intreba nasul iar nasul le dadea verde cu 5 lei. La IR iti cere legitimatia/cupoanele sau carnetul de elev ar fi in satre sa ceara si buletinul sa compare pozele si datele personale caci IR e tren scump si nu prea isi permite toata lumea sa mearga cu el decat daca mai face o manevra cu carnetul unui coleg sau altele. La Regio numai intre Ploiesti si Adjud adica pe 500 am patit sa imi ceara dovada reducerii ca pe 302, 304, 306, 300, 904 nici nu am mai vazut supracontrol de anii buni, toti se inghesuie la IR si la Regio raman doar nasii singuri.

Despre Regio 13031 nu e un tren de speriat si ptr bucuresteni sa zica mersi ca au un astfel de tren ieftin care merge pe tot litoralul romanesc, unde mai pui ca are si mers de IR intre Buc si Fetesti si e numai bun ptr cei care merg la mare ptr o zi. In 2006 am mers cu Personalul de noapte 13961 cu 16 vagoane nu su fost incidente, nasii multi, supracontrol la greu, militie, liniste, muzica frumoasa se auzea in comp vecin si doar cativa rokeri ametiti putin de bere in rest nu a fost de speriat si erau in trenul ala tot felul de categorii de oameni, tineri, batrani, copii etc...

Niciodata pe vrun tren de cand merg eu nu am vazut sau am auzit ca cineva a fost furat, batut sau talharit in tren, mai ales acum cand sunt camere de supraveghere, calatori saritori, militie, milite in civil etc...

Din clasa a 4-a deci de la varsta de 11 ani merg singur cu trenul aproape oriunde in tara asta, cand e cazul, dar cel mai important este ca de la acea varsta faceam in fiecare week-end ruta PL.Vest-Tragoviste-Pietrosita, iar intr-o vineri seara pe trenul de Pietrosita care ajungea in jurul orei 22:00-22:30 la destinatie niste tineri care mergeau la discoteca sparsese un geam la ultima usa care trece dintr-un vagon in altul 26-26 iar nasul se suprase atat de tare ca incepuse sa-i avertizeze pe toti tinerii care mergeau la discoteca sa se cuminteasca, iar de la Pucioasa nasii au primit intariri 2 militieni imbracati civil care l-au ajutat pe nas sa taie bilete la tot trenul si sa-i cuminteasca pe toti astfel ca in tren era liniste mai ceva ca la inmormantare.

In RO nu ai ce sa patesti pe trenurile Regio pe timp de zi, iar pe timp de noapte nu mai prea mai sunt trenuri cum erau odata, iar 13031 e un tren de siguranta nationala, chiar si singur daca mergi te pui si tu ca omul langa niste oameni linistiti, repet eu nu am intalnit in 27 ani probleme pe trenurile ieftine.
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5799
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeJoi 05 Iul 2012, 08:56

Citat :
pe 302, 304, 306, 300, 904 nici nu am mai vazut supracontrol de anii buni, toti se inghesuie la IR si la Regio raman doar nasii singuri.

Saptamana trecuta am fost la Bucuresti cu R9110 si chiar la primele ore ale diminetii (in jur de ora 6 dimineata) a urcat supracontrolul. La fel sta situatia si pe R9103. A urcat supracontrolul chiar din Bucuresti Nord.

Si pe IR-urile Bucuresti-Targoviste si retur se merge si cu nasu'. I-ai dat 2-3 lei de la Nucet poti sa mergi fara probleme pana la Titu sau Targoviste.
Sus In jos
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6383
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitimeJoi 12 Iul 2012, 20:40

R 3006 cu EA 626

Trenuri Regio - Pagina 28 Untitled_6

Ultima editare efectuata de catre TonyGFR in Vin 13 Iul 2012, 11:46, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trenuri Regio   Trenuri Regio - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Trenuri Regio
Sus 
Pagina 28 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Trenuri Regio
» Trenuri Regio
»  Trenuri Regio
» Trenuri Regio Expres
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: