|
| Galeria mea micuță... | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6118 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Galeria mea micuță... Mier 29 Iun 2011, 07:21 | |
| Nu o să postez aici toate pozele mele, ci doar acele poze care nu le public țintit pentru o anumită categorie etc. Încep cu... H 2O: |
| | | redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6118 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Vin 01 Iul 2011, 02:48 | |
| UralVagonZavod - RZD: |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Dum 03 Iul 2011, 14:46 | |
| |
| | | | redeme V.I.P Member
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Vin 08 Iul 2011, 00:36 | |
| Din păcate, nu știu numărul... |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Vin 08 Iul 2011, 17:29 | |
| |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Joi 14 Iul 2011, 23:06 | |
| S-a produs, s-a muncit, s-a inventat... Dar noi n-am știut decât să lovim, să stricăm și să falimentăm... Doar poarta cu osii și locomotive mai stă și așteaptă... dar la ce bun? |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Joi 14 Iul 2011, 23:16 | |
| Mai e ceva din CUG, in afara de Selgros )? _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Joi 14 Iul 2011, 23:36 | |
| Daca ar vedea Ceausescu cum a ajuns Romania , toate fabricile si uzinele ne-ar pune la zid pe toti ))) |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Vin 15 Iul 2011, 00:20 | |
| Hmm... se produce extrem de puțin în extrem de puține secții. Compania mai are doar câțiva angajați, din care vrea să mai disponibilizeze. Linia de cale ferată Socola - CUG (efectiv o parte din copilăria mea ) a fost scoasă acum câțiva ani (nu mai era folosită de prin 2000), astfel că, din câte îmi dau seama, astăzi mărfurile pentru/de la CUG necesită rebrusare în gara Ciurea. Off, și când te gândești cum „curgeau” marfarele (stăteam la un bloc distanță de linie, cu vizibilitate perfectă pentru linia de pe rambleu și pod), multe formate mai ales din platfrome și G-uri (pentru ruși bineînțeles) și cum aruncai privirea spre monstrul industrial și vedeai cerul roșu... Uite cea mai recentă „chestie” produsă de Fortus pe care am văzut-o eu (mă poate lămuri cineva ce e? scuze de calitate, dar aparatul era setat pe modul filmare la acel moment, iar reacția mea fiind întârziată...): În rest, am câteva poze făcute din tren, de calitate mai slabă, cu Fortusul, pentru că, din păcate, n-am avut aparatul cu mine niciodată când am fmers pe dealul Cetățuia sau pe șosea paralelă cu M600 și cu fostul CUG. Până acum! Cuvântul „Selgros” (deși merg des în el, ultima dată chiar cu vreo două zile în urmă) mi-a trezit iarăși amintiri, legate în special de „porțile” alea ale primei hale, cu adevărat gigantice și care mereu îmi „activau” imaginația, mai ales când vedeam intrând/ieșind vreun camion sau vreun alt vehicul acolo. Am mai găsit o singură poză mai bunicică cât-de-cât cu o infimă parte din colos: P.S.: Poza cu „Just... dead” e o fostă secție a fostei Nicolina S.A., devenită apoi IMA S.A. Printre altele, aici s-a construit un boghiu de ecartament metric pentru tramvaiele V2A aduse în Iași, proiectul aparținându-i domnului inginer Dorian Geba. Din câte știu, a primit brevet de invenție. Mai multe detalii aici. Corpul „principal” al fabricii Nicolina s-a transformat acum în câteva mormane de moloz, în scădere, pentru a face loc altei molăciuni nesuferite (Nicolina Shitty Center sau ceva în genu asta e, noi facem shoppingării, dar bani de unde?). P.P.S.: Noroc că au pus paznicii acolo, fiindcă e hilar să credem de exemplu că acele geamuri s-au spart toate singure... În curte erau două locomotive, dar a rămas doar una, cealaltă fiind tăiată cel mai probabil. P.P.P.S.: Sunt câteva fabrici prin Iași care arată și mai rău... |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Vin 15 Iul 2011, 20:05 | |
| Da, e trist ca atata amar de industrie a ajuns la gunoi. Chiar azi am fost la Ocna Mures, poate ati auzit de supermarketul Plus care s-a surpat, care arata ca un orasel fantoma, fiindca practic acesta a fost construit in jurul industriei extractive si prelucrarii a sarii. Acum nu mai este nimic, decat scheletele sondelor, gropi uriase pline cu apa si drumuri crapate...
Redeme, prin zona industriala, undeva langa CET sau fabrica Coca Cola, nu mai stiu sigur, este o linie care traverseaza strada si o ia pe langa un gard alaturi de niste tevi(asta daca imi amintesc eu bine). Nu stii pt. ce era linia aia? _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Dum 07 Aug 2011, 01:27 | |
| Da, e linia care duce la Socola Mărfuri, un fel de triaj situat în mijlocul zonei industriale, de unde vagoanele erau manevrate spre multele fabrici din zonă, CET Iași, trenuri containere(aici există o macara pentru containere și o rampă) etc. Cu fața spre Triaj Socola și cu spatele spre Socola Mărfuri: Linia este în apropierea fostei fabrici Coca-Cola HBC, mutată la Chișinău. |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Lun 08 Aug 2011, 16:22 | |
| Container abandonat, la 5 km de granița României cu Moldova: |
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... Dum 11 Sept 2011, 23:32 | |
| Sediul Deutsche Bahn AG.: DB Konzernzentrale|Headquarters by redeme, on Flickr Zidul Berlinului: Das Berliner Mauer | The Berlin Wall by redeme, on Flickr Faccns-uri HVLE în Berlin Neuköln: Faccns cars by redeme, on Flickr |
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Galeria mea micuță... | |
| |
| | | | Galeria mea micuță... | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |