Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita - ianuarie 2011

In jos 
AutorMesaj
cata_lin

Numarul mesajelor : 12
Localizare : Timisoara
Reputatie : 5086
Data de inscriere : 08/01/2011

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita   -   ianuarie 2011 Empty
MesajSubiect: Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita - ianuarie 2011   Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita   -   ianuarie 2011 Icon_minitimeDum 23 Ian 2011, 10:20

Salut!

Am avut drum prin Resita, ningea si am petrecut 15 minute frumoase facand poze locomotivelor inzapezite. Mai multe despre ce a iesit, am scris aici:

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita

Muzeul e in stare buna, locomotivele au fost vospsite si nu arata rau de loc, iar zapada de pe ele le da un farmec aparte. La fiecare vizita acolo, mai descopar cate ceva, sigur voi mai face o alta vizita candva Smile

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita   -   ianuarie 2011 Dsc5043

Un moment inedit a fost trecerea personalul de Caransebes (9164 tras de EC-ul 40-0064-6) pe langa muzeu, am vazut prezentul si viitorul Smile unul pe directa fara oprire, altul pe linie moarta.

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita   -   ianuarie 2011 Dsc5031

Daca aveti timp, nu ezitati sa vizitati batranele locomotive din Muzeul Locomotivelor cu Abur de la Resita, Caras-Severin, va asteapta cu drag sa le aflati povestea!

Catalin

PS: poze la rezolutie mai mare aici:

Poze Muzeul Locomotivelor cu Abur de la Resita

Ultima editare efectuata de catre cata_lin in Dum 23 Ian 2011, 10:22, editata de 1 ori (Motiv : erata la numarul locomotivei)
Sus In jos
http://catalinsimion.blogspot.com/

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita - ianuarie 2011
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Caut poza cu locomotivele cu abur de langa Sighisoara
» Locomotive cu abur
» Muzeul locomotivelor cu abur Resita
» Bucuresti 29 ianuarie 2008 1 ianuarie 2009
» EDITIA 3 -IANUARIE 2011

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: REPORTAJE ALE PASIONATILOR DE TRENURI-
Mergi direct la: