Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Schema vopsire locomotive Phoenix

In jos 
+3
myster2008
sorinucu
membru inactiv
7 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6552
Data de inscriere : 10/10/2009

Schema vopsire  locomotive Phoenix Empty
MesajSubiect: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 17:16

stefan_br a scris:
Of...frumoase mai erau vremurile cand Brasovul dadea locomotive pentru A1731/1732! De cateva saptamani stau si ma uit la pozele realizate de diversi pasionati din Brasov si vad cum locomotive ingrijite ale Depoului BC sunt cuplate cu o locomotiva neingrijita precum 761! Oare Galatiul nu poate trimite o locomotiva mai de "Doamne ajuta" ?Nu zic ca Galatiul nu are locomotive bune....dar sa mai le si ingrijeasca!
De cativa ani, instalatia de spalare a locomotivelor de la depoul CFR-Galati este oprita. Nu respecta anumite norme (ecologice, etc.) si pana la remedierea lor,....este inchisa.Si cum remedierea costa bani iar banii se acorda numai daca aproba MT-ul, iar cum MT-ul il are vesnic pe ,,NU" in brate,...restul nu mai comentez...!!!
Da,...Brasovul nu are locomotive, are bijuterii!!! Dar scuze,...ce trafic si ce incasari are Regionala Brasov si ce trafic si ce incasari are Regionala Galati....Ma doare dar asta e realitatea!
Sus In jos
sorinucu

sorinucu

Numarul mesajelor : 319
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 5818
Data de inscriere : 26/01/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 18:29

Dupa mine e cam nasoala schema de vopsire a acestei locomotive. Puteau sa puna si eu scheme de vopsire ca si in Austria sau Germania !!! Sa parem si noi mai moderni Smile)
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/sorinucu
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 18:43

sorinucu a scris:
Dupa mine e cam nasoala schema de vopsire a acestei locomotive. Puteau sa puna si eu scheme de vopsire ca si in Austria sau Germania !!! Sa parem si noi mai moderni Smile)
Ce poate fi mai frumos decat Drapelul Romaniei: rosu-galben-albastru. Sincer, as fi mandru sa circul cu un tren tractat de aceasta locomotiva.Nimanui nu trebuie sa-i fie rusine ca o locomotiva este vopsita in drapelul Patriei.
Sus In jos
myster2008
Administrator
Administrator
myster2008

Numarul mesajelor : 1387
Varsta : 42
Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania
Reputatie : 7076
Data de inscriere : 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 18:45

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:

Ce poate fi mai frumos decat Drapelul Romaniei: rosu-galben-albastru. Sincer, as fi mandru sa circul cu un tren tractat de aceasta locomotiva.Nimanui nu trebuie sa-i fie rusine ca o locomotiva este vopsita in drapelul Patriei.

Subscriu in totalitate la cele spuse de Sergiu.
Sus In jos
http://www.forumtrenuri.com
LokoZEN

LokoZEN

Numarul mesajelor : 96
Reputatie : 5220
Data de inscriere : 12/11/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 19:04

sorinucu a scris:

Ca sa fim scrofulosi la datorie, culorile Drapelului Romaniei sunt asezate, conform Constitutiei, "în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu". Wink

Revenind umil la galatence, nu stiu ce i-a apucat pe cei de la depou. Trimit de o saptamana si ceva (sau chiar mai mult, dar nu stiu eu) pe perechea 1731/1732 doar masina 761. Ce naiba! Evil or Very Mad
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 19:07

Sincer eu as fi mai mandru sa circul cu 200km/h cu orice tren tractat de aceasta locomotiva si nu m-ar interesa daca ar fi vopsita chiar si in culorile Ungariei

Ultima editare efectuata de catre adrian78hd in Lun 03 Ian 2011, 21:45, editata de 2 ori
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeLun 03 Ian 2011, 21:26

adrian78hd a scris:
Sincer eu as fi mai mandru sa circul cu 200km/h cu orice tren tractat de aceasta locomotiva si nu mar interesa daca ar fi vopsita si in in culorile Ungarie
De ce nu? Avem in Romania secui, sasi, maghiari, o intreaga comunitate de etnie maghiara in general.Chiar nu mi-ar fi rusine sa fiu intr-un tren remorcat de o locomotiva vopsita in drapelul Ungariei chiar daca sunt roman. Nu imi va fi rusine.Daca imi aduc aminte, acum 18-19 ani in urma in 1992, nici Laviniei Milosovici nu i-a fost rusine sa urce alaturi de Henrietta Ónodi pe podium si nici Henrietteei nu i-a fost rusine sa se imbratiseze cu Lavinia.Numai cand ma gandesc la frumoasa unguroaica ce piruete facea si a dus cu cinste culorie patriei sale. Si nici Gabrielei Szasz de la Oltchim...nu-i este rusine sa joace la un club din Romania. Sunt vecinii nostri, prietenii nostri, concitadinii si concetatenii nostri, eroii romani au luptat impreuna cu maghiarii la apararea Budapestei in 1944. Si corect ar fi sa respectam fiecare natie, etnie indiferent de orientarile lor. Asta atata timp cat se respecta limitele bunului simt!In cazul de fata, revenind la idee,....se cam duce de rapa Patriotismul si multi fac imensa greseala de a asemui Statul Roman ca popor si asezare cu statul roman ca insitutie( express am scris cu litere mici deoarece...nu merita). Cum si noi romanii hulim pe toti maghiarii PE NEDREPT, din cauza ca o anumita parte din acestia sunt prea extremisti.Eu am mers in Secuime si am fost tratat de localnicii maghiari (secui) cat se poate de omeneste.Oameni mai de bun-simt si mai educati si respectuosi ca acolo,...rar gasesti...Oamenii aceia, au crescut in Romania, au invatat aici, au muncit aici si mananca o pensie ( taiata cu 25%) tot de aici...Cu ce-i incalzeste autonomia????Cu nimic!Aici toti o ducem greu, iar dezbinarea interetnica....sa nu aducem aminte de Tg-Mures, Martie-1990!!!Haideti sa nu hulim pana si Drapelul Patriei pentru care niste tineri,copii si varstnici, au murit in Timisoara cerand ceea ce azi un cretin de marinar si sleahta lui de portocalii distrug calcand cu bocancii plini de noroi tot ce se cheama Romania! Macar din respect pentru acei tineri.....
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5381
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 01:42

adrian78hd a scris:
Sincer eu as fi mai mandru sa circul cu 200km/h cu orice tren tractat de aceasta locomotiva si nu m-ar interesa daca ar fi vopsita chiar si in culorile Ungariei

Sincer, eu nu!
Atata timp cat circuli in Romania de ce nu te-ar deranja? Eventual pe cealalta parte sa aibe si steagul tiganilor si s-a rezolvat.
Este o decizie foarte buna ca a fost vopsita locomotiva in culorile nationale, e una din putinele locomotive de elita ale CFR Calatori si merita sa poarte tricolorul.
Sus In jos
LokoZEN

LokoZEN

Numarul mesajelor : 96
Reputatie : 5220
Data de inscriere : 12/11/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 09:40

Guys, back on topic, please!

Incepe sa deraieze discutia spre accente patimase nationalist-soviniste! Pana una alta, sunt doar niste culori in niste combinatii frumoase. Pana la urma, chiar conteaza ca sunt ale Ungariei, Austriei, Germaniei, Swazilandului, Eritreei sau Noii Zeelande? :shock:
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 12:55

Leo a scris:
adrian78hd a scris:

Sincer, eu nu!
Atata timp cat circuli in Romania de ce nu te-ar deranja? Eventual pe cealalta parte sa aibe si steagul tiganilor si s-a rezolvat.
Este o decizie foarte buna ca a fost vopsita locomotiva in culorile nationale, e una din putinele locomotive de elita ale CFR Calatori si merita sa poarte tricolorul.
Se vede ca postezi la plesneala si nu citesti cu atentie topicurile/subiectele antevorbitorilor. Am spus acolo ceva de respect, si multe alea. Si in Austria au circulat locomotive vopsite in culorile drapelelor statelor participante la Campionatul Eropean din 2008.Dar in fine.
Revenim la topic.
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5381
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 21:34

Leo a scris:
adrian78hd a scris:

Sincer, eu nu!
Se vede ca postezi la plesneala si nu citesti cu atentie topicurile/subiectele antevorbitorilor. Am spus acolo ceva de respect, si multe alea. Si in Austria au circulat locomotive vopsite in culorile drapelelor statelor participante la Campionatul Eropean din 2008.Dar in fine.
Revenim la topic.

Desii se continua off-topicul (si imi pare rau pentru asta), mi se pare normal sa dau un raspuns la ce ai scris dumneata mai sus.
- Eu am facut referire la afirmatia respectiva (care nu avea citat...!), nu la tot subiectul.
- Faptul ca in Austria au circulat locomotive vopsite in culorile statelor participante la Campionatul European e cu totul altceva! Acel lucru a fost facut cu ocazia unui eveniment SPECIAL.
- Daca dumneata ai dedus ca eu postez la plezneala, ...
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMier 05 Ian 2011, 13:57

In ce stadiu penal ati ajuns. Sa criticati niste locomotive dupa schema de culoare Smile)))))

sorinucu

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMier 05 Ian 2011, 15:50

Putea sa o vopseasca in culorile Romaniei, intr-un stil mai aparte, nu asa aruncata vopseaua galbena la mijloc si plesnite si celelalte pe margine. De exemplu asa: http://www.trilulilu.ro/djflavio/667bc2003a6ed2 , cum a fost la campionatul X. Sau uitati-va la elvetieni, isi vopsesc trenurile in culorile nationale, dar intr-un fel mai creativ !
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMier 05 Ian 2011, 15:58

xx

Ultima editare efectuata de catre adrian78hd in Mier 05 Ian 2011, 18:26, editata de 2 ori
Sus In jos
sorinucu

sorinucu

MesajSubiect: softtronic   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitimeMier 05 Ian 2011, 16:03

Eu propun sa NU. Tot deschidem topicuri, cand mesajele acestea sunt legate strict de aceasta locomotiva. Acum nu ai dori sa deschidem un topic cu pantograful acestei locomotive, unul cu boghiurile, unul cu schema de vopsire??? Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Schema vopsire locomotive Phoenix   Schema vopsire  locomotive Phoenix Icon_minitime

Sus In jos

Schema vopsire locomotive Phoenix
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce schema de culori ar trebui sa aiba vagoanele ?
» Locomotive clasa 471/473/478 (Softronic Phoenix)
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» 105 : Golesti - Campulung - Argesel
» Locomotive Softronic Phoenix

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: