| 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
|
+48rich1974 Laurentiu Ciobanu DaniStefa Qweerty23 ets2oltromânia Luna cfr500 Cris_Cr gardianlinux ciprian71 Katalyn Rarau riciu marius664 ldh80 AeroX George CFR mielutu zburator Luca tgv mishu88 Amiralul Nesebar alliens Tomi13leu Adirmvl razvan - trenuri boldalexandru tcatalin Radu Dr2005 Vlad TVlad Teodor ana imfinity ATM cont dezactivat . Vitosa discoid21 cristi ar srazvi biokosmy Catalin AceKine IonutCFR2009 MariusM cristi CFR COSTACHE MIHAIL myster2008 52 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
George CFR
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 28 Localizare : Rosiori/Nord Reputatie : 3026 Data de inscriere : 01/12/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 2:08 pm | |
| Pot sa va dau n exemple dar nu mai vreau sa continui discutia asta cum ca as vrea pomana de la regiotrans.Cand m-am urcat in tren eram in halta Troian care nu are casa de bilete seful da tren era langa mine cand am urcat si am cerut bilet. Mai bine vedeti cum a lasat rc-cf trans linile cand le-a predat la CFR SA ca nu au fost in stare sa ridice niste restricti la niste podete si a desfiintat o gramada de treceri la nivel cu calea ferata prevazute cu bariere manuale care pa urma au montat sisteme acustice si sonore care cateodata nici nu functionau. Si la unele treceri au bagat restricti da viteza da 5 km/h
Ultima editare efectuata de catre George CFR in Vin Dec 30, 2016 3:00 pm, editata de 1 ori |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 2:48 pm | |
| RC-CF Trans a predat liniile în stare mai bună decât le-a luat. Când s-a semnat contractul, s-a trecut pe el că la expirare linia trebuie să fie cel puţin la fel cum a fost la încheierea contractului. Numai că angajaţii CFR S.A. au avut grijă să ia cu ei chiar şi tâmplăria de la clădiri şi cablurile de la bariere şi semnale. Evident, RC-CF Trans a trebuit să le pună de la el. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24328 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 9:49 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- RC-CF Trans a predat liniile în stare mai bună decât le-a luat. Când s-a semnat contractul, s-a trecut pe el că la expirare linia trebuie să fie cel puţin la fel cum a fost la încheierea contractului. Numai că angajaţii CFR S.A. au avut grijă să ia cu ei chiar şi tâmplăria de la clădiri şi cablurile de la bariere şi semnale. Evident, RC-CF Trans a trebuit să le pună de la el.
Nu generaliza Dragos pe M207 dupa ce a intrat RCCF in 2 luni nu au mai mers semnalele de intrare din Barcea Mica spre Hunedoara doar cu chemare la fel si semnalul de parcurs si iesire spre Hunedoara la Barcea au renuntat la postul de la bariera si multi altii |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 10:24 pm | |
| Nu era vina lor ca in zona se fura componente si calburi ca in codru. Orice societate comerciala are ca scop obtinerea de profit, prin urmare cauta solutii de optimizare a costurilor de exploatare, tine cont ca platesc o chirie pe sectii. CFR SA nu plateste nimic statului avand reteaua concesionata pe 90 de ani fara plata redeventei, iar in privinta datoriilor nu isi fac griji , cred ca intelegi ce vreau sa zic. Daca ar fi dupa mine as schimba legislatia, aceste sectii sa fie concesionate gratuit pe minim 10 ani iar desemnarea gestionarului sa se faca prin concurs de dosare, gestionarul interesat va depune un plan de investitii pe cei 10 ani iar oferta cea mai buna va fi declarata castigatoare. Nu mai continui ca deviem de la subiect. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 10:29 pm | |
| Azi am dat o tura pina la Resita. Am vazut pe sectia luata de RGT bariere automate montate la citeva treceri la nivel si atunci desigur si semnalele de avarie la pasaj, noi, montate de RGT ca acolo totul e mecanic(unde mai exista ceva).
Deci nu zic ca doar au distrus.
pe de alta parte cred ca nu au preluat chiar tot patrimoniul sectiilor in special cladirile. Unele prea se demoleaza si altele prea se vind si devin locuinte, deci e posibil ca alea sa fie in administrarea CFR SA, chiar daca linia e luata de RGT. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 10:36 pm | |
| Prin contracte s-a preluat infrastructura si cladirile, spatiile necesare desfasurarii activitatii, restul sunt proprietatea CFR SA Patrimoniu, SAAF sau persoane fizice. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 10:44 pm | |
| Pai asa dintr-o cladire pot sa iau o camera si restul sa fie apartament sau nefolosita, sau pot sa nu i-au deloc cladirea, eu asa inteleg si deduc ca s-a intimplat pe sectii.
Adica mai pe direct exemplificat, nu cred ca RGT a demolat gara Cermei, sau daca a fost pe Turnu Magurele nu a luat si remiza de acolo.
Pe 907 de exemplu nu cred ca a luat ruina de la Papa, deoarece nu ii folosea pentru activitate. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 10:47 pm | |
| Când se închiriază secţia, ea se predă cu tot inventarul. Numai că nu orice clădire care a servit cândva căii ferate mai e pe inventar. Gările alea abandonate sigur nu au fost prinse în contract. _________________ :TTT:
|
|
| |
cristi CFR Administrator
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 10:58 pm | |
| Nu sunt preluate decat anumite cladiri sau camere. De exemplu cladirea de calatori a haltei Uileacul de Beius nu este inchiriata de Via Terra, aparine CFR SA patrimoniu Cluj, cantoanele sunt proprietate privata, fosta cabina 1 e proprietatea SAAF Cluj. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Vin Dec 30, 2016 11:53 pm | |
| Nu degeaba se vorbeste ca sunt sectii unde dupa plecarea RT e dezastru si nu se mai pot folosi. |
|
| |
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6555 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam Dec 31, 2016 12:19 am | |
| Mai dezastru decat la cfr nu cred ca e. |
|
| |
George CFR
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 28 Localizare : Rosiori/Nord Reputatie : 3026 Data de inscriere : 01/12/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam Dec 31, 2016 10:11 am | |
| Daca trecea un tren de marfa pa o linie inchiriata de rc-cf trans si rupea sina ce faceau ? Ramaneau cu totul in pom ca nu aveau utilaje nu aveau nimic decat cateva lopeti si tarnacoape ca in evul mediu . |
|
| |
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6525 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam Dec 31, 2016 11:49 am | |
| Daca onor guvernul Romaniei nu face protectie sociala la Teleorman,unde se pare ca e normal sa te urci in tren daca n-ai bani de bilet,ca asa vrei tu si ai nevoie,de ce ar trebui sa o faca un operator privat care plateste la stat impozite? Cind nu ai bani te limitezi la ce poti,nu si-a luat Regiotransul automotoare noi si tu vrei sa-si ia Rcf utilaje pentru niste sectii pe care le are inchiriate pe 5 ani? Operatorii privati au scos profit pe sectii unde Cfr-ul vindea doua bilete/tren,au salvat de la inchidere anumite linii,dar trebuie sa fim constienti ca nu mai sintem ca la 1900 cind trenul era cel mai eficient mijloc de transport,anumite linii nu mai au viitor si vor trebui inchise. |
|
| |
George CFR
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam Dec 31, 2016 12:17 pm | |
| Nu mi se pare normal sa calatoresti fara bilet ,dar sa arunci in camp o persoana cu dezabilitati care poate are o problema de viata si moarte si sa ii dai un sut in fund. Dar RT a pus si viata calatorilor in pericol si nu spun eu asta si rapoartele AFER care arata ca vitezometrele automotoarelor arata cu 20 km mai mult decat viteza reala si multe alte probleme. Dupa ce a venit RT pe sectia Rosiori Nord -Turnu Magurele ce a facut decat sa desfiinteze bariera de la iesire din Rosiori si cele de la Turnu inlocuidule cu sisteme acustice si luminoase care cateodata nu functionau ,au desfiinta cabina de acar de la Salcia si nici macar nau fost instare sa schimbe cablurile de la semnalele mecanice de la km 200+400 . |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam Dec 31, 2016 12:54 pm | |
| Dacă vitezometrul arată cu 20 km/h mai mult peste viteza reală nu e un pericol ) În toate călătoriile mele cu RT am fost foarte mulțumit de serviciile oferite, nu am nimic de reclamat și chiar merg cu plăcere cu ei, după Softronic mi se pare că oferă cel mai bun raport calitate/preț. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
| |
|
| |
| 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
|