| 106 : Pitesti - Curtea de Arges | |
|
+51Trasca Emilian ciprian71 Luna lifetec CA 205 alex1987 TudorVD 19jimmy84 marius664 decward Luca tgv cristy79 mielutu zburator Katalyn cata NIKU24 Adirmvl riciu gvd Andrey_tm DUAL Lumunita Stana dan tm vatmanul AMX 97-0548-4 AeroX razvan - trenuri cfr500 Razvan Tudor IonutCFR2009 Vitosa Vlad didinul Nesebar Teodor Radu Michael cristi CFR ldh80 AlexD Dr2005 ana imfinity Adrian78 jionutz Traveller srazvi loryjonel tudor_vl MariusM COSTACHE MIHAIL myster2008 55 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Sam 03 Feb 2018, 20:12 | |
| Mi se pare o analiza superficiala ce a adus retragerea de pe aceasta sectie de luna viitoare. In weekend mai vine lumea, acum fiind iarna logic ca lumea circula mai putin, nu prea se plimba. Asa e peste tot in afara de Valea Prahovei. Aveau de unde limita / anula trenuri din belsug daca chiar ar fi vrut si fara motive bine intemeiate. Spre Brasov si Buzau se incaleca o groaza de trenuri din toate directiile din tara la un interval destul de scurt. Cu siguranta daca lipseste unul moare cineva. Iar la Pietrosita nu asiguri legatura directa cu Bucurestiul si ai pretentia sa-ti vina lumea...lucruri fara cap si din partea lor, nu e doar guvernul de vina ca nu le asigura buget. S-a incurcat cu TFC-ul acolo parca doar ca sa faca in ciuda.
Oricum din ce am observat de cand cu noul mers, au mai aparut si niscaiva navetisti dinspre Bascov/Curtea de Arges la IR 1784 care ajunge la 7:40 in Pitesti. E o ora mai buna. Era un inceput timid. Pana la urma e vorba de nici 40 km cu Desiro. Si daca au anuntat ca nici nu restrang personalul chiar nu vad rostul retragerii. Nu mi se par pierderile asa mari aici fata de alte trenuri care taie tara in doua dintr-un capat in altul cu doua vagoane.
Cum ziceam, macar in weekend ar trebui mentinuta acolo o pereche. Credeti ca se baga repede un privat pe aici? Eu prevad ca iar urmeaza o lunga perioada fara tren aici. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Sam 03 Feb 2018, 21:42 | |
| Trafic de marfa are sectia asta? - marius664 a scris:
Exista o firma de microbuze pe relatia Alexandria-Bucuresti care primeste cupoane de pensionari doar de luni pana joi, adica in zilele cu trafic mai scazut.Vineri , sambata si duminica doar la pret intreg.Ziceai ceva de lege??? Cat despre bani de procese si juristii din CFR te poate lamuri Dragos... Exista mai multe astfel de firme pe partea de transport auto, la fel si firme la care se merge cu ,,soferul” (nasul de la auto), firme ce pleaca cu 1-3 ore mai devreme din statia de plecare, firme ce fac curse clandestine, care nu dau deloc bilete etc. dar asta nu inseamna ca e si legal. Cu privire la avocatii aia, da a zis DR2005 cum e, dar si asa cum sunt tot ar trebui sa incerce macar un proces ceva. Sau macar notificari. Sindicalistii ar putea ameninta cu greva, etc. odata ce nu fac deastea presupun ca ori situatia nu e asa grava, ori nu e interes ori defapt au pierderi mult mai mari din alte cauze si se bucura de situatia neplatii subventiilor ca sa aiba motiv sa justifice de ce are compania pierderi. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Sam 03 Feb 2018, 22:16 | |
| - ciprian71 a scris:
- Era de asteptat ca si acesta oparatiune de subventie sa nu fie respectata. Guvernul se comporta ca stapan pe un bun al lui. Dovedeste prin neplata subventiilor cat de mult tine la economia tarii. Cat de mult ne doreste noua binele, cat de functional poate sa dovedeasca acest serviciu public.
Un fel de feuda condusa de Dragnea care imprumuta 2 mld de euro pe zece ani ca sa plateasca deficitul adica salariile si pensile la niste bastani securisti iar noi azi maine o sa murim ca sclavii fara educatie fara sanatate fara tranșport pentru ca putem .. Spunea cinvea pe facebook in Floresti da langa Cluj a venit salvarea dupa 4 ore pentru ca nu mai au ambulante disponibile atunci la ce rahat mai platesc 500 de lei sanatate si 1000 impozit |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Sam 03 Feb 2018, 23:04 | |
| - Luna a scris:
Exista mai multe astfel de firme pe partea de transport auto, la fel si firme la care se merge cu ,,soferul” (nasul de la auto), firme ce pleaca cu 1-3 ore mai devreme din statia de plecare, firme ce fac curse clandestine, care nu dau deloc bilete etc. dar asta nu inseamna ca e si legal. Cu privire la avocatii aia, da a zis DR2005 cum e, dar si asa cum sunt tot ar trebui sa incerce macar un proces ceva. Sau macar notificari. Sindicalistii ar putea ameninta cu greva, etc. odata ce nu fac deastea presupun ca ori situatia nu e asa grava, ori nu e interes ori defapt au pierderi mult mai mari din alte cauze si se bucura de situatia neplatii subventiilor ca sa aiba motiv sa justifice de ce are compania pierderi. Microbuze asa ilegale si incorecte cum sunt circula pline, in detrimentul trenurilor corecte si legale care sunt goale...Iar in privinta grevei, asta ar fi cireasa de pe tort, adica de pe coliva CFR-ului... |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: 906 : Pitesti - Curtea de Arges Dum 04 Feb 2018, 16:44 | |
| Vin si spun si eu ca Adrian 78, la ce naiba platim impozite si taxe? Daca cine este platit nu este capabil sa termine odata pentru totdeauna cu microbuzele ilegale. Te intrebi unde sunt cei care ar trebuii sa protejeze legalitatea. Vezi neputinta asta si te umileste. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Dum 04 Feb 2018, 17:15 | |
| Nu exista neputinta ci lipsa de vointa, iar taxele si impozitele le platim ca sa aibe de unde fura alesii poporului fraier si credul. Cat despre ministerul transporturilor degeaba se schimba ministrii, care si aia vin doar pentru salariu si interesele lor, daca pleaba ramane aceeasi. Aici e buboiul care trebuie spart odata pentru totdeauna. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Dum 04 Feb 2018, 17:30 | |
| - Luna a scris:
- Trafic de marfa are sectia asta?
Doar la Piteşti Nord şi Bascov mai ajunge marfă. Mai departe de Bascov sunt desfiinţate toate racordurile industriale, inclusiv în Curtea de Argeş. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Mier 07 Feb 2018, 18:36 | |
| Au fost operate modificarile in sistem, de la 01.03.2018 la Curtea de Arges CFR nu mai opereaza. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Mier 14 Feb 2018, 21:43 | |
| |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Mier 14 Feb 2018, 21:49 | |
| Pe scurt trenurile vor circula in continuare pe ruta asta! |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Joi 15 Feb 2018, 00:25 | |
| Marfă am putea spune că ajunge la Curtea de Argeș din an în Paște, pentru că acolo sunt unități militare pe care le transportă cu trenul când au aplicații. În data de 2 septembrie, liniile 2, 3 și cea cu rampa de încărcare prezentau urme de trecere. Mi s-a confirmat de poliția TF (care m-a și interogat în legătură cu pozele, dar când i-am arătat legitimația de student a devenit foarte cooperant, ba chiar mi-a arătat sala principală a gării și mi-a povestit istoria ei) că recent în gară a venit un tren cu platforme, CFR Marfă, cu care au transportat blindatele și soldații spre un poligon.
Deci, singura speranță de marfă în zona aia ține strict de aplicațiile la care participă vânătorii de munte din zonă. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Joi 15 Feb 2018, 08:21 | |
| Platformele alea se descarcă în gară, că racorduri industriale nu mai sunt. De fapt, de la Bascov până la intrarea în Curtea de Argeş nu mai e niciun schimbător de cale. Linia spre UFET e desfiinţată, cea care trecea Argeşul e şi ea desfiinţată (pe o bucată a devenit drum), iar podul ei oricum s-a prăbuşit acum vreo 2 - 3 ani. _________________ :TTT:
|
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Joi 15 Feb 2018, 15:07 | |
| Acum 5-6 ani s-a prăbușit, acum 4 ani am mers eu la Argeș și deja era de mult căzut. Platformele se descarcă pe platforma din gară, apoi blindatele (APC de obicei) sunt plimbate prin oraș spre bază. Țin minte și-acum când au trecut odată, se zguduie pământul sub ele. |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: 906 : Pitesti - Curtea de Arges Mar 24 Apr 2018, 22:35 | |
| Am si eu o rugaminte, mai circula trenuri directe de la Curtea de Arges spre Bucuresti? Am cunostinte care vor sa se intoarca cu trenul avand in vedere ca ei locuiesc in Poienarii de Arges si au un microbuz pana la Curtea de Arges.problema este ca le este mai aproape sa ajunga in comuna Varzarul E.574 insa autobuzele de la Ramnicu Valcea nu vor sa opreasca pe motiv ca nu au statie, pana in Pitesti la autogara. |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges Mier 25 Apr 2018, 00:05 | |
| - ciprian71 a scris:
- Am si eu o rugaminte, mai circula trenuri directe de la Curtea de Arges spre Bucuresti? Am cunostinte care vor sa se intoarca cu trenul avand in vedere ca ei locuiesc in Poienarii de Arges si au un microbuz pana la Curtea de Arges.problema este ca le este mai aproape sa ajunga in comuna Varzarul E.574 insa autobuzele de la Ramnicu Valcea nu vor sa opreasca pe motiv ca nu au statie, pana in Pitesti la autogara.
Sunt aceleasi 2 trenuri care au fost in ultimii ani: unul pleca la 06:40 si ajunge la 09:36 in Bucuresti Nord si celalat dupa masa care pleaca la LA 16:00 din Curtea de Arges si soseste la 18:47 in capitala |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 106 : Pitesti - Curtea de Arges | |
| |
|
| |
| 106 : Pitesti - Curtea de Arges | |
|