Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

In memoriam Madalina Manole(1967-2010)

In jos 
+7
razwy
stakee
DonVILLy
MariusM
Razvan
stinky
cont inactiv
11 participanți
AutorMesaj
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 25/04/2010

In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Empty
MesajSubiect: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeMier 14 Iul 2010, 09:58

in aceasta dimineata artista Madalina Manole a fost gasita de o ambulanta in casa acesteia intr-o balta de sange.Se pare ca a lasat un bilet de adio sotului ei,iar langa aceasta se gasea un bidon cu o substanta.Se pare ca artista s-ar fi sinucis.
Nu cred ca unii dintre noi nu am ascultat si melodiile acestei cantarete desi aveam varste mai fragede.

Adio Madalina Manole!
Sus In jos
stinky

stinky

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 37
Localizare : Jimbolia,Timis
Reputatie : 5851
Data de inscriere : 25/08/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeMier 14 Iul 2010, 13:44

Odihnaesca-se in pace....si pacat ca a recurs la un asemenea gest!!! Sad Sad Sad
Sus In jos
cont inactiv

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeMier 14 Iul 2010, 13:59

Se pare ca a facut acest gest "findca nu se mai simtea frumoasa",se motiveaza artista in mesajul de adio,insa autoritatile fac cercetari amanuntite pentru a putea da verdictul final,intrucat artista a fost gasita cu capul spart. Artista a lasat in urma un copil de 2 ani care acum va creste departe de mama lui.

Ultima editare efectuata de catre edward_w92 in Mier 14 Iul 2010, 15:48, editata de 1 ori
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5915
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeMier 14 Iul 2010, 15:28

Din cate am inteles eu ar fi luat niste pastile...si nu ar fi lasat bilet ci ar fi trimis un sms sotului(ceea ce e putin mai ciudat spun psihologii pt ca de obicei se lasa bilete).....in fine e o pierde sa nu mai fie printre noi...sa se odihnesca in pace!
Sus In jos
cont inactiv

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeMier 14 Iul 2010, 15:46

cu pastilele e alta poveste,acum 2-3 saptamani a incercat sa se sinucida cu niste paracetamol si ibuprofen,acum s-a gasit langa trupul neinsufletit al artistei un bidon cu o substanta chimica,si ai dreptate razvan,e vorba de un sms trimis sotului pe telefon,am gresit spunand bilet de adio.
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2217
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8314
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeMier 14 Iul 2010, 16:35

Toți avem în viață momente de slăbiciune... Toți trecem prin momente grele, dar sinuciderea nu este cea mai bună soluție!

Dumnezeu s-o ierte!...
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
DonVILLy

Numarul mesajelor : 121
Varsta : 37
Localizare : Tirgu-Mures
Reputatie : 5897
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeJoi 15 Iul 2010, 09:43

MariusM a scris:
Toți avem în viață momente de slăbiciune... Toți trecem prin momente grele, dar sinuciderea nu este cea mai bună soluție!

Dumnezeu s-o ierte!...

Foarte bine ai spus Marius.
Cea mai mare prostie e sa te sinucizi doar pentru simplu fapt ca nu te mai simti frumos,si sincer nu port mila unei persoane care isi ia singura viata.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/WorldWideTransport
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5792
Data de inscriere : 07/08/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeJoi 15 Iul 2010, 20:00

Am citit in ziarul Adevarul, ca s-ar fi sinucis cu insecticid, motivele nici eu nu le-am inteles, unii ziceau ca sufera de lechemie altii ca nu se mai simtea frumoasa
Sus In jos
razwy
V.I.P Member
V.I.P Member
razwy

Numarul mesajelor : 1524
Varsta : 29
Localizare : jud.Cluj com.Baciu
Reputatie : 7471
Data de inscriere : 21/04/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeJoi 15 Iul 2010, 20:06

Odihnaesca-se in pace... Sad Sad
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2217
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8314
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeVin 16 Iul 2010, 06:05

DonVILLy a scris:
MariusM a scris:

Dumnezeu s-o ierte!...

Foarte bine ai spus Marius.
Cea mai mare prostie e sa te sinucizi doar pentru simplu fapt ca nu te mai simti frumos,si sincer nu port mila unei persoane care isi ia singura viata.

Chestiunea asta să te sinucizi că nu te mai simți frumos mi se pare pur și simplu IMPERTINENTĂ! Bine, sunt enșpe mii de factori în acest caz, cum ar fi depresia, stilul de viață, etc etc, dar revin și zic: Să te sinucizi e un act de LAȘITATE!...

Un citat foarte interesant:

"Don't try suicide,
Nobody's worth it!
Don't try suicide,
Nobody cares!
Don't try suicide,
You're just gonna hate it!
Don't try suicide,
NOBODY GIVES A DAMN!"
(Queen - Don't try suicide/ The Game 1980)
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6529
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeSam 17 Iul 2010, 01:41

Nu pot sa zic ,,Dumnezeu s-o ierte" deoarece orice crestin stie ca unul care-si curma viata cu proprie-i stiinta se duce direct ,,dincolo" adica in partea opusa Raiului!!
Nu pot sa zic ,,Dumnezeu s-o odihneasca in pace" deoarece ea s-a lepadat de Dumnezeu( una). Nu se va odihni nicodata, fiind supusa chinurilor vesnice( doi la mana). De pace nu poate fi vorba in infern.(trei la mana).
Nu pot sa zic ,,Pomeneste-o Doamne in veci" deoarece dintre Dumnezeu si diavol ea l-a ales in mod voit pe cel din urma,...ca atare fapt de pomenire nu poate fi vorba...doar noi sa ne amintim de cantecele ei frumoase care ne-au alinat si inveselit adolescenta, copilaria sau tineretea.
Nu pot sa zic decat atat:

Madalina, ceea ce ai ales si ceea ce ai facut se cheama lasitate! Ca ARTIST meriti toata stima, dragostea si respectul.Te respect ca artist adevarat! Dar ca latura uman-crestina, meriti soarta care ti-ai ales-o! Meriti ceea ce ai ales.Meriti sa ajungi acolo unde ti-ai propus cand ai baut din nenorocita aia de otrava. Invocarea de unii sau altii de depresie,...sa fim seriosi! Cand stii ca ai un biet copilas de numai 1,5 ani, pe care ti l-ai dorit 15 ani si in tot acest timp ai incercat din rasputeri sa in concepi si nu ai reusit iar intr-un final Dumnezeu ti-a rasplatit dorinta,...tu ce faci???I-ai dat o palma Lui Dumnezeu luandu-ti viata - cea mai de pret avere daruita de Bunul Dumnezeu - intr-un mod cat se poate de josnic! Sincer o spun fara niciun pic de retinere! Fata de sinucigasi am o oroare si-un dispret incat daca asi reusi vreodata sa salvez un sinucigas de la moarte,...in secunda urmatoare il bat de o sa-i sune Furadanul sau Verdele de Paris in cap. Sa isi de-a seama cata suferinta lasa in urma lor! Niste biete fiinte de compatimit! Fiecare ce seamana, aia culege!
Madalina, ca artist vei ramane mereu in amintirea noastra, dar ca om, crestineste vorbind,....vai si-amar de sufletul tau,...dar mai ales vai si-amar de bietul inger pazitor pe care l-ai ,,concediat" fara drept si fara mila!! Ai facut cel mai rusinos si demn de dispret gest!!!
Scuzati-mi va rog frumos postarea mea taioasa,...dar asta simt.Si ceea ce simt, SPUN!! Daca am dreptate-de bine, nu,...Dumnezeu cu mila!!!
Sus In jos
buldozer2

buldozer2

Numarul mesajelor : 352
Varsta : 38
Localizare : Buzau
Reputatie : 5876
Data de inscriere : 05/10/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeSam 17 Iul 2010, 09:07

Mare dreptate ai! Nu poti lasa un copil de un an si jumatate fara mama din orgoliul prostesc ca "nu mai sunt frumoasa"!
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6353
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeSam 17 Iul 2010, 09:58

Sergiu are mare dreptate, nu-mi mai ramane decat sa-mi fie mila de sufletul ei si fereasca Dumnezeu sa ajungi la o asemenea fapta. Bineinteles ca acum dupa moartea ei se vor cumpara albumele cum nu s-au cumparat niciodata, la fel ca si la Michael Jackson sau Laura Stoica. Personal n-am fost fanul ei, adica cand eram mic mai auzea la TVR1 cate o piesa de a ei si nu pot sa zic ca nu-mi placea, dar nu m-am obisnuit sa ascult piesele ei. A avut voce, a avut talent, era si frumoasa, avea de toate si le-a pierdut pe toate.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6529
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeSam 17 Iul 2010, 22:43

Prieteni,...eu nu pot sa inteleg anumite persoane care nu se accepta asa cum sunt. Culmea,...mai adopta si negativismul...!!!Huh,...Dumnezeule Mare...Apai daca si Madalina Manole era ,,urata si rebut" din punct de vedere fizic,..atunci deja cred ca aceasta fata avea inceput de schizofrenie in mod sigur! Sa ma ierte si sa ma bata Dumnezeu daca gresesc,...dar altfel nu inteleg cum de taman asta a fost motivul suicidului invocat in acel sms. Frumoasa era - jos palaria -, decenta era, voce avea, artista adevarata era, succes - hai sa fim seriosi! - a avut si avea inca! In schimb la capitolul maturitate deplina,....mai avea mult de lucru!! E drept,..nu avem dreptul sa judecam dar,... pentru cei care au iubit-o a fost o mare, mare lovitura. O lovitura si un gest prostesc, asa de prostesc incat si un EMO s-ar fi tavalit de ras! Morbid,..dar asta e realitatea!!! Pacat de ea! Sincer nu credeam! Hai ca una e sa mori rapus de-o boala grava, de-un accident, etc. Dar sa isi curme viata...asta e deja peste limita perceperii unui unui creier uman ,, cu ITP-ul la zi"!!!
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15482
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitimeSam 17 Iul 2010, 22:56

Sergabi are mare dreptate! A spus ceea ce este adevarat , a spus lucrurilor pe nume! Cel mai mare pacat este sinuciderea. Este un pacat impotriva Duhului Sfant, un pacat ce nu va fi iertat nici in veacul acesta si nici in veacul viitor!!! Intr-adevar, cum a spus Sergabi, la sinucigasi nu se spune Dumnezeu sa o ierte! Nu se spune Dumnezeu sa o odihneasca! Insa se poate spune Sa-i fie tarana usoara, iar la rudele apropiate se poate spune Sincere condoleante!Dar acestea nu pot ajuta cu nimic sufletul ei chinuit de diavoli!!! Sinucigasii nu au voie sa fie inmormantati in cimitir!!! Sinucigasii nu au voie sa aiba parte de slujba, ci doar de cateva tropare, de o predica a preotului in care va spune despre cel mai greu pacat, iar slujba nu se va tine in biserica!!! De acasa se va merge cu sinucigasul direct la cimitir, sau in cel mai rau caz, se poate face o mica slujba oficiata doar de un singur preot in curtea bisericii! Dar cand ajunge la momentul rugaciunii, aceasta nu se face pentru sinucigas, ci pentru cei adormiti din neamul celui mort . Nu are voie ca sinucigasul sa fie bagat in biserica!!! Daca moare cineva nespovedit sau cu pacate mai grele, si nu a fost ateu, prin slujba inmormantarii si prin parastasele care se fac pentru cel adormit, si mai ales pentru ceea ce se da de pomana in numele acelei persoane, sunt sanse ca sufletul sa fie scos din iad prin mila lui Dumnezeu! Dar pentru sinucigasi, nu mai este nici o speranta!!! Rugaciunile nu sunt primite! Nu va mai fi scos niciodata din iadul intunecat din viermii cei neadormiti, unde este plangerea si scrasnirea dintilor, tartarul de foc, unde este durere intristare si suspin. Cea mai usoara pedeapsa in iad este la fel ca cea mai grea durere de pe pamant! In cazul artistei, Arhiepiscopia Bucurestilor, pentru a linisti rudele sinucigasei, a ingaduit sa se faca o slujba putin mai ampla, o slujba oficiata de un singur preot. Este adevarat ca au participat doi preoti, insa unul nu avea epitrahilul atarnat de gat, ci acesta tinea rolul de cantaret (dascal, tarcomnic,) asa cum sunt si eu. Deci nu se poate spune ca slujba a fost oficiata de 2 preoti, ci de unul singur, de acela imbracat cu vesminte!Pacat de o asa fata frumoasa!! De ce oare s-a nascut??
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In memoriam Madalina Manole(1967-2010)   In memoriam Madalina Manole(1967-2010) Icon_minitime

Sus In jos

In memoriam Madalina Manole(1967-2010)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» IN MEMORIAM JEAN CONSTANTIN (1928-2010)
» IN MEMORIAM GHEORGHE DINICA
» In memoriam Orient Express
» Buşteni (300)
» Automotoare RegioTrans (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: