Numarul mesajelor : 419 Varsta : 39 Localizare : Oradea Reputatie : 6230 Data de inscriere : 21/05/2009
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi 01 Iul 2010, 13:15
Incepand de ieri, de la ora 16, pe M900 se circula normal.
EA1clony106
Numarul mesajelor : 436 Reputatie : 5793 Data de inscriere : 20/05/2010
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Lun 05 Iul 2010, 14:48
M 900 .la intrare in Timisoara
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6221 Data de inscriere : 21/08/2008
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar 06 Iul 2010, 22:18
Azi am trecut prin Drobeta. Are o eurogara. Este impresionanta. Poate ca stiti, nu au avut un plan bun si linia 1 a garii trebuia mutata si mult tam-tam de atunci.
In imagine, P18304, Dr. t. Severin - Strehaia, prins de pe podul din zona de est a garii.
Incercarea temerara de schimbare a semnalizarii in TMV.
Pe la mijlocul statiei, in dreapta se afla o remiza de locomotive.
Aici se vede linia 3 a statiei ca este scoasa, nu stiu ce au in plan cei de pe regionala Craiovei
Cladirea garii, poate mai reusita decat cea din Focsani.
Manevra de mutare a garniturii unui personal cu locomotiva care a tractat-o pana in aceasta statie finala, pe o linie mai departata de peroane.
Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6232 Data de inscriere : 06/04/2009
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 18 Iul 2010, 17:09
Salut la toata lumea.As vrea sa ne plimbam putin cu trenul cine vrea ...sa se uite la pozele urmatoare.M-am hotarat intr-o zi sa fac o calatorie si imi mai satisfac pasiunea care ma arde si anume o calatorie cu trenul.Am ales sa merg si eu putin pe ruta Timisoara Nord - Caransebes - Boutari.Ati vazut reportajul Caransebes - Boutari ce l-am postat la Magistrala 900 la ruta 917 acum vreau sa va arat cum am vazut eu linia de la Timisoara - Caransebes.Poze am din doua calatorii facute pe aceasta linie din data de 1 mai pana la Lugoj si 24 Mai 2010 pana la Boutari. Am mers cu personalul (care a fost 9196) Timisoara Nord - DrobetaTurnu Severin in amandoua calatorii. Plecare din Timisoara Nord.
Am surprins o locomotiva industriala aproape de Timisoara de Est pe care nu ii stiu numarul si se pare ca sta acolo de multa vreme.Poza asta ar trebui sa o pun la poze comice ca se observa cativa pomi crescuti intre traversele liniei ce intra- iesea din acea fabrica
Un minut mai tarziu ajung in Timisoara de Est.
La iesire din Timisoara se vede ramificatia spre Radna care nu este electrificata.
Mergem prin campie.
Ne apropiem de prima statie Remetea Mare.
Remetea Mare
Pe partea cealalta se vede alte 2 linii electrificate nefolosite demult.
Plecam mai departe am trecut de soseaua de peste linii si prin campii.
Am ajuns la Halta Izvin.Interesant este ca pe Infofer acum nu mai opreste trenul aici:?:
Am ajuns si in urmatoarea Statie Recas.
Magazia acestei Statii.
O poza din spate pe unde am venit.
Trenul in care eram.
Cam la 1 kilometru de linie este si un drum National
O poza inapoi(Eram in ultimul vagon).
Halta Sustra
O alta poza inapoi.
Ajungem intr-o statie Toplolovat.
Topolovat
Se vede in spatele acestei statii o cladire mare acolo am prins in curtea acestei unitati o locomotiva care acum nu cred ca mai este folosita.
Locomotiva din acel siloz de cereale...
Mai erau niste vagoane incarcate cu ceva dar parca parasite.
Putin mai incolo trenul face primele curbe dupa iesirea din Timisoara pana acum am mers doar in linie dreapta.
O poza in spatele trenului si se vede si silozul acela din Topolovat.
Ajung la Chizatau.
Pe partea cealalta.
Coridorul Vagonului
Mergem mai departe
Ajungem la urmatoarea statie. Belint
Mai departe.
Trecem peste raul Timis. In 1 ma.i
In 24 mai.
Ajung in Jabar.
Pe partea cealalta.
Am plecat spre Lugoj
Ramificatia spre Ilia
Lugoj
Din afara.
Am plecat mai departe
Ramificatia spre Buzias spre dreapta
Mergem drept.
Ne intilnim cu un personal care mergea spre Timisoara intre Lugoj si statia urmatoare Caravan
Trecem in viteza pe langa a doua halta unde nu opreste trenul :?:
Ajungem in Caravan
Pe partea cealalta
De aici incepe Linia electrificata dubla pana la Caransebes
Statia Zagujeni nici aici nu a oprit trenul
Linia paralela cu noi incepe sa urce tot mai in sus.
Ajungem in Caransebes Triaj Dupa cum se vede erau sute sau poate mii de vagoane parasite.Sigur pe aici se poate gasi multe raritati.Am mers 2 minute cu trenul in viteza si randul de vagoane abia s-a terminat,nu am putut face poze de boschetii din acea zona.
Am trecut si de halta Tibiscum fara sa oprim iara.
Chiar 2 locomotive electrice aducea in triaj un sir de vagoane ..
O locomotiva 43-0095-0 la intrarea in gara Caransebes
Gara Caransebes
Cam atat am avut de aratat si eu cum sant haltile si statiile din Timisoara la Caransebes nu le-am prins in poze chiar pe toate.Am mers 98 kilometri in aproximativ 2 ore. Pot sa zic ca viteza a fost destul de buna putine restrictii pentru un Personal - Accelerat.Nu am inteles de ce nu a oprit trenul in unele halti sau statii doar era personal. Salutari.
discoid21
Numarul mesajelor : 250 Localizare : Oradea Reputatie : 5910 Data de inscriere : 14/07/2009
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 18 Iul 2010, 17:18
Felicitari pentru reportaj, Gabry. E foarte frumoasa zona, numai ca ar trebui facute renovari masive. Observ un sir de dimitroave in gara Caransebes.
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7940 Data de inscriere : 16/04/2009
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 18 Iul 2010, 17:34
Gabry, personalul cu care ai mers tu nu are oprire in tote statiile nici in Mersul trenurilor...Asa este mersul lui...Mai ales intre Lugoj si Caransebes nu are decat o oprire
Cito
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Timisoara Reputatie : 5466 Data de inscriere : 13/05/2010
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 18 Iul 2010, 22:03
9196/9195 a fost inainte un personal cu regim de accelerat. Biletele erau la pret de personal, opririle erau doar in statiile mai mari iar viteza era de accelerat-120 km/h pe relatia Timisoara-Caransebes. Cu timpul i-au fost bagate din ce in ce mai multe opriri iar viteza este de maxim 100 km/h. De remarcat este si faptul cu opririle acestui personal nu sunt in totalitate aceleasi la dus si la intors! (ex.: H.Sustra, Hm Belint, Hm Jabar, Hm Gavojdia, Hm Mehadia, Hm Mehadia Noua etc).
myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7079 Data de inscriere : 15/08/2008
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Sam 24 Iul 2010, 20:33
3 poze de la alunecarea de teren dintre statiile Teregova si Armenis :
stinky
Numarul mesajelor : 256 Varsta : 37 Localizare : Jimbolia,Timis Reputatie : 5877 Data de inscriere : 25/08/2009
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 25 Iul 2010, 09:43
Din cauza unor alunecari de teren sau viituri ce a avut loc ieri in urma ploilor,trenurile Acc 1691,R 693 si Ic 593 au ajuns cu sute de minute intarziere si in loc de orarul normal au ajuns toate 3 la aceesi ora,azi dimineata la ora 5:00 in statia Timisoara Nord!
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6528 Data de inscriere : 12/06/2009
Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 25 Iul 2010, 09:59
stinky a scris:
Din cauza unor alunecari de teren sau viituri ce a avut loc ieri in urma ploilor,trenurile Acc 1691,R 693 si Ic 593 au ajuns cu sute de minute intarziere si in loc de orarul normal au ajuns toate 3 la aceesi ora,azi dimineata la ora 5:00 in statia Timisoara Nord!