Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Am gasit pe net

In jos 
+86
ets2oltromânia
ciprian71
DonVILLy
92Dragos
florin.lifticariu
alinutz23
gabrielcr
cata
johnsmoke
cardinal
biokosmy
vatmanul
ldh80
mielutu zburator
dan tm
Katalyn
marius664
alliens
IonutChircu
DPS
Caspar
alex.alexus.tm
NicuS
Lafont
Petre_IFTE
apmatei
kristi kkk
bogdan.perejuc
Balto
Jhonyla
Sabik
Vlad
Scoop
BL82
cfr500
Vitosa
Cont dezactivat
Radu
halmarius
mariushal
frank81
AlexD
baiazid
spiderpc
razvan - trenuri
cristi CFR
Spartan1948
Radu Tudor
Warrior12
Bobby_TM
Nesebar
AndiCFR
Semafor
riciu
mureseanu_976
Adirmvl
sorin_ncs
Grigor
19jimmy84
TVlad
Volk
popovici
didinul
cstefan
Shinkasen
mariuskl
Dr2005
Kriszti219
DUAL
Rarau
Teodor
pannonia express
cortexedge
Luna
Andrey_tm
M.I.C.I.
Adrian78
Costin.H
spsdc7
COSTACHE MIHAIL
lovekomotive
Axwell21
buldozer2
IonutCFR2009
Amiralul
ionutz72
90 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 55  Urmatorul
AutorMesaj
Kriszti219

Kriszti219

Numarul mesajelor : 386
Varsta : 28
Reputatie : 5044
Data de inscriere : 29/02/2012

Am gasit pe net - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeSam 14 Iul - 15:25

Extraordinar ce peisaje și pe ce relief a fost construită calea ferată. No comment.
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeSam 14 Iul - 18:23

Interesant.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeMar 17 Iul - 23:29

Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeMier 18 Iul - 0:43

http://englishrussia.com/2012/07/16/work-of-the-siberian-railway/

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeMier 18 Iul - 0:46

Documentar realizat cu ocazia implinirii a 40 de ani de cand exista InterRail: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m3pJ9jjVdWI
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5049
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeMier 18 Iul - 22:32

Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 19 Iul - 0:53

cstefan a scris:

Citeste mai sus.

Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeMier 25 Iul - 0:43

Cum se fabrica ramele Stadler FLIRT pentru norvegieni Very Happy

Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeVin 27 Iul - 21:05

E drept ca pretul cardului este ridicat, dar iata cum isi atrage MAV-ul calatorii: http://www.elvira.hu/english/offer.php?mid=14a7074ae14c7d
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 2 Aug - 2:27

https://www.youtube.com/watch?v=If-fQtpCdFs
Uita-ti-va la clasele din trenul asta... Clasa standard are 5 locuri pe rand, iar clasa I 4 locuri pe rand. Insa trenul circula cu peste 300 km/h! Pai daca as face de la Cluj pana acasa o ora nu m-ar deranja sa fie amenajat trenul nici ca un tramvai si sa trebuiasca sa ma tin de bara... Laughing
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6664
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 2 Aug - 19:46

Parerea mea e ca daca un tren circula la 300 la ora... nu are rost sa merg cu asa ceva... Nu mai e nicio placere... si daca tot ma grabesc... nu mai bine foloesc avionul? Ca la 300 la ora, pretul biletului nu e tocmai ieftin... Parerea mea...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 2 Aug - 20:00

Trenul nu a fost inventat pentru pasionati... Si nici azi nu exista pentru pasionati... E drept ca la viteza aia si daca nu ar fi sina sudata tot nu s-ar mai auzi tum-tum tum-tum (apropo de asta, i-am zis unui prieten ca sunetul facut de rotile de tren cand trec peste imbinarile sinelor e mai dulce decat "Nani-nani, piu' mamii" si mi-a dat dreptate! Very Happy Fara ca el sa fie vreun fan al trenurileor! Very Happy). Dar unii dintre noi au nevoie sa ajunga intr-un anumit termen intr-un anume loc, deci este nevoie de viteza. Cunosc persoane din Galati, din Constanta, din Craiova, din Ploiesti studenti la Cluj, oameni care au nevoie si de viteza... La fel cunosc oameni de pe langa Oradea care lucreaza in Dobrogea. Pai daca omul ala area doar de joi seara pana luni dimineata liber si vrea sa ajunga la familie, tinand cont de cat face trenul, dar si de timpul pe care l-ar face pe sosele respectand toate semnele de circulatie, cat poate sta cu ai lui? Cat despre avion... cum ti se pare 100 de euro Cluj-Bucuresti? Doar un bilet, fara taxi sau alte cheltuieli.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 2 Aug - 20:53

riciu a scris:
Parerea mea e ca daca un tren circula la 300 la ora... nu are rost sa merg cu asa ceva... Nu mai e nicio placere... si daca tot ma grabesc... nu mai bine foloesc avionul? Ca la 300 la ora, pretul biletului nu e tocmai ieftin... Parerea mea...
Pentru ca nu te verifica nimeni la urcare in avion, nu trebe sa ajungi cu 1 ora inainte la aeroport ,pentru ca nu dureaza atat de mult aterizarea/decolarea,pentru ca e de 1000 de ori mai ecologic,pentru ca e MULT MULT MAI COMOD,pentru ca ... mai sunt 100 de motive aici
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 2 Aug - 22:19

... pentru ca am fi si noi o tara, nu un teritoriu, pentru ca (presupun ca) e o senzatie extraordinara, pentru ca e ok sa ai alternative, pentru ca si la viteza aia poti vedea peisaje superbe, pentru ca in cazul in care vrei sa calatoresti de dragul calatoriei si al peisajelor ai trenurile R sau IR, etc. Very Happy
Sus In jos
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6125
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitimeLun 6 Aug - 1:25

in China, distantele dintre metropole, sunt destul de mari, plus ca sunt destui care le displac avioanele si pe deasupra cu avionul nu poti cara atat de multi, oricum daca ar fii vre-o data sa faca si la noi ceva de viteza mai bine baga direct Maglev, o da si in Japonia, spre exemplu se circula pe liniile acelea de 1000 mm, cu viteza de pana la 200 km/h si pe alocuri linia nu-i sudata, defapt mi se pare ca in mare parte nu-i sudata, oricum cred ca senzatia e intensa cand trece trenu cu 150-160 km/h pe joante

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Am gasit pe net
Sus 
Pagina 5 din 55Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30 ... 55  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC
» Am gasit pe net
» Mersul trenurilor 2012-2013 (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: