Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
Subiect: Re: Am gasit pe net Mier 25 Iul - 0:43
Cum se fabrica ramele Stadler FLIRT pentru norvegieni
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Am gasit pe net Vin 27 Iul - 21:05
E drept ca pretul cardului este ridicat, dar iata cum isi atrage MAV-ul calatorii: http://www.elvira.hu/english/offer.php?mid=14a7074ae14c7d
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Am gasit pe net Joi 2 Aug - 2:27
https://www.youtube.com/watch?v=If-fQtpCdFs Uita-ti-va la clasele din trenul asta... Clasa standard are 5 locuri pe rand, iar clasa I 4 locuri pe rand. Insa trenul circula cu peste 300 km/h! Pai daca as face de la Cluj pana acasa o ora nu m-ar deranja sa fie amenajat trenul nici ca un tramvai si sa trebuiasca sa ma tin de bara...
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
Subiect: Re: Am gasit pe net Joi 2 Aug - 19:46
Parerea mea e ca daca un tren circula la 300 la ora... nu are rost sa merg cu asa ceva... Nu mai e nicio placere... si daca tot ma grabesc... nu mai bine foloesc avionul? Ca la 300 la ora, pretul biletului nu e tocmai ieftin... Parerea mea...
Adirmvl V.I.P Member
Subiect: Re: Am gasit pe net Joi 2 Aug - 20:00
Trenul nu a fost inventat pentru pasionati... Si nici azi nu exista pentru pasionati... E drept ca la viteza aia si daca nu ar fi sina sudata tot nu s-ar mai auzi tum-tum tum-tum (apropo de asta, i-am zis unui prieten ca sunetul facut de rotile de tren cand trec peste imbinarile sinelor e mai dulce decat "Nani-nani, piu' mamii" si mi-a dat dreptate! Fara ca el sa fie vreun fan al trenurileor! ). Dar unii dintre noi au nevoie sa ajunga intr-un anumit termen intr-un anume loc, deci este nevoie de viteza. Cunosc persoane din Galati, din Constanta, din Craiova, din Ploiesti studenti la Cluj, oameni care au nevoie si de viteza... La fel cunosc oameni de pe langa Oradea care lucreaza in Dobrogea. Pai daca omul ala area doar de joi seara pana luni dimineata liber si vrea sa ajunga la familie, tinand cont de cat face trenul, dar si de timpul pe care l-ar face pe sosele respectand toate semnele de circulatie, cat poate sta cu ai lui? Cat despre avion... cum ti se pare 100 de euro Cluj-Bucuresti? Doar un bilet, fara taxi sau alte cheltuieli.
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
Subiect: Re: Am gasit pe net Joi 2 Aug - 20:53
riciu a scris:
Parerea mea e ca daca un tren circula la 300 la ora... nu are rost sa merg cu asa ceva... Nu mai e nicio placere... si daca tot ma grabesc... nu mai bine foloesc avionul? Ca la 300 la ora, pretul biletului nu e tocmai ieftin... Parerea mea...
Pentru ca nu te verifica nimeni la urcare in avion, nu trebe sa ajungi cu 1 ora inainte la aeroport ,pentru ca nu dureaza atat de mult aterizarea/decolarea,pentru ca e de 1000 de ori mai ecologic,pentru ca e MULT MULT MAI COMOD,pentru ca ... mai sunt 100 de motive aici
Adirmvl V.I.P Member
Subiect: Re: Am gasit pe net Joi 2 Aug - 22:19
... pentru ca am fi si noi o tara, nu un teritoriu, pentru ca (presupun ca) e o senzatie extraordinara, pentru ca e ok sa ai alternative, pentru ca si la viteza aia poti vedea peisaje superbe, pentru ca in cazul in care vrei sa calatoresti de dragul calatoriei si al peisajelor ai trenurile R sau IR, etc.
Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6125 Data de inscriere : 30/04/2009
Subiect: Re: Am gasit pe net Lun 6 Aug - 1:25
in China, distantele dintre metropole, sunt destul de mari, plus ca sunt destui care le displac avioanele si pe deasupra cu avionul nu poti cara atat de multi, oricum daca ar fii vre-o data sa faca si la noi ceva de viteza mai bine baga direct Maglev, o da si in Japonia, spre exemplu se circula pe liniile acelea de 1000 mm, cu viteza de pana la 200 km/h si pe alocuri linia nu-i sudata, defapt mi se pare ca in mare parte nu-i sudata, oricum cred ca senzatia e intensa cand trece trenu cu 150-160 km/h pe joante