|
| Să mai şi râdem!!! | |
|
+136mielutu zburator TonyCFR apmatei tcm Desiro256 cont inactiv . florin.lifticariu DB Robert marius664 sytrus Katalyn allred cosmin br vatmanul Polpot buldozer2 Dutzu Cont.dezactivat gtavicecity DonVILLy IonutCFR2009 adascalu George cont.dezactivat. c o r v i n Kogayon AndreiCFRbv Razvan Tudor Lafont CalinPiatraNeamt Bobby_TM MrPit liviulav33 marcelbanu Sabik nsw phnegativ 92Dragos AndreiStefan spiderpc Volk halmarius Simply18 NicuS kristi kkk Shinkasen Nesebar baiazid ANDU2100HP Spartan1948 tudor_vl Cont dezactivat Adisoft1991s Katalin4653 costi_dumitru trenulet Andrey_tm Costin.H Adirmvl lapsanszkitamas Balto membru exclus Rarau didinul Radu Tudor Kriszti219 cristi CFR Silver cstefan bostanescu gigel Vlad dany90 Luna 060-EA078 DUAL mureseanu_976 cristyadaX Dr2005 rizelgeorgel2004 electrica912 M.I.C.I. ravers75 xeonchv nenuandrei bostanesku gigel ana imfinity AlexD Nk11 Teodor AndiCFR nokia2010 cont dezactivat . Cobra Vitosa puscasu decward Codrut1985 TVlad RazvanCFR Vicentiu 19jimmy84 Adrian78 mardaryroby Cito KQQ SULZERUL 0733 Alex Avram VeV mishu88 cortexedge Gelu Radu_44 Amiralul Iasmin Stefan sm-sulzer Axwell21 stefan_br razwy IonutChircu tacc400 ionutz72 zenox4500 cont inactiv srazvi Caravelle_Zg MariusM discoid21 membru inactiv Ionutz Andrei lovekomotive didi vrabieionut Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 140 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin Ian 24, 2014 2:54 pm | |
| http://studentuardelean.ro/2013/08/28/teoria-relativitatii-in-functie-de-trenuri/
|
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11656 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Lun Ian 27, 2014 10:09 pm | |
| De sezon:
http://www.timesnewroman.ro/monden/11311-un-navetist-si-a-mutat-domiciliul-pe-personalul-15195-petrec-mai-mult-timp-in-tren-decat-acasa |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar Ian 28, 2014 12:41 am | |
| Data viitoare ascundeti clanta in ghiveci daca plecati de-acasa _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | Bobby_TM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 679 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Reputatie : 5250 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar Ian 28, 2014 1:29 am | |
| Prea tare... Masina aia are fluier si 2 goarne ? |
| | | Vizitator Vizitator
| | | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mar Ian 28, 2014 3:22 pm | |
| Cred ca e potrivit topicul pentru urmatoarea poza: Hotmail. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| | | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi Ian 30, 2014 10:24 pm | |
| |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4834 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi Ian 30, 2014 10:39 pm | |
| |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi Ian 30, 2014 11:01 pm | |
| Ma bag si eu in seama cu cateva bancuri... Un politist patrula noaptea într-un binecunoscut loc pentru parcare. Vede un cuplu într-o masina cu luminile aprinse. Când se apropie observa ca barbatul era pe locul soferului citind o revista de IT, iar tânara femeie, pe bancheta din spate, croșeta. Socat de situatia asta surprinzatoare, politistul se apropie de masina si bate în geam. Tânărul coboara geamul: - Da, dom'le politist! - Ce faceti voi aici? - Nu-i evident? Eu citesc o revista… Arătând către tânara femeie, politistul zice: – Bine, bine, dar ea? Tânărul raspunde cu tupeu: – Cred ca îsi croseteaza un pulover… Politistul e bulversat total. Un tânar cuplu în masina la ora asta si nimic obscen! – Câti ani ai, tinere? – 25. – Dar ea, ce vârsta are? Tânarul se uita la ceas si zice: – Va avea 18 în 20 de minute Un hoţ intră într-o casă, ajunge în living şi începe să scotocească prin sertare. La un moment dat aude o voce: - Iisus te priveşte! Hoţul se opreşte din scotocit, se uită în jur, nu vede nimic şi îşi zice în sinea lui: “mi s-a părut din cauza emoţiei” şi continuă scotocitul. După un timp se aude din nou: - Iisus te priveşte! De data asta se uită mai atent în jur şi vede într-un colţ o colivie în care era un papagal. Răsuflă uşurat şi zice: - Tu esti Iisus? - Nu, eu sunt Moise, spune papagalul. - Ce nebun si-ar numi papagalul, Moise? Papagalul raspunde: -Acelasi nebun care si-a numit pitbull-ul, Iisus. Trei barbati stau intr-un bar, de langa o gara, asteptand trenul. Dupa cateva randuri de pahare, unul dintre ei spune: - Bai, haideti sa mergem. Vine trenul! Ceilalti doi ii raspund: - Avem timp. Mai cerem un rand si plecam! Minutele trec si cei trei se ametesc bine de tot. Dupa un timp se aude trenul, plecand din gara. Barbatii se ridica brusc, isi iau hainele de pe scaun, bagajele si alearga in viteza dupa tren. Doi dintre ei reusesc sa urce din mers. Al treilea ramane in urma si priveste trenul cum se indeparteaza. Deodata izbucneste in râs. Un alt pasager care vazuse scena il intreaba: - Domnule, nu te supara ca te intreb, dar de ce razi? Esti primul om pe care il vad ca pierde trenul si râde. - Domnule, i-ai văzut pe ăia doi care s-au urcat in tren? - Da, i-am vazut. - Pai... ei venisera sa ma conduca pe mine la gara. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5792 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin Ian 31, 2014 10:30 am | |
| - Deea a scris:
- Ma bag si eu in seama cu cateva bancuri...
Trei barbati stau intr-un bar, de langa o gara, asteptand trenul. Dupa cateva randuri de pahare, unul dintre ei spune: - Bai, haideti sa mergem. Vine trenul! Ceilalti doi ii raspund: - Avem timp. Mai cerem un rand si plecam! Minutele trec si cei trei se ametesc bine de tot. Dupa un timp se aude trenul, plecand din gara. Barbatii se ridica brusc, isi iau hainele de pe scaun, bagajele si alearga in viteza dupa tren. Doi dintre ei reusesc sa urce din mers. Al treilea ramane in urma si priveste trenul cum se indeparteaza. Deodata izbucneste in râs. Un alt pasager care vazuse scena il intreaba: - Domnule, nu te supara ca te intreb, dar de ce razi? Esti primul om pe care il vad ca pierde trenul si râde. - Domnule, i-ai văzut pe ăia doi care s-au urcat in tren? - Da, i-am vazut. - Pai... ei venisera sa ma conduca pe mine la gara. asta ar fi scenariul perfect pentru vreo reclama la bere |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5797 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Mier Feb 05, 2014 4:35 pm | |
| Caut fata sa ma insoteasca diseara la un majorat! ) Mentionez: - sa aiba 18 ani - sa detina permis - sa stie sa se comporte cu un om beat - sa aiba multa rabdare Ofer: -masina -bautura(orice suc vrea) -servetele -sansa sa stea o seara alaturi de mine. ) Astept propuneri in privat. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi Feb 06, 2014 10:25 pm | |
| |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Joi Feb 06, 2014 10:40 pm | |
| - apogeo76 a scris:
-
Am ras cu lacrimi! Sa ma ierte Dumnezeu, dar nu m-am putut abtine! http://www.cancan.ro/actualitate/intern/din-pacate-nu-e-un-banc-ce-a-putut-sa-scrie-o-colega-pe-coroana-depusa-la-mormantul-marioarei-murarescu.html Am citit si eu articolul de mai sus... Exceptand gafa cu "si pe o parte si pe alta", alte mesaje contineau greseli gramaticale. Vai de limba noastra! Multi isi bat joc de ea! Nu le-ar lipsi niste cursuri de gramatica celor care lucreaza in domeniu. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! Vin Feb 07, 2014 12:16 am | |
| Cica 2 tigani intr-un tren .. Unul facea rebus,celalat se uita pe geam .. Cel care facea rebus zice : .. Hauzi ma .. zi-mi un metal din 3 litere! Astalalt ,sta se gandeste si zice : -Haur! -H-A-U-R .. nu merge ma ,ca-s 4!Trebe 3! -Feeeer atunci.... -F-E-R .. Merge macati-ash! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Să mai şi râdem!!! | |
| |
| | | | Să mai şi râdem!!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |