Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Galerie foto personala Diana(didi) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6568 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Galerie foto personala Diana(didi) Mier Dec 23, 2009 4:21 pm | |
| Cateva poze cu necuvantatoarele mele care mereu ma binedispun Pisicuta familiei numita si Trouble , este foarte rasfatata si vrea sa fie mangaiata numai cand doreste ea altfel musca.Pisicuta este de fapt o pisica salbatica din padure adusa.A gasit-o sora mea cand era pui si era parasita si nu a vrut sa o lase sa moara . Si regretatul nostru soricel , de fapt tot o fetita o chema Kiti,A murit luna trecuta de batranete .Se intelegea foarte bine cu pisica noastra Trouble .Abia astept sa imi iau alt soricel sa umple golul lasat de kiti Ps: Voi reveni cu poze |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7937 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Galerie foto personala Diana(didi) Mier Dec 23, 2009 4:44 pm | |
| Frumoase animalute ai Didi, sa iti traiasca. M-a amuzat ultima poza cu tastaturile in gunoi Meseriasa Delux-ul nu pare tare stricata |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6568 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Galerie foto personala Diana(didi) Mier Dec 23, 2009 5:02 pm | |
| acuma am observat , .Parca a cazut apa pe pe delux ca nu mai mergea , iar cealalta are cablu intrerupt .A ramas ca ne uitam alta data la ele dar am uitat de ele si cum aveam tastatura noua nu ne-a mai interesat de soarta celorlalte. PS : sora mea le-a pus in gunoi |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Galerie foto personala Diana(didi) Joi Dec 24, 2009 9:41 am | |
| Didi, prin postarea pozelor cu soricelul, in care se vad si mainile tale ai reusit sa convingi (cred ) pe toti membri ca tu esti fata! Inca mai sunt membri, care nu cred ca tu esti fata, chiar daca unii din noi deja am vorbit nu numai la tel., si chiar si in realitate cu tine! |
| | | didi
| Subiect: Re: Galerie foto personala Diana(didi) Mier Ian 20, 2010 5:02 pm | |
| |
| | | didi
| Subiect: Re: Galerie foto personala Diana(didi) Mier Iun 02, 2010 11:54 pm | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Galerie foto personala Diana(didi) | |
| |
| | | | Galerie foto personala Diana(didi) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |