Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ce v-a adus Mos Nicolae ?

In jos 
+19
Scoop
marius_catalin84
Balto
Vitosa
Luna
nenuandrei
lovekomotive
AndiCFR
knd
zenox4500
Caravelle_Zg
COSTACHE MIHAIL
membru inactiv
orestte
MariusM
Codrut1985
cortexedge
Vlad
myster2008
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6379
Data de inscriere : 20/08/2009

Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 21:53

La mine a venit cu anticipatie de vreo luna Smile) mi-a adus niste anvelope de iarna la masina. Ideea cu acel automotor e buna, dar nu cred ca gasim intelegere din partea CFR-ului. De pus pe picioare poate vom reusi desi trebuie ceva fonduri consistente, apoi aprobarile de la AFER (mi se ridica parul cand ma gandesc cat de scrupulosi vor fi) dar merita incercat totusi, ar fi mascota forumului si clar am rupe gura targului cum s-ar spune, primul forum destinat pasionatilor feroviari care detine si material rulant propriu Very Happy si pe langa acel automotor cate locomotive n-or mai zace in paragina sau chiar vagoane emblematice unor vremuri de mult apuse, dar probabil CFR-ul prefera milioanele de pe urma taierii lor decat sa-si imbunatateasca imaginea donandu-le acestui forum.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15508
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 22:00

Mesajul meu de mai sus in ceea ce priveste dorinta de a avea un automotor este scris acum doi ani! Smile Acum nu l-as mai fi scris! Dar nici nu il sterg!! Very Happy
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6379
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 22:09

Data viitoare ma uit si la data mesajului lol! ca uite asa reincep discutii dupa ani si ani Smile))
Oricum ideea merita sustinuta si acum, situatia nu s-a schimbat cu mult, poate exista o sansa pe undeva.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6394
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 22:41

lovekomotive a scris:
La mine a venit cu anticipatie de vreo luna Smile) mi-a adus niste anvelope de iarna la masina. Ideea cu acel automotor e buna, dar nu cred ca gasim intelegere din partea CFR-ului. De pus pe picioare poate vom reusi desi trebuie ceva fonduri consistente, apoi aprobarile de la AFER (mi se ridica parul cand ma gandesc cat de scrupulosi vor fi) dar merita incercat totusi, ar fi mascota forumului si clar am rupe gura targului cum s-ar spune, primul forum destinat pasionatilor feroviari care detine si material rulant propriu Very Happy si pe langa acel automotor cate locomotive n-or mai zace in paragina sau chiar vagoane emblematice unor vremuri de mult apuse, dar probabil CFR-ul prefera milioanele de pe urma taierii lor decat sa-si imbunatateasca imaginea donandu-le acestui forum.
Cand trec pe langa depoul BC vad in curtea lor un vagon de epoca si ma itreb ce vor sa faca cu ei?Asta ca tot ai adus vorba de vagoane si automotoare vechi
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8304
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 07 Dec 2011, 01:13

Tare ideea cu automotorul, si eu o sustin chiar daca e veche de 2 ani, desii sunt constient ca nu e prea usor realizabila. Desii daca s-ar strange niste bani cred ca ar avea ceva sanse pentru un automotor stationar in concesiune. Si da, aveti dreptate cand e vorba de reclama facuta trenurilor, sunt unu care sunt/eram pasionat de calatorii, dar de cand cu acest forum aproape ca am devenit si pasionat feroviar.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15508
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 07 Dec 2011, 11:13

Si daca tot pomeneam in mesajul acela scris acum doi ani despre automotorul 969 din Piatra Olt, acesta nu se mai afla acolo. Exista doua ipoteze: Una care ne va bucura, alta care ne va intrista. Ori a fost dus la Petroutilaj, ori a fost casat.

Fierul a ajuns mai cautat decat aurul
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14506
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 07 Dec 2011, 19:30

nenuandrei a scris:
lovekomotive a scris:
Cand trec pe langa depoul BC vad in curtea lor un vagon de epoca si ma itreb ce vor sa faca cu ei?Asta ca tot ai adus vorba de vagoane si automotoare vechi
Ala, inca unul la fel si o locom cu abur au stat cativa ani de zile expuse in Parcul Herastrau, pana acum vreo 3 ani mi-aduc eu aminte.
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 07 Dec 2011, 19:42

Mie Mos Nicolae, pe langa darurile personale, mi-a adus ceva special, si anume aniversarea de 1 an de cand activez pe acest forum Very Happy
Sus In jos
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 579
Reputatie : 6197
Data de inscriere : 23/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 08 Dec 2011, 21:18

foarte multa sanatate,ca-i mai buna decat toate
Sus In jos
Scoop

Scoop

Numarul mesajelor : 112
Varsta : 35
Localizare : Constanta/Bucuresti
Reputatie : 5267
Data de inscriere : 21/10/2010

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeVin 09 Dec 2011, 08:59

Nu ceva mare dar primit cu drag, o masinuta heidi cu ciocolata Very Happy
Sus In jos
AndreiCFRBucuresti
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 530
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5584
Data de inscriere : 14/02/2011

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 09:58

DSCN5435
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5278
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 14 Dec 2011, 08:19

nimic
Sus In jos
Gelu

Gelu

Numarul mesajelor : 106
Localizare : Bistrita
Reputatie : 5397
Data de inscriere : 24/06/2010

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeMier 14 Dec 2011, 23:50

Pe lângă cadourile „clasice” (gen citrice, banane, dulciuri), Moș Nicolae s-a uitat prin tolba lui și și-a adus aminte că mai are de dat cuiva vreo 5 discuri de pick-up: 2 cu cântări bisericești și pricesne interpretate de regretata Valeria Peter Predescu, albumul lui Vasile Șeicaru „Citește numai la final”, albumul lui Cornel Fugaru „În seara de Moș Ajun / Christmas Eve” și un disc (printre multe altele de fapt) de care mulți dintre noi au avut parte (mai puțin eu): un disc cu două povești de Ion Creangă: „Ivan Turbincă” și „Soacra cu trei nurori”.
În seara de 5 am primit o mașinuță cu telecomandă de la un prieten bun. Cred că Moșul i-a spus că îmi doresc o mașină electrică. Nu contează mărimea, cert e că o am și nu poluez. Cool Very Happy
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5941
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 15 Dec 2011, 00:02

Eu am primit o carte,pe care mi-o doream f mult si am primit-o cu mare bucurie,,,,
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce v-a adus Mos Nicolae ?   Ce v-a adus Mos Nicolae ? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Ce v-a adus Mos Nicolae ?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE (6 decembrie)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: