| Trenuri InterCity | |
|
+119ciprian71 Dr2005 dan tm Adrian78 mihai_tm cristi_tgv vlad237 AeroX Laurentiu Ciobanu Maddox SMDS Johnny84 Peter Fodor sp59 skillz1337 Vice30 Katalyn Ciprian.bucur.92 c o r v i n vanchorusebulgaria Caspar Raduku09 Bobby_TM doctoru mariuscfrbucuresti Re6/6 maris.constantin Sabik bogdan.perejuc Bayazid KOSTYK Jhonyla cristi CFR NicuS Teodor baiazid ANDU2100HP Spartan1948 laur 133 Sergiu rmn lapsanszkitamas Tomi13leu lifetec Katalin4653 kasapis2007 membru exclus cfr500 allred adytm Adirmvl razwy DPS cristi ar Alex Avram Goanga EuroNight Luna cortexedge pety Razvan Hurricane AlexD Andrey_tm kristi kkk Vlad bostanescu gigel cardinal Silver stefan_br manuela nenuandrei iDorin TonyGFR pannonia express DUAL razvan - trenuri ovivi AndiCFR LascuB_1980 The Legend bm_bad_boy LanceR iuli.hard redeme ATM Nk11 cont dezactivat . Vitosa alinutz23 1nt3rp0l_106 Costin.H 92Dragos Axwell21 decward Norbi ldh80 spsdc7 Cobra Nesebar Ionutz mureseanu_976 mardaryroby alex.alexus.tm didinul IonutCFR2009 cont inactiv Marius Iulian Mircea Hirjau didi bogdan srl ionutz85 19jimmy84 membru inactiv COSTACHE MIHAIL EA1clony106 vrabieionut marius_catalin84 MariusM myster2008 123 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 18:45 | |
| Toate IC din tara opresc in gari mici aiurea.
In alte tari acest rang de tren nu opresc in localitati mici.
|
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 19:47 | |
| IC573,azi,in Gara de Nord |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 20:36 | |
| Poate e o reminiscenţă de când angajaţii CFR aveau autorizaţii gratuite... sau poate era o oprire tehnică, care s-a trecut în livret pentru că avea câţiva călători. _________________ :TTT:
|
|
| |
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5462 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 20:45 | |
| in perioada anilor 90 era un tren rapid numit Traianus care nu oprea nici in Ploiesti,faceam 1ora si 43minute Predeal-Bucuresti nord.Pana la Brasov avea doar 2 opriri,Sinaia si Predeal.Acum au bagat opriri la IR si in Buftea,Peris,Crivina.Daca tot dau un ban gramada doresc sa calatoresc civilizat fara diferiti nomazi care se urca din statie in statie |
|
| |
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:44 | |
| - bostanescu gigel a scris:
- in perioada anilor 90 era un tren rapid numit Traianus care nu oprea nici in Ploiesti,faceam 1ora si 43minute Predeal-Bucuresti nord.Pana la Brasov avea doar 2 opriri,Sinaia si Predeal.Acum au bagat opriri la IR si in Buftea,Peris,Crivina.Daca tot dau un ban gramada doresc sa calatoresc civilizat fara diferiti nomazi care se urca din statie in statie
asta chiar le intrecea pe toate!!!cum sa nu opreasca un tren rapid in ploiesti care este un oras mare si important???bine ca oprea la rosiori,marasesti,filiasi,coslariu s.a. statii de 2 lei. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:45 | |
| - LanceR a scris:
IC573,azi,in Gara de Nord
hai ca ma sufoc iarasi cand vad cu 3 vagoane! |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:45 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Toate IC din tara opresc in gari mici aiurea.
In alte tari acest rang de tren nu opresc in localitati mici.
eu am mai spus de multe ori lucrul acesta dar unii au sarit la gatul meu. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:48 | |
| - Toader a scris:
- IC 531/532 care circula dintr-un capat in altul al tarii nu opreste in Campina pe cand un International care parcurge 1145 de kilometri opreste. Cam nimeni nu urca si coboara in Campina... doar tiganii colindatori care urca in Predeal,Azuga,Busteni si coboara aici.
draga,pana la brasob in ic ar trebui sa opreasca doar in ploiesti vesti-sinaia si predeal dar la noi cfr-ul si-a facut un obicei iubitor de a folosi trenurile de rang superior si lung parcurs ca tren de naveta.un exemplu elocvent sunt cele pe relatia bucuresti-timisoara care opresc in videle-rosiori-caracal-dragannesti olt si filiasi. ceva de speriat si groaza sunt cei de la crfr. |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5462 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:50 | |
| manuela sau manuel mai documenteaza te,cauta Mers Tren anii aia si ai sa vezi ca asa este.Chiar am calatorit cu el,am facut 2 ore 18minute Bucuresti -Brasov fara oprire in Ploiesti vest.Nu confunda cu rapidul Brasovia de la Constanta prin Bucuresti nord |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:52 | |
| - paall a scris:
- Eu nu inteleg o chestie SD IC 574 Galati-Buc.Nord nu circula, hai ca sambata nu ar fi probleme ptr maxim 30-40 de calatori iar duminica nu-si are rostul ptr ca circula IR 1574 Galati-Buzau-Buc.Nord care pleaca mai tarziu din Galati cu 30 min fata de IC si ajunge in capitala cu o ora mai tarziu, dar IC 554 Suceava-Buc.Nord in zilele de duminica pe fostul mers avea undeva la 50-60% calatori grupa de la Suceava. Sambata la fel nu cred ca ari fi probeleme ptr ca de vreo cativa anii incoace majoritatea trenurilor care circula sambata spre duminica ori care ajun la destinatie sambata seara sunt mai goale fata de obicei plus ca este IR 383 care are 2 vag 22-76/96 pe relatia Suceava-Buc dar in zilele de duminica cand IC 554 nu circula macar sa i se mai aduge 1 vag lui IR 383 grupa romaneasca.
La fel si despre IC 551 duminica pe fostu mers chiar nu-si avea rostul dar sambata avea calatori si deloc putinii. draga,eu nu stiu ce stii tu de ic 554 dar eu stiu ca ic 561 bucuresti-iasi pe vremea cand pleca la 18 din bucuresti nord si avea 5 vagoane ,era aglomerat.il foloseam deseori in delegatiile mele la iasi unde trebuia sa fiu la prima ora luni dimineata si nu eram dispusa sa circul cu dormitul sau cuseta dat fiind faptul ca duminica seara mai stateam si eu la un pahar de vorba cu prietenii din iasi. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 21:53 | |
- manuela sau manuel mai documenteaza te,cauta Mers Tren anii aia si ai sa vezi ca asa este.Chiar am calatorit cu el,am facut 2 ore 18minute Bucuresti -Brasov fara oprire in Ploiesti vest.Nu confunda cu rapidul Brasovia de la Constanta prin Bucuresti nord
draga ,eu nu am contrazis pe nimeni,doar am fost oripilata de faptul ca nu oprea in ploiesti vest.atata tot!reciteste cu atentie. |
|
| |
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 22:08 | |
| in Mersul tren 97-98 scrie asa:tren EC46 cu plecare din bucuresti nord la ora 10,15 NU opreste pana in Predeal cu sosire la ora 12.01. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Lun 2 Ian - 22:14 | |
- in Mersul tren 97-98 scrie asa:tren EC46 cu plecare din bucuresti nord la ora 10,15 NU opreste pana in Predeal cu sosire la ora 12.01.
PENIBIL,RIDICOL,JENANT! SUNT SIGURA CA DUPA BRASOV A MAI AVUT NISTE OPRIRI ,,CELEBRE,,PRIN CATUNE. |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5780 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Mar 3 Ian - 0:36 | |
| nu, nu, acest EC 46 (care se numera Traianus) mai oprea dupa Brasov pe teritoriul Romaniei doar in Alba Iulia si in Arad si in jurul orei 18:30 era la Budapesta. In spatele lui la vreo ora si ceva circula Pannonia, care oprea in mai multe statii: Medias, Blaj, Deva etc. La fel si Ister circula in anumiti ani fara oprire de la Sighisoara la Arad. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Mar 3 Ian - 9:03 | |
| manuele tata dupa ce ca faci 50% off-topic pe la aproape toate topicurile fara sa fi documentat acum nu mai sti nici sa citesti !!
mai citeste odata mesajul meu sa vezi ca am zis de IC 554 Suceava-Buc.Nord care ajunge seara in Buc in zilele de duminica si de IC 551 Buc-Suceava care circula dimineata in zilele de sambata. Tu vorbesti de IC 561 care circula duminica seara !!! Stiu si eu ca IC 561 nu circula gol, cea mai aglomerata zi era vinerea iar cea mai lejera sambata.
Atentie mare, ori ti-ai propus sa ma depasesti in 3 luni la nr de mesaje pe care le-am postat in 2 ani ??? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri InterCity | |
| |
|
| |
| Trenuri InterCity | |
|