Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Trenuri InterCity

In jos 
+119
ciprian71
Dr2005
dan tm
Adrian78
mihai_tm
cristi_tgv
vlad237
AeroX
Laurentiu Ciobanu
Maddox
SMDS
Johnny84
Peter Fodor
sp59
skillz1337
Vice30
Katalyn
Ciprian.bucur.92
c o r v i n
vanchorusebulgaria
Caspar
Raduku09
Bobby_TM
doctoru
mariuscfrbucuresti
Re6/6
maris.constantin
Sabik
bogdan.perejuc
Bayazid
KOSTYK
Jhonyla
cristi CFR
NicuS
Teodor
baiazid
ANDU2100HP
Spartan1948
laur 133
Sergiu rmn
lapsanszkitamas
Tomi13leu
lifetec
Katalin4653
kasapis2007
membru exclus
cfr500
allred
adytm
Adirmvl
razwy
DPS
cristi ar
Alex Avram
Goanga
EuroNight
Luna
cortexedge
pety
Razvan
Hurricane
AlexD
Andrey_tm
kristi kkk
Vlad
bostanescu gigel
cardinal
Silver
stefan_br
manuela
nenuandrei
iDorin
TonyGFR
pannonia express
DUAL
razvan - trenuri
ovivi
AndiCFR
LascuB_1980
The Legend
bm_bad_boy
LanceR
iuli.hard
redeme
ATM
Nk11
cont dezactivat .
Vitosa
alinutz23
1nt3rp0l_106
Costin.H
92Dragos
Axwell21
decward
Norbi
ldh80
spsdc7
Cobra
Nesebar
Ionutz
mureseanu_976
mardaryroby
alex.alexus.tm
didinul
IonutCFR2009
cont inactiv
Marius Iulian
Mircea Hirjau
didi
bogdan srl
ionutz85
19jimmy84
membru inactiv
COSTACHE MIHAIL
EA1clony106
vrabieionut
marius_catalin84
MariusM
myster2008
123 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 37 ... 60  Urmatorul
AutorMesaj
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

Trenuri InterCity - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 18:45

Toate IC din tara opresc in gari mici aiurea.

In alte tari acest rang de tren nu opresc in localitati mici.

Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11400
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 19:47

IC573,azi,in Gara de Nord

Trenuri InterCity - Pagina 15 IC573-1
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 20:36

Poate e o reminiscenţă de când angajaţii CFR aveau autorizaţii gratuite... sau poate era o oprire tehnică, care s-a trecut în livret pentru că avea câţiva călători.

bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5462
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 20:45

in perioada anilor 90 era un tren rapid numit Traianus care nu oprea nici in Ploiesti,faceam 1ora si 43minute Predeal-Bucuresti nord.Pana la Brasov avea doar 2 opriri,Sinaia si Predeal.Acum au bagat opriri la IR si in Buftea,Peris,Crivina.Daca tot dau un ban gramada doresc sa calatoresc civilizat fara diferiti nomazi care se urca din statie in statie
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5411
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:44

bostanescu gigel a scris:
in perioada anilor 90 era un tren rapid numit Traianus care nu oprea nici in Ploiesti,faceam 1ora si 43minute Predeal-Bucuresti nord.Pana la Brasov avea doar 2 opriri,Sinaia si Predeal.Acum au bagat opriri la IR si in Buftea,Peris,Crivina.Daca tot dau un ban gramada doresc sa calatoresc civilizat fara diferiti nomazi care se urca din statie in statie

asta chiar le intrecea pe toate!!!cum sa nu opreasca un tren rapid in ploiesti care este un oras mare si important???bine ca oprea la rosiori,marasesti,filiasi,coslariu s.a. statii de 2 lei.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:45

LanceR a scris:

IC573,azi,in Gara de Nord

Trenuri InterCity - Pagina 15 IC573-1

hai ca ma sufoc iarasi cand vad cu 3 vagoane!
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:45

razvan - trenuri a scris:
Toate IC din tara opresc in gari mici aiurea.

In alte tari acest rang de tren nu opresc in localitati mici.

eu am mai spus de multe ori lucrul acesta dar unii au sarit la gatul meu.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:48

Toader a scris:
IC 531/532 care circula dintr-un capat in altul al tarii nu opreste in Campina pe cand un International care parcurge 1145 de kilometri opreste. Cam nimeni nu urca si coboara in Campina... doar tiganii colindatori care urca in Predeal,Azuga,Busteni si coboara aici.

draga,pana la brasob in ic ar trebui sa opreasca doar in ploiesti vesti-sinaia si predeal dar la noi cfr-ul si-a facut un obicei iubitor de a folosi trenurile de rang superior si lung parcurs ca tren de naveta.un exemplu elocvent sunt cele pe relatia bucuresti-timisoara care opresc in videle-rosiori-caracal-dragannesti olt si filiasi.
ceva de speriat si groaza sunt cei de la crfr.
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:50

manuela sau manuel mai documenteaza te,cauta Mers Tren anii aia si ai sa vezi ca asa este.Chiar am calatorit cu el,am facut 2 ore 18minute Bucuresti -Brasov fara oprire in Ploiesti vest.Nu confunda cu rapidul Brasovia de la Constanta prin Bucuresti nord
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:52

paall a scris:
Eu nu inteleg o chestie SD IC 574 Galati-Buc.Nord nu circula, hai ca sambata nu ar fi probleme ptr maxim 30-40 de calatori iar duminica nu-si are rostul ptr ca circula IR 1574 Galati-Buzau-Buc.Nord care pleaca mai tarziu din Galati cu 30 min fata de IC si ajunge in capitala cu o ora mai tarziu, dar IC 554 Suceava-Buc.Nord in zilele de duminica pe fostul mers avea undeva la 50-60% calatori grupa de la Suceava. Sambata la fel nu cred ca ari fi probeleme ptr ca de vreo cativa anii incoace majoritatea trenurilor care circula sambata spre duminica ori care ajun la destinatie sambata seara sunt mai goale fata de obicei plus ca este IR 383 care are 2 vag 22-76/96 pe relatia Suceava-Buc dar in zilele de duminica cand IC 554 nu circula macar sa i se mai aduge 1 vag lui IR 383 grupa romaneasca.

La fel si despre IC 551 duminica pe fostu mers chiar nu-si avea rostul dar sambata avea calatori si deloc putinii.
draga,eu nu stiu ce stii tu de ic 554 dar eu stiu ca ic 561 bucuresti-iasi pe vremea cand pleca la 18 din bucuresti nord si avea 5 vagoane ,era aglomerat.il foloseam deseori in delegatiile mele la iasi unde trebuia sa fiu la prima ora luni dimineata si nu eram dispusa sa circul cu dormitul sau cuseta dat fiind faptul ca duminica seara mai stateam si eu la un pahar de vorba cu prietenii din iasi.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 21:53

manuela sau manuel mai documenteaza te,cauta Mers Tren anii aia si ai sa vezi ca asa este.Chiar am calatorit cu el,am facut 2 ore 18minute Bucuresti -Brasov fara oprire in Ploiesti vest.Nu confunda cu rapidul Brasovia de la Constanta prin Bucuresti nord

draga ,eu nu am contrazis pe nimeni,doar am fost oripilata de faptul ca nu oprea in ploiesti vest.atata tot!reciteste cu atentie.
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 22:08

in Mersul tren 97-98 scrie asa:tren EC46 cu plecare din bucuresti nord la ora 10,15 NU opreste pana in Predeal cu sosire la ora 12.01.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeLun 2 Ian - 22:14

in Mersul tren 97-98 scrie asa:tren EC46 cu plecare din bucuresti nord la ora 10,15 NU opreste pana in Predeal cu sosire la ora 12.01.

PENIBIL,RIDICOL,JENANT!
SUNT SIGURA CA DUPA BRASOV A MAI AVUT NISTE OPRIRI ,,CELEBRE,,PRIN CATUNE.
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5780
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeMar 3 Ian - 0:36

nu, nu, acest EC 46 (care se numera Traianus) mai oprea dupa Brasov pe teritoriul Romaniei doar in Alba Iulia si in Arad si in jurul orei 18:30 era la Budapesta. In spatele lui la vreo ora si ceva circula Pannonia, care oprea in mai multe statii: Medias, Blaj, Deva etc. La fel si Ister circula in anumiti ani fara oprire de la Sighisoara la Arad.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitimeMar 3 Ian - 9:03

manuele tata dupa ce ca faci 50% off-topic pe la aproape toate topicurile fara sa fi documentat acum nu mai sti nici sa citesti !!

mai citeste odata mesajul meu sa vezi ca am zis de IC 554 Suceava-Buc.Nord care ajunge seara in Buc in zilele de duminica si de IC 551 Buc-Suceava care circula dimineata in zilele de sambata. Tu vorbesti de IC 561 care circula duminica seara !!! Stiu si eu ca IC 561 nu circula gol, cea mai aglomerata zi era vinerea iar cea mai lejera sambata.

Atentie mare, ori ti-ai propus sa ma depasesti in 3 luni la nr de mesaje pe care le-am postat in 2 ani ???
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trenuri InterCity   Trenuri InterCity - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Trenuri InterCity
Sus 
Pagina 15 din 60Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 37 ... 60  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul trenurilor 2011-2012
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» M 300 : Bucuresti Nord - Brasov - Cluj Napoca - Episcopia Bihor
» Mersul trenurilor 2023-2024
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: