| Trenuri InterCity | |
|
+119ciprian71 Dr2005 dan tm Adrian78 mihai_tm cristi_tgv vlad237 AeroX Laurentiu Ciobanu Maddox SMDS Johnny84 Peter Fodor sp59 skillz1337 Vice30 Katalyn Ciprian.bucur.92 c o r v i n vanchorusebulgaria Caspar Raduku09 Bobby_TM doctoru mariuscfrbucuresti Re6/6 maris.constantin Sabik bogdan.perejuc Bayazid KOSTYK Jhonyla cristi CFR NicuS Teodor baiazid ANDU2100HP Spartan1948 laur 133 Sergiu rmn lapsanszkitamas Tomi13leu lifetec Katalin4653 kasapis2007 membru exclus cfr500 allred adytm Adirmvl razwy DPS cristi ar Alex Avram Goanga EuroNight Luna cortexedge pety Razvan Hurricane AlexD Andrey_tm kristi kkk Vlad bostanescu gigel cardinal Silver stefan_br manuela nenuandrei iDorin TonyGFR pannonia express DUAL razvan - trenuri ovivi AndiCFR LascuB_1980 The Legend bm_bad_boy LanceR iuli.hard redeme ATM Nk11 cont dezactivat . Vitosa alinutz23 1nt3rp0l_106 Costin.H 92Dragos Axwell21 decward Norbi ldh80 spsdc7 Cobra Nesebar Ionutz mureseanu_976 mardaryroby alex.alexus.tm didinul IonutCFR2009 cont inactiv Marius Iulian Mircea Hirjau didi bogdan srl ionutz85 19jimmy84 membru inactiv COSTACHE MIHAIL EA1clony106 vrabieionut marius_catalin84 MariusM myster2008 123 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5846 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 10:08 | |
| Defapt acest IC doar 3-4 vagoane merita sa aiba (este suficient).Pe vremea cand era cunoscut ca IC575 l-am vazut cu 5 vagoane (erau preturile mai mici si mergea prin Buzau).Mai multe vagoane poti vedea la cealalta pereche de IC spre Galati (dar doar in zilele mai importante caci acum si acela are 3-4 vagoane ). |
|
| |
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 10:15 | |
| - stefan_br a scris:
- Defapt acest IC doar 3-4 vagoane merita sa aiba (este suficient).Pe vremea cand era cunoscut ca IC575 l-am vazut cu 5 vagoane (erau preturile mai mici si mergea prin Buzau).Mai multe vagoane poti vedea la cealalta pereche de IC spre Galati (dar doar in zilele mai importante caci acum si acela are 3-4 vagoane ).
jenant pentru un ic. nu pot sa suport trenurile de rang superior avand sub 5 vagoane.arat ca niste curse muncitoresti. |
|
| |
Silver V.I.P Member
Numarul mesajelor : 671 Reputatie : 6022 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 10:21 | |
| Nu toti au bani de IC. Iar calatorii IC-urilor nu merg zilnic cu ele. |
|
| |
stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5846 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 10:42 | |
| - manuela a scris:
jenant pentru un ic. nu pot sa suport trenurile de rang superior avand sub 5 vagoane.arat ca niste curse muncitoresti. CFR Calatori nu poate pune 5-6 vagoane la un IC pentru ca tu nu poti sa suporti 3 vagoane.Insa, CFR ar fi trebuit sa-si procure automotoare/rame moderne pe care sa le introduca la unele trenuri de rang superior unde nu prea se renteaza o locomotiva cu 3-4 vagoane si ca tot vorbim de pierderi GM-ruile ar trebui inlocuite intre Faurei si Galati cu EC-uri. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 11:01 | |
| Sau poate CFR ar trebui sa se destepte si sa ofere reduceri si promotii conditile imbunatatite si timpi mai scurti de mers poate asa se intoarce lumea la tren si niste rame DMU pana in 180 de locuri!! |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 11:10 | |
| - stefan_br a scris:
- manuela a scris:
jenant pentru un ic. nu pot sa suport trenurile de rang superior avand sub 5 vagoane.arat ca niste curse muncitoresti. CFR Calatori nu poate pune 5-6 vagoane la un IC pentru ca tu nu poti sa suporti 3 vagoane.Insa, CFR ar fi trebuit sa-si procure automotoare/rame moderne pe care sa le introduca la unele trenuri de rang superior unde nu prea se renteaza o locomotiva cu 3-4 vagoane si ca tot vorbim de pierderi GM-ruile ar trebui inlocuite intre Faurei si Galati cu EC-uri. nu e vorba de ce-mi place ci de faptul ca nu este normal ca un tren de lung parcurs si rang superior sa aiba compunere de tren cursa muncitoreasca navetisti. |
|
| |
ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5902 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 11:18 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- ionutz85 a scris:
- Toader a scris:
- Am cautat pe MT pentru data de maine si la Bucuresti am gasit 16 trenuri IC care nu circula. Macar acum,inaintea Craciunului si pana dupa 1 Ianuarie ar trebui sa circule permanent+ suplimentarea lor cu vagoane. Buna ar fi si o reducere de pret la IR si IC.
Ce frumos suna reducere la IC si IR. Icc spre suceava sambata si duminca sunt dublate cel putin pentru o pereche de trenuri de ir382 ir383 (bulgaria expres cu grupa de suceava bucuresti nord). VA DAU UN SFAT :
EVITATI TRENUL IR BULGARIA EXPRESS DIN CAUZA INTARZIERIILOR DESTUL DE MARI. Are intarzieri dar nu tot timpul eu am circulat de vreo 4 ori cu grupa bucuresti nord suceava si de fiecare data a venit la timp in suceava respectiv in bucuresti nord.ce-mi place la el e ca e lejer si opreste in mai putine statii si nu se urca minoritatile prin el. Oricum e un tren bun,tinand cont de faptul ca nu circula icc in weekend. |
|
| |
ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5902 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 11:21 | |
| - Silver a scris:
- Nu toti au bani de IC. Iar calatorii IC-urilor nu merg zilnic cu ele.
E normal sa mearga cu 3 vagoane.atat timp cat IR fie prin buzau fie prin urziceni au cate 6 vagoane.In plus mai sunt si indivizii aia de pe la casele de bilete care trag de tine,daca nu vrei o calatorie spre galati,braila cu microbuzul.Eventual ca sa te convinga sa nu iei trenul din GDN catre orice directie din Moldova. Intr-o zi am facut misto de ei,cand m au intrebat de bus si i-am zis ca vreau sa merg la Flamanzi in BT. Ei mi au zis ca ma duc pana la Roman,si de acolo imi fac rost de un alt bus pana la Flamanzi,contra cost evident. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 11:45 | |
| - stefan_br a scris:
- manuela a scris:
jenant pentru un ic. nu pot sa suport trenurile de rang superior avand sub 5 vagoane.arat ca niste curse muncitoresti. CFR Calatori nu poate pune 5-6 vagoane la un IC pentru ca tu nu poti sa suporti 3 vagoane.Insa, CFR ar fi trebuit sa-si procure automotoare/rame moderne pe care sa le introduca la unele trenuri de rang superior unde nu prea se renteaza o locomotiva cu 3-4 vagoane si ca tot vorbim de pierderi GM-ruile ar trebui inlocuite intre Faurei si Galati cu EC-uri. Stefane ptr asta mai trebuiesc prelungiti timpii de mers cu 15 min (schimbul de locom in Faurei plus proba trenului) si iar ajungem la discutii interminabile cum ca de ce face trenul atat pana la Galati... |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 12:05 | |
| INDIFERENT CE SI CUM,AR TREBUI PUSE VAGOANE MAI MULTE SI AR TREBUI FACUTA RECLAMA AGRESIVA. |
|
| |
Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5381 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 12:30 | |
| Perfect de acord la ideea cu reclama. CFR are nevoie de reclame in care sa prezinte actualulele conditii oferite care sunt destul de bune. Sa puna accent pe siguranta si confort.
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 12:39 | |
| IC de Galati chiar daca are 3 vag . tot golute circula pentru ca este un tren foarte scump deasta nici nu mai circula in Weekend acest rang de tren sunt prea suficiente aceste 3 vagoane . |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 16:55 | |
| Vagoanele nu cresc în copaci... au nişte costuri de producţie şi apoi de exploatare, care trebuie acoperite cumva. Iar dacă pui 7 vagoane la un tren doar pentru că aşa vrea un forumist/o forumistă nu faci decât să măreşti pierderea. Alea 3 vagoane sunt arhisuficiente. Însă mă mir că, de exemplu, IR Buc. - Vatra Dornei are vreo 7 - 8 vagoane, toate cu 6 locuri în compartiment (AVA 200 şi 21-70) şi care pleacă goale. _________________ :TTT:
|
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 17:20 | |
| - Dr2005 a scris:
- Vagoanele nu cresc în copaci... au nişte costuri de producţie şi apoi de exploatare, care trebuie acoperite cumva. Iar dacă pui 7 vagoane la un tren doar pentru că aşa vrea un forumist/o forumistă nu faci decât să măreşti pierderea. Alea 3 vagoane sunt arhisuficiente.
Însă mă mir că, de exemplu, IR Buc. - Vatra Dornei are vreo 7 - 8 vagoane, toate cu 6 locuri în compartiment (AVA 200 şi 21-70) şi care pleacă goale. hai draga nu exagera,ma refeream la trenurile de lung parcurs care leaga 2 orase importante si trec prin altele mai mult sau mai putin mari si importante. de exemplu bucuresti-timisoara leaga si craiova-severin-herculane bai (importante) si orsova,caransebes,lugoj(mai putin importante). videle,rosiori,caracal,draganesti olt si strehaia nu le mai pun in calcul ca pe acolo se transforma in trenuri de naveta. bucuresti-cluj leaga ploiesti,sinaia,predeal,brasov,sighisoara si altele mai putin importante bucuresti-iasi leaga ploiesti,buzau,focsani si altele mici. la astea ma refeream sa aiba mai multe vagoane. |
|
| |
redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6119 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Trenuri InterCity Joi 29 Dec 2011, 17:28 | |
| Da, dar mulți oameni nu (mai) merg cu trenul. Asta-i tot. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri InterCity | |
| |
|
| |
| Trenuri InterCity | |
|