|
| Trenuri Personale | |
|
+100Silver Andrey_tm Scoop AndreiCfr AlexCta pannonia express traian rizelgeorgel2004 Teodor Luna cristyadaX Cosmin5 ovivi cardinal LanceR AndiCFR Marius Tomi13leu catalinu' sorinucu razvan - trenuri ravers75 nokia2010 ionutz85 TVlad AMX 97-0548-4 redeme TonyGFR jimmy Desiro256 Gaby005 Mihai-Aurel Jhonyla Razvan Vitosa AlexD The Legend Adrian78 cont dezactivat . Saruman DUAL ATM buldozer2 ldh80 Balto electrica675 kaan iuli.hard Amiralul Cobra IonutCFR2009 Bogdan-CFR cont inactiv stefan_br kristi kkk didinul halmarius razwy Radu_44 DooLs decward ANDU2100HP SULZERUL 0733 Boracik saint Axwell21 dany90 Norbi Mircea Hirjau Marius Iulian marius_catalin84 stegaru cristi CFR VeV 19jimmy84 mureseanu_976 alex.alexus.tm FeroFan97 lovekomotive EA1clony106 Caravelle_Zg srazvi Zoly87 Gabry Gabriel bogdan srl vrabieionut membru inactiv Rosshhu cortexedge dan ciprian stinky ultras Nesebar mersultrenurilor COSTACHE MIHAIL Vlad Ionutz MariusM tudor_vl myster2008 104 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 15:29 | |
| Personalul Marasesti---Galati....
Ultima editare efectuata de catre Onofrei Sergiu Gabriel'76 in Dum 06 Feb 2011, 21:18, editata de 1 ori |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 15:31 | |
| Accelerat Bucuresti----Buzau----Galati cu 7 vagoane etajate in compunere. |
| | | The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6447 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 15:36 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Personalul Marasesti---Galati....Sau ,,tramvaiul" Marasesti---Galati
da ce ai cu saracu stalp de lai taiat in halu ala in poza? ) |
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 15:49 | |
| - The Legend a scris:
- Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Personalul Marasesti---Galati....
da ce ai cu saracu stalp de lai taiat in halu ala in poza?) Desteptule, subiectul principal este LVT-ul, deci vehicolul in sine. Daca subiectul ar fi fost ,,Stalpi sustinere fir contact" atunci in mod sigul asi fi rotic camera fotografiind stalpul...Dar nu stiu de ce-mi bat gura cu tine ca oricum nu pricepi nimic, drept care: ,,Buna dimineata, culca-te la loc!!"
Ultima editare efectuata de catre Onofrei Sergiu Gabriel'76 in Dum 06 Feb 2011, 21:19, editata de 1 ori |
| | | The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6447 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 15:58 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- The Legend a scris:
- Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Personalul Marasesti---Galati....Sau ,,tramvaiul" Marasesti---Galati
da ce ai cu saracu stalp de lai taiat in halu ala in poza?) Desteptule, subiectul principal este LVT-ul, deci vehicolul in sine. Daca subiectul ar fi fost ,,Stalpi sustinere fir contact" atunci in mod sigul asi fi rotic camera fotografiind stalpul...Dar nu stiu de ce-mi bat gura cu tine ca oricum nu pricepi nimic, drept care: ,,Buna dimineata, culca-te la loc!!" pai atunci fa poze la LVT nu lua si stalpi in cadru sau daca ii iei iai intregi )...daca vrei te pot invata sa faci poze |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 16:01 | |
| Care-i problema c-a taiat stalpul si totusi NU acopera subiectul? E regula de aur asta... _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 16:11 | |
| Super tare automotorul ala, cred ca din toate trenurile pozate de tine e cel mai incarcat si singurul care isi scoate banii ca sa zic asa . Neplacuta faza cu acceleratu ala cu 2 vagoane, chiar trista, asa se pierd banii in CFR trenuri cu 2 vagoane, si alea goale probabil.
Ultima editare efectuata de catre AlexD in Dum 06 Feb 2011, 21:23, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 21:18 | |
| Alex, ai dreptate. Dar sa stii ca in general vagoanele erau incarcate destul de binisor.Daca acceleratul cu 7 etajate era incarcat jumatate din capacitate iti inchipui.E drept, in parte de sus nu prea erau calatori de fapt chiar si vara nu se urca nimeni acolo. Uite, o sa incerc, si asta datorita tie caci mi-ai insuflat ideea...o sa fotografiez un tren in doua parti: -aspect exterior - fotografiere cu focalizare la ferestre surprinzand persoanele si eventual seria vagonului.Caci daca fotografiez interiorul se poate interpreta ca fiind fotografii facute in alt tren, alt vagon sau mai stiu stiu eu ce. Chiar si personalele surprinse de mine aveau grad de ocupare destul de bunicel, tinand cont ca era Duminica.
Ca notificare. Am editat mesajul meu in care porecleam personalul Marasesti---Galati ca fiind..,,tramvai"! Imi cer scuze pentru aceasta exagerare a mea si din respect pentru cei care sunt pasionat de aceste automotoare am decis sa sterg acea afirmatie din mesajul meu.Inca odata, scuze pentru acei useri pasionati de LVT pentru acest incident!!! |
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 21:28 | |
| The legend, cand eu faceam fotografii in 1983 tu poate te ,,imbracai'' cu bocancii!Am facut fotografii pe pelicula, developam, etc.Da, stiu ca fotografiile facute cu dslr-ul meu nu sunt la inaltime si asta din cauza ca folosesc obiectivul de kit: 18-55 si fara stabilizare care este foarte slab...Dar asta e....Inca nu-mi permit momentan un 70-200 sau altul mai performant. Inainte de a ma invata sa fac ,,poze", invata tu sa scrii romaneste agramatule. Eu as fi in masura sa te invat asta nu tu sa ma inveti pe mine sa fac fotografii! Mai bine jucai Counter-Strike decat sa scoti baliverna asta pe gura! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 21:31 | |
| Pai nu stiu unde am citit aici pe forum cum ca, daca te duci sa-ti faci rezervare din timp la un etejat cucoanei de la ghiseu nu ii apar decat locurile de jos pe calculator iar cele de sus nu. Cred ca Dl Costache Mihail a scris asta undeva, stiu sigur ca azi am citit pe forum dar nu mai tin minte unde. Amuzat fiind de situatie(reala sau nu) stau si ma intreb care mai e rolul etajatelor ? |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 21:40 | |
| - AlexD a scris:
- Pai nu stiu unde am citit aici pe forum cum ca, daca te duci sa-ti faci rezervare din timp la un etejat cucoanei de la ghiseu nu ii apar decat locurile de jos pe calculator iar cele de sus nu. Cred ca Dl Costache Mihail a scris asta undeva, stiu sigur ca azi am citit pe forum dar nu mai tin minte unde. Amuzat fiind de situatie(reala sau nu) stau si ma intreb care mai e rolul etajatelor ?
Alexe ; hai sa te lamuresc !!!!!! Singurele locuri nevandute din vagoanele etajate sunt cele peste 170 !!!! In calculator ; vagonul etajat figureaza ca vagon normal ; si un vagon normal are locurile pana la numerele 140-150-160 !!! Locurile din etajate peste 160-170-180 ; nu prea apar in calculator !!!! Acum sper ca ne-ai inteles !!!! Nu caut scandal ; pur si simplu am zis ce stiu si ce mi-a fost si mie spus ; pana la urma !!!! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri Personale Dum 06 Feb 2011, 23:24 | |
| La etajate intai se vand locurile de la parter, pe urma se vand locurile de la etaj. Stiu lucrul asta din 2007 cand au aparut primele etajate pe R 831 Buc.Nord-Brasov si ma miram de ce calatori erau doar jos. Doar in week-end erau calatori pe acest tren si sus.
Acele LVT-uri cred ca mai degraba isi aveau locul pe alte linii/sectii nu pe o linie partial electrificata Marasesti-Tecuci-Barbosi-Galati.
Acceleratul pozat de Gabi cu 7 etajate pleaca dimineata din Bucuresti la 09:00 si se intoarce inapoi cu aceeasi locomotiva seara. Are 4 vag L-V si 7 vag in week-end iar locurile sunt ocupate 100% duminica seara cand vine de la Galati la Bucuresti. In anumite zile de duminica de la PL.Sud se urca foarte multi studentii cu bilete fara loc.
Ca tot suntem la topicul persoanalelor vreau sa va zic ca singurul personal Bucuresti-Brasov adica 3001 si retur 3006 Brasov-Buc.Nord are o compunere foarte frumoasa insa circula mai mult gol chiar fiind pus la o ora destul de buna si tinand cont ca este si ieftin tot nu are calatori sa umple un vagon in zilele de L-V. Hai ca la dus spre Brasov dimineata are ceva calatori cam vreo 200 dar la intoarcere nr calatorilor este sub 100, doar duminica ce vine cu 80-90% locuri ocupate. Compunerea acestui tren este 36-16 , 84-16 , 84-16 , 84-16. Spatiile si locurile pentru biciclete vor fi mana cereasca pentru zecile de pasionatii de mtb atat din Bucuresti cat si din alte localitatii care incepna d de luna viitoare vor lua cu asalt acest tren in zilele de sambata si duminica. |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7106 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Trenuri Personale Lun 07 Feb 2011, 10:44 | |
| - eddye a scris:
- AlexD a scris:
- Pai nu stiu unde am citit aici pe forum cum ca, daca te duci sa-ti faci rezervare din timp la un etejat cucoanei de la ghiseu nu ii apar decat locurile de jos pe calculator iar cele de sus nu. Cred ca Dl Costache Mihail a scris asta undeva, stiu sigur ca azi am citit pe forum dar nu mai tin minte unde. Amuzat fiind de situatie(reala sau nu) stau si ma intreb care mai e rolul etajatelor ?
Alexe ; hai sa te lamuresc !!!!!! Singurele locuri nevandute din vagoanele etajate sunt cele peste 170 !!!! In calculator ; vagonul etajat figureaza ca vagon normal ; si un vagon normal are locurile pana la numerele 140-150-160 !!! Locurile din etajate peste 160-170-180 ; nu prea apar in calculator !!!! Acum sper ca ne-ai inteles !!!! Nu caut scandal ; pur si simplu am zis ce stiu si ce mi-a fost si mie spus ; pana la urma !!!! Un vagon ``normal``, cum ii spui tu, adica care nu este etajat, are locuri pana la numerele 100-120 ( depinde de seria vagonului 20,21 sau 22 ), nicidecum pana la 160. |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Personale Lun 07 Feb 2011, 10:59 | |
| - alex.alexus.tm a scris:
- eddye a scris:
- AlexD a scris:
Alexe ; hai sa te lamuresc !!!!!! Singurele locuri nevandute din vagoanele etajate sunt cele peste 170 !!!! In calculator ; vagonul etajat figureaza ca vagon normal ; si un vagon normal are locurile pana la numerele 140-150-160 !!! Locurile din etajate peste 160-170-180 ; nu prea apar in calculator !!!! Acum sper ca ne-ai inteles !!!! Nu caut scandal ; pur si simplu am zis ce stiu si ce mi-a fost si mie spus ; pana la urma !!!! Un vagon ``normal``, cum ii spui tu, adica care nu este etajat, are locuri pana la numerele 100-120 ( depinde de seria vagonului 20,21 sau 22 ), nicidecum pana la 160. Pai ; tocmai ce i-am explicat lui AlexD ; un vagon etajat este vazut ca unu normal ; deci chiar daca se vand toate locurile pana la 120-130 si trenu este plin tot raman locuri libere desi sunt cerinte ptr. bilete cu loc ! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri Personale Lun 07 Feb 2011, 11:57 | |
| Cum naiba sa fie vazut ca unul normal ?? Atunci la ce trage dupa el ala de Galati 7 etajate cand ar putea sa traga 6 vag 20-49 ??Intereseaza-te la gara atat la biroul de informatii, ghiseele caselor de bilete cat si in tren la calatori cu bilete !!! 7 etajate = 780 locuri 7 vag normale -> vag 60 locuri = 420 locuri 7 vag normale -> vag 80 locuri = 560 locuri Diferentele sunt mari !! In anumite perioade ale anului ( sarbatori , vara cand e aglomeratie pe trenurile de mare precum si de Sf.Parascheva ori zielele de duminica pe anumite sensuri spre Bucuresti ) se suplimenteaza unele trenuri cu vag cu capacitate mare cum sunt etajatele si acum spunem ca etajatul e la fel ca un vagon normal. Ia sa schimbe vinerea garnitura lui P 3005 din 3 etajate cu 3 vag 20-54 sa vezi ca cati stau in picioare |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri Personale | |
| |
| | | | Trenuri Personale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |