| Compunerea trenurilor din Romania 2017 | |
|
+54mariuscfrbucuresti Maddox Razvan Tudor bubu Ikarus99 aris86 Capsuneanu Petre_IFTE sorinache96 didinul bobi TER200 ravers75 riciu ciprian71 CA 205 @ndrey Andrei Andras ALEXCFR DUAL CRT laurentzu MariusM Theo A. alex.barac.5 Sabik Jhonyla Vitosa 92Dragos CristyanC marius664 Traveller Adirmvl AeroX cristi ar qew00 dan tm Luna IonutCFR2009 mielutu zburator ets2oltromânia Andrey_tm cfr500 AndreiSV cristy79 Nesebar catalinu' Dr2005 Katalyn cardinal florin94 Cipri Andrei Neculai geodav1999 Adrian78 58 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 20:54 | |
| Întrebam mai mult pentru hidratare. Că berea... Ptu! Ăstaaaaaa... Evianu'... Se încălzește dacă luăm mai multă din București. Da' văd că are oprire de 8 minute în Buzău, deci ar trebui să fim ok. De mâncat îți dai seama că o să avem cu noi. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 21:23 | |
| Luati-va ceva frigorific la voi daca vreti rece geanta/lada daca nu improvizati cu pungi negre. Tineti la rece apa cu hamei apoi bagati-le in 3-4 pungi de preferabil negre si cu ele in rucsac o sa fie reci si peste 3 ore. La Iasi cat dureaza manevrele puteti din nou sa faceti plinul va descurcati voi. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 21:34 | |
| În Iași o să facem nani. Mulț'am de pont! |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 21:48 | |
| - Katalyn a scris:
Poti sa ai propriul tau bar/restaurant luand la pachet in cupeu. Mai demult fuse niste discutii ca unul din cele 6 vagoane CFM ar fi ceva bar/restaurant. Pana la Iasi ai 2 vagoane 22-96. Gradul de ocupare e destul de mic e un tren doar cu numele cine sa mearga cu el ca moldoveni se cred toti imparati nu se injosesc ei la tren. Nu e vorba ca sunt imparati moldovenii, ci e vorba de faptul ca la ei rutiera (microbuzele) e mult mai rapida si aproape la accelasi pret, rutiera circula des, trenuri sunt 2-3 pe zi. Apropo, voi ziceti ca vai ce rau ca sunt umflati timpii de mers cu cateva minute la noi, insa la ei cu trenurile pierzi ore, nu minute. Si prietenia are timpi imensi de stationare in Ungheni, Ungheni Prut si chiar Iasi. Eu am mers cu trenul ca am vrut eu sa merg neaparat cu vagoane sovietice si deastea, insa am fost pregatit sa astept mult/sa am nervi de otel. Spre exemplu stiam ca o sa fac 7 ore pe o distanta de vreo 125 km. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 21:58 | |
| Dacă vrei mersul de acolo mută-te în Moldova, Luna. Au și fete frumoase, prețuri mici, ce mai aștepți?
Serios vorbind, și mie mi se par înfiorători timpii trenului ăsta. 50 de minute numai în Ungheni. Câți călători sînt de au nevoie de atât timp pentru un control? Ar trebui serios luată în considerare varianta legăturilor din Nicolina. Cel puțin pentru București și Galați. Eventual și cu o oră tampon pentru fomi, să ajungă oamenii în gara mare.
|
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 22:35 | |
| Neee, cand mai merg in Moldova desi nu imi plac microbuzele cu parere de rau dar din Iasi la Ungheni o sa merg cu rutiera. Nu mai stau atatea ore. Acum am facut-o mai mult de curiozitate. Preturi mici? Neee, nu sunt asa mici cum ma asteptam/se asteapta lumea. Preturi cu adevarat mici vezi defapt la ei la bautura si tigari, in rest unele produse sunt chiar mai scumpe ca in Romania. Nu am bani de fete/nu ma intereseaza.
Bine ar fi sa fie doar 50 de minute. Am stat multtt mai mult. Si in Ungheni Prut am stat peste o ora. Apoi ma intreb inca ceva: nu ar fi mai bine ca schimbarea boghiurilor sa se faca simultan simultan cu vama? Cum vine asta, vama in Moldova stai ceva timp, apoi schimbat boghiuri apoi vama in Romania si dupa ce e gata vama mai stai minute buneee. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 22:44 | |
| Alo alo voi vorbiți despre gagici? Merg și eu Adi tu nu-ți pune bază în cele 8 minute de la Buzău că de-o ajunge întârziat în 4 minute îi face revizia tehnică în tranzit și îi dă plecarea. Depinde cum trece de Ploiești Triaj unde trenurile se așteaptă între ele.
Ultima editare efectuata de catre Vitosa in Mier 15 Aug 2018, 22:48, editata de 1 ori |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 22:47 | |
| Decit ce vocabular e asta? e mai rau decit vocabularul sudistilor care au venit la noi.
E greu sa vorbesti romaneste si sa spui ca o sa mergi cu microbuzul? Ce e rutiera in acceptiunea ta?
vrei curs de invatat mersul pe bicicleta si acum aflam ca nu te intereseaza nici fetele.
E clar, o sa lucrezi la Bruxelles, la aia care omoara umanitatea. |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 23:13 | |
| Iar nu incapi de mine? Vorbeam de moldoveni, la ei rutiera=microbuze. Cand vorbim de Romania zic microbuz(e). Ce sa iri mai zic, ar trebui sa ma intereseze fete din alte tari? Nu mai bine studentele din Romania atrase de gratuitate in trenuri cu care pot face cunostinta si tine legatura, avea interese comune, etc. ? Da, nu stiu sa merg pe bicicleta, asa si? Nici tu probabil nu sti sa mergi pe role/patine, sa inoti, cum se calculeaza un stat de plata, cum se calculeaza grosimea conductoarelor electrice la o anumita aplicatie, asta e - nu e motiv de jignire sau sa ne consideram inferiori, fiecare e bun la ceva nu poate fi la toate la nivel aceeptabil. Nu le putem sti toti pe toate, nu crezi? |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Mier 15 Aug 2018, 23:41 | |
| Aici trebuie sa vorbim in romana nu in adaptarile anumitor zone ale tarii sau ale vecinilor Romaniei.Vezi ca Savana are o reclama in care te invata sa vorbesti corect. Ca daca vin pe forum cu citeva cuvinte de aici o sa vorbesti rusa ca in R. Moldova. Si te asigur ca exista cuvinte care definesc acelasi lucru insa difera intre comuna noastra si comuna vecina de la 2 km de noi.
Da, nu stiu sa calculez un stat de plata desi nu cred ca e mare filozofie, tariful/ora, ore lucrate/zi, zile/luna, sporuri adaugate la baza, ore suplimentare, reduceri, deduceri.Consider ca as putea invata.Acum nici nu e greu exista programe de salarizare
Daaar....
subiectul biciclete a fost dezbatut aici si te asigur ca foarte multa lume care nu stie sa calculeze un stat de plata sau ca grosimea conductoarelor se da in suprafata nu diametru dar stie sa mearga pe bicicleta.
Tu ai adus vornba despre biciclete ai ,,pedalat" mult pe acel subiect fara sa intelegi fondul problemei si anume: multi din cei care aproba state de plata, calculeaza instatatii electrice sau proiecteaza roboti industriali la sfirsit de saptamina voiau vagoane pentru bicicleta la anumite trenuri. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Joi 16 Aug 2018, 00:34 | |
| - Adirmvl a scris:
- Serios vorbind, și mie mi se par înfiorători timpii trenului ăsta. 50 de minute numai în Ungheni. Câți călători sînt de au nevoie de atât timp pentru un control? Ar trebui serios luată în considerare varianta legăturilor din Nicolina. Cel puțin pentru București și Galați. Eventual și cu o oră tampon pentru fomi, să ajungă oamenii în gara mare.
Timpul ăla de 50 minute nu include doar verificarea actelor şi bagajelor călătorilor. Trebuie verificat fiecare cotlon al vagonului şi nu o dată s-a întâmplat ca trenul ăsta să stea 200 minute în vamă din cauza ţigărilor dosite prin pereţi. Vă daţi seama că şi Poliţia de Frontieră şi Vama şi CFR Călători şi CFM ştiu ce se cară cu trenul ăsta şi cât. Dacă l-ar controla ca la carte, ar sta zilnic 3 - 4 ore la vamă. Dar e lăsat să circule în semn de ,,prietenii" cu fraţii de peste Prut. De aia s-a şi respins cu fermitate ideea transbordării la Ungheni cu trecerea prin vamă a călătorilor. _________________ :TTT:
|
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Joi 16 Aug 2018, 02:00 | |
| Politia de Frontiera nu se incadreaza cu controlul prevazut in mersul trenurilor nici la Giurgiu ori Curtici, unde sunt frontiere mai prietenoase si circula mai putini suspecti.Sunt zile in care s pleaca cu destule minute bonus din aceasta cauza... |
|
| |
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7372 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Joi 16 Aug 2018, 13:23 | |
| IR 1863 Iasi-Tecuci-Gaalti are un vagon 26-16. |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6453 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Joi 16 Aug 2018, 17:01 | |
| - cfr500 a scris:
- IR 1863 Iasi-Tecuci-Gaalti are un vagon 26-16.
are 36-16 cu jeme 1132 ,asta dupa ce a crapat sulita pe Putna ieri,iar astazi am inteles ca sa mai dus una sulita.politica partidului primeaza in fata oricaror regulamente,la voi persedeu inca nu a reusit sa compromita mersul carutelor ? |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 Vin 17 Aug 2018, 11:58 | |
| 6 vagoane a avut Prietenia 402 aseară, între care o corceală de bar cu cușetă. Pe la 11 fără barul era închis...
Și da, timpii ăia din vamă sînt degeaba. 11 călători a declarat însoțitorul din vagonul 1 (al nostru), deci pentru ce atâta vreme de stat în vamă? Plus că garnitura a fost trasă la peron, după schimbarea blogurilor, cu 45-50 de minute înainte de ora plecării. Și... A ajuns cu 25 sau 30 de minute întârziat în Chișinău. Bine, nu mă aștept să priceapă schema și Luna. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017 | |
| |
|
| |
| Compunerea trenurilor din Romania 2017 | |
|