Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Compunerea trenurilor din Romania 2017

In jos 
+54
mariuscfrbucuresti
Maddox
Razvan Tudor
bubu
Ikarus99
aris86
Capsuneanu
Petre_IFTE
sorinache96
didinul
bobi
TER200
ravers75
riciu
ciprian71
CA 205
@ndrey
Andrei Andras
ALEXCFR
DUAL
CRT
laurentzu
MariusM
Theo A.
alex.barac.5
Sabik
Jhonyla
Vitosa
92Dragos
CristyanC
marius664
Traveller
Adirmvl
AeroX
cristi ar
qew00
dan tm
Luna
IonutCFR2009
mielutu zburator
ets2oltromânia
Andrey_tm
cfr500
AndreiSV
cristy79
Nesebar
catalinu'
Dr2005
Katalyn
cardinal
florin94
Cipri Andrei Neculai
geodav1999
Adrian78
58 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 60 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Empty
MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 20:19

400 lei costa o legitimatie de student pentru gratuitatea pe tren. Si nici macar nu trebuie sa te duci o zi la facultate la fel cum in Italia inca se mai fac permise de conducere pe 3.000€ sau in Anglia pe Ł1.200 ori Cipru pe numai 1.000€ pentru cei care nu sunt in stare, nu au timp sau care s-au saturat de sistemul infect din Romania, dai azi sala si te baga la oras peste 4 luni si daca nu iei mai prinzi odata si iti expira dosarul. Nush cum mai e acum, la Ploiesti in 2016 4 luni era distanta intre sala si oras.

Dar cel mai rau e la Metrorex unde s-a ajuns la 4.000€ spaga pentru angajare ca mecanic la metrou.

In schimb pe la tara inca se mai merge cu Purcelul, vitelul sau alte chestii pentru o portita ceva.

Poate ca ar trebui anuntat Pro TV-ul sa faca ceva reportaj despre nelimitat la studenti avantajele si dezavantajele acestui program care din cate vad mai multe pagube aduce pentru platitorii de bilete. Poate asa se misca ceva undeva si le limiteaza gratuitatea doar pe ruta intre domiciliu si orasul unde e universitatea.

Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 20:47

1. Legal cu 400 de lei legitimatie de student? Nu cred pana nu vad. Iar daca e vorba de ilegal fi sigur ca exista politie si lege cu privire la asa ceva, pedeapsa fiind poate chiar cu executare, si nu munca in folosul comunitatii. Daca e vorba de legal sunt curios ce facultate are taxa asa de mica.

2. Au mai fost reportaje si sunt periodic despre gratuitatea studentilor. Apropo, putine calatorii se fac pe alte rute decat intre facultate si domnciliu, cam 5% din totalul calatoriilor studentesti. Daca mai adaugi si faptul ca unii nu au domniciliul altundeva decat unde locuiesc nr e si mai mic. Problema mare e mai degraba concentrarea de studenti la anumite trenuri. Aaa si apropo cu un pic de ingeniozitare se poate merge bine-mersi cam oriunde si avand gratuit doar intre domniciliu si facultate. Sa nu mai zic ca e si masura discriminatorie sau ca va aglomera si mai mult si inutil unele trenuri.

P.S. Situatie a unui veteran de razboi si a membrilor de familie de la cfr, cum se merge miii de km folosind un singur bilet gratuit? Spre exemplu ia bilet din Simeria la Subcetate via Iasi, Bucuresti. Pune si legaturi la multe ore sa poata vizita orasele, mai face si o intrerupere de calatorie.

P.S.S. Eu imi mentin ideea trebuie sa fie loc pentru toata lumea, insa platitorii prioritate in vagoane bune. Pentru studenti se pot folosi si vagoane nemodernizate.

Cu asta poate revenim si noi on-topic.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 21:01

AeroX a scris:
Viseaza balamuc in continuare Dr2005 cu trântorii tai ahtiati după "merite". Vezi de treaba că m-am angajat cu diploma de Bac la inceput pana sa termin facultatea (si nu as fi singurul) deci conteaza mai mult ce experienta practica ai decat o hârtie.
Şi crezi că ăia te-au angajat pentru că aveai diplomă de bac sau pentru că erai student sau pentru că statul oferă facilităţi celor care angajează studenţi? Au fost ani în care statul a dat şi 2000 lei pe lună angajatorilor de studenţi. Adică ei îţi plăteau ţie salariul minim şi tot făceau profit. Acum se dau doar 250 lei/lună de angajat şi doar pe perioada vacanţelor, stimulente mai mari fiind date celor care îi angajează pe cei care au absolvit de curând. Suma e de 2250 lei pe lună, adică angajatorul primeşte bani ca să te angajeze pe tine. Aşa-i că la asta nu te-ai gândit? Sau acum o să începi să urli că dă staul pomeni?

Luna a scris:
1. Legal cu 400 de lei legitimatie de student? Nu cred pana nu vad. Iar daca e vorba de ilegal fi sigur ca exista politie si lege cu privire la asa ceva, pedeapsa fiind poate chiar cu executare, si nu munca in folosul comunitatii. Daca e vorba de legal sunt curios ce facultate are taxa asa de mica.
Nu te-ai prins că Katalyn e genul de şmecheraş care se descurcă în România? Normal că e ilegal ce propune el. În schimb la regină nu cred că îndrăzneşte nici să traverseze pe roşu, că ăia au amenzi, nu glumă. Dar în România merge orice Sad

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 21:44

Eu am spus cum merg treburile in Romania si faza cu permisele sau Metrorex. Am crescut printre banditi unii sunt mai tineri decat mine si au masini si case dar eu spre deosebire de ei nu am avut decat contraventionale si noapte de noapte dorm linistit nu stau cu grija ca ar putea sa imi bata militia la usa. Am prieteni care s-a descurcat, se descurca si se vor descurca legal sau ilegal insa eu sunt 100% legal in tot ceea ce fac mai putin biletele de la 1994 care le-am luat pana la Eforie Sud desi am coborat la Costinesti Tabara hc. Dar a fost ultima incepand de data viitoare iau pana la statia unde cobor dupa ultimul episod dar si acum m-am descurcat.

La regina nu conduc ca ma costa asigurarea enorm si nu am nevoie de masina, are fratemiu si mai conduc din an in Paste chiar daca nu-s pe asigurare dar la regina te opreste militia poate si odata la 2 ani nu ca in Romania si de 2 ori intr-o zi. La trecerile de pietoni se trece pe rosu cu conditia sa te asiguri si sa nu fie vreo masina aproape de tine, nimeni nu se supara, nimeni nu injura si nici accidente nu sunt. Cum ar sa vi tu cu loganul iar eu sa fiu nevoit sa traversez doar 2 benzi ce ar trebui sa fac ? Sa apas butonul la semafor si sa prinzi rosu ca sa treaca doar un pieton sau te las sa treci si apoi eu trec pe rosu la pietoni ? Ori vrei sa apas butonul dupa ce treci tu, trec eu pe verde la pietoni si pana se face rosu la mine dupa ce am trecut eu sa mai opreasca si alti la semafor ?

Si da sunt genul de romanas care la nevoie as putea sa ma descurc in orice situatie si aici nu vorbesc de bani ci la modul general, dar eu sunt cu muntele cu bicicleta, am grija de parinti mei, muncesc legal nu am legatura cu cei din cartier care au traiat bine toata viata din combinati. Ma chinui printre straini sa pot sa imi fac o casa si o masina nu stau la munca parintilor ce o veni de acolo nu se pune eu vreau sa fac ceva in viata asta. Zilele trecute m-am gasit cu un pusti dintre banditi la 25 ani are apartament cu 3 camere si o masina de 3.000€ si nu a muncit o zi, pana la urma in viata e dupa ața, cum ti-e scris norocul.

Revenind la 400 lei atat e prima taxa la o facultate pana prinzi legitimatia apoi pa puiul, eu nu am nevoie ca oricum am papat concediul mai am doar 6 zile din 32 de c.o pana la 31 martie 2019 noroc ca mai bag niste sambete la over si mai castig niste zile deci poti sa spui ca si la regina ma descurc. Pe 2018 mai vin doar o saptamana in RO la Targoviste nu ajung cu CFR la munte o zi ma duc cu 3023/3024 iar la Adjud cu CFR pentru ce as baga eu 400 lei cand eu nu ma scot banii astia pana la 31.03.2019 din plimbari.

Mi-am luat bilet pentru Paris la Eurostar ma duc cu varamiu il mai scot si pe el in lume ca in Romania nu dadea 2bani pe trenuri de cand a mers cu trenul in UK a inceput sa-i placa trenurile iar pentru nivelului Eurostarul e cam si cum te-ai da pe "schiuri" cu una cruda 😉 Acum ce sa vezi vrea sa iau bilete si pentru Bruxelles ca are un var de-al doilea si avem ghidul asigurat pentru 2 zile. Si toate astea ca sa vezi ce face diferenta intre carutele din Romania si trenurile adevarate din Occident.

Pentru London-Paris am prins cele mai ieftine bilete la Ł29/sens/persoana ( 145 RON )

Chiar daca sunt la regina sunt aproape de calea ferata din Romania prin intermediul internetului visul meu in Romania e sa fiu instructor auto, IDM la Ploiesti.Vest sau pe Valea Prahovei sau inspector ( supracontrol ) dar deocamdata trebuie sa o ajut pe regina caci si ea la randul ei ne ajuta pe noi cei care muncim corect.

Daca e off-topic se poate muta sau chiar sterge de maine nu e problema am fost sincer, o seara buna.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 22:08

Daca ai ajuns sa iti fie ciuda pe veteranii de razboi si sa ii compari cu studentii...

Veteranii de razboi s-au chinuit intr-un fel sau altul.
Veteranii de razboi au dus mai apoi o viata grea in ,,curba de sacrificiu"

Sigur si printre ei au fost/sint ,,emanati"

Veteranii de razboi sint pe cale de disparitie naturala.

in schimb studentii...

o parte din studenti nici nu stiu sa scrie o cerere, lucru pe care nu il pot spune despre veteranii de razboi.

Nu am nimic cu studentii am fost si eu student dar ... parca s-a ajuns prea departe, merg prin Gara de Nord uneori si sint socat de cit de redusi sint.

http://www.mediafax.ro/economic/lider-pnl-cfr-calatori-367-milioane-de-lei-pierdere-dupa-ce-psd-a-acordat-gratuitate-pentru-studenti-dragnea-trebuie-sa-plateasca-personal-17341007

http://www.bursa.ro/companii-afaceri/gratuitatea-prin-care-psd-ruineaza-cfr-calatori-349608&articol=349608.html

http://www.zf.ro/auto/cfr-calatori-calatoriile-gratuite-ale-studentilor-cu-trenul-au-costat-176-de-milioane-de-lei-16917859
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 23:02

Tocmai de asta eu, unul, chiar am tot fost destul de tulburat de treaba asta. Vad mult prea multe prin trenuri. Si nu vad deloc lucruri optimiste. Si cam la fel observa si restul celor care se afla in categoria mea de calatori.

Prea vor sa para ei niste eroi martiri facand doar niste facultati si pretind in mod absurd ca gratuitatea le aduce vreun beneficiu strict educational/academic. Da-o in ma-sa de treaba ca macane. Am fost si noi si multi altii prin facultati (si nu fabrici de someri), n-am mai murit fara gratuitati la tren. Prea se invata prost generatiile de acum sa considere atatea mocangeli firesti, doar fiindca s-au nascut, respira si merita tot ce se poate oferi de la stat. Dar ca sa-i citam: nu e vina lor.

Pana la urma, gratuitate, nene, ura, ura, pomeni sa fie, dar macar de aveam cu ce intretine asa ceva.
Ca tot suntem la topicul asta unde ne-am intins mai mult decat trebuie. E normal ca vedem trenuri cu 2-3 vagoane (unele sezoniere chiar) si in ele sa incapa preponderent studenti (nici ei n-au loc tot de altii ca ei), iar calatorii familisti/platitori raman pe dinafara, prea putini fiind invatati cu anticipatia cat mai mare?
Pomana asta (caci asta si e fara nicio perdea) e doar un ghimpe in coasta acum.

Dr2005 si Luna ori trolleaza, ori sufera de ceva anume, n-or fi avut o copilarie frumoasa, nu stiu in ce mediu or fi trait la ce pareri nocive pot emite pe aici. Sa le fie de bine pana la urma, oricum de fapt le si e, ei au gratis, deci ii doare la bascheti de ce se intampla in tara asta, n-au importanta nascocirile lor despre studentii care salveaza viitorul tarii.

Vorba lui cristy79, tot noi astia de platim bilete suntem scuipati cu tupeu si nesimtire fara margini ca instigam chipurile la vreo ura asupra tinerilor frumosi si liberi. Daca ar fi fost chiar atat de merituosi sau daca macar se putea face fata numarului lor destul de mare atunci nu mai avea nimeni opinii atat de puternice impotriva.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMar 24 Iul 2018, 23:27

De cateva saptamani, trenurile IR Galati-Bucuresti sunt cu etajate si numarul de studenti in ele a scazut considerabil. Sa fie asta cheia reducerii numarului de mocangii ? Bine tintit de catre CFR... Very Happy
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 07:15

De o lună s-au terminat cursurile, dom' admin. A urmat o perioadă scurt pentru practică și restanțe, da' de o săptămână sau doua s-au terminat și alea.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 07:25

Eu am spus demult ca pe trenurile frecventate de merituosi trebuie puse etajate, Acvile etc. Au capacitate mare, sunt moderne (lor oricum le place orice e colorat si cum multi nu au iesit din satul lor pana la pomana lui Dragnea - pentru multi etajatele sunt etalonul de confort). Daca au si prize atunci chiar l-au apucat pe Dumnezeu de picior. Chiar ar trebui sa ii pupe picioarele mustaciosului, dar ei o tin langa cu asistatii social ca asa sunt lozincile TFL. Au uitat ca nu e bine sa vorbesti de funie in casa spanzuratului. De aici se vede si cat sunt de prosti, nesesizand ridicolul in care se gasesc.

Daca chiar au impresia ca gratuitatea li s-a dat ca au nu stiu ce merite si de frumosi si destepti ce sunt - sa stea linistiti la locurile lor, vorba cuiva in 1989. Li s-a dat pentru ca sunt o excelenta masa de manevra si la cat sunt de prosti unii - sunt perfecti pentru a fi manipulati. Sigur ca probabil s-a avut in vedere si o subventie mascata pentru a mentine in viata colosul muribund numit CFR Calatori dar rezultatele se vad si sunt catastrofale (adica practic nu se vad: unde s-au dus acei bani? ce s-a facut cu ei? si chiar ma intereseaza intrucat sunt taxele si impozitele noastre acolo). Bani aruncati pe apa Sambetei ca atatea alte zeci de milioane de euro in tara asta vesela plina de prosti.

PS: Daca s-au golit trenurile de Galati de "studenti", trebuie sa ii cautati in trenurile catre munte si mai ales catre mare. unde studiaza de zor pana le ies ochii din cap, pentru a isi desavarsi educatia, desigur. 90% din calatorii trenurilor de Litoral mai ales la CFR Calatori sunt pomanagii.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 07:43

O țară întreagă vede(m) numai studenți prin trenurile cfr și nici nu ai loc de ei, în schimb simpaticii ăștia doi ori nu călătoresc cu trenul ori postează  la mișto. Iar chestia cu ăștia ne vor plăti nouă pensiile e lozincă populară  Very Happy
Pune mâna și cotizează și  pentru o pensie privată că nu se stie peste 30-40 ce-ți va mai oferi Statul și să nu ți-o iei în mână   Very Happy
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 08:45

AeroX a scris:
Ba chiar un membru verde de la care mai aveam pretentii insinuează ca de aia merg lucrurile prost în România, asta pentru ca nu exista (pana acum) o gratuitate la tren ca sa asigure viitorul tarii aka elita intelectuala plina de ingineri software, arhitecți si medici straluciti. Dar si el e tot student si se explica.

Ia citeste inca o data ce am scris. Unde am scris eu ca tara o duce prost pentru ca studentii nu au avut si pana acum gratuitate la tren? Daca era dupa mine banii cheltuiti pe gratuitate ii bagam in fondul de burse. Ca asa incurajezi performanta. Si mai tai 2-3 pensii speciale de la politicieni corupti si analfabeti si dai si cazare gratuita in camine. Si ii incurajezi si pe elevii din mediile mai defavorizate sa faca o facultate. In fine, politicienii nu considera educatia un lucru important.

Eu ma refeream la niste postari in care se spunea ca studentii sunt o problema pentru tara. De la a nu fi de acord cu gratuitatea studentilor pana la a considera studentul o povara pentru tara e cale lunga.

Zici ca esti programator. Mai lucrai ca programator daca nu faceai facultate? Te lua cineva ca programator daca nu aveai diploma de licenta? Poate te luau anumite firme pe salariul minim pe economie, unde apasai pe butoane si scriai intr-un tabel ce constati ca se intampla. Dar sigur nu iti convenea.

Sper ca m-am facut inteles acum.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 14:10

Toate trenurile IR ar putea asa aibe 1-2 etajate, special pentru studenti, cand se ocupa acele vagoane speciale pentru ei stop, sa nu mai poata calatorii gratuit doar cu bani daca vor la vagoanele normale. Ar fi o masura buna pentru a evita problema lipsei de locuri pentru cei ce vor sa plateasca si nu mai gasesc locuri desi cea mai buna varianta ar fi sa se acorde doar de la domiciuliu la unitatea de invatamant si doar 4 drumuri pe luna.

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 14:32

Si n-ar fi bine oare ca pe perioada vacantei, dupa ce se termina sesiunea ,aceasta gratuitate sa fie eliminata, sau sa aibe 50%.Zic si eu, pentru ca teoretic numai esti student in perioada asta, poti ca de la noul an sa nu te mai duci la scoala... Cool
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 15:22

Ba mai bine nu. Nu moare cfr din atat si ar fi si dificil de implementat, masura de mai jos e suficienta.

Kapпaтй a scris:
Toate trenurile IR ar putea asa aibe 1-2 etajate, special pentru studenti, cand se ocupa acele vagoane speciale pentru ei stop, sa nu mai poata calatorii gratuit doar cu bani daca vor la vagoanele normale. Ar fi o masura buna pentru a evita problema lipsei de locuri pentru cei ce vor sa plateasca si nu mai gasesc locuri
Cu asta sunt de acord cu urmatoarele amendamente:
1. Masura sa se aplice doar la trenuri intens circulate, la cele care circula cu minim 30-40% din locuri goale nu isi are rostul.
2. Nu neaparat etajate modernizate pentru studenti, sa se foloseasca orice serie cu vinil maro sau alte cele, singura conditie obligatoriu de asigurat pentru studenti sa fie siguranta (adica vagoanele sa aiba franele functionale, sa nu deraieze din cauza defectiunilor la boghiuri, etc.) orice altceva sa fie bonus. Nici eu si niciunu din colegii mei nu avem alte pretentii de la trenuri decat cele ce tin de siguranta cat timp biletele sunt gratuite.

Sa nu imi zica cineva ca nu sunt nici vagoane deastea suficiente/nu se pot revizui daca se vrea ca nu il cred.

@Vitosa  Care o tara intreaga? Smile) Chiar crezi ca Romania se reduce la 3-4 rute?

Oricum hai sa incercam sa revenim on-topic, la trenul de Salonic stie cineva daca se pot alege locurile la cuseta? Si ce compunere o avea?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitimeMier 25 Iul 2018, 17:39

Kapпaтй a scris:
Toate trenurile IR ar putea asa aibe 1-2 etajate, special pentru studenti, cand se ocupa acele vagoane speciale pentru ei stop, sa nu mai poata calatorii gratuit doar cu bani daca vor la vagoanele normale.
De curiozitate, tu ai citit Constituţia României? Sunt acolo nişte articole frumoase legate de discriminare.

CFR Călători a încasat 177 milioane de lei fără să facă nimic anul trecut. Ce te derajează pe tine aici? Că şi tu eşti mocangiu, pun pariu că nici ăia 3,9 lei pe loc nu îi dai!

marius664 a scris:
Si n-ar fi bine oare ca pe perioada vacantei, dupa ce se termina sesiunea ,aceasta gratuitate sa fie eliminata, sau sa aibe 50%.Zic si eu, pentru ca teoretic numai esti student in perioada asta, poti ca de la noul an sa nu te mai duci la scoala...
Calitatea de student se pierde la începutul următorului an universitar, dacă nu te mai duci. Aşa că până la 30 septembrie te bucuri de toate facilităţile, chiar dacă tu ţi-ai dat deja licenţa în iulie. Asta e Legea Educaţiei, n-ai ce să-i faci.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Compunerea trenurilor din Romania 2017    Compunerea trenurilor din Romania 2017  - Pagina 53 Icon_minitime

Sus In jos

Compunerea trenurilor din Romania 2017
Sus 
Pagina 53 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 60 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Compunerea trenurilor din Romania 2017
» Compunerea trenurilor din România - 2016
» Compunerea trenurilor din Romania - 2015 II
» Compunerea trenurilor Regio (MT 2016/2017)
» Compunerea trenurilor internationale (MT 2017/2018)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: