Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii 2017

In jos 
+36
rayldegm
Jhonyla
neluadi
alliens
JohannDB
ets2oltromânia
laur 133
Vitosa
IonutCFR2009
92Dragos
Katalyn
lifetec
DUAL
kristi kkk
LanceR
Rarau
Andrey_tm
riciu
alex.alexus.tm
cristy79
didinul
cristi ar
AeroX
Amiralul
Luna
NicuS
cardinal
Petre_IFTE
Nesebar
Dr2005
Adirmvl
dan tm
ldh80
Adrian78
DAS 2011
ciprian71
40 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

Discutii 2017 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:07

Iar vorbesti sa nu adormi!

Ai tai au primit casa de la inteprindere, la noi in familie nu am asteptat dupa inteprindere ca se putea cumpara casa cu bani si ai mei au cumparat casa cu banii jos, bine noi ne tragem din familie de Colonel si Politist, nu asa orice, asta ca sa intelegi ca nu suntem asa oricine plus ca si eu lucrez intr-o institutie de stat ca la noi asa a fost nu am lucrat oriunde.

Deci noi nu am asteptat sa primim pomenile statului/inteprinderii sau mai stiu eu ce, si la masina in anii '80 bunicul fiind Colonel cu grade avea Dacia 1300 noua cu banii jos si tv color. Daca chiar vroiai sa ai, se putea, nu zic ca era perfect, nu era dar nu am asteptat nimic de la stat, noi nu am primit nimic, doar am cumparat cu bani tot.

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6525
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:11

Kapпaтй a scris:
In alte tari asa s-a facut curatenie in piete, gaze si tunuri de apa, a fost curat imediat. Doar pe aici merge manipularea si merge foarte bine.
Are un dar aparte omul asta,dupa 15 ani m-a facut de am mers la vot sa-l votez pe Johannis,miine seara sint la munca,dar luni ma duc si eu la demonstratii
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:11

cardinal a scris:
Inseamna ca aceia care spuneau ca ordonanta asta cu liber pentru studenti, nu e buna, din nu stiu ce motive, sunt satisfacuti acum.
Ordonanta e fara efect.

E plina sesiune. Poate au alte treburi.
Stai sa se potoleasca nebunia si vedeti voi Smile
De acord cu Karpaty, cine vrea sa protesteze cu adevarat, sa plateasca si biletul intreg la tren.
In rest, nu ma bag in alte conflicte cu voi. Eu sunt apolitic si nu dau 2 bani pe o tara ca asta. Pentru mine Romania cu sau fara ordonante abracadabrante tot o mizerie e si va ramane.
Amuzant cum Dr2005 condamna in general PSD-ul, dar o arde ca un "fripturist" mai mult, spunandu-ne ca se baga la doctorat ca sa mearga gratis cu trenul. "Doctorul" se baga sa faca doctorat. Mooor What a Face Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:17

AeroX a scris:

De acord cu Karpaty, cine vrea sa protesteze cu adevarat, sa plateasca si biletul intreg la tren.
In rest, nu ma bag in alte conflicte cu voi. Eu sunt apolitic si nu dau 2 bani pe o tara ca asta. Pentru mine Romania cu sau fara ordonante abracadabrante tot o mizerie e si va ramane.
Amuzant cum Dr2005 condamna in general PSD-ul, dar o arde ca un "fripturist" mai mult, spunandu-ne ca se baga la doctorat ca sa mearga gratis cu trenul. "Doctorul" se baga sa faca doctorat. Mooor What a Face Laughing Laughing Laughing

Jos palaria in fata ta, un tinar care chiar gandeste!

Romania e o tara frumoasa dar in rest e praf si praf o sa fie si peste 20 de ani. Eu incurajez orice tinar sa plece afara, nu are ce sa faca aici, efectiv nu ai ce sa faci in tara asta oricat de mult viseaza unii si chiar viseaza mult unii.

..............

Face si el ca poate poate mai primeste 50 de lei la salariu nu ca are nevoie de acel doctorat (bine el se viseaza director la cfr, te bufneste si rasul) si cum la noi invatamanul e ca gasca prin apa de ce sa nu faca, nu strica niste diplome la dosar si evident mocangeala pe tren ca doar de asta a intrat si prin minister sa se plimbe moca mai ales ca el calculeaza si 10 bani cum era sa plateasca 100 de lei pe un bilet de tren, cred ca nu a platit niciodata aceasta suma pe un bilet. Basketball

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6555
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:23

Kapпaтй a scris:
Hai sa ne plimbam aiurea pe carca statului, ce naiba, doar e moca de ce sa stam acasa sa punem osul la munca, ne plimbam teleleu.
"Noi muncim nu gandim." Cred ca recunoasteti limbajul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:25

Karpaty a scris:
Deci noi nu am asteptat sa primim pomenile statului/inteprinderii sau mai stiu eu ce, si la masina in anii '80 bunicul fiind Colonel cu grade avea Dacia 1300 noua cu banii jos si tv color. Daca chiar vroiai sa ai, se putea, nu zic ca era perfect, nu era dar nu am asteptat nimic de la stat, noi nu am primit nimic, doar am cumparat cu bani tot.
Aha, deci ai tăi n-au aşteptat 5 ani pentru o maşină şi 10 ani pentru un telefon. Aveau de toate, din banii statului (că coloneii - mai ales ăia de Securitate - nu trăgeau din greu la serviciu dar, normal, îşi scoteau diverse favoruri) şi din pile, comisioane şi relaţii. Acum am înţeles de ce regreţi atât de mult perioada aia.
Mai era un coleg de forum din Huşi care gândea la fel, că după Armată şi Miliţie, următorul cel mai bun loc de muncă posibil era cel de gestionar la alimentara.

Pentru cultura voastră generală, am vrut să mă înscriu la doctorat anul trecut. Dar serviciul nu mi-a permis, aşa că decât să merg în toamnă, mai bine mai aştept un an, că nu-i grabă. Deh, părinţii mei nu sunt colonei, nu-mi permit să stau degeaba ca să am timp să mă pregătesc cum trebuie de studii. De altfel, când m-am angajat eram încă student (la master, ce-i drept).
E în natura omului să înveţe şi să îşi dorească să ajungă mai sus, mai ales dacă nu au pile care să-i propage în funcţii de conducere la 25 de ani. E drept, există oameni care se mulţumesc să fie toată viaţa paznici de noapte sau măturători.

P.S.: Am votat cu PSD-ul o dată, când a candidat Geoană la preşedinţie. Prima şi ultima dată când am pus ştampila pe PSD.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:31

Nu am zis ca regret vremea de pana in '89, lasa gargara ta ieftina si le intorci cum iti convine tie ca doar asta faci, eu am spus total altceva, daca aveai bani la buzunar puteais a cumperi si casa si masina si tot.
Nu regret ce a fost, normal ca e mult mai ok si foarte ok sa ai libertate, libertatea de exprimare si sa faci cam ce vrei sa nu stai inchis in oras/sat/comuna/tara unde traiesti.
Atat ca noi nu o sa ajungem ca Germania in vecii vecilor, aia muncesc sa aibe ceva nu stau la intins mana ca noi, sa primeasca pomeni. Vrei sa te realizezi, te chinui, muncesti, nu stai sa astepti de la stat sau din diferite parti ajutoare. Nemtii chiar muncesc sa aibe ceva si traiul care il au, nu au atatea facilitati cum au alte state, de asta sunt si unde sunt si noi nici in 50 de ani nu vom ajunge ca ei.

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6468
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:33

La ora asta 1742 este plin ochi de participanţi la megademonstraţia de astăzi din Bucureşti.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:38

Sincer, eu aş vrea să ajungem ca Elveţia... că ăia au şi facilităţi, au şi salarii bune. Dar ştiu că nu avem cum.

Germania nu mi se pare un model, acolo neamţul de rând nu primeşte nimic (nici măcar reducere la transport pentru DB-işti), pe când refugiaţii au de toate. E doar o chestiune de timp până ce lumea se va întoarce împotriva guvernării, probabil se aşteaptă următoarele alegeri.
Dar există alte state cu probleme mai puţine - Austria, Olanda, Cehia, Polonia, ba chiar Ungaria.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 00:42

Tu nu pricepi ca neamtul nu e crescut in spritul pomenilor!!!!! Ei de mici sunt invatati daca vor sa realizeze ceva in viata sa puna osul la munca nu ajutor, nu mocangeala nu nimic. Tu vrei mocangeala pe transport ca esti miezul ......... cum sa scoti tu bani sa platesti transportul, e josnic sa platesti transportul si ti se cuvine mocangeala in schimb saracul care lucreaza pe 1000 de lei sa plateasca tot salariul daca se poate. Ce gandire ai.
Germania este un model, au o coducere mai severa si ei ca oameni sunt educati mai sever nu ca noi cu ajutor de la stat de la mama de la tata de la bunica si bunicul, o societate bolnava.

Refugiatul primeste moca si nu face nimic ca statul il ajuta sa se integreze 2 ani de zile timp in care are gratuitati la transport si invata limba, treaba lui asta e sa stie limba cat mai perfect si sa se integreze ca dupa aia 2 ani statul german nu ii mai da nimic si il trimite la munca apoi ia dupa el taxe si impozite. E bine gandita treaba, Germania s-a marit, are populatie, are locuri de munca, prospera si tot avanseaza, noi stam si asteptam pomeni, am spus nu refugiatilor ca noi nu avem nevoie de forta de munca, ok, lasa ca ii ia altii si prospera ei.

cardinal

Numarul mesajelor : 3337
Reputatie : 8741
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 03:19

Dr2005 a scris:
Sincer, eu aş vrea să ajungem ca Elveţia... că ăia au şi facilităţi, au şi salarii bune. Dar ştiu că nu avem cum.

Germania nu mi se pare un model, acolo neamţul de rând nu primeşte nimic (nici măcar reducere la transport pentru DB-işti), pe când refugiaţii au de toate. E doar o chestiune de timp până ce lumea se va întoarce împotriva guvernării, probabil se aşteaptă următoarele alegeri.
Dar există alte state cu probleme mai puţine - Austria, Olanda, Cehia, Polonia, ba chiar Ungaria.
Aici iti dau dreptate, dar totusi ii dau dreptate si lui Karpaty, neamtul de rand e serios, muncitor, dar totusi, au ruinat Europa, acceptand si platind sa stea degeaba neeuropeni, in timp ce europenilor le-au dat cu flit.
amandoi aveti dreptate, nu e nici o contradictie.
Unde dai si un crapa, sau nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.
Din partea mea, sa isi tina refugiatii acolo, si sa nu ii imprastie prin alte tari, cum vrea Iohanis, sluga lor.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 03:35

Nu ştiu unde ai auzit tu că Iohannis sau alt politician din conducerea României vrea refugiaţi...

De altfel, toată treaba cu cotele de refugiaţi, impusă de tanti Merkel, a rămas doar pe hârtie, pentru că ,,refugiaţii" (deşi mulţi dintre ei sunt migranţi economici din diverse state africane sau asiatice, nu sunt sirieni sau irakieni) nici nu vor să audă de altceva în afară de Germania şi Marea Britaniei. Aşa că au rămas prin Serbia şi Grecia, iar pe restul - contra câtorva miliarde de euro din banii noştri, nu i-au mai lăsat turcii să plece spre Europa. Aşa că nu cred că avem de ce să ne facem griji de refugiaţi în România, cel puţin nu în viitorul apropiat. României i s-au alocat vreo 6000 de refugiaţi pentru 4 ani. În prima tranşă trebuiau să vină aproape 1900 şi au venit 139 Smile) Nici măcar refugiaţii nu vor să audă de România, deşi probabil că s-ar simţi ca acasă la noi, că România e la fel de coruptă ca un stat bananieră. Ce, numai premierul din Vanuatu să se graţieze singur? Basketball

cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3337
Reputatie : 8741
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 05:21

Ia de la Iohanis :

http://www.turnulsfatului.ro/2015/11/16/biserica-evanghelica-din-romania-a-decis-la-sibiu-sustinerea-imigrantilor-sirieni-incep-strangerile-de-fonduri/

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18751
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24328
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 05:44

cardinal a scris:
Ia de la Iohanis :

http://www.turnulsfatului.ro/2015/11/16/biserica-evanghelica-din-romania-a-decis-la-sibiu-sustinerea-imigrantilor-sirieni-incep-strangerile-de-fonduri/

Eu zic sa mergi să cauți emigranții aia sa ni arati și noua..
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitimeDum 05 Feb 2017, 06:08

Lol, dacă decide o instituţie religioasă ceva, e musai să fie şi preşedintele implicat?

http://www.gandul.info/stiri/refugiatii-sirieni-din-romania-si-au-gasit-de-munca-dar-vor-sa-plece-imediat-cu-salariile-de-aici-nu-putem-supravietui-16065572

Din 6205 refugiaţi alocaţi României, au sosit 463... şi după ce or avea actele gata şi or deveni cetăţeni europeni cu drepturi, mare mirare dacă o mai rămâne vreunul în România Smile. În plus, noi suntem vreo 19 milioane, 463 sunt cantitate neglijabilă. Desigur, există anumite organizaţii legionare (să nu zic naziste) care, prin site-urile lor, vehiculează tot felul de cifre, de la 1000 la vreo 4 milioane (cred că dacă ar fi fost 4 milioane de refugiaţi în România, ar fi ieşit cumva în evidenţă).

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii 2017
Sus 
Pagina 4 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» De ce trenurile opresc in plina strada in unele halte?
» Discutii CENAFER
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii despre vagoane.
» Discutii generale despre transport II

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: