|
| Discutii 2017 | |
|
+36rayldegm Jhonyla neluadi alliens JohannDB ets2oltromânia laur 133 Vitosa IonutCFR2009 92Dragos Katalyn lifetec DUAL kristi kkk LanceR Rarau Andrey_tm riciu alex.alexus.tm cristy79 didinul cristi ar AeroX Amiralul Luna NicuS cardinal Petre_IFTE Nesebar Dr2005 Adirmvl dan tm ldh80 Adrian78 DAS 2011 ciprian71 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24328 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:03 pm | |
| - cardinal a scris:
- Lucreaza pe dracu sa ii ia, eu lucrez mult, de exemplu(fac si bani, ce e drept) si nu am chef sa stau in piata toata ziua.
Cel mai bine ar fi, daca Dragnea ar avea ouale necesitate de momentul istoric, sa puna jandarmeria sa evacueze piata.
Pai daca nu ar lucra ar fi acolo toată ziua..Cardinal nu vrei sa vină minerii?Jandarmii aia au primit flori au făcut poze cu cei din piața și tu delirezi cu evacuarea pietii vezi că a mai fost unu care se credea cu cojcnes și a zburat cu elicopterul |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:04 pm | |
| În loc să vezi partea bună a lucrurilor: - se încurajează urmarea unei forme de învăţământ superior - creşte numărul de călători - e un mod ca operatorii (mai ales cel de stat) să încaseze nişte bani de la stat, pe care îi pot folosi pentru investiţii în îmbunătăţirea calităţii transportului
Vistieria statului aruncă grămezi de bani pe parlamentari, pe achiziţii de maşini sau pe imprimante cumpărate la preţ de maşini, pe pensii speciale şi pe autostrăzi care se surpă la câteva luni de la inaugurare... o sută de milioane de lei în plus sau în minus e cantitate neglijabilă, măcar e folosită pentru popor.
--- Oamenii ăia din piaţă lucrează în toate ramurile economie, sunt acolo inclusiv funcţionari publici (deci oameni care, indirect, lucrează pentru Guvern), angajaţi în societăţi de stat sau în societăţi private româneşti, în multinaţionale, PFA-uri, patroni de SRL-uri şi alte categorii. De aia toate protestele încep seara, pentru că ziua oamenii ăia sunt la muncă, în cursul zile se adună doar studenţi şi oameni în concediu sau care lucrează în ture sau la schimbul 3. Dacă aţi avut curiozitatea să vă uitaţi, joi şi vineri la 17 se circula dinspre centru spre cartiere ca duminica... străzile erau libere, zonele altminteri congestionate erau aproape pustii (gen Cotroceni, Vasile Milea - păi pe Vasile Milea stăteau taximeTRIŞTII pe 2 benzi şi nu blocau nimic, la semafor la AFI abia erau 2 - 3 maşini, la APACA şi Leul la fel). Nu mai zic că cursa specială a ROMATSA (sau a Tarom?) care trece pe la Gara de Nord la 16:45 a ajuns la Drumeţul odată cu mine (eu fiind pe bicicletă), în condiţiile în care într-o zi normală lăsam autobuzul ăla în urmă de la Witting şi nu mă mai ajungea.
Credeţi-mă că trec zilnic pe străzile alea şi joi s-a văzut diferenţa. Oare unde credeţi voi că s-au dus cei care, în mod normal, veneau spre casă pe acolo? Că nu s-a inventat încă teleportarea. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:04 pm | |
| Chiar asa, daca chiar lucrezi dupa 8 ore de munca nu iti arde de stat in frig afara sa latrii aiurea manipulat de cine stie cine, adica se stie cine dar nu spunem pe post ca e clar cine se afla in spatele lor si ii manipuleaza. Spalare de creieri si cum romanul e cum e asta e rezultatul. Si eu lucrez dar nu as merge sa stau pe strazi nici daca imi taie din salariu, de fapt cand PDL a taiat salariile nu am mers sa urlu ca nu ma simteam in stare si la munca si pe strazi, cand mai dorm, cand mai imi vad de viata, stau asa teleleu pe strazi, asta fac doar astia care nu au ce face si manipulati. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:06 pm | |
| - Adrian78 a scris:
- cardinal a scris:
- Lucreaza pe dracu sa ii ia, eu lucrez mult, de exemplu(fac si bani, ce e drept) si nu am chef sa stau in piata toata ziua.
Cel mai bine ar fi, daca Dragnea ar avea ouale necesitate de momentul istoric, sa puna jandarmeria sa evacueze piata.
Pai daca nu ar lucra ar fi acolo toată ziua..Cardinal nu vrei sa vină minerii?Jandarmii aia au primit flori au făcut poze cu cei din piața și tu delirezi cu evacuarea pietii vezi că a mai fost unu care se credea cu cojcnes și a zburat cu elicopterul Arunci niste gaze si tunuri de apa rece sa vezi cum se duc acasa, dar ii lasam sa faca ce vor, nu trebuie! La culcare cu voi ca aveti munca maine!
Ultima editare efectuata de catre Kapпaтй in Dum Feb 05, 2017 1:45 am, editata de 1 ori |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24328 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:08 pm | |
| - Kapпaтй a scris:
- Chiar asa, daca chiar lucrezi dupa 8 ore de munca nu iti arde de stat in frig afara sa latrii aiurea manipulat de cine stie cine, adica se stie cine dar nu spunem pe post ca e clar cine se afla in spatele lor si ii manipuleaza. Spalare de creieri si cum romanul e cum e asta e rezultatul.
Si eu lucrez dar nu as merge sa stau pe strazi nici daca imi taie din salariu, de fapt cand PDL a taiat salariile nu am mers sa urlu ca nu ma simteam in stare si la munca si pe strazi, cand mai dorm, cand mai imi vad de viata, stau asa teleleu pe strazi, asta fac doar astia care nu au ce face si manipulati. Atunci dormi liniștit Karpaty că să aibă alții grija sa fure și să ne pună tara pe butuci Oamenii ăia latră că unii sa nu poată fura sa nu iasă din pușcării niște smecherasi oamenii ăia au ieșit pentru niște principii |
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:11 pm | |
| - Adrian78 a scris:
- Kapпaтй a scris:
- Chiar asa, daca chiar lucrezi dupa 8 ore de munca nu iti arde de stat in frig afara sa latrii aiurea manipulat de cine stie cine, adica se stie cine dar nu spunem pe post ca e clar cine se afla in spatele lor si ii manipuleaza. Spalare de creieri si cum romanul e cum e asta e rezultatul.
Si eu lucrez dar nu as merge sa stau pe strazi nici daca imi taie din salariu, de fapt cand PDL a taiat salariile nu am mers sa urlu ca nu ma simteam in stare si la munca si pe strazi, cand mai dorm, cand mai imi vad de viata, stau asa teleleu pe strazi, asta fac doar astia care nu au ce face si manipulati. Atunci dormi liniștit Karpaty că să aibă alții grija sa fure și să ne pună tara pe butuci Oamenii ăia latră că unii sa nu poată fura sa nu iasă din pușcării niște smecherasi oamenii ăia au ieșit pentru niște principii Ai lasa ca s-a dat si la populatie din ciolan nu s-a tinut doar pentru ei cum a facut PDL. Pe aia de ce nu ii vedeti ca au furat doar pentru ei? O explicatie clara si corecta, de ce pe ceilalti nu ii vedeti ci doar pe astia? |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:21 pm | |
| Nu cumva şi Victor-Viorel a ajuns premier tot după nişte proteste? E drept, atunci PSD şi-a trimis toţi membrii în stradă. Chestia e că a creat un precedent, iar când oamenilor le-a ajuns cuţitul la os după guvernarea Ponta, n-a mai fost nevoie decât de câteva mesaje pe Facebook pentru ca oamenii să se adune, fără stegari daci, şedinţe de partid şi reclame la Antena 3. Practic, chiar PSD a readus în atenţia publicului acest gen de manifestare, care în 2015 şi, din nou, acum, s-a întors împotriva sa.
Acum oamenii iar s-au supărat (pe bună dreptate) şi s-au strâns în stradă. Anticipând nemulţumirea populară de pe urma promovării unor acte normative destinate să albească cazierele lui Dragnea şi alor săi, Partidul a dat gratuitate la tren la studenţi, a dat 15% majorare la profesori şi 50% la actori. Numai că poporul nu mai gustă astfel de măsuri, mai ales că în 2016 se dăduseră deja destule majorări salariale în sistemul de stat. _________________ :TTT:
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3337 Reputatie : 8741 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:22 pm | |
| Daca toti sunt corupti, inseamna ca definitia coruptiei e gresitaCred ca papusarii straini care sunt in spatele golaniadei astea isi freaca mainile, cand vad ca retardatii aia striga ca la karaoke, I EU Lasa ca intra Trump serios la butoane, si calmeaza SRI ul, si pe Soros. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:31 pm | |
| Omule, esti pe langa realitate complet. Eu sunt IT-ist programator (si intr-o companie 100% romaneasca, asta ca sa nu zici ulterior ca multinationalele conduc Romania si sunt deranjate de cresterea salariului minim). Merg de la 8 la 19 zilnic si lucrez, aduc valoare unor companii romanesti (ca proiectul actual e tot local), ba saptamana asta am avut si niste examene bonus, si cu toate astea am iesit de 3 ori in Piata Victoriei. Si ca mine sunt majoritatea celor care au fost prezenti acolo - antreprenori, juristi, bugetari, bancheri, oameni care chiar fac ceva util si productiv in societate. Oameni care au iesit motivati de o idee si de dorinta de a pastra Romania pe o traictorie decenta. Oameni care nu pun botul la cresteri salariale nesustenabile, la promisiuni electorale si la dorinta de a primi si ei ceva din ciolan. Si referitor la studentii care vin din Iasi sau Cluj - iti garantez ca ar fi venit acelasi numar de studenti si daca nu beneficiau de gratuitate. Asta pentru ca sunt idealuri care nu au pret. Daca tie ti se pare normal sa se fure atat timp cat se mai da si la prostime ceva, asta e fix problema ta.
Asa ca tu cum iti permiti sa vii si sa ii numesti pe oamenii astia sobolani? Sau sa ameninti ca ar trebui puse tunurile de apa? Esti la fel de mic si de toxic ca orice guvernant hot pe care il vezi si tu. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:34 pm | |
| Anyway, eu ma retrag de pe forum ca nimeresc butonul ala si singur. |
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:38 pm | |
| In alte tari asa s-a facut curatenie in piete, gaze si tunuri de apa, a fost curat imediat. Doar pe aici merge manipularea si merge foarte bine. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:43 pm | |
| 1. Ordonanta aia e impotriva si a transportului feroviar, nu se poate legaliza mascat furtul de la caile ferate si lumea sa accepte asa ceva, zic asta pentru pasionatii de trenuri, ca eu nu sunt. Dar sunt destule domenii in acceasi situatie.
2. Am ramas surprins de cat de goale sunt trenurile in continuare desii studentii au gratuit, iar la autocare/microbuze nu prea e gol si culmea o gramada de calatori sunt studenti. Atat de rau sa fi ajuns transportul feroviar incat nici gratis sa nu mai vrea lumea sa circule? :O Nu ma asteptam sa fie coada la biletele de tren, dar nici sa fie trenuri cu 2 vagoane cu nici macar 30 de calatori.
3. Ca si comparatie la inmatriculari auto si la rar e aglomeratie uriasa de cand nu mai e timbru de mediu, deci romanul e cu masina atat de rau, chiar daca e sarac? Totusi cu masina nu e gratis si nici ieftin sa mergi chiar si fara timbru de mediu, pe cand la tren cam e gratis. |
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:45 pm | |
| - Luna a scris:
2. Am ramas surprins de cat de goale sunt trenurile in continuare desii studentii au gratuit, iar la autocare/microbuze nu prea e gol si culmea o gramada de calatori sunt studenti. Atat de rau sa fi ajuns transportul feroviar incat nici gratis sa nu mai vrea lumea sa circule? :O Nu ma asteptam sa fie coada la biletele de tren, dar nici sa fie trenuri cu 2 vagoane cu nici macar 30 de calatori.
Sunt pe strazile oraselor, probabil vor si case gratis, si mancarea asigurata si tot de la stat ca nu le ajunge, dupa ce vor avea totul asigurat de stat se vor plimba cu trenul. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3337 Reputatie : 8741 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Sam Feb 04, 2017 11:56 pm | |
| Inseamna ca aceia care spuneau ca ordonanta asta cu liber pentru studenti, nu e buna, din nu stiu ce motive, sunt satisfacuti acum. Ordonanta e fara efect.
|
| Subiect: Re: Discutii 2017 Dum Feb 05, 2017 12:01 am | |
| Curăţenie?! Tu te auzi ce spui? Numai Iliescu făcea curăţenie în felul ăsta. Iliescu - care acum e inculpat pentru crime împotriva umanităţii! - Karpaty a scris:
- Sunt pe strazile oraselor, probabil vor si case gratis, si mancarea asigurata si tot de la stat ca nu le ajunge, dupa ce vor avea totul asigurat de stat se vor plimba cu trenul.
Aşa gândeau şi minerii aduşi de Ilici Iliescu. Noi muncim, nu gândim! Am găsit maşina de scris şi maşina de bani falşi! Din nou, tu te auzi ce spui? Pe de altă parte, tu ai trăit în comunism, să nu-mi spui că ţi-ai luat casă din banii tăi. Nu, statul comunist îţi dădea casă gratis sau la o chirie ridicol de mică, fie direct, fie prin intermediul întreprinderii la care lucrai. Dar atunci era bine, nu? Tot statul îţi dădea şi loc de muncă plătit relativ bine cum terminai liceul sau facultatea. Concediul tot statul ţi-l dădea, veneau biletele de odihnă la întreprindere, din nou la preţ subvenţionat. Naveta o făceai cu trenul pentru care tot întreprinderea îţi lua abonament. La schimb, cetăţeanul nu avea voie să gândească liber, nu avea voie să se exprime, nici cu banii nu avea ce face (că nu avea ce să cumpere de ei), el trebuia să facă doar ce-i ordona Partidul şi Cârmaciul. Şi, totuşi, paharul s-a umplut până la urmă, chiar şi în aceste condiţii pe care cei care nu le-au mai apucat le-ar putea considera ideale. După 1989, statul nu a mai dat nimic... într-adevăr, nu e normal ca statul să-ţi dea casă şi serviciu, dar e de datoria statului să te pregătească pentru a-ţi putea găsi un loc de muncă, ca apoi să-ţi permiţi o casă. Desigur, statul nu face asta, de exemplu reducerea pentru studenţi a apărut prin anii '90, după nişte proteste măricele ale studenţilor. Revenind la situaţia de azi, un act normativ care legalizează furtul, urmat de un altul care graţiază mii de delincvenţi condamnaţi nu e un lucru benefic pentru societate! De asta ies oamenii în stradă, de asta se protestează. Nu pentru salarii, nu pentru beneficii, nu pentru taxe. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii 2017 | |
| |
| | | | Discutii 2017 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |