|
| Discutii 2017 | |
|
+36rayldegm Jhonyla neluadi alliens JohannDB ets2oltromânia laur 133 Vitosa IonutCFR2009 92Dragos Katalyn lifetec DUAL kristi kkk LanceR Rarau Andrey_tm riciu alex.alexus.tm cristy79 didinul cristi ar AeroX Amiralul Luna NicuS cardinal Petre_IFTE Nesebar Dr2005 Adirmvl dan tm ldh80 Adrian78 DAS 2011 ciprian71 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 2:15 pm | |
| Eu as fi dorit sa discutam in acest topic desprea cauzele si problemele in infrastructura( drumuri, autostrazi, cai ferate, investitii si falimente).Deci tot legat de transporturi. Discutii despre R. Moldova doar daca tine de transport ar fi mai indicat.Despre unionism, daca se insistam, nu am nimic impotriva, sunt inofensiv, nu face rau la nimeni doar ca este tardiv sa mai facem istorie.Era grav daca erau discutii la nivel oficial, revendicari teritoriale.Mai mult ca sigur nu mai intram noi in UE.Caz concret, este Serbia.Pana ce nu renunta la Kosovo, ei nu vor avea nici o sansa sa adere. ldh80, un sfat colegial de forum, sa ne gandim la lucrurile noastre, sunt multe de facut,in tara asta.Suntem saraci si manipulati de nu ne mai vedem capul de treburi.Chiar azi am amintit de un culoar europeam Budapesta - Istambul via Belgrad-Sofia.E primejdios pentru noi din punc de vedere economic insa am insistat sa-l amintesc pentru va face istorie precum DRUMUL MATASII din Orientul Mijlociu. |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12287 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 2:26 pm | |
| Nu cred ca este tardiv sa mai facem istorie! Stiti o zicala- cine nu cunoaste istoria risca sa repete greselile din ea!
Eu consider ca dupa 1990 principala preocupare in politica externa a Romaniei trebuia sa fie- inainte de orice altceva- unirea cu Republica Moldova!
Cat priveste aderarea la UE si unirea cu Republica Moldova, nu cred ca daca ne uneam in 1990- când a fost un moment favorabil (fostul prim-ministru de atunci de la Chisinau- Mircea Druc, un unionist convins si patriot roman adevarat, a spus ca daca mai ramanea cateva luni in functia de prim-ministru, reusea sa realizeze unirea), nu am mai fi intrat in UE!
A existat atunci o stare de spirit pro-unionista la Chisinau, prin acctiunile unor adevarati patrioti romani, precum Mircea Druc, Grigore Vieru, Leonida Lari, Gheorghe Ghimpu, Ion si Doina Aldea Teodorovici, etc!
Nu avem dreptul moral si istoric sa uitam de fratii nostri romani din Republica Moldova, iar un popor care isi uita identitatea sa nationala sau isi uita o parte din cetatenii sai, mai devreme sau mai tarziu, dispare de pe scena istoriei! |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24328 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 2:33 pm | |
| Va rig sa incetati discutile referitoare la R Moldova ,daca vreti discutati pe privat daca nu blochez iara topicul |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12287 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 2:43 pm | |
| Pai topicul nu se cheama Discutii liber ?! Deci consider ca putem discuta despre orice (bineinteles- in limita decentei) , inclusiv despre unionism si despre Republica Moldova!
Sau daca nu faceti un topic separat in care sa discutam despre aceasta! |
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24328 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 3:40 pm | |
| http://cyd.ro/31-mil-salariati-din-privat-sustin-15-mil-bugetari-copii-pensionari-si-asistati-social-este-sustenabil-modelul/ |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 4:34 pm | |
| - ldh80 a scris:
Sau daca nu faceti un topic separat in care sa discutam despre aceasta! De cate ori trebuie sa ti sa spuna ca aici e forum feroviar nu forum despre unirea ta? Chiar e greu de priceput sau nu inteleg? Mergi pe un forum unde se vorbeste despre unirea asta si discuta acolo cat vrei, aici e forum feroviar, cunosti acest termen? Daca ai ceva de discutat feroviar ok, daca nu, te rog sa te potolesti si consider ca e ultimul avertisment inainte sa primesti iar 5 sau chiar 10 zile. |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2943 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8373 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 4:44 pm | |
| Lasa ca o sa blochez ori eu ori Adrian topicul mai mult de atat il stergem de tot sa fie liniste odata ! |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 4:44 pm | |
| - Adrian78 a scris:
- http://cyd.ro/31-mil-salariati-din-privat-sustin-15-mil-bugetari-copii-pensionari-si-asistati-social-este-sustenabil-modelul/
Abia acum incepem sa intelegem drama din aceasta tara.Vorbim de 3.1 mil. angajati la privat.Din taxele lor se asigura celelalte venituri pentru celelalte categorii.Ar fi ideal daca s-ar asigura cat d ecat si din taxele companiilor de stat, dar exista un DAR.Cunosc caz concret RATB,unde taxele angajatilor nu sunt platite demult.Nimeni nu cere socoteala acestei regii, asta ar fi insemnat tragerea pe dreapta a transportului in comun.Si atunci an de an se gasesc solutii pe spinarea sectorului privat.Este inadmisibil sa taxezi aspru munca. Cand am auzit in decembrie scaderea TVA ului, m-a pus pe ganduri, oare cu cat ma va lovi statul iar? Si nu atrecut 2 luni si am aflat, voi plati cu aproximativ 5% mai mult pe 2017.Eu am mai amintit lucrez individual ca PFA.Este usor sa strigi in gura mare ca scazi TVA, ca dai in stanga si in dreapta salarii mai mari, dar din ce? Statul roman nu poate si nu va putea sa-i aduca pe romanii din afara tarii, care probabil ca sunt aproximativ 4 mil.Tot statul loveste si induce in eroare, PSD in speta, dar as putea sa generalizez,ca protestele din Piata Victoriei sunt intretinute de multinationale de dusmanii poporului si al guvernului.Multinationale care provin tot din mediu privat. |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 7:40 pm | |
| - Kapпaтй a scris:
- ldh80 a scris:
Sau daca nu faceti un topic separat in care sa discutam despre aceasta! De cate ori trebuie sa ti sa spuna ca aici e forum feroviar nu forum despre unirea ta? Chiar e greu de priceput sau nu inteleg? Mergi pe un forum unde se vorbeste despre unirea asta si discuta acolo cat vrei, aici e forum feroviar, cunosti acest termen? Daca ai ceva de discutat feroviar ok, daca nu, te rog sa te potolesti si consider ca e ultimul avertisment inainte sa primesti iar 5 sau chiar 10 zile. Judecati cu dubla masura, in mod nedrept! -Pai si alti colegi de forum (nu numai eu) discuta ori isi exprima opinii despre unionism si Republica Moldova! Adica cum, dupa judecata dumneavoastra, e ok ca unul si altul sa-si exprime opinii impotriva unirii cu Republica Moldova (ca pe aia nu vad sa le spuneti ceva, doar isi exprima opinii dspre accelasi subiect), iar eu cand exprim o opinie in favoarea unirii cu Republica Moldova nu mai este ok! Asta inseamna cinste, corectitudine si impartialitatea in viziunea dumneavoastra ?! Ciudata "logica" aveti! -Cat despre sa respectam subiectul forumului, haideti sa fim seriosi! Pai pe acest forum feroviar se discuta despre bere, telefoane mobile, muzica, etc! Deci nu vad ce e in neregula sa discutam si despre subiectul unionismului si Republica Moldova! Acuma ca dumneavoastra faceti o alergie cand auziti despre Republica Moldova si poporul roman de acolo, este problema dumneavoastra personala! Insa invatati sa cultivati dialogul, cu argumente, pro si contra, si nu sa adoptati politica strutului! |
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 7:41 pm | |
| Lasa ca ei viseaza orgasmic ca atrag 22 de miliarde de euro bani europeni Eu vreau impozitarea veniturilor a imobilelor la valoarea reala e inadmisibil ca la o masina de 3000 de euro sa dai 700 impozit si la un apartament de 500000 de euro dai 50 de lei impozit sa se alinieze si tarifele serviciilor vrei parcare ca te fatai cu masina in oras 10-15 lei pe ora ca sa il faci sa lase masina acasa sau sa vina cu transportul in comun si multe altele
ldh80 ti-au spus zece oameni cel putin ca nu vrem unire tu o tot ti langa |
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 7:52 pm | |
| http://m.zf.ro/banci-si-asigurari/alarma-la-finante-incasarile-in-ianuarie-sunt-cu-5-mai-mici-decat-in-ianuarie-2016-pe-cand-bugetul-prevede-plus-14-pentru-tot-anul-16170269 |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6525 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 8:43 pm | |
| Nu stiu ce aveti cu discutiile astea libere de tot amenintati cu blocarea?Ce aveti cu ldh?Omul are idei fixe,pe care nu si le va schimba niciodata.Ce daca e singurul cu unirea?Daca s-ar bloca toate topicurile unde Karpaty il balacareste pe doctor ar fi inchis juma` de forum! Daca sint discutii libere,pai sa fie libere.... |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 9:05 pm | |
| Cica sint libere doar pe teme feroviare caz in care nu vad cum ar fi libere, temele feroviare fiind despicate in restul forumului.
partea interesanta e ca putina lume ii raspunde ceva lui ldh80, dar amenintarile cu blocarea curg.
probabil discutiile despre homo ar fi lasate chiar libere. |
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 9:22 pm | |
| Ce rost are sa mai reluam un subiect care a fost ingropat cam 90% dintre cei care au scris aici au opinat ca unirea nu ar aduce beneficii Romaniei |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii 2017 Mier Feb 22, 2017 10:41 pm | |
| - ciprian71 a scris:
- Adrian78 a scris:
- http://cyd.ro/31-mil-salariati-din-privat-sustin-15-mil-bugetari-copii-pensionari-si-asistati-social-este-sustenabil-modelul/
Abia acum incepem sa intelegem drama din aceasta tara.Vorbim de 3.1 mil. angajati la privat.Din taxele lor se asigura celelalte venituri pentru celelalte categorii.Ar fi ideal daca s-ar asigura cat d ecat si din taxele companiilor de stat, dar exista un DAR.Cunosc caz concret RATB,unde taxele angajatilor nu sunt platite demult.Nimeni nu cere socoteala acestei regii, asta ar fi insemnat tragerea pe dreapta a transportului in comun.Si atunci an de an se gasesc solutii pe spinarea sectorului privat.Este inadmisibil sa taxezi aspru munca. Cand am auzit in decembrie scaderea TVA ului, m-a pus pe ganduri, oare cu cat ma va lovi statul iar? Si nu atrecut 2 luni si am aflat, voi plati cu aproximativ 5% mai mult pe 2017.Eu am mai amintit lucrez individual ca PFA.Este usor sa strigi in gura mare ca scazi TVA, ca dai in stanga si in dreapta salarii mai mari, dar din ce? Statul roman nu poate si nu va putea sa-i aduca pe romanii din afara tarii, care probabil ca sunt aproximativ 4 mil.Tot statul loveste si induce in eroare, PSD in speta, dar as putea sa generalizez,ca protestele din Piata Victoriei sunt intretinute de multinationale de dusmanii poporului si al guvernului.Multinationale care provin tot din mediu privat. Nu e chiar corectă faza cu asistenţa socială. Copiii, elevii şi studenţii sunt susţinuţi peste tot în lume (mai puţin în SUA şi unele ţări de lumea a 3a). Pensionarii cotizează şi ei o viaţă întreagă la fondul de pensii, iar pensia ar trebui să fie bazată pe principiul contributivităţii, mai ales că un contribuabil practic toată viaţa lui împrumută statul cu o sumă de bani, pe care nu şi-o mai recuperează niciodată în integralitate şi actualizată cu rata inflaţiei. Ca să nu mai zic că unii oameni nici nu mai ajung la pensie. Cred că nu la elevi, studenţi şi pensionari de rând trebuie intervenit. Există anumite categorii care beneficiază de pensii speciale. De exemplu militarii... numai că în categoria militarilor intră şi foştii ofiţeri de Securitate şi din alte aparate represive de vremea comunistă (torţionarul Ficior avea o pensie de vreo 5000 lei/lună!), ba intră chiar şi miliţienii şi poliţiştii pensionaţi înainte ca Poliţia să devină instituţie civilă! Pe lângă această categorie, mai nou, avem categoria aleşilor publici care vor avea şi ei nişte pensii speciale nesimţite, care vor şubrezi şi mai mult fondul de pensii. Unii spun că salariul minim care tot creşte e dezastru pentru sectorul privat... eu nu cred asta. Salariaţii români au aproape cele mai mici salarii din Europa, pe munci similare şi la un preţ al produselor similar cu restul UE. Un gunoier neamţ ia 800 de euro. Unul român ia 1000 lei. Ambii fac acelaşi lucru. Numai că patronul român de firmă de gunoi are vilă cu 3 etaje şi 7 maşini în ea, în vreme ce neamţul are un apartament sau o căsuţă în periferie şi merge cu autobuzul. Din păcate, patronii din mediul privat - o bună parte din ei - urmăresc doar profitul cu orice preţ, cu 2 cifre dacă se poate... d'aia o bere în centrul vechi al Bucureştiului e cât una în centrul Bruxelles-ului, chiar dacă barmanul care ţi-o aduce în Bucureşti are 1500 lei salariu şi cel care ţi-o aduce în Bruxelles are 2000 de euro salariu. Până acum, niciun guvern nu a luat taurul de coarne... avem evaziune fiscală la ţigări vreo 20%, în alte domenii probabil e şi mai mult (când aţi primit ultima dată bon fiscal la covrigi, de exemplu?), avem câteva milioane de salariaţi la negru, alte câteva milioane care în cartea de muncă au salariul minim dar ei iau mai mult. Service-uri auto, construcţii, meditaţii, alimentaţie publică, centrele en-gros mari gen Europa... toată lumea ştie ce se face aici, dar nimeni, nimeni nu ia vreo măsură. Până şi ,,cruciada" ANAF-ului împotriva neemiterii de bonuri fiscale s-a oprit după câteva săptămâni. În schimb, guvernele au preferat să îi taxeze şi mai mult pe fraierii care încă încearcă să respecte legile în ţara asta... taxe mari pe muncă, accize, supraaccize... Nici multinaţionalele nu-s uşă de biserică. Toate îşi scot profiturile din ţară prin tot felul de contracte de consultanţă sau prestări de servicii fictive cu firmele-mamă sau firmele din acelaşi grup. În felul ăsta, cu facturile respective în contabilitate, declară profit zero sau chiar pierdere şi nu plătesc nimic. Ia să fie impozitate pe cifra de afaceri sau să se impoziteze serviciile de consultanţă cu 50 - 75%, să vedeţi atunci cum vor prefera să plătească 16% impozit pe profit. Dar nici pe ăştia nu vrea niciun guvern să îi deranjeze. Practic, guvernele au împărţit contribuabilii în şmecheri, multinaţionale şi fraieri, iar cei din ultima categorie duc în spate aproape tot bugetul. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii 2017 | |
| |
| | | | Discutii 2017 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |