Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii 2017

In jos 
+36
rayldegm
Jhonyla
neluadi
alliens
JohannDB
ets2oltromânia
laur 133
Vitosa
IonutCFR2009
92Dragos
Katalyn
lifetec
DUAL
kristi kkk
LanceR
Rarau
Andrey_tm
riciu
alex.alexus.tm
cristy79
didinul
cristi ar
AeroX
Amiralul
Luna
NicuS
cardinal
Petre_IFTE
Nesebar
Dr2005
Adirmvl
dan tm
ldh80
Adrian78
DAS 2011
ciprian71
40 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

Discutii 2017 - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Feb 2017, 23:03

Pe aia de la firmele private care au obligat sa iasa angajatii in strada nu ii vedeti? Ce manipulare in tara asta de .......... nimic

Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Feb 2017, 23:04

Dr2005 a scris:
Karpaty, mai uită-te şi pe alte posturi TV în afară de Antena 3 şi România TV.

Eu nu ma uit la TV, nu am ce sa vad acolo, e manipulare si spalare de creier.

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Feb 2017, 23:12

Kapпaтй a scris:
Altă întrebare?

Bine că îţi editezi mesajele. Grindeanu-style

Bine că nu te uiţi la TV, dar prin alt topic lăudai Antena 3. Atunci citeşte şi altceva în afară de antena3.ro.
Vezi că sunt nişte site-uri frumuşele care te învaţă cum să te fereşti de atacul psihotronic de 7 waţi.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Feb 2017, 23:19

Oftica asta .............. Tu de oftica si de ciuda o sa mori. Nu te uiti in ograda ta, te uiti la altii ce fac si te roade ce si cum........ Basketball

Nu laud eu Antena 3, se vede ca nu pricepi nimic, nici nu ma mir, in fine. Am spus doar ca reclama la Astra e difuzata pe Antena3 si asta am aflat de la altcineva, am vazut si eu pe YouTube.

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 01:54

Eu lucrez la multinationala. Nu am primit absolut nimic. Am iesit in strada, ca platesc taxe si muncesc 8 ore pe zi ca sa poata fura altii, sa ii prinda Justitia, sa ii judece si condamne, si el sa faca pe inocentul.. Si culmea tupeului si nesimtirii, sa zica ca nu el.. nu el a furat, si sa dea o  OUG sa scape tocmai de dosar.. Gen asa.. pe fata. Pana la urma sunt poze cu listele PSD, inregistrari cu autocare cu retarzi spalati pe creier adusi.. de #ciumarosie.. Nu am vazut nimic in tabara cealalta.
Sau cine stie, poate facebook si mainstreamMedia fac parte tot din sacosa lui Soros.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 01:57

Kapпaтй a scris:
Cum sa respecti un pacalici care instiga populatia la scandal, da foc la cluburi sa aibe el guvernul lui.

Ai fost la miting-ul de la Cotroceni? Spune drept sunny
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 07:09

alex.alexus.tm a scris:
Kapпaтй a scris:
Cum sa respecti un pacalici care instiga populatia la scandal, da foc la cluburi sa aibe el guvernul lui.

Ai fost la miting-ul de la Cotroceni? Spune drept sunny

Nu am timp de asa ceva, nu am facut in viata mea asa ceva.

Alta intrebare? Very Happy

V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6889
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12287
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 07:46

Adrian78 a scris:
Doar Iliescu e sărac că cinstit mă cam îndoiesc să fi fost că în rest Păunescu Vadim au lăsat în urmă câte 2-3 case și sute de mii de euro daca nu milioane
Da guvernul legal poate da ordonanțe da nu in toiul nopții și nu sa modifice niste coduri penale fără dialog și părerea celor din justitie

Faptul ca o fi lasat in urma doua-3 case si sute de mii de euro, Corneliu Vadim Tudor sau Adrian Paunescu poate fi adevarat- nu contest! Insa ceea ce conteaza este cum au obtinut in timpul vietii aceste valori! In orice caz, nu am auzit nicioadata ca numele celor doi sa fi fost implicat in vreo fapte de coruptie! Si ei nicioadata nu au fost angajati sau nu au lucrat la statul roman- cu exceptia calitatii de parlamentari pe care au avut-o!
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 08:02

Dr2005 a scris:
Preşedintele trebuie să fie un mediator... problema e că nu are pe cine să medieze. Guvernul şi Parlamentarii PSD pur şi simplu se ridică şi pleacă când vine preşedintele.

Iar ce a încercat PSD să facă acum ne aduce sub nivelul republicilor bananiere. Au încercat să dea legi ca să scape de Justiţie! Cam ca premierul din Vanuatu care, ţinând locul preşedintelui pentru o zi, s-a graţiat singur ca să scape de puşcăria pentru fapte de corupţie. Prin alte ţări corupţii sunt împuşcaţi (China), putrezesc în puşcărie (SUA) sau, măcar, stau câţiva ani la pârnaie şi sunt executaţi silit pe tot ce au până la recuperarea prejudiciului (UE). La noi îşi dau OUG-uri să se graţieze...
Şi, odată cu ei, ar ajunge în libertate şi câteva mii de deţinuţi de drept comun. O să spuneţi că-s numai găinari... dar pedepse sub 5 ani se dau şi pentru ucidere din culpă, se dau şi pentru furturi de valori mari, pentru ultraj, lovire, abuz în serviciu...

Aştept să văd ce o să iasă când OUG 14/2017 va fi declarată neconstituţională şi OUG 13/2017 va reintra în vigoare, producând efecte imediat. Dintr-un foc abuzul în serviciu devine faptă administrativă (deci pe acelaşi palier cu o întârziere de câteva minute la serviciu), automat mulţi PSD-işti vor deveni albi ca lacrima. Apoi e doar o chestiune de timp până ce maşina de vot a PSD, numită şi Parlament, va vota graţierea şi amnistia. Dacă se întâmplă asta şi poporul nu reacţionează, înseamnă că suntem un popor de oi (să nu zic vaci) care-şi merită soarta.

Acest Guvern trebuie să plece. Iar penalii ca Liviu Dragnea trebuie să ajungă în închisoare. Chiar nu se găseşte în PSD o mână de oameni integri?

De ce încă îi votează lumea? Uite de ce: http://www.sereniti.ro/batranete-idei-crete/
Şi ca să aflaţi care e gradul de manipulare în România: https://www.vice.com/ro/article/am-protestat-cot-la-cot-cu-psd-istii-de-la-cotroceni

Pai da, dar presedintele a gresit si s-a implicat in lupta politica partizana cu mult inainte de a veni in parlament! Declaratiile sale si gesturile sale anterioare acestui moment sunt inadmisibile pentru un presedinte!

Nu se poate ca un presedinte sa zica ca vrea guvernul sau, nu este normal ca un presedinte sa taraganeze total nejustificat numirea unui prim-ministru!

Pai prima data când a fost propus Liviu Dragnea ca prim-ministru, presedintele atat trebuia sa zica- Respect votul popular si vointa majoritatii, si ma voi consulta cu juristii sa vad daca domnul Liviu Dragnea are dreptul legal sa fie prim-ministru! Si dupa ce se consulta cu juristii, daca presedintele constata ca Liviu Dragnea nu are dreptul legal de a fi prim-ministru, presedintele trebuia sa se intalneasca cu el, si sa-i explice situatia, dpdv legal si juridic si sa-i zica- Domnule Dragnea, m-am consultat cu juristii, inteleg ca ai castigat alegerile, eu nu ma amestec in lupta politica, dar din pacate, dpdv legal si juridic, cel putin deocamdata, nu ai dreptul sa ocupi functia de prim-ministru.

Dar apoi, când a refuzat si numirea lui Sevil Shaideh ca prim-ministru, presedintele nu a mai avut nici un fel de justificare legala pentru acel gest condamnabil!

Legea- buna sau proasta, asa cum este ea, trebuie sa o respectam cu totii!

Cat priveste pe cei care comut fapte de coruptie sau fura din banul public, eu sunt de acord inclusiv sa fie pedepsiti precum in China!

Nu apar vreun partid politic, toti sunt niste hoti si banditi!

Va spun cinstit- singurul guvern din Romania de dupa 1990 pe care l-am apreciat a fost cel condus de Nicolae Vacaroiu! Acesta a avut totusi meritul de a fi reusit sa pastreze in proprietatea statului roman unitati strategice din infrastructura de transport si energetica!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 09:21

Preşedintele nu trebuie să fie cârpa Guvernului sau a Parlamentului.
D-na. Sshaideh avea păcatele ei... şi mai avea şi un soţ care făcuse afaceri cu Bassar-al-Assad, individ pe care vreo 3/4 din Glob nu prea îl are la inimă. În momentul când ajungi într-o funcţie care implică accesul la secrete de stat, ţi se analizează întreg cercul de rude şi prieteni, ca să nu ai vreun risc de securitate pe acolo.

Legile sunt clare, nu are rost să te întâlneşti cu un condamnat penal şi să-i mai spui tu încă o dată ,,Tu eşti condamnat, nu poţi primi funcţia asta". Treaba asta, cel mult, o putea face secretara Administraţiei Prezidenţiale într-o adresă de câteva rânduri. Mă gândesc că or exista şi oameni integri în PSD... însă nu-mi vine în minte niciunul, cam toate figurile publice din PSD au avut diverse probleme cu Justiţia. Dragnea, Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Mischie, Oprescu, Bunea Stancu, Oprişan, Boşcodeală, Bojin, Bădălău, Andreea Cosma, Bănicioiu, Sebastian Ghiţă, Victor Ponta, Năstase, Iliescu (criminal împotriva umanităţii), Ecaterina Andronescu, Poteraş... Bonus, îi avem pe Tăriceanu şi Felix Turnătoru', care - deşi nu-s PSD-işti - sunt în aşa-zisa coaliţie.

ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 09:46

Dr2005 a scris:
D-na. Sshaideh avea păcatele ei... şi mai avea şi un soţ care făcuse afaceri cu Bassar-al-Assad, individ pe care vreo 3/4 din Glob nu prea îl are la inimă. În momentul când ajungi într-o funcţie care implică accesul la secrete de stat, ţi se analizează întreg cercul de rude şi prieteni, ca să nu ai vreun risc de securitate pe acolo.

Legile sunt clare, nu are rost să te întâlneşti cu un condamnat penal şi să-i mai spui tu încă o dată ,,Tu eşti condamnat, nu poţi primi funcţia asta". Treaba asta, cel mult, o putea face secretara Administraţiei Prezidenţiale într-o adresă de câteva rânduri. Mă gândesc că or exista şi oameni integri în PSD... însă nu-mi vine în minte niciunul, cam toate figurile publice din PSD au avut diverse probleme cu Justiţia. Dragnea, Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Mischie, Oprescu, Bunea Stancu, Oprişan, Boşcodeală, Bojin, Bădălău, Andreea Cosma, Bănicioiu, Sebastian Ghiţă, Victor Ponta, Năstase, Iliescu (criminal împotriva umanităţii), Ecaterina Andronescu, Poteraş... Bonus, îi avem pe Tăriceanu şi Felix Turnătoru', care - deşi nu-s PSD-işti - sunt în aşa-zisa coaliţie.

Presedintele trebuie sa respecte legea, si nu are voie sa-si exprime vreo preferinta pentru nici un partid politic! Presedintele trebuie sa respecte rezultatul votului popular , indiferent ce partid politic ajunge la putere in urma acestui vot popular!
Presedintele trebuie sa-i trateze in mod egal pe toti liderii partidelor politice, indiferent cum s-ar numi acestia!

Presedintele nu are dreptul sa-i zica la nimeni penali- este strict treaba organelor de justitie asta!

Indiferent ca a fost condamnat penal, presedintele aveea obligatia sa se intalneasca fata in fata cu Liviu Dragnea (ca lider al partidului care a castigat alegerile) si sa-i explice situatia, cu argumente juridice!

Cat o priveste pe D-na. Sshaideh , nu exista absolut nici o proba ca ea sau cineva din familia ei ar fi intreprins actiuni impotriva statului national-unitar roman, ori actiuni care sa puna in pericol suveranitatea, integritatea teritoriala sau independenta statului national-unitar roman. De asemenea, nu exista nici un impediment legal care sa o impiedice pe D-na. Sshaideh sa ocupe functia de prim-ministru (sau daca considerati ca exista un astfel de impediment, aratati-mi articolul din lege).
Faptul ca sotul acesteia ar fi avut nu stiu ce afaceri cu Bassar-al-Assad, nu are absolut nici o relevanta! Unele state recunosc regimul lui Bassar-al-Assad ca un regim legitim si legal.

Cat priveste pe Ion Iliescu consider ca aceea acuzatie asupra lui de asa-zise crima impotriva umanitatii este neintemeiata!

Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 09:58

Dar ca sa terminam o data cu aceste certuri legate de codul penal si de functionarea justitiei, eu as face altceva

-Sa copiem cuvant cu cuvant si litera cu litera codul penal si codul de procedura penala din tari cu democratie recunoscuta ca fiind consolidata (precum Polonia, Australia, Germania, etc), si atunci nimeni nu va mai aveea ce sa reproseze!

Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4750
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 10:21

Prea tarziu pentru asa ceva din doua motive:cine isi asuma responsabilitatea de a se numi guvernul copy-paste si in al doilea rand ce interes ar avea toti din spectrul politic.Sunt toti manjiti si corupti.Tara asta este impartita pe 3 paliere sociale:
1. cei bogati ( spectrul politic si prietenii lor baietii destepti) - aproximativ 100000 de cetateni.
2. clasa de mijloc ( patroni de SRL ce ofera salarii intre 1000-2000 lei/luna) - aproximativ 400000 de catateni
3. clasa saraca ( angajatii ) - diferenta
Incercati sa va puneti intrebarea ce puteti face cu un salariu de 3000-4000 lei/luna.Majoritatea si-au facut un credit pentru casa/apartament la bloc, o masina noua, vacanta in strainatate la all-inclusive, copil dat la o gradinita/scoala mai buna si cam atat.
Cei de spectrul politic au facut mult mai mult: vile, caladiri de birouri chiar unele cu 15 etaje, vacante ce altii doar viseaza, masini putenice de la 100000 euro, imbracaminte si genti de mii de euro.
Eu raman incurcat si imi zic: ori nu stiu sa-mi gospodaresc banii si ii cheltui pe prostii, ori nu am gusturi asemenatoare cu cei din spectrul politic!Caci va spun sincer nu reusesc sub nici o forma din banii acestia sa fac ce pot altii.
Sus In jos
lifetec

Numarul mesajelor : 329
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4736
Data de inscriere : 01/11/2012

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 10:29

ldh80 a scris:
Dr2005 a scris:

Presedintele trebuie sa respecte legea, si nu are voie sa-si exprime vreo preferinta pentru nici un partid politic!  Presedintele trebuie sa respecte rezultatul votului popular , indiferent ce partid politic ajunge la putere in urma acestui vot popular!
Presedintele trebuie sa-i trateze in mod egal pe toti liderii partidelor politice, indiferent cum s-ar numi acestia!

Presedintele nu are dreptul sa-i zica la nimeni penali- este strict treaba organelor de justitie asta!

Indiferent ca a fost condamnat penal, presedintele aveea obligatia sa se intalneasca fata in fata cu Liviu Dragnea (ca lider al partidului care a castigat alegerile) si sa-i explice situatia, cu argumente juridice!

Cat o priveste pe D-na. Sshaideh , nu exista absolut nici o proba ca ea sau cineva din familia ei ar fi intreprins actiuni impotriva statului national-unitar roman, ori actiuni care sa puna in pericol suveranitatea, integritatea teritoriala sau independenta statului national-unitar roman. De asemenea, nu exista nici un impediment legal care sa o impiedice pe  D-na. Sshaideh sa ocupe functia de prim-ministru (sau daca considerati ca exista un astfel de impediment, aratati-mi articolul din lege).
 Faptul ca sotul acesteia ar fi avut nu stiu ce afaceri cu Bassar-al-Assad, nu are absolut nici o relevanta! Unele state recunosc regimul lui Bassar-al-Assad ca un regim legitim si legal.

Cat priveste pe Ion Iliescu consider ca aceea acuzatie asupra lui de asa-zise crima impotriva umanitatii este neintemeiata!

Stimate ldh se pare ca nu pricepi nimic din situatia actuala.
Presedintele are si votul meu deci trebuie sa fie si vocea mea. Nu poti sa taci cand sesizezi ca psd-ul vrea legalizarea furtului din banii publici. Dar sper ca de data asta mobilizarea sa fie masiva, Dragnea sa treaca direct in istorie (si pe la facultate macar juma de an daca se poate Smile ) si parlamentul asta sa plece.
Iar Iliescu sper sa plateasca . E autorul moral al violentelor de la mineriade.
Constiinta ta de aplaudac nu-ti da pace Smile)
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 08 Feb 2017, 10:48

Stai puţin, preşedintele are obligaţia să se întâlnească cu infractori condamnaţi definitiv? În plus, preşedintele a organizat consultări la Cotroceni cu partidele parlamentare, după cum îi cere legea. PSD nu s-a prezentat, deşi a fost invitat şi ar fi putut să discute acolo propunerea de premier. De ce să insiste preşedintele pentru a se întâlni cu un infractor?

ldh80 a scris:
 Cat o priveste pe D-na. Sshaideh , nu exista absolut nici o proba ca ea sau cineva din familia ei ar fi intreprins actiuni impotriva statului national-unitar roman, ori actiuni care sa puna in pericol suveranitatea, integritatea teritoriala sau independenta statului national-unitar roman. De asemenea, nu exista nici un impediment legal care sa o impiedice pe  D-na. Sshaideh sa ocupe functia de prim-ministru (sau daca considerati ca exista un astfel de impediment, aratati-mi articolul din lege).
,,Unele" state, precum Federaţia Rusă, Turcia, China, Coreea de Nord... nu sunt chiar statele cu care să vrei să ai o relaţie de prietenie. Mă rog, cu primele 3 cauţi să fii prieten dar doar din frică (mai ales cu Maica Rusie care trimite tancurile dacă nu-i place ceva).
Atât ne mai trebuia, ca al-Assad să aibă acces liber la secretele de stat ale României şi ale UE. Criteriile pentru accesul la documente clasificate sunt foarte stricte, iar relaţia cu Siria te descalifică din start pentru a avea acces la astfel de informaţii. De fapt, dacă ai avut afaceri cu oficiali din alte ţări, nu-ţi dă ORNISS-ul certificat din principiu, că nu te crede în stare să ţii un secret.

Ar trebui schimbată legislaţia, orice ales public să trebuiască să aibă cazierul curat şi orice aspirant la o funcţie care implică acces la secrete de stat şi care nu este ales popular să aibă şi acordul de principiu de la ORNISS că respectă condiţiile pentru accesul la secrete de stat.

ldh80 a scris:
Niciun dictator nu a omorât oameni direct, cu mâna lui. Iliescu se credea un mic Ceauşescu după '89. În momentul când chemi mineri, le dai coordonare de la SRI şi îi trimiţi să ciomăgească şi să ucidă tinerii şi intelectualii, se cheamă că faci crime împotriva umanităţii.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii 2017   Discutii 2017 - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii 2017
Sus 
Pagina 9 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» De ce trenurile opresc in plina strada in unele halte?
» Discutii CENAFER
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii despre vagoane.
» Discutii generale despre transport II

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: