Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

valabilitate permis cfr in italia!?!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
diaconumc

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 5111
Data de inscriere : 29/11/2010

valabilitate  permis cfr in italia!?! Empty
MesajSubiect: valabilitate permis cfr in italia!?!   valabilitate  permis cfr in italia!?! Icon_minitimeDum 15 Ian 2017, 18:43

salut!
stie cineva la ce ranguri de tren se pot folosi permisele gratuite eliberate de cfr, angajatilor?
regio, ic freci.....?!
la care este obligatorie rezervare de loc, supliment de viteza, etc.
multumesc!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: valabilitate permis cfr in italia!?!   valabilitate  permis cfr in italia!?! Icon_minitimeDum 15 Ian 2017, 18:48

Dacă te referi la FIP, depinde de fiecare operator străin. De regulă scrie pe ele la ce sunt valabile, atât cupoanele FIP100%, cât şi cartea FIP 50%.
De exemplu, în Franţa anumite cupoane FIP (cele pentru titular, nu ştiu dacă şi cele pentru membru de familie) sunt valabile şi la TGV, dar în la Thalys şi în EuroTunel nu sunt valabile. Fiecare ţară cu regulile ei.

Dar vezi că până la sfârşitul lunii trebuie luate timbrele pentru 2017 (cupoanele FIP pentru 2016 şi cărţile FIP cu viză pe 2016 sunt valabile până la 31 ianuarie 2016 inclusiv)... numai că pentru asta trebuie întâi luate autorizaţiile şi permisele pentru trafic intern pe 2017, care nu au venit încă.

Later edit: 31 ianuarie 2016 se va citi 31 ianuarie 2017.

Ultima editare efectuata de catre Dr2005 in Mar 17 Ian 2017, 08:51, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.transport-in-comun.ro/trenuri
diaconumc

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 5111
Data de inscriere : 29/11/2010

MesajSubiect: Re: valabilitate permis cfr in italia!?!   valabilitate  permis cfr in italia!?! Icon_minitimeLun 16 Ian 2017, 21:56

Eu stiu asta
Am fost in Europa acum 6-7 ani și puteam circula cu regio si ic gratuit , fără rezerve loc, fără supliment viteza , zero euro.intradevar la eurostar , ic nigth se plăteau diverse, in Italia de când cu frecciavietii nu știu dacă mai sunt gratis?! Asta era intrebarea!
Mulțumesc oricum! Numai bine!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: valabilitate permis cfr in italia!?!   valabilitate  permis cfr in italia!?! Icon_minitime

Sus In jos

valabilitate permis cfr in italia!?!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» valabilitate ligitimatie/cupoane accelerat studenti an terminal
» FS-Italia
» Ungaria,Austria si Italia 2008
» PORDENONE , Italia
» Întrebări şi răspunsuri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum