| Diverse | |
|
+44IonutCFR2009 get. cristy79 Alextasy MariusM COSTACHE MIHAIL StefanD_ alliens laur 133 LanceR DUAL Petre_IFTE AndiCFR ets2oltromânia AeroX neluadi cristi ar didinul cristi CFR lifetec bubu razvan - trenuri gvd Luna Adisoft1991s Luca tgv Vitosa Andrey_tm Zsoe marius664 kristi kkk teoiasi Rarau Adrian78 riciu alex.alexus.tm mielutu zburator Adirmvl dan tm Dr2005 Katalyn ciprian71 Simply18 Nesebar 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Diverse Joi 19 Ian 2017, 14:05 | |
| E vorba si de alte rute nu doar Arad-Bucuresti/Constanta si retur! Asta va fi primul apoi vor sa intre si ep alte rute, vedem la momentul potrivit. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Diverse Joi 19 Ian 2017, 16:18 | |
| Astazi a facut o cursa de probe pe relatia AraD - Timisoara Nord si retur cu EC 069 si EC 124 plus 5 vagoane.
Nu dau cu parul dar daca testele astea erau facute aici in Sud era plin internetul de poze si filmari cu trenul Astra Transcarpatic. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Diverse Joi 19 Ian 2017, 17:14 | |
| In sud sint mai multi pasionati, de aici sint putini pe forum.
Am vrut sa merg dar am fost intors din drum de seful meu pentru niste chestiuni neprevazute. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Diverse Joi 19 Ian 2017, 17:45 | |
| - Katalyn a scris:
- Astazi a facut o cursa de probe pe relatia AraD - Timisoara Nord si retur cu EC 069 si EC 124 plus 5 vagoane.
Nu dau cu parul dar daca testele astea erau facute aici in Sud era plin internetul de poze si filmari cu trenul Astra Transcarpatic. Spre deosebire de altii din Sud pe aici prin Vest lumea mai are si servici, treburi personale etc. Faptul ca nu e plin internetul de poze si filmari cu trenul Astra Transcarpatic nu inseamna ca nu s-au facut. Si iata trenul de proba P18800A intrand in Timisoara Nord la linia 1P la ora 11.05 _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Diverse Joi 19 Ian 2017, 21:00 | |
| Nu am batut in voi cei din Vest mai ales ca nu am dusmani acolo am batut in alta parte si cu alta directie dar daca asa crezi tu e bine asa, laso cum a picat.
|
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Diverse Lun 23 Ian 2017, 12:03 | |
| Se pare ca trenul va circula la inceputul saptamanii vitoare.”Pentru început vor fi două trenuri: unul care va pleca de la Arad şi altul din Bucureşti. Fiecare are câte şase vagoane, însă vor fi introduse, deocamdată, câte patru pentru atesta piata. Este un tren rapid de lung parcurs” a declarat Gheorghe Sârbu, directorul Astra Vagoane Călători.Va vea opriri în Craiova, Drobeta Turnu Severin şi Timişoara.iecare vagon de cuşetă sau de dormit va avea un supraveghetor, care le va acorda ajutor călătorilor. Le va căra bagajele în tren şi îi va ajuta pe copii şi bătrâni să urce şi să coboare. În plus, pasagerilor li se vor oferi servicii ca în avion. Cei cu bilete la vagonul de dormit vor primi un sendviş, o cafea şi o apă, iar cei de la cuşetă doar apă şi cafea. Cei de la vagonul salon vor avea parte de catering la cerere, contra cost. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 13:21 | |
| Eu am inteles ca nu au primit trasa pe Craiova ci pe Sighisoara si aia in extrasezon |
|
| |
gvd
Numarul mesajelor : 225 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4257 Data de inscriere : 13/01/2014
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 14:01 | |
| - Adrian78 a scris:
- Eu am inteles ca nu au primit trasa pe Craiova ci pe Sighisoara si aia in extrasezon
Nu cred ca se pune problema sa nu primesti o trasa, decat daca pica pe vreo inchidere de linie si nu exista capacitate de transport. CFR SA are tot interesul sa circule trenuri si sa incaseze TUI. Raspunsul legat de cand vor intra in circulatie e legat de intrebarea e daca intra in Contractul de Servicii Publice 2017 ( bugetul de stat incl compensarile la transportul pe calea ferata va fi probabil aprobat in Parlament saptamana asta). sau daca nu va intra in CSP, fiind o discutie despre compensarea sau nu a transportului "de lux", adica IC si vagoane de dormit. Parerea mea |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 14:48 | |
| La nivel de zvon, eu am auzit ca trenul va pleca din Arad cu doua partizi T, una pe locomotiva si alta la cuseta. In parcurs la limita orelor, partida de pe locomotiva trece la cuseta si este inlocuita de partida de la cuseta pina la Bucuresti. Dupa stationarea in Bucuresti partida care a plecat din Arad preia trenul si se schimba cu cealalta in parcurs. Deci odihna la cuseta.
|
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 14:58 | |
| - gvd a scris:
- Adrian78 a scris:
- Eu am inteles ca nu au primit trasa pe Craiova ci pe Sighisoara si aia in extrasezon
Nu cred ca se pune problema sa nu primesti o trasa, decat daca pica pe vreo inchidere de linie si nu exista capacitate de transport. CFR SA are tot interesul sa circule trenuri si sa incaseze TUI.
Este posibil datorita inchiderilor vesnice de linie intre Chiajna si Gradinari.Stiam ca pana la deschiderea ambelor fire CFR SA numai aloca trase suplimentare intre Videle si Chiajna... |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 15:30 | |
| - gvd a scris:
Raspunsul legat de cand vor intra in circulatie e legat de intrebarea e daca intra in Contractul de Servicii Publice 2017 ( bugetul de stat incl compensarile la transportul pe calea ferata va fi probabil aprobat in Parlament saptamana asta). sau daca nu va intra in CSP, fiind o discutie despre compensarea sau nu a transportului "de lux", adica IC si vagoane de dormit. Parerea mea Dar nu s-a pomenit introducerea unui nou rang IC,ICN.Este vorba de asa zise vagoane de lux, dar sunt defapt vagoane de nivel RJNight si atat.Tarifele vor fi de IR. cel putin asa stim deocamdata. |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 15:50 | |
| Cu riscul sa ma injurati, dar ce mi-e ca le zice R, IR sau IC, IRN, ICN sau mai stiu ce alta denumire, ce mi-e ca le zicea personale/curse, accelerate si rapide. Tot alea sunt. Iar vagoanele de clasa nu aduc nimic notabil in plus fata de CFR. Poate alea cuseta si de dormit sa fie mai de soi (asa pareau din imagini). Poate sa-l boteze cum vor ei, important e daca are sau nu calatori. Si calatori multi nu poate sa aiba de la primele curse. E ceva normal. Calatorii vin in timp. |
|
| |
didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6468 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 16:32 | |
| Modelul cu echipa T de schimb cazată în tren este preluată tot de la Regiojet, alături de alte elemente de organizare şi marketing.
Vagoanele clasă ale Astra Transcarpatic au cel puţin un avantaj considerabil faţă vehiculele similare din parcul SNTFC-ului: iluminatul de noapte. Katalyn ştie despre ce vorbesc fiindcă a făcut nişte poze cu vagoane 20-90 aflate în drum spre inelul de testare de la Făurei. |
|
| |
gvd
Numarul mesajelor : 225 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4257 Data de inscriere : 13/01/2014
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 16:54 | |
| - ciprian71 a scris:
- gvd a scris:
Raspunsul legat de cand vor intra in circulatie e legat de intrebarea e daca intra in Contractul de Servicii Publice 2017 ( bugetul de stat incl compensarile la transportul pe calea ferata va fi probabil aprobat in Parlament saptamana asta). sau daca nu va intra in CSP, fiind o discutie despre compensarea sau nu a transportului "de lux", adica IC si vagoane de dormit. Parerea mea Dar nu s-a pomenit introducerea unui nou rang IC,ICN.Este vorba de asa zise vagoane de lux, dar sunt defapt vagoane de nivel RJNight si atat.Tarifele vor fi de IR. cel putin asa stim deocamdata. E o discutie despre socotirea sau nu a calatoriilor la vagon de dormit in calculul indicatorilor kalatorkm de care depinde procentual plata compensatiei sub CSP. |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Diverse Lun 23 Ian 2017, 17:08 | |
| Imi cer scuze, dar daca e dupa mine, la saloane cel putin nu poti stinge lumina noaptea, ceea ce este oribil. Deci deci atat timp cat nu poti stinge lumina, nu vad nicio afacere, pentru mine ca si calator. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse | |
| |
|
| |
| Diverse | |
|