Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii generale despre transport II

In jos 
+48
apmatei
AndreiCFRbv
IonutCFR2009
kristi kkk
Sabik
cristi ar
mtk
laurentzu
Rarau
bubu
alex.alexus.tm
bobi
Capsuneanu
92Dragos
George CFR
alliens
AeroX
laur 133
riciu
Luna
Daniel Trifu
ets2oltromânia
TVlad
Tony-PH
marius664
marius_catalin84
cardinal
alex.barac.5
COSTACHE MIHAIL
aris86
neluadi
Vitosa
NicuS
DAS 2011
@ndrey
mielutu zburator
IonutChircu
cristy79
razvan - trenuri
Katalyn
LanceR
Adirmvl
Dr2005
Warrington
Nesebar
Adrian78
ciprian71
dan tm
52 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeLun 28 Noi 2016, 12:21

ciprian71 a scris:
Este adevara ca vor fi puse in circulatie 2 trenuri expres? Bucuresti -Cluj si Bucuresti - Suceava.Sunt curios la ce tarif, cumva IC.531/532. IC.551/552.

Doar zvonuri așteptăm să vedem dacă apar pe site sau în oficios
Rangul de IC nu are subvenție deci vor fi trenuri express sau IRE
Cfr Călători trebuie să aducă la viață vechile trenuri express din mersul 95/96
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeLun 28 Noi 2016, 13:10

Liniile in 2017 sunt mai proaste ca in 95/96 deci nu prea ai cum sa ai acum trenurile de atunci. In primul rand CFR Infra sa repare liniile si apoi vor merge trenurile mai bine, pana atunci, asta e.

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeLun 28 Noi 2016, 13:20

Kapпaтй a scris:
Liniile in 2017 sunt mai proaste ca in 95/96 deci nu prea ai cum sa ai acum trenurile de atunci. In primul rand CFR Infra sa repare liniile si apoi vor merge trenurile mai bine, pana atunci, asta e.

Știu că poți să bagi un tren pe M900 fără opriri în Strehaia Drăgănești Videle Rosiori la fel si pe M401-M502 cum era fostul E3x
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeLun 28 Noi 2016, 15:48

Cu expresul de Suceava este foarte simplu. Aduceti-va aminte când pleca acum 2-3 luni 1755 întârziat si recupera destul până la destinație. Are în mers 06h56' dar a scos 6h20' dacă îmi aduc bine aminte.

Fără să mai dezlege grupa la Veresti și fără să oprească la Mizil, R.Sărat, Mărășești,l si Dolhasca cred că ar scoate 6ore în cap trasat cu 140 pe M1000 și cu niște timpi buni nu așa largi cum sunt acum de ajung trenurile timpuriu 2-3 minute prin toate gările.

Pe Buc.Nord-Cluj.Napoca mă tem că e un vis pierdut de la Brașov în sus Nord-Brasovsntârzii.

Unde e trenul de viteza Buc.Nord-Brasov de 2h-2h10' cum se lăudau unii anul trecut ?? Au făcut și niște teste cu Transmontana si 5-6 vagoane episodul acela trist când a trebuit să-l oprească la Câmpina din cauza operatorului care l-am durut la bască si cu 10 minute înainte să vină trenul ăsta special a dat drumul la 2 izolate spre Predeal. Te doare cu capul cu ăștia de la cf se angajează pe pile și după 10 ani abia învață meserie.
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4750
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeLun 28 Noi 2016, 20:35

Am descoperit ca si alte companii feroviare au o compunere scurta.Adica locomotiva + vagon ZSSK
EX. Čierna na Tisou 14:10 - Čop UZ 14:52 RE.8864
Sus In jos
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 579
Reputatie : 6194
Data de inscriere : 23/08/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeMar 29 Noi 2016, 18:00

Katalyn a scris:
Cu expresul de Suceava este foarte simplu. Aduceti-va aminte când pleca acum 2-3 luni 1755 întârziat si recupera destul până la destinație. Are în mers 06h56' dar a scos 6h20' dacă îmi aduc bine aminte.

Fără să mai dezlege grupa la Veresti și fără să oprească la Mizil, R.Sărat, Mărășești,l si Dolhasca cred că ar scoate 6ore în cap trasat cu 140 pe M1000 și cu niște timpi buni nu așa largi cum sunt acum de ajung trenurile timpuriu 2-3 minute prin toate gările.

Pe Buc.Nord-Cluj.Napoca mă tem că e un vis pierdut de la Brașov în sus Nord-Brasovsntârzii.

Unde e trenul de viteza Buc.Nord-Brasov de 2h-2h10' cum se lăudau unii anul trecut ?? Au făcut și niște teste cu Transmontana si 5-6 vagoane episodul acela trist când a trebuit să-l oprească la Câmpina din cauza operatorului care l-am durut la bască si cu 10 minute înainte să vină trenul ăsta special a dat drumul la 2 izolate spre Predeal. Te doare cu capul cu ăștia de la cf se angajează pe pile și după 10 ani abia învață meserie.
Si chiar daca nu ar opri in cele 4 statii mentionate de tine,tot nu ar face 5 ore pana la Suceava
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeMar 29 Noi 2016, 22:32

@marius_catalin84 eu am spus 6 ore nu 5. Nici cand eram moderator nu modificam mesajele acum nici daca as vrea nu as putea. Fi mai atent 6 niciodata nu va fi egalul lui 5.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeMier 30 Noi 2016, 19:07

Katalyn a scris:

Ai perfecta dreptate: caz concret pe 11.11 1755 a plecat la 00:12 si a sosit la 06:24.Timp de mers 06:12 ,cu stationare de 7 minute la Veresti, deci se poate lejer 6 ore mai ales daca se si taie din opriri.Dar oare se vrea???...
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeMier 30 Noi 2016, 19:17

Trenul cunoaste un declin de nemaiintalnit.Am auzit o discutie luni dimineata la birou:
- Am fost in weekendul asta pana la Timisoara si innapoi.
- cu trenul?
- Nu fata, cu masina, pai mai eram eu azi la munca?

Vedeti, aici e nenorocirea.Cei ce au masina, alternativa cu trenul a cazut.Pentru unii tocmai din cauza timpului exagerat.Deoarece sunt niste colegi simpli si care ar fi ales trenul pentru a nu fi obositi la munca.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeMier 30 Noi 2016, 20:35

NU sunt suficiente trenuri regio (au intarzieri rar) care sa soseasca intre orele 6-10 si sa plece la retur intre orele 17 si 21 pentru navetisti. Trenurile regio sunt de  ajutor mai ales elevilor, ceferistilor care au program scurt dar nu si navetistilor cu program normal.

Aceste trenuri regio sunt necesare pentru localitatile mari cu peste 200.000 locuitori si doar de luni pana sambata. Exemplu : Medgidia - Constanta, Mangalia - Constanta, Vaslui - Iasi, Pascani - Iasi, Piatra Olt - Craiova, Lugoj - Timisoara, Faurei - Galati, Tecuci - Galati, Fagaras - Brasov, Brasov - Ploiesti, Ciulnita - Bucuresti, Titu - Bucuresti, toate si la retur ETC.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeMier 30 Noi 2016, 23:29

ciprian71 a scris:
Trenul cunoaste un declin de nemaiintalnit.Am auzit o discutie luni dimineata la birou:
- Am fost in weekendul asta pana la Timisoara si innapoi.
- cu trenul?
- Nu fata, cu masina, pai mai eram eu azi la munca?

Vedeti, aici e nenorocirea.Cei ce au masina, alternativa cu trenul a cazut.Pentru unii tocmai din cauza timpului exagerat.Deoarece  sunt niste colegi simpli si care ar fi ales trenul pentru a nu fi obositi la munca.

Da, am văzut astfel de specimene disperate la volan pe Valea Oltului, unul era să mă bage în şanţ ca să nu-l lipească un TIR ce venea de pe celălalt sens, pe care normal că nu avea cum să îl vadă, fiind curbă... pentru ăştia viteza legală e doar un număr pe o bucată de tablă, nu dau 2 bani pe ea. Dar, după cum am mai spus-o, transportul rutier - chiar şi cel cu vehicule personale - e reglementat doar pe hârtie. Pe când la tren dacă ai mers cu 1 km/h peste limită ai încurcat-o grav.

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 01 Dec 2016, 00:48

marius664 a scris:
Katalyn a scris:

Ai perfecta dreptate: caz concret pe 11.11 1755 a plecat la 00:12 si a sosit la 06:24.Timp de mers 06:12 ,cu stationare de 7 minute la Veresti, deci se poate lejer 6 ore  mai ales daca se si taie din opriri.Dar oare se vrea???...

Ar putea daca ar vrea la prima strigare si fara prea multe calcule ar scoate 5h50' daca ar merge cu 140 pe Buc-Brazi si opri doar la Pl.Sud, Buzau, Focsani, Adjud, Bacau, Roman si Pascani desi ar putea elimina si Adjudul chiar daca e nod feroviar nu prea are trafic iar daca in intervalul apropiat de mersul Expresului nu e Regio spre 501 atunci si mai mult ar merge sa treaca peste Adjud.

Aici pe Buc-Suceava e simpla matematica dar pe Buc-Cluj e cam jale...ramabe sa vedem in timp daca a fost sau nu abureala electorala.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeSam 03 Dec 2016, 13:06

Ma ajuta cineva cu transportul in comun de la aeroport in Bucuresti?
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeSam 03 Dec 2016, 13:25

Adirmvl a scris:
Ma ajuta cineva cu transportul in comun de la aeroport in Bucuresti?
linia 780 : Aeroport - Gara de Nord
linia 783 : Aeroport - Piata Unirii (centru)
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitimeSam 03 Dec 2016, 13:27

La ce oră vrei să mergi?
Poţi folosi 780 (spre Gara de Nord) sau 783 (spre Piaţa Unirii), costă 3,5 lei un bilet (dacă nu ai card activ nu poţi cumpăra decât 2 călătorii + cartonul, adică 8,6 lei).
783 circulă toată noaptea, deci, cu puţin noroc, poţi prinde şi liniile de noapte de la Unirii.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale despre transport II
Sus 
Pagina 13 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii generale despre transport
» Discutii generale despre transport II
» Discutii generale despre transport II
» IR 460/1460-1461/461 Romania/Transbalkan Buc. N.-Sofia-Thessaloniki
» Discutii generale despre transport III

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: