Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Mecanic de Locomotiva | |
|
+10Adrian78 NicuS mielutu zburator Dr2005 Katalyn dan tm cristi CFR TonyGFR LanceR TonyCFR 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TonyGFR
Numarul mesajelor : 1198 Varsta : 27 Localizare : Breaza Reputatie : 6381 Data de inscriere : 24/10/2010
| Subiect: Re: Mecanic de Locomotiva Dum 03 Apr 2016, 02:34 | |
| - Dr2005 a scris:
- TonyGFR a scris:
- Stie cineva sa fi fost accidente auto pe 800 dupa ce s-a dat drumul cu 160? Unde nu e 160 s-a lasat SAT sau BAT cu brat simplu si au mai fost, dar sunt curios daca a fost vreun auto lovit la 160..
A fost lovită o maşină la 140 km/h, o Dacie Papuc. Nu a mai rămas nimic din ea, nici din cei din ea. La 140 stiu, a fost lovit si omul ala de afaceri din Stefanesti Nae Nicolae la bariera aia de la padurea Baneasa, de a trebuit sa-i faca aia reconstructie ca il dezasamblase EA 328 si facuse pachet si Mercedesul lui. Sunt curios daca la 160 a reusit vreun tren sa impuste ceva, oricum e clar ca sanse de supravietuire in special daca o masina e lovita in plin la viteza asta nu exista. |
| | | ovdiu
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5078 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mecanic de Locomotiva Mier 09 Noi 2016, 20:21 | |
| Salut, am si eu o intrebare pentru cunascatorii acestei meserii. As vrea sa incep si eu cursul de mecanic de locomotiva anul viitor dar intrebarea mea este, pot practica aceasta meserie daca sufar de discromatie?
|
| | | Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3174 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: Mecanic de Locomotiva Sam 26 Noi 2016, 00:33 | |
| Directorul Regionalei CFR Timișoara dat jos, la propriu, din tren în stația Săvârșin. Vezi de ce!
http://www.banatulazi.ro/directorul-regionalei-cfr-timisoara-dat-jos-la-propriu-din-tren-in-statia-savarsin-vezi-de-ce/ |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mecanic de Locomotiva | |
| |
| | | | Mecanic de Locomotiva | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|