Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mecanic de Locomotiva

In jos 
+10
Adrian78
NicuS
mielutu zburator
Dr2005
Katalyn
dan tm
cristi CFR
TonyGFR
LanceR
TonyCFR
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6381
Data de inscriere : 24/10/2010

Mecanic de Locomotiva - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Mecanic de Locomotiva   Mecanic de Locomotiva - Pagina 3 Icon_minitimeDum 03 Apr 2016, 02:34

Dr2005 a scris:
TonyGFR a scris:
Stie cineva sa fi fost accidente auto pe 800 dupa ce s-a dat drumul cu 160? Unde nu e 160 s-a lasat SAT sau BAT cu brat simplu si au mai fost, dar sunt curios daca a fost vreun auto lovit la 160..
A fost lovită o maşină la 140 km/h, o Dacie Papuc. Nu a mai rămas nimic din ea, nici din cei din ea.

La 140 stiu, a fost lovit si omul ala de afaceri din Stefanesti Nae Nicolae la bariera aia de la padurea Baneasa, de a trebuit sa-i faca aia reconstructie ca il dezasamblase EA 328 si facuse pachet si Mercedesul lui. Sunt curios daca la 160 a reusit vreun tren sa impuste ceva, oricum e clar ca sanse de supravietuire in special daca o masina e lovita in plin la viteza asta nu exista.
Sus In jos
ovdiu

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5078
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Mecanic de Locomotiva   Mecanic de Locomotiva - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Noi 2016, 20:21

Salut, am si eu o intrebare pentru cunascatorii acestei meserii.
As vrea sa incep si eu cursul de mecanic de locomotiva anul viitor dar intrebarea mea este, pot practica aceasta meserie daca sufar de discromatie?

Sus In jos
Cris_Cr

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 43
Localizare : Pelendava
Reputatie : 3174
Data de inscriere : 06/10/2016

MesajSubiect: Re: Mecanic de Locomotiva   Mecanic de Locomotiva - Pagina 3 Icon_minitimeSam 26 Noi 2016, 00:33

Directorul Regionalei CFR Timișoara dat jos, la propriu, din tren în stația Săvârșin. Vezi de ce!

http://www.banatulazi.ro/directorul-regionalei-cfr-timisoara-dat-jos-la-propriu-din-tren-in-statia-savarsin-vezi-de-ce/
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mecanic de Locomotiva   Mecanic de Locomotiva - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Mecanic de Locomotiva
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Discutii CENAFER
» Amintirile unui mecanic de locomotivă
» Curs Mecanic Locomotiva Spania Renfe
» Curs calificare mecanic locomotiva femei organizat de GFR
» Locomotive clasa 41 (Vol. I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum