|
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+70kristi kkk ciprian71 get. adibaiacos2003 DUAL Ikarus99 frank81 razvan - trenuri alex.barac.5 Teodor sorinache96 Nesebar Razvan Tudor matei vulcan laurentzu Amiralul riciu aris86 neluadi AndiCFR alliens Petre_IFTE Luna CristianSM baiazid ets2oltromânia TudorVD @ndrey Adisoft1991s LanceR Jurnal Feroviar andreidi billy752-istu alex1987 cristi ar qew00 cfr500 deconectat AeroX Katalin4653 marius664 Alex Avram mariuscfrbucuresti Adirmvl rizelgeorgel2004 TonyGFR florin94 alkrosis Norbi TER200 cristy79 CristyanC cardinal ALEXCFR 92Dragos Vitosa Dr2005 dan tm bobi Adrian78 mielutu zburator seby1998 Rarau IonutCFR2009 Katalyn COSTACHE MIHAIL DPS NicuS Capsuneanu Andrey_tm 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 9:50 pm | |
| În sistem nu scrie dacă vagonul e salon sau nu. Scrie doar că are 3 sau 4 locuri pe rând. Acuma... tot ce poate să facă e să spere că e un vagon cu un număr de locuri mai ,,nestandard", ca să îţi spună ce e după numărul de locuri. Dar nu poate să îţi facă diferenţa între un 19-55 şi un 19-54. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 9:59 pm | |
| Personalul CFR si aici ma refer in primul rand la cei ce intra in contact direct cu publicul calator, are o varsta care nu e chiar una tinara. Aici da, trebuie investit in oameni noi, tineri cu un aspect fizic placut nu toti mosii pe la 55 de ani cu camasa pe afara si transpirati. Uniforma si acea cravata eu zic ca e obligatorie, ca e vara ca e iarna trebuie sa arate bine, ingrijit, pus la punct in fata publicului calator. Dar iar ajung la lucrul romanesc "lasa ca merge si asa". Daca nu ai pretentie de la tine in primul rand de ce ai de la altii? |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:03 pm | |
| E greu sa pastrezi uniforma curata tot timpul la ce munca fac angajati CFR in special cei de pe trenuri. Am lucrat intr-un domeniu unde trebuia sa arati chic dar natura meseriei te facea sa iei echipamentul la spalat dupa 2 ture ce sa mai zic de nasi care alearga gareaza trenul, apoi merge de cateva ori de verifica biletele iar la capat de linie dezleaga/leaga locomotiva . |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:10 pm | |
| Cat costa o camasa? Cat costa o pereche de pantaloni si cat costa niste pantofi? Iti iei 3-5 camasi, 3-5 perechi de pantaloni si pantofi, ai la tine mereu 2 schimburi, daca te respecti vei fi respectat, daca nu ura si la gara. (daca stai sa cumperi bautura la fiecare terminare de program normal ca nu ai bani de haine) Repet, partida trenurilor reprezinta imaginea companiei in fata publicului calator, trebuie sa te prezinti impecabil in fata calatorilor indiferent de ce probleme ai acasa sau la munca trebuie sa arati bine si sa fi tot timpul in sprijinul calatorilor, daca ai calatorii multumiti atunci mai vin la tren, daca nu, nu. Prin servicii de calitate si prin schimbarea mentalitatii putem evolua, nu prin scuze, ca vai saracu ......... il scutim. NU. Te respecti pentru a fi respectat! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:16 pm | |
| Ai echipamentul dar unde il calci ?? Il iei punga pe tine doar pentru simplul fapt ca e curat ?? Nici chiar asa, eu si acum ma intreb cum dracu nu se uita expertii lui peste la programele/turnusurile partitzilor, in primul rand se fac niste ore, trebuie sa stai treaz o gramada de ore, daca iti mai intarzie trenul durere in plus, eu la un tren Satu Mare - Buc.Nord as schimba de 3 ori sefii de tren pe parcurs in felul asta s-ar micsora si numarul fraudulosilor. Nu e posibil sa vina nasul cu accent de Maramures de la Satu.Mare la Buc.Nord cu IR-ul, il faceam sa penduleze maxim pana la Deda, ala de Deda pana la Brasov si pe ultima bucata Brasov-Bucuresti a 3-a serie.
|
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:23 pm | |
| Nu vad care e problema ca vine ala din Maramures in Bucuresti(care oricum nu vine) la 1641/1642 se schimba la Dej. Iar orele multe la sefii de tren se fac pentru ca nu au oameni, e deficit de personal. Iar faza cu calcatul, iei hainele calcate si in buna stare in geanta dar iar depinde de felul omului cat il intereseaza de cum arata, sunt oameni care vin la munca cu troler si sunt oameni care vin cu o gentuta, de aici se vede felul de a fi a fiecaruia. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:25 pm | |
| Ce glume bune si la salon unde ti tu camasa si pantalonii pe umeras ?? Si vezi ca sunt o gramada de trenuri inclusiv de long parcurs care au in compunere numai vagoane salon |
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:29 pm | |
| E de inteles, voi aici atata timp cat sunteti din afara vedeti altfel lucrurile, cine lucreaza in sistem vede altfel, niciodata nu va fi la fel pentru ambele parti, eu iti zic ca se poate sa arati impecabil daca te straduiesti. Punct. Daca tu din afara esti mai expert nu mai zic nimic. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:36 pm | |
| Pai eu vad lucrurile normal, de ce sa te chinui tu sa salvezi imaginea CFR Calatori cand pe aia de acolo i doare undeva de voi ))) De ce nu se straduiesc ei sa ofere conditi angajatilor, de ce trebuie sa cauti tu solutia, esti platit suplimentar sau faci voluntariat ?? Cati din tren o sa te recunoasca uite-l pe Gigel cu care am fost in Liceu a ajuns angajat la CFR. |
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:42 pm | |
| Schimbarea sta in noi toti, nu trebuie sa astepti recompensa pentru ca faci un lucru bun, asta e gandirea noastra, "nu fac aia de ce sa fac, ce ma plateste in plus?"
Sa fi om e lucru mare! |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:46 pm | |
| Eu cred ca si pe sefi ar trebui sa ii intereseze cum pleaca personalul la drum, dar am primit pe aici replici ca astia la cusete si dormitoare stau fara clima, ca n-au unde sa se spele, ca aia si aia.
dar se pare ca totusi daca vor se pot schimba, cica dupa cum vad acuma pe aici. |
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 10:51 pm | |
| Nu exista nu pot, daca vrei poti! |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 11:03 pm | |
| - Kapпaтй a scris:
- Nu exista nu pot, daca vrei poti!
Spune-le asta si celor din conducerea CFR Calatori care tot spun de 8 luni de zile ca nu sunt bani, ca nu se poate, ca li se pun bete in roate dar ei vor sa faca, ce vor sa faca nici ei nu stiu de capul lor, lauda la nesfarsit 5 vagoane cu wifi din care 4 modernizate si cam atat. Sti povestea cu X6 si vila din Poiana Brasov ?? Ti-o mai spun odata, si eu vreau sa-mi cumpar X6 si vila in Poiana Brasov dar ce sa vezi mi se pun bete in roate, familia nu ma ajuta, nu am banii deci nu o sa pot sa cumpar X6-le ala nici macar de jucarie pe baterii si telecomanda Unde e marele Suleyman Magnificul care latra pe tot forumul ca in 2016 ne dam cu trenuri noi la CFR Calatori, cand i spunea lumea sa nu mai viseze incepea cu jigniri si metafore ieftine de mahala.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Lun Sept 12, 2016 11:05 pm, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 11:05 pm | |
| Dacă impui cuiva să poarte uniformă, trebuie să i-o asiguri.
Dacă vă miraţi de ce ,,naşii" din afară arată impecabil, gândiţi-vă că ei nu lucrează 12 cu 24 sau cine ştie câte zeci de ore la rând, iar trenurile lor au climatizare, legare/dezlegare pe traseu n-ai (nu se poartă grupuleţele de 2 vagoane în afară), locomotiva dacă o schimbi sau o dai împrejur ai manevrant acolo. După care ajungi la dormitor care e ca hotelul de 5*, nu ca o cameră la un cămin din Regie. Iar compania îţi oferă uniforma, ba chiar îţi dă suficiente haine cât să nu se scămoşeze de la spălat zilnic.
Câtă vreme personalul CFR Călători nu beneficiază de astfel de condiţii... În plus, nu înţeleg de ce nu se adoptă nişte uniforme mai lejere, nu-i ruşine să umbli în blugi şi tricou polo cu brandul societăţii. Ba chiar se spală şi se întreţin mult mai uşor decât pantalonii de stofă şi cămăşile albastre/albe. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun Sept 12, 2016 11:07 pm | |
| @Doctore iti dau dreptate la tricoul polo dar la jeans nu, mai ales la cei trecuti de 45 ani mai bine le sta la stofa decat in blugi. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |