| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+70kristi kkk ciprian71 get. adibaiacos2003 DUAL Ikarus99 frank81 razvan - trenuri alex.barac.5 Teodor sorinache96 Nesebar Razvan Tudor matei vulcan laurentzu Amiralul riciu aris86 neluadi AndiCFR alliens Petre_IFTE Luna CristianSM baiazid ets2oltromânia TudorVD @ndrey Adisoft1991s LanceR Jurnal Feroviar andreidi billy752-istu alex1987 cristi ar qew00 cfr500 deconectat AeroX Katalin4653 marius664 Alex Avram mariuscfrbucuresti Adirmvl rizelgeorgel2004 TonyGFR florin94 alkrosis Norbi TER200 cristy79 CristyanC cardinal ALEXCFR 92Dragos Vitosa Dr2005 dan tm bobi Adrian78 mielutu zburator seby1998 Rarau IonutCFR2009 Katalyn COSTACHE MIHAIL DPS NicuS Capsuneanu Andrey_tm 74 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 17 Mai 2016, 22:21 | |
| Am pățit așa cu 915, se supraîncălzise IT-ul și a oprit motorul, a dat-o defectă dar până la urmă s-a discutat cu călătorii din tren dacă să meargă până la Galați fără căldură și au fost de acord (era în zilele alea calde din decembrie). Atunci s-a renunțat la mașina de ajutor și am plecat mai departe.
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 18 Mai 2016, 15:32 | |
| E culmea ce se intampla cu IR 1755, azi-noapte a plecat cu 31' inatzraiere si le-a recuperat pe toate pana la Pascani pana acum am vazut ca putea recupera maxim 25-26 dar pana la Suceava ori asta mai aproape a reusit sa recupereze cele 26 plus in ca 5 in plus. Ce timpii la largi sunt pe M500 cred ca fumatori ar trebui sa fumeze doar in stati nu si in tren prin bude sau la capetele vagoanelor dupa ce trece nasul.
|
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 18 Mai 2016, 16:35 | |
| Trenurile care pleaca intarziate din statia de formare intotdeauna recupereaza mai usor. Timpi largi sunt pe toate sectiile. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 18 Mai 2016, 23:57 | |
| Stai calm că am văzut recuperări de 95 de minute în Românica. Ține minte și Katalyn, când au bulibășit semnalizarea pe M1000 și București - Târgu Mureș a plecat cu 2 ore cadou, și a ajuns cu juma de oră în plus la destinație. Trenuri care dorm pe drum. E aproape cert că, în medie, timpii pe 100 de km sunt mai mari cu 10 minute decât ar trebui. Zic în medie pentru că pe M300 de exemplu sunt mai mari cu până la 25-30 de minute, dar e alta situația din cauza lucrărilor. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 10:03 | |
| Macar de-ar dormi pe drum cu cap ca sa ai timp sa cumperi ceva de la chioscul de pe peron sau din gara ori fumatori sa stie cand poate fuma linistiti jos pe peron 2 tigari dar la noi se doarme pe drum aiurea stationari de 1-2 minute dar in realitate sunt de 4-5-6 minute cei mai prost crescuti sau calici ori zgarciti termina tigarile in tren la 2-3 minute dupa ce se inchid usile.
Duminica la IR 1630 un neica nimeni cu o dolofana fumau la capatul la ultimul vagon 21-87 al trenului IR 1630 a plecat trenul din gara a plecat si nasul sa faca revizia biletelor timp in care cei 2 fumau nestingheriti la vreo 2-3 minute ma uit insitent la ei si incepe urmatoarea conversatie la care am participat eu, acel neica nimeni, dolofana a stat pe tusa nu a zis nimic, un alt tanar student cu tatal in CFR si un molodovean inalt foarte tapan si pe subiect, va invit sa vedeti ce discutie a fost.
Fumatorul : Va deranjeaza fumul de tigara ?
Eu : Nu ma deranjeaza asa de tare doar ca nu aveti voie sa fumati in tren. Legea zice clar ca fumatul e interzis in tren.
Fumatorul : Legea zice multe inclusiv sa cumperi bilet la tren.
Studentul : Da pe mine ma deranjeaza plus ca nu ai voie sa fumezi in tren.
Fumatorul : Intra in vagon, pleaca de aici daca te deranjeaza.
Stundetul : Cum sa plec in vagon, a mai esti si smecher stai ca ajungem la Bucuresti si iti spun ca o dai de belea, taioca-miu lucreaza intr-o functie destul de mare la CFR, iti spun ca ai be##to. Fumatorul : Lasa domne du-te in salon si gata.
Timp in care apare moldoveanul inalt bine imbracat cu copilul saturati de caldura din salonul vagonului 21-87. Moldoveanul : Bai dar tu fumezi tot drumul, stinge tigara aia.
Fumatorul : Mai am un pic si o sitng.
Studentul : Asa i-am zis si eu lasa ca vede el la Bucuresti.
Moldoveanul : Bai ti-am zis sa stingi tigara acum, acum o stingi ca da dracii in capul tau, am zis ca fumezi una doua dar tu fumezi tot drumul nu-i posibil asa ceva e numai fum aici, stinge tigara si du-te la locul tau acum. Unde e conductorul ca il pun sa-ti dea amenda sa te vad apoi mai fumezi o luna. Stai ca trebuie sa mai vina ( imi venea sa-i spun ca nasul nu mai trece odata face revizia biletelor intre PL.Vest si Buc.Nord dupa care se baricadeaza cu colegul celalalt la compartimentul de serviciu de la vagonul de biciclete )
A stins fumatorul tigara care era a 2-a pe prima o fumase pe peron la PL.Vest iar pe a doua a inceputo in tren, a stins-o imediat in buda dupa care a tras apa si el si dolofana cu care era dupa care au intrat in salon. A stat moldoveanul la ultimul vagon uitandu-se pe geam cu fica-sa pana la Chitila timp in care pe la Peris a venit si omultetul cu cosuletul o doza de bere Albrau care in supermarket costa 1,79 lei a cumparat-o cu 5 lei. Stundetul a vorbit tot drumul la telefon avea un troler gigant, Samsung ultima generatie iar la Pl.Vest il adusese cinvea cu un jeep.
Vreau sa vad si eu pe paginile de FB ale celor de la CFR care lauda la nesfarsit vagoanele 21-76 900, mai nou wifi, actiunea de control cutare, vreau sa vad in data de x pe 15 trenuri au fost prinsi 231 calatori care fumau in tren si au fost amendati cu cate 100 - 150 lei/caciula oare cand se va intampla asta ? Ca pe FB toata ziua stau si lauda vagoanele 21-76 900, wifi si te mai miri ce alte gainarii de incepatori. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 11:40 | |
| Ala e un dobitoc si merita capacit. Mai ales ca avea si gura mare. Sint destule bude cu geamul deschis, poti intra acolo sa fumezi linistit. |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 12:08 | |
| Intarzierea lui 73 din zona Balota este din cauza lucrarilor care se fac acolo?? Pentru ca altfel mi se pare penibil sa faci 50 min pe 14 km... |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 13:39 | |
| Sunt lucrări dar cred că este si o restricție cu 15 km/h |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 14:10 | |
| - Adirmvl a scris:
- Ala e un dobitoc si merita capacit. Mai ales ca avea si gura mare. Sint destule bude cu geamul deschis, poti intra acolo sa fumezi linistit.
Nu avea gura mare deloc pentru ca era o mana de om doar ca lui i se parea anormal sa cumperi bilet de tren si ceva normal sa poti fuma in tren la capatul vagonului. Cand a venit moldoveanul si i-a dat ordin sa stinga tigara cred ca se speriase putin mai ales ca tonul moldoveanului era asa gen de recuperator si s-a apropiat un pic de el. Aldata mai faceam si eu dastea cum a facut moldoveanul dar trenul nu e al meu si in plus poti sa dai de dracu aiurea exact ca atunci cand vezi o bataie sau un jaf pe strada si intervii aiurea si te pricopsesti cu un cutit in burta stiti vorba aia mortul e vinovat. Nici sa te duci pe nas nu puteai ca in zilele noastre nasul nu stie si nu poate sa faca nimic in tren decat sa verifice biletele, sa ia spaga, sa dea plecarea la peron si sa vina cu ceva informati restul e de forma. Si daca nu il prinzi pe fumator cu tigara la el degeaba te agiti chiar daca fumul ramane e un du-te vino fara sens. In ce an o sa vedem ca CFR se lauda si cu niste amenzi pentru fumatori ?? Si mor pe astia care nu rezista nici 1-2 ore fara tigara, la aia de la drum lung i mai crezi cumva dar astia care merg putin sa nu reziste adica nu vor nu ca n-ar putea mi se pare proasta educatie si lipsa celor 7 ani de acasa si trebuiesc amendati ca sa se invete minte. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 15:37 | |
| Katalyn nu știu ce zici tu acolo am venit cu 1821 acum un an jumate au aprins doi țigară pe holul vagonului a venit nasul mai era un pic si ii arunca pe geam ce tărăboi a făcut plus ca i- a dat jos la Caracal cu tot cu bilete le- a zis că or avut noroc că nu le-a dat si 500 amenda Plus am mai prins o grămadă ca au luat 100 de lei amenda pentru fumat în unele cazuri a fost si TF prin tren |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 20:28 | |
| Nu stiu cum e la voi in Ardeal desi spuneai ca ai ajuns pana la Caracal in Oltenia dar aici in Sud aproape de capitala nu am auzit niciodata sa fi luat cineva amenda pentru fumat in tren, din contra fumau de fata cu nasi sau cot la cot cu ei.
Revenind la topic se ingroasa gluma rau la IR 1755 azi noapte a plecat cu 50 min intaziere si a recuperat pana la destinatie 35 min ajungand cu doar 15 min in plus cu tot cu stationarea de la Veresti pentru dezlegarea grupei de Botosani. Si mai putea recupera 5 minute daca nu mergea la sector de de 2 trenuri deci practic se poate recupera 40 min e incredibil cat de largi sunt facuti timpi la un astfel de tren. Deci cum am mai spus la CFR se plateste o caruta de bani pentru confort si conditi cum ar fi acele prize si nu pentru viteza se doarme pe drum.
Ca tot spunea mielutzul zburator IR 1645 a recuperat 95 min pana la Tg.Mures acum ceva timp. Astea sunt de pus la pariuri, ce o fi fost pe calatori din trenul ala sa vada ca aveau 2 ore intarziere si au ajuns la destinatie cu doar 30 minute.
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 19 Mai 2016, 20:59 | |
| - Katalyn a scris:
- Revenind la topic se ingroasa gluma rau la IR 1755 azi noapte a plecat cu 50 min intaziere si a recuperat pana la destinatie 35 min ajungand cu doar 15 min in plus cu tot cu stationarea de la Veresti pentru dezlegarea grupei de Botosani. Si mai putea recupera 5 minute daca nu mergea la sector de de 2 trenuri deci practic se poate recupera 40 min e incredibil cat de largi sunt facuti timpi la un astfel de tren. Deci cum am mai spus la CFR se plateste o caruta de bani pentru confort si conditi cum ar fi acele prize si nu pentru viteza se doarme pe drum.
1755 are 32 minute suplimentare în livret. E drept, astea sunt pentru acoperirea unor restricţii şi limitări, numai că livretul e făcut pentru 800t, pe când trenul nu are zilnic 800t, deci caracteristica de tracţiunea şi cea de frânare sunt diferite, deci trenul accelerează mai repede şi frânează mai repede, aşa că se mai recuperează nişte minute de întârziere. _________________ :TTT:
|
|
| |
alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4851 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 23 Mai 2016, 20:23 | |
| Duminica Hiperon-ul a acumulat 20 min intarziere la Sinaia, in drum spre Brasov, dupa ce a trebuit sa treaca pe celalat panotgraf in Campina.Cand incerca sa cupleze, pocnea si mirosea a ars.Mecanicul nu parea ca e prea sigur pe ce are de facut, a trebuit sa sune la sefi sa ii ofere suport tehnic prin telefon. Aiurea a fost ca ii s-a dat plecarea regiotransului care l-a ajuns din urma inaintea hiperionului,desi hiperionul anuntase problema rezolvata.Apoi hiperion a mers in urma regiotransului incetisor pana la comarnic,ca sa mai acumuleze ceva minute,si l-a depasit fix in halta posada, regiotrasnul fiind pe firul fals.Era muult mai simplu si mai bine sa mai tina cateva minute regiotransul in Campina. Cam devreme probleme tehnice la minunea romaneasca. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 23 Mai 2016, 20:31 | |
| - alex1987 a scris:
- Duminica Hiperon-ul a acumulat 20 min intarziere la Sinaia, in drum spre Brasov, dupa ce a trebuit sa treaca pe celalat panotgraf in Campina.Cand incerca sa cupleze, pocnea si mirosea a ars.Mecanicul nu parea ca e prea sigur pe ce are de facut, a trebuit sa sune la sefi sa ii ofere suport tehnic prin telefon.
Aiurea a fost ca ii s-a dat plecarea regiotransului care l-a ajuns din urma inaintea hiperionului,desi hiperionul anuntase problema rezolvata.Apoi hiperion a mers in urma regiotransului incetisor pana la comarnic,ca sa mai acumuleze ceva minute,si l-a depasit fix in halta posada, regiotrasnul fiind pe firul fals.Era muult mai simplu si mai bine sa mai tina cateva minute regiotransul in Campina. Cam devreme probleme tehnice la minunea romaneasca. Nu v-a mai dati cu parerea aiurea ca mecanicul nu stie ce face.. Fiecare material rulant de la Softronic e legat la GPS si e monitorisat de cei de la Softronic probabil a tinut legatura cu cei de la Softronic pentru a comunica ceva parametri cei de la mentenanta au accesul numai la ceva parametrii cu temperaturi sau coduri Probabil daca era loc dadea Regiotransul pe stanga dar mai curcula si alte trenuri dinspre Brașov |
|
| |
billy752-istu
Numarul mesajelor : 197 Varsta : 32 Localizare : brasov Reputatie : 5355 Data de inscriere : 29/10/2010
| Subiect: trenuri Lun 23 Mai 2016, 20:45 | |
| Ieri a fost o zi destul de neagra R 14035 a ajuns la Brasov cu 145 minute intarziere din cauza defectarii BB 523 care avea 3 rame, in Busteni,1741 a intarziat si el vreo 18 minute,1641 a plecat din Ploiesti Vest cu 15 minute intarziere.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
|
| |
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|