|
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+70kristi kkk ciprian71 get. adibaiacos2003 DUAL Ikarus99 frank81 razvan - trenuri alex.barac.5 Teodor sorinache96 Nesebar Razvan Tudor matei vulcan laurentzu Amiralul riciu aris86 neluadi AndiCFR alliens Petre_IFTE Luna CristianSM baiazid ets2oltromânia TudorVD @ndrey Adisoft1991s LanceR Jurnal Feroviar andreidi billy752-istu alex1987 cristi ar qew00 cfr500 deconectat AeroX Katalin4653 marius664 Alex Avram mariuscfrbucuresti Adirmvl rizelgeorgel2004 TonyGFR florin94 alkrosis Norbi TER200 cristy79 CristyanC cardinal ALEXCFR 92Dragos Vitosa Dr2005 dan tm bobi Adrian78 mielutu zburator seby1998 Rarau IonutCFR2009 Katalyn COSTACHE MIHAIL DPS NicuS Capsuneanu Andrey_tm 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 20:19 | |
| - dan tm a scris:
- Situatia era deja scapata de sub control ti-am explicat si putin mai sus ca daca cineva avea bilet dintr-o statie din intervalul Curtici -Filiasi pentru o oprire din sectia 912, atunci se putea face o trasa fara oprire pentru 481 si cu ordin de circulatie putea opri sa coboare respectiva persoana.
Şi de unde ştii dacă cineva are bilet? Îi întrebi pe toţi din tren? Dacă atunci când trece naşul, persoana respectivă e la budă? Nu poţi să faci astfel de trase, oprirea prin ordinul de circulaţie nu se dă pentru orice, nu îşi asumă IDM-ul să oprească un tren într-o h. doar pentru că şi-a adus aminte CFR Călători că are un călător. Pentru că dacă face asta fără aprobare, nu o să îi fie prea bine, asta presupunând că va mai lucra la CFR. - dan tm a scris:
- Pentru calatori de pe 912 pentru Bulgaria nu se pune problema deoarece acei calatori daca erau mergeau la gara la ora din mers si acolo dadeau de cele doua malaxe cu care plecau pina la Golenti deoarece nu aveau cum sa stie la ce ora urma sa vina 481 din urma.
Staţiile dintre Craiova şi Golenţi NU sunt deschise traficului internaţional, nu pot exista - teoretic - călători pentru trafic internaţional din staţiile alea, iar dacă sunt îşi vor cumpăra bilet de la Craiova sau Golenţi. Însă vagonul de clasă al lui 481 e utilizat şi în trafic intern, deci pot exista călători Timişoara - Maglavit, de exemplu. Pentru ăştia a oprit şi trenul întârziat în toate haltele. - dan tm a scris:
- De asemenea nu mai era necesar ca locomotiva si un vagon sa mai plece de la Golenti la Calafat doar pentru a se intoarce, oricum erau in intirziere, de altfel daca 480 venea regulat in Golenti l-ar fi intirziat chiar ei, asa au avut noroc ca a venit cu 60 de minute mai tirziu.
Nu există dormitor la Golenţi, nu există nici posibilitatea salubrizării, nici a alimentării cu apă, nimic. - dan tm a scris:
- Chiar si asa daca locomotiva care la adus pe 481 intirziat era in Golenti putea sa mai scoata din intirziere daca il trasau pe 480 tot fara opriri pina la Craiova in conditiile in care aveau deja malaxele in Calafat. Trimiteau malaxele in trasa lui 9134 si in urma dadeau drumul la 480 fara opriri si mai scoatea din intirzieri. Hai sa zicem ca undeva ajungea malaxele din urma si le lua si pe ele.
Nu poţi să iei o astfel de trasă decât dacă ştii dinainte unde se vor întâlni. La momentul la care au plecat Malaxele nu cred că se ştia exact la cât va pleca 481 din Craiova, cu atât mai puţin la ce oră va ajunge Malaxele din urmă, dacă o va face.[/quote] - katalyn a scris:
- Cineva si-a batut joc rau de tot de trenul asta Bononia la ce se intampla pe 912 cu mersul lui asta e Romania.
Sigur, hai să dăm toţi cu pietre în CFR. Că întârzierea de la unguri nu o vede nimeni. Nici faptul că bulgarii dau jos călătorii din tren la Vidin (asta în cazul fericit) şi îi mută în alt tren ca să nu mai manevreze (în cazul nefericit stă trenul în Vidin până la 5:55 sau chiar până la 9). Toate relele se trag de la CFR! _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 20:40 | |
| Doctore iar te transformi ? Unde am zis eu de CFR, unde ma vezi pe mine ca arunc cu laturi zi de zi in CFR ? Asta e in mintea ta, daca as spune aici sau pe FB tot ce am vazut in utimile zile la CFR ( ilegalitati, blat, spaga, furturi, bataie de joc din partea angajatilor CFR catre calatori ) as umple 2 pagini dar sti bine ca ce se poate spune se spune ce nu ramane incuiat Ai face bine sa te integrezi cumva sa te inscri cumva in anumite grupuri pe FB cu peste 800-900 membri sa vezi cu ochii tai cum propri angajati de la CFR arunca cu laturi in compania la care lucreaza, deschide ochii odata in cel de-al 12-lea ceas nu mai cauta sa te afirmi luandu-te de astia mici pe un forum ca nu rezolvi nimic, realitatea e dura nu e totul roz cum se vede de pe scaun din fata calculatorului. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 22:38 | |
| - Dr2005 a scris:
- dan tm a scris:
- Situatia era deja scapata de sub control ti-am explicat si putin mai sus ca daca cineva avea bilet dintr-o statie din intervalul Curtici -Filiasi pentru o oprire din sectia 912, atunci se putea face o trasa fara oprire pentru 481 si cu ordin de circulatie putea opri sa coboare respectiva persoana.
Şi de unde ştii dacă cineva are bilet? Îi întrebi pe toţi din tren? Dacă atunci când trece naşul, persoana respectivă e la budă? Nu poţi să faci astfel de trase, oprirea prin ordinul de circulaţie nu se dă pentru orice, nu îşi asumă IDM-ul să oprească un tren într-o h. doar pentru că şi-a adus aminte CFR Călători că are un călător. Pentru că dacă face asta fără aprobare, nu o să îi fie prea bine, asta presupunând că va mai lucra la CFR.
- dan tm a scris:
- Pentru calatori de pe 912 pentru Bulgaria nu se pune problema deoarece acei calatori daca erau mergeau la gara la ora din mers si acolo dadeau de cele doua malaxe cu care plecau pina la Golenti deoarece nu aveau cum sa stie la ce ora urma sa vina 481 din urma.
Staţiile dintre Craiova şi Golenţi NU sunt deschise traficului internaţional, nu pot exista - teoretic - călători pentru trafic internaţional din staţiile alea, iar dacă sunt îşi vor cumpăra bilet de la Craiova sau Golenţi. Însă vagonul de clasă al lui 481 e utilizat şi în trafic intern, deci pot exista călători Timişoara - Maglavit, de exemplu. Pentru ăştia a oprit şi trenul întârziat în toate haltele.
- dan tm a scris:
- De asemenea nu mai era necesar ca locomotiva si un vagon sa mai plece de la Golenti la Calafat doar pentru a se intoarce, oricum erau in intirziere, de altfel daca 480 venea regulat in Golenti l-ar fi intirziat chiar ei, asa au avut noroc ca a venit cu 60 de minute mai tirziu.
Nu există dormitor la Golenţi, nu există nici posibilitatea salubrizării, nici a alimentării cu apă, nimic.
- dan tm a scris:
- Chiar si asa daca locomotiva care la adus pe 481 intirziat era in Golenti putea sa mai scoata din intirziere daca il trasau pe 480 tot fara opriri pina la Craiova in conditiile in care aveau deja malaxele in Calafat. Trimiteau malaxele in trasa lui 9134 si in urma dadeau drumul la 480 fara opriri si mai scoatea din intirzieri. Hai sa zicem ca undeva ajungea malaxele din urma si le lua si pe ele.
Nu poţi să iei o astfel de trasă decât dacă ştii dinainte unde se vor întâlni. La momentul la care au plecat Malaxele nu cred că se ştia exact la cât va pleca 481 din Craiova, cu atât mai puţin la ce oră va ajunge Malaxele din urmă, dacă o va face. - katalyn a scris:
- Cineva si-a batut joc rau de tot de trenul asta Bononia la ce se intampla pe 912 cu mersul lui asta e Romania.
Sigur, hai să dăm toţi cu pietre în CFR. Că întârzierea de la unguri nu o vede nimeni. Nici faptul că bulgarii dau jos călătorii din tren la Vidin (asta în cazul fericit) şi îi mută în alt tren ca să nu mai manevreze (în cazul nefericit stă trenul în Vidin până la 5:55 sau chiar până la 9). Toate relele se trag de la CFR![/quote] Cred ca e inutil sa discute cineva cu tine, Biletele se emit Xsell deci se stie care de unde pina unde merge, daca nu se stie acest lucru cu sistemul Xsell poti propune sefilor tai din MT care este actionarul SNTFC sa isi bage sistemul in cur sau sa si angajeze gagicile sa numere calatorii. Nu e deschis traficul pe 912 pentru international? E bine dar ca sa stii si tu ca nici in Golenti nu se dau bilete de nici un fel, nu au nici macar buda moderna e tot aia de cind au deschis linia.N-au nimic acolo, au 2 plasme pe perete si sala o tine IDM inchisa ca e singur in pustietatea aia, ba chiar intr-o sala amenajata in containere modulare. Daca era un calator Timisoara –Maglavit fiind bilet Xcell trebuia sa se cunoasca acest lucru si (asa am zis) sa se fi dat oprire strict in Maglavit. Am zis ca daca erau calatori din Maglavit care voiau sa mearga in Bulgaria deci sa isi ia bilet de la partida in tren, aia oricum se duceau la ora stabilita in mers si urcau in malaxele care formau trenul apoi asteptau in Golenti. Pe cale de consecinta vagonul clasa BDZ care este folosit impreuna cu vagonul clasa din Craiova pe distanta Craiova –Golenti nu isi mai avea rostul deoarece calatorii plecasera cu malaxele. Faptul ca nu exista dormitor in Golenti nu are relevant in aceasta discutie, oricum trenul regio nu se salubrizeaza si nu se alimenteaza cu apa in Calafat, iar aceasta replica imi dovedeste ca nu ai inteles ce am scris si nici nu cunosti situatia. Locomotiva care a dus trenul s intirziat , a plecat cu un vagon spre Calafat la ora 05.23 desi normal trebuia sa plece din Golenti la 23.10 iar din Calafat are plecare la 05.22, intelegi? a plecat spre Calafat cind de fapt avea sosirea deja in Golenti? iar la 05 25 trebuia sa soseasca trenul din Vidin. daca trenul de la Vidin sosea regulat il intirziau ei cefeeristii lu peste. De aici intelegi ca nu mai era nevoie de dormitor in Golenti, de aceea am spus ca din moment ce malaxele erau deja in Golenti ele trebuiau sa vina ca tren regulat din Calafat. Acuma sa o dam cotita, daca grupa sosea de la Craiova la 06.10 ce faceau? trimiteau locomotiva la Calafat? Asa ei au intirziat si oamenii care aveau nevoie de trenul 9134(480). trenul de la Vidin a sosit la 06.28 in loc de 05 25, daca locomotiva era deja acolo o puteau cupla si ii dadeau plecarea in 10 minute urmind ca undeva sa ajunga malaxele.(in acest timp se putea calcula timpul necesar sa ajunga malaxele si emite telegramele necesare) astfel se mai scotea din intirziere. Va dati seama ca in Al Doilea Razboi Mondial lucrurile au mers mai bine la calea ferata? Ce treaba avem sa dam in MAV? a fost situatia speciala si la ei, crezi ca au vrut sa fie furtuna? Ce treaba avem cu BDZ ca dau jos calatorii si ii urca in alt tren ca sa nu mai manevreze? aici nu intelegi esenta de la BDZ: AU ALTE trenuri nu ca la noi care in acest caz AM AVUT GARNITURA la peron dar nu am trimis-o ca sa nu mai spun de cele 99% cazuri cind nu exista grupa si prin urmare nici alt tren. Ca de exemplu daca vin cu 1588 si nu mai prin pe 1695 cu ce tren ma trimiti fata de BDZ sau MAV? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 23:16 | |
| - dan tm a scris:
- Biletele se emit Xsell deci se stie care de unde pina unde merge, daca nu se stie acest lucru cu sistemul Xsell poti propune sefilor tai din MT care este actionarul SNTFC sa isi bage sistemul in cur sau sa si angajeze gagicile sa numere calatorii.
Tu înţelegi româneşte că există şi alte metode de emis bilete în afară de xSell? Dacă pasagerul are InterRail sau FIP, cum îţi apare în sistem? - dan tm a scris:
- Nu e deschis traficul pe 912 pentru international? E bine dar ca sa stii si tu ca nici in Golenti nu se dau bilete de nici un fel, nu au nici macar buda moderna e tot aia de cind au deschis linia.N-au nimic acolo, au 2 plasme pe perete si sala o tine IDM inchisa ca e singur in pustietatea aia, ba chiar intr-o sala amenajata in containere modulare.
Nici în Giurgiu Nord nu e casă de bilete, dar asta nu înseamnă că nu se dau bilete. Se emit bilete manual de către şeful de tren, în aceleaşi condiţii ca la casă. - dan tm a scris:
- Daca era un calator Timisoara –Maglavit fiind bilet Xcell trebuia sa se cunoasca acest lucru si (asa am zis) sa se fi dat oprire strict in Maglavit.
Şi dacă era Strehaia - Siliştea Crucii? Crezi că trasa se dă cu 2 minute înainte? Practic, până la Filiaşi nu aveau cum să ştie dacă e cineva cu destinaţie între Craiova şi Golenţi, pentru că, teoretic, de la Filiaşi putea urca cineva care să vrea la Siliştea Crucii şi să aibă abonament, deci să nu apară în xSell. - dan tm a scris:
- Acuma sa o dam cotita, daca grupa sosea de la Craiova la 06.10 ce faceau? trimiteau locomotiva la Calafat?
Trenurile trebuie să circule, altfel se lasă cu penalizări şi curte de conturi. Orice modificare în mersul prevăzut în CSP se face doar cu acordul ministrului. Bine, puteau considera Malaxele alea ca trenul din CSP şi 481 să circule nesubvenţionat. Numai că am impresia că TUIul e mai mare pentru LDH decât e pentru AM900, aşa că mai mult ca sigur că Malaxele au mers ca tren nesubvenţionat şi 480/1 şi grupele au mers ca tren R subvenţionat. - dan tm a scris:
- Ce treaba avem sa dam in MAV? a fost situatia speciala si la ei, crezi ca au vrut sa fie furtuna?
Ce treaba avem cu BDZ ca dau jos calatorii si ii urca in alt tren ca sa nu mai manevreze? aici nu intelegi esenta de la BDZ: AU ALTE trenuri nu ca la noi care in acest caz AM AVUT GARNITURA la peron dar nu am trimis-o ca sa nu mai spun de cele 99% cazuri cind nu exista grupa si prin urmare nici alt tren. Degeaba ai avut garnitura la peron, dacă nu ai avut şi locomotivă şi mecanic la ea. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 23:20 | |
| Ma dau batut.(mai ales daca cineva stia de trenul asta la ce ora va circula, si pentru orice urcare in tren inclusiv astia care merg cu ceva ordin de deplasare merg la casa si isi iau un carton d-ala de bilet chiar daca e gratis. Dar ma dau batut. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 23:55 | |
| Katalyne ia zi boss, acum 1742 are un bonus de 32 de minute la Aiud, la cât 9:30 pui pariu că ajunge în capitală? ) Cât despre internaționalul de Bulgaria, au bulit-o grav și asta e. Între timp, am un bun tovarăș blocat în 73-2, i l-am recomandat pentru că dorea să stea cât mai mult la Craiova și știam că ăla, deși teoretic pleacă la 19:30, înainte de 20:30 nu va fi în gară - așa că omul s-a urcat în tren, și a fost oarecum surprins (pe bune!) când i-am zis că are 92 de minute întârziere (acum vreo juma de oră i-am zis). Dacă aș fi la CFR Călători, i-aș da rang 1 ca să fiu sigur că am prioritate 100% și l-aș lăsa să mai scoată din întârzieri, mai ales că e internațional. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 16 Mai 2016, 00:56 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Katalyne ia zi boss, acum 1742 are un bonus de 32 de minute la Aiud, la cât 9:30 pui pariu că ajunge în capitală?)
Cât despre internaționalul de Bulgaria, au bulit-o grav și asta e.
Între timp, am un bun tovarăș blocat în 73-2, i l-am recomandat pentru că dorea să stea cât mai mult la Craiova și știam că ăla, deși teoretic pleacă la 19:30, înainte de 20:30 nu va fi în gară - așa că omul s-a urcat în tren, și a fost oarecum surprins (pe bune!) când i-am zis că are 92 de minute întârziere (acum vreo juma de oră i-am zis). Dacă aș fi la CFR Călători, i-aș da rang 1 ca să fiu sigur că am prioritate 100% și l-aș lăsa să mai scoată din întârzieri, mai ales că e internațional. Slabut, va ajunge inaintea lui 1644 cu 5-10 minute adica sosire Buc.Nord 08:30. IR 1755 a plecat cu 73 minute intarziere a preluat calatori de la 73-2 pana la Suceava recupereaza 25 minute va ajune cu maxim 40-45 minute pe la 07:00-07:05 |
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 16 Mai 2016, 01:24 | |
| - dan tm a scris:
- Ma dau batut.(mai ales daca cineva stia de trenul asta la ce ora va circula, si pentru orice urcare in tren inclusiv astia care merg cu ceva ordin de deplasare merg la casa si isi iau un carton d-ala de bilet chiar daca e gratis.
Dar ma dau batut. Fals, dacă îşi iau bilet de la casă li se bagă pe gât şi locul, care se plăteşte şi trebuie decontat, ceea ce e cam greu la ce bugete pentru deplasări sunt. În plus, legea spune clar că dacă ai autorizaţie, rezervarea locului e facultativă, chiar şi la trenurile cu regim obligatoriu de rezervare. În altă ordine de idei, dacă are InterRail sau FIP ce face? Că nici la astea nu trebuie să cumperi loc (la FIP sigur nu trebuie, InterRail nu am avut). _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 16 Mai 2016, 08:43 | |
| Doctore, nu sint din sistem, ti-am spus ca ma dau batut. Nu stiu cum se calatoreste cu toate prostiile inventate de CFR Calatori, dar se da un bilet ca sa se stie cine si cum a calatorit ca sa se faca decontarile. E treaba ta sa sti asta.
desi ar trebui sa vezi cum o intirziere de la Timisoara se propaga pina Suceava via Bucuresti Nord.
Eu nu ma pricep la trase, curtea de conturi, CPS CCM, UE, Belgia si alte alea, eu sint ca astia din nuvela lui Liviu Rebreanu, ce-mi pasa mie cind vine trenul
http://www.autorii.com/scriitori/liviu-rebreanu/prostii-text.php
|
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 16 Mai 2016, 09:22 | |
| - dan tm a scris:
- Doctore, nu sint din sistem, ti-am spus ca ma dau batut. Nu stiu cum se calatoreste cu toate prostiile inventate de CFR Calatori, dar se da un bilet ca sa se stie cine si cum a calatorit ca sa se faca decontarile. E treaba ta sa sti asta.
Pentru legitimaţiile care nu necesită emiterea de bilet, nu ştie nimeni câte călătorii se fac. S-a încercat impunerea obligativităţii trecerii pe la casă pentru toate aceste legitimaţii, dar deocamdată s-a renunţat (dar e vorba ca atunci când va fi introdus sistemul electronic de verificare a biletelor, acesta să scaneze toate legitimaţiile şi, eventual, să emită bilete gratuite, direct în tren). Dacă se impunea obligativitatea achiziţiei unui bilet, se ajungea la situaţii jenante, de exemplu cel cu FIP trebuia să coboare în staţia de frontieră să îşi ia bilet, la fel şi cel cu InterRail, BalkanFlexiPass, autorizaţie de călătorie în interesul serviciului, bilet OSJD ş.a., ca să nu mai vorbim că navetiştii CFR ar fi trebuit să stea cu orele la cozi la casele de bilete în fiecare zi (în vreme ce cei fără autorizaţii ar fi stat doar o dată pe lună, când îşi făceau abonament). Prin urmare, la toţi operatorii feroviari feroviari (că şi Regiotrans are autorizaţii pentru trenurile proprii), compensaţia se dă doar pentru bilete şi abonamente, nu şi pentru diversele legitimaţii care nu necesită achiziţia unui bilet. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 16 Mai 2016, 10:34 | |
| Cu 1742 nu am nimerito dar cu 1755 mi-a iesit la fix, am zis ca va ajunge la Suceava cu maxim 40-45' adica undeva intre 07:00 si 07:05 trenul a ajuns la destinatie cu 42 minute intarziere la ora 07:03.
Aseara am venit cu R 3009 de la Bucuresti am ajuns la Ploiesti Vest la 19:34 si am fugit imediat sa prind "tramvaiul" de 19:36. Cand am coborat din tren in gara Ploiesti Vest nu mai era nimic in afara de R 3009, oricum linia 1 e inchisa, la 2 era 3009 si celelalte 3 libere. IR 1741 ne-a depasit la Brazi si a circulat pe firul normal pana la Ploiesti Vest caci la PL.Ram.Triaj pe firul celalalt trecea 1746. La 19:49 urcam scarile sa intru in cas cand vad pe geam 1741 ca merge incet spre Buda. Trenul plecase normal spre Buda dar au fost probleme la firul 1 si a dat inapoi in gara dupa care a plecat la 19:48 pe firul fals spre Buda. Vad ca si R 3009 l-au regarat la linia 3 ca sa-i faca loc lui 1741 la linia 2. Nu este prima data cand se intampla asta la Ploiesti Vest.
IR 1741 inca e in circulatie cu BONUS de 100 minute, primele 20 le-a facut cu manevra la Ploiesti Vest. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 17 Mai 2016, 09:22 | |
| IR 1755 : 15/16 mai = Plecat din Buc.Nord cu 66 minute intarziere si a sosit la Suceava cu 42 minute. IR 1755 : 16/17 mai = Plecat din Buc.Nord cu 24 minute intarziere si a sosit la Suceava cu 0 minute.
Dovada cat de largi sunt timpi la trenurile IR din Romania dovada ca un tren IR cu 12 opriri de la Bucuresti la Suceava din care 2 opriri mai mari la Bacau pentru RTT si la Veresti pentru decuplarea grupei de Botosani reuseste totusi sa scoata 6h30' pe cei 447 km parcursi chiar daca 185 km de la PL.Sud la Adjud merge doar cu 80 km/h.
Mai e un pic si intra si 1932 in paine pe trasa actualului tren 1742. Sa vedem ce intarzieri va avea 1932 daca ne luam dupa 1742.
Sosiri in Buc.Nord ale trenului IR 1742 ultimile 9 zile :
09 mai = 08:44 - 69' 10 mai = 08:38 - 63' 11 mai = 08:09 - 34' 12 mai = 08:45 - 70' 13 mai = 08:55 - 80' 14 mai = 08:35 - 60' 15 mai = 08:35 - 60' 16 mai = 09:14 - 99' 17 mai = 08:35 - 60'
IR 1932 e programat sa soseasca in Buc.Nord la 07:35 si sa plece la 08:20 pe M800 spre Constanta - Mangalia dar eu cred ca va pleca la 09:30 pe actuala trasa a lui IR 1583 care probabil 1583 va fi anulat incepand cu prima zi de circulatie a lui 1932 pe romaneste spus un drum de la Oradea la Mangalia va dura de la ora 18:00 la 14:00-14:10 adica in jur de 20 ore !!! Daca mai luam in calcul si canicula si incrucisarile de pe Constanta - Mangalia se poate ajunge lejer la 20h30'.
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 17 Mai 2016, 13:13 | |
| - Katalyn a scris:
IR 1932 e programat sa soseasca in Buc.Nord la 07:35 si sa plece la 08:20 pe M800 spre Constanta - Mangalia dar eu cred ca va pleca la 09:30 pe actuala trasa a lui IR 1583 care probabil 1583 va fi anulat incepand cu prima zi de circulatie a lui 1932 pe romaneste spus un drum de la Oradea la Mangalia va dura de la ora 18:00 la 14:00-14:10 adica in jur de 20 ore !!! Daca mai luam in calcul si canicula si incrucisarile de pe Constanta - Mangalia se poate ajunge lejer la 20h30'.
Adica cam acelasi lucru ca anul trecut, doar ca se pleca cu o ora mai tarziu din Oradea, o buna dovada ca la CFR lucrurile tind sa involueze de la an la an... |
| | | mariuscfrbucuresti
Numarul mesajelor : 566 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Constanta,Cluj Napoca Reputatie : 5431 Data de inscriere : 09/09/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 17 Mai 2016, 18:05 | |
| - Katalyn a scris:
- IR 1932 e programat sa soseasca in Buc.Nord la 07:35 si sa plece la 08:20 pe M800 spre Constanta - Mangalia dar eu cred ca va pleca la 09:30 pe actuala trasa a lui IR 1583 care probabil 1583 va fi anulat incepand cu prima zi de circulatie a lui 1932.
Anul trecut cam zi de zi era 10804 in sectorul lui 1932 pana la Ciulnita. Deci probabil si anul asta o sa fie la fel. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 17 Mai 2016, 18:55 | |
| Azi dimineață la 1347 mecanicul a dat GM ul defect la ora 7.00 apoi la 7.15 a renunțat la mașină de ajutor |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |