| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+70kristi kkk ciprian71 get. adibaiacos2003 DUAL Ikarus99 frank81 razvan - trenuri alex.barac.5 Teodor sorinache96 Nesebar Razvan Tudor matei vulcan laurentzu Amiralul riciu aris86 neluadi AndiCFR alliens Petre_IFTE Luna CristianSM baiazid ets2oltromânia TudorVD @ndrey Adisoft1991s LanceR Jurnal Feroviar andreidi billy752-istu alex1987 cristi ar qew00 cfr500 deconectat AeroX Katalin4653 marius664 Alex Avram mariuscfrbucuresti Adirmvl rizelgeorgel2004 TonyGFR florin94 alkrosis Norbi TER200 cristy79 CristyanC cardinal ALEXCFR 92Dragos Vitosa Dr2005 dan tm bobi Adrian78 mielutu zburator seby1998 Rarau IonutCFR2009 Katalyn COSTACHE MIHAIL DPS NicuS Capsuneanu Andrey_tm 74 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 08/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 14 Mai 2016, 09:45 | |
| - marius664 a scris:
- IonutCFR2009 a scris:
Nu cred ca are vreo legatura. Trenul R 11291 a plecat ieri la 20:00 din Craiova iar azi va pleca la ora 16:55 din Craiova catre Calafat. Cum poate avea un tren cu acelasi numar doua trase diferite? Cred ca inca mai apare in sistem deoarece e vreo trasa de rezerva...La 16:55 pleaca 9137,iar daca intarzie se transforma in 11291... Cine intarzie si de ce si cum se tranforma in 11291 ? Aia e o trasa bagata gresit nu are cum sa existe 2 trenuri cu numere diferite pe aceeasi trasa. Tot nu am inteles care tren intarzie si se transforma in 11291 din moment ce 9137 se formeaza chiar din Craiova. Revenind la ce a fost azi noapte 11921 a circulat pe trasa lui 9139 ( 9139 circula combinat cu Bononia pana la Golenti ) iar cand a venit 481 Ldh-ul oricum ducea pe 481 pana la Golenti asa ca l-au bagat si pe 9139 intarziat dar acesta practic a oprit degeaba pe toata sectia pana la Golenti probabil au crezut ca sunt caaltori pentru Bulgaria care sa urce de pe trase )) In al doilea rand si 480 a intrat in tara intarziat 1 ora dar ca Ldh-ul bulgaresc a dus de la Golenti la Vidin pe 481 apoi a luat pe 480 si a venit inapoi la Golenti. Cotetele malaxa 918 si 932 de aseara care au circulat ca R 11291 s-au intors la Craiova azi atasate peste cele 2 vagoane ale trenului R 9136 Calafat ( 12:50 ) - Golenti - Segarcea - Craiova ( 16:06 ) A fost Ldh + 2 vagoane + malaxa 932 + malaxa 918. Apropo de IR 1741 aseara la 21:48 cand am postat eu despre IR 1741 trenul avea 65 minute intarziere iar eu am spus ca va ajunge la 12 in Satu Mare si a ajuns la 12:04 cu o intarziere de 143 minute, daca puneam la pariuri azi eram bogat. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 16/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 14 Mai 2016, 14:48 | |
| - Katalyn a scris:
Revenind la ce a fost azi noapte 11921 a circulat pe trasa lui 9139 ( 9139 circula combinat cu Bononia pana la Golenti ) 9139 este Golenţi - Calafat, fiind format din 481 în staţia Golenţi (dacă iei bilet Craiova - Calafat, pe bilet scrie 481, nu 9139). - Katalyn a scris:
- iar cand a venit 481 Ldh-ul oricum ducea pe 481 pana la Golenti asa ca l-au bagat si pe 9139 intarziat dar acesta practic a oprit degeaba pe toata sectia pana la Golenti probabil au crezut ca sunt caaltori pentru Bulgaria care sa urce de pe trase ))
- danTm a scris:
- In cazul asta mai bine trimiteau din Timisoara Nord grupa lui 1691 ca tren 73-2 si vagoanele lui 73 cin au intrat in tara se atasau la 1822 si terminau cu bilciul asta.
Nu ai voie să modifici ruta trenului întârziat, pentru că poţi avea călători de la/pentru alte staţii. Chiar dacă nu sunt staţii deschise traficului internaţional, dacă ai unul care merge Curtici - Segarcea ce faci? Poate omul merge cu FIP, abonament sau autorizaţie sau, pur şi simplu, are bilet emis manual de naş, deci nu apare în xSell. - Katalyn a scris:
- Cotetele
Ai fi preferat să meargă oamenii pe jos? Sau ai fi vrut să fie ICE la preţ de R? _________________ :TTT:
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 14 Mai 2016, 15:12 | |
| Doctore raspunsurile tale nu ma multumesc le iau ca atare insa ma intristeaza faptul, ca tu un om tinar, te complaci sa accepti si sa perpetuezi aceste metehne invechite de la calea ferata romana si asa pe din afara(desi stiu cum functioneaza birocratia) o sa iti spun cum vad eu lucrurile. Inainte asta o sa iti spun ca alt lucru care nu iti face cinste este accentuarea necesitatii de gratuitate pe care ti-o revendici sau pe care o aduci in prim plan, in cazul de fata Curtici -Segarcea, sau FIP care FIP oricum Secarcea nu e deschisa traficului international asa ai spus cindva. IN primul rind trimiteam de la Timisoara Nord grupa lui 1691 fie ca tren 73-2 fie cu alt numar, era minimul respect fata de calatorii care au stat la peron.Ca CFR Calatori nu a avut nici o grija a lor, i-a lasat acolo in voia unor lacatusi habarnisti care dupa ce pleaca trenurile stau si puleaza si pizdeaza pe acolo prin gara. Mai ramine acuma sa vina si 73-2, pai daca a venit intirziat nu exista procedura sa il anuleze? vad in rapoartele afer ca in anumite cazuri daca se defecteaza ceva mai pare si specificatia ,,trenul xxxx s-a anulat pe distanta A-B) Nu cred ca pina la intrarea in tara a lui 73-2 nu se gaseau solutii? Cu atit mai mult cu cit trenul a manevrat vagoane in Curtici. Daca nu se poate anula un tren atunci trebuie facute demersuri si schimbari legislative sa se poata anula. Biletele se emit electronic daca bine stim deci se putea sti cite persoane sint urcate din Bupastea pina la Arad pentru Timisoara-Lugoj-Caransebes-Baile Herculane-Orsova -Drobeta -Turnu Sevrin si Strehaia Halta. Banuiesc eu ca nu ar fi fost mai multe de un vagon plin. Ceilalti calatori urcati de la Budapesta pina la Arad penntru statiile din Filiasi incolo (deci si Curtici -Segarcea) puteau circula cu 1822. Pina la sosirea acestui intirziat in Craiova se putea afla si din gura in gura cite persoane din Bononia (481) ar trebui sa coboare pe sectia 912. Daca nu erau calatori trebuia trimis fara opriri si daca unul cobora la Segarcea Nord sau Horticola i se punea oprirea acolo. Probabil ca schimbarea ar trebui sa inceapa prin tineri si de la cazurile reale din teren daca nu asteptam cumva prea mult de la SNTFC. Contrar intr-o zi trenurile vor circula in tarile din jurul nostru pe HSR iar la noi vor intra doar pentru a vedea cum a fost cindva calea ferata si la ei. ca intr-o rezervatie a tehnicii dar inca in uz. Desigur o vor folosi doar ceferistii ca ceilalti pasageri vor folosi masini, avioane si autocare. |
|
| |
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6555 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 14 Mai 2016, 15:20 | |
| In mersurile trecute, mi se pare ca acum doi ani era o trasa separata ceva cu 12xxx pentru grupa de Tm in caz ca intarzie internationalul. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 14 Mai 2016, 15:23 | |
| |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 16/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam 14 Mai 2016, 16:15 | |
| Totul depinde de materialul rulant şi personalul disponibil, precum şi de capacitatea secţiei. La Craiova au reuşit să găsească două AM900 pe care să le trimită la Calafat, probabil le ţin acolo special pentru situaţii din astea, care se întâmplă din ce în ce mai des.
Oricât de intârziat ar fi trenul, nu poţi să îl trimiţi pe altă rută. probabil soluţia era ca 73-2 să plece Timişoara - Bucureşti cu vagoanele lui 1691, iar vagoanele internaţionale să plece cu 1695, numai că asta mai însemna câteva ore pierdute prin Timişoara. Vagoanele lui 481 oricum nu au mai prins la Vidin nici trenul de 5:55, acela a ajuns regulat la Sofia, nu ştiu dacă au transferat călătorii sau au aşteptat până la ora 9 următorul tren. _________________ :TTT:
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 08/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 01:16 | |
| Doctore raspunsurile tale la misto nu multumesc pe nimeni. Intreb si eu cum poate scrie pe biletul Craiova-Calafat 481 cand acest tren nu ajunge in Calafat ci doar pana la Golenti ?
Solutii erau destule pentru acea noapte ca sa se castige niste timp din acea mega intarziere dar stiu si eu cum sta treaba si de ce nu se implica nimeni, pe toti i doare la basca timpul trece leafa merge. Daca au pus 11291 pentru navetisti de pe 912 la ce a mai oprit Bononia peste tot aiurea ? Se intelege ca ar fi oprit pentru calatori care ar fi urcat de pe 912 cu destinatia o statie din Bulgaria ca altfel nu vad explicatia dar care calatori la ora aia tarzie plus ca trenul circula cu maxim 10 calatori cum ai vazut si tu. Aici dau o bila neagra celor de la CFR Craiova puteau sa anuleze 481 si sa bage suplimentar pentru Golenti fara oprire in toate catunele, ca sa nu mai zic ca pe toata sectia la ora aia fara calatori in stati fara nimic nu a recuperat nimic ori timpi sunt destul de largi peste tot mecanici sunt nepasatori.
Apropo de cotetele alea 2 nu sunt tinute de rezerva ele fac alte trenuri dar pentru situatia asta le-au luat si au incropit cu altceva pe ruta pe care fi trebuit sa plece.
|
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 01:19 | |
| Ister 473-2 si Dacia 1347-2 deviate ca 12390 respectiv 12394 pe ruta Vintu de Jos - Coslariu - Blaj - Copsa.Mica - Loamnes - Sibiu - Brasov si mai departe ruta cunoscuta spre Buc.Nord din cauza unei deraieri a unui marfar in zona Vintu de Jos. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 02:52 | |
| - Katalyn a scris:
- Doctore raspunsurile tale la misto nu multumesc pe nimeni. Intreb si eu cum poate scrie pe biletul Craiova-Calafat 481 cand acest tren nu ajunge in Calafat ci doar pana la Golenti ?
Solutii erau destule pentru acea noapte ca sa se castige niste timp din acea mega intarziere dar stiu si eu cum sta treaba si de ce nu se implica nimeni, pe toti i doare la basca timpul trece leafa merge. Daca au pus 11291 pentru navetisti de pe 912 la ce a mai oprit Bononia peste tot aiurea ? Se intelege ca ar fi oprit pentru calatori care ar fi urcat de pe 912 cu destinatia o statie din Bulgaria ca altfel nu vad explicatia dar care calatori la ora aia tarzie plus ca trenul circula cu maxim 10 calatori cum ai vazut si tu. Aici dau o bila neagra celor de la CFR Craiova puteau sa anuleze 481 si sa bage suplimentar pentru Golenti fara oprire in toate catunele, ca sa nu mai zic ca pe toata sectia la ora aia fara calatori in stati fara nimic nu a recuperat nimic ori timpi sunt destul de largi peste tot mecanici sunt nepasatori.
Apropo de cotetele alea 2 nu sunt tinute de rezerva ele fac alte trenuri dar pentru situatia asta le-au luat si au incropit cu altceva pe ruta pe care fi trebuit sa plece.
Probabil 481a circulat în trasa lui și de aia a oprit peste tot la fel si 11291 tot în trasa lui 481 poate putea să îi facă o altă trasa lui 481 dar probabil nu au altă în livret fără opriri oricum cine a făcut mersul lui 481 e un mare dobitoc |
|
| |
Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 04:53 | |
| - Katalyn a scris:
- Doctore raspunsurile tale la misto nu multumesc pe nimeni. Intreb si eu cum poate scrie pe biletul Craiova-Calafat 481 cand acest tren nu ajunge in Calafat ci doar pana la Golenti ?
La orice tren cu grupe, când iei biletul din staţia unde sunt toate grupele, e trecut trenul de bază pe bilet, nu grupa. Grupa apare pe bilet separat doar dacă are rang diferit. - Katalyn a scris:
- Solutii erau destule pentru acea noapte ca sa se castige niste timp din acea mega intarziere dar stiu si eu cum sta treaba si de ce nu se implica nimeni, pe toti i doare la basca timpul trece leafa merge. Daca au pus 11291 pentru navetisti de pe 912 la ce a mai oprit Bononia peste tot aiurea ? Se intelege ca ar fi oprit pentru calatori care ar fi urcat de pe 912 cu destinatia o statie din Bulgaria ca altfel nu vad explicatia dar care calatori la ora aia tarzie plus ca trenul circula cu maxim 10 calatori cum ai vazut si tu. Aici dau o bila neagra celor de la CFR Craiova puteau sa anuleze 481 si sa bage suplimentar pentru Golenti fara oprire in toate catunele, ca sa nu mai zic ca pe toata sectia la ora aia fara calatori in stati fara nimic nu a recuperat nimic ori timpi sunt destul de largi peste tot mecanici sunt nepasatori.
Bilete internaţionale nu se vând de la/pentru staţiile cuprinse între Craiova şi Golenţi, că niciuna nu e deschisă traficului internaţional. Dar bilete interne se vând. Dacă era cineva care voia să meargă de la Drobeta Tr. Severin la Maglavit? Ce făcea, trăgea semnalul? Rămânea o noapte în Craiova? _________________ :TTT:
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 05:31 | |
| Situatia era deja scapata de sub control ti-am explicat si putin mai sus ca daca cineva avea bilet dintr-o statie din intervalul Curtici -Filiasi pentru o oprire din sectia 912, atunci se putea face o trasa fara oprire pentru 481 si cu ordin de circulatie putea opri sa coboare respectiva persoana.
Pentru calatori de pe 912 pentru Bulgaria nu se pune problema deoarece acei calatori daca erau mergeau la gara la ora din mers si acolo dadeau de cele doua malaxe cu care plecau pina la Golenti deoarece nu aveau cum sa stie la ce ora urma sa vina 481 din urma.
De asemenea nu mai era necesar ca locomotiva si un vagon sa mai plece de la Golenti la Calafat doar pentru a se intoarce, oricum erau in intirziere, de altfel daca 480 venea regulat in Golenti l-ar fi intirziat chiar ei, asa au avut noroc ca a venit cu 60 de minute mai tirziu.
Chiar si asa daca locomotiva care la adus pe 481 intirziat era in Golenti putea sa mai scoata din intirziere daca il trasau pe 480 tot fara opriri pina la Craiova in conditiile in care aveau deja malaxele in Calafat. Trimiteau malaxele in trasa lui 9134 si in urma dadeau drumul la 480 fara opriri si mai scoatea din intirzieri. Hai sa zicem ca undeva ajungea malaxele din urma si le lua si pe ele.
Asa trenul a plecat din Golenti cind trebuia sa fie in Silistea Crucii, cu malaxele in fata erau ele in Silistea Crucii si cred ca ele reuseau sa ajunga in Segarcea pina le prindea 480 din urma si le putea lua sau continua el ca regio si ele se intorceau mai apoi.Asa s-a propagat inca o ora pina la 72-1.
Dar oamenii din SNFTC au prins alte vremuri si mai apoi cei adusi nu au habar de calea ferata si s-au invatat cu alte metehne, in acest fel firma nu va progresa.
Malaxele nu cred ca sint tinute in rezerva deoarece la SNTFC nu prea se mai practica sistemul asta de rezerva, mai degraba cred ca cele doua malaxe au provenit din trenul 9138 de la Bailesti care se cupleaza cu 9012 mai apoi. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 05:49 | |
| 1. Se stia situatia dar nu a vrut nimeni sa faca nimic de la Curtici la Craiova ai tot timpul din lumea sa gandesti cu capul nu cu picioarele sa faci cumva ca 481 ala sa mai recupereze ceva pe 912 dar nimeni nu isi pune mintea 5 minute la contributie, sti ca e o vorba poti sa fi prost tot timpul daca esti 5 minute cand trebuie esti om.
2. Nu exista calatori de pe 912 pentru 481 spre Vidin - Sofia s-a tot spus ca trenul ala care aer toti caaltori i bagi lejer intr-un vagon.
3. Era necesar ca locomotiva si vagonul de la 9139 sa plece la Calafat ca sa aiba cine compune 9136 Calafat-Golenti-Craiova plus ca 480 a traversat Dunarea cu acelasi LDH bulgaresc care a dus intarziatul 481 de aia l-au intarziat pe 480 pentru ca 481 a avut atat de multe minute intarziere incat a ajuns dimineata daca treaba asta se intampla pe la 2-3 480 venea regulat de Vidin la Golenti. Eu stiu ce vrei tu sa spui ca acele malaxe puteau veni de la Calafat la Golenti legatura pentru 480 si acolo la Golenti ar fi atasat Ldh-ul nostru si vagonul, pana la urma a iesit bine treaba cu 9134 si 480 doar 1 ora si 7 minute intarziere.
4. Eu am tot spus mereu si vorbesc din ce stiu de la prieteni, rude si gura lumii ca cei care sunt la CFR multi dintre ei au ajuns din accident au avut acel noroc, acea portita ca sa se lipeasca multi au invatat meserie pe teren la scoala s-au dus doar ca sa fie prezenti.
Cineva si-a batut joc rau de tot de trenul asta Bononia la ce se intampla pe 912 cu mersul lui asta e Romania.
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 06:13 | |
| Katalyn, locomotiva si vagonul care duc grupa de la Craiova la Golenti merg la Calafat si se intorc ca 9134 dimineata la Golenti ca sa ia vagoanele sosite din Vidin de aceea am zis nu trebuiau sa mai mearga la Calafat, puteau ramine pe loc sa astepte bulgarul si sa plece malaxele care erau deja in Calafat de la 23.28. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 15 Mai 2016, 06:51 | |
| Am scris eu din greseala 9136 in loc de 9134. |
|
| |
ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6759 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: INFO TRAFIC -TRENURI INTARZIATE Dum 15 Mai 2016, 08:04 | |
| Intarzieri in Bucuresti Nord IR 473 intarziat 130 de minute |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
|
| |
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|