Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Alte tipuri de vagoane

In jos 
+67
LanceR
Norbi
Petre_IFTE
Spartan1948
mielutu zburator
tcm
ANDU2100HP
Katalin4653
dan tm
florin.lifticariu
riciu
maris.constantin
Simply18
cortexedge
c o r v i n
George
Dutzu
Cont.dezactivat
Adirmvl
Cont dezactivat
Balto
Andrey_tm
ATM
andreiutzu
Caravelle_Zg
Luna
EuroNight
AndiCFR
nenuandrei
060-EA078
R936
Dr2005
Nesebar
Horea36
AlexD
Vitosa
redeme
Hurricane
Axwell21
DUAL
sorinucu
nokia2010
VeV
cont inactiv
Semaca
Adrian78
FeroFan97
cata
didinul
Stratan-Tttggvv
Mihai-Aurel
mureseanu_976
tudor_vl
TVlad
husdelaapus
marius_catalin84
Zoly87
razwy
vrabieionut
kristi kkk
COSTACHE MIHAIL
bogdan srl
pisti91
bogdanuleia
MariusM
stegaru
discoid21
71 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeVin 29 Iul 2011, 19:27

Mie personal pe langa designul vagonului interesant cei drept, ochii imi fug spre acel tip de semnal de iesire, vad bine sau nu culoarea verde in trei locatii pe semnal? :shock:
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeVin 29 Iul 2011, 20:04

maryus74 a scris:
Mie personal pe langa designul vagonului interesant cei drept, ochii imi fug spre acel tip de semnal de iesire, vad bine sau nu culoarea verde in trei locatii pe semnal? :shock:

Da cel de jos oblic e un fel de prevestitor
Pacat ce cei de la CFR doar cumpara si apoi le lasa in paragina nu au bani de intretinere sau nici macar nu le folosesc!!

Ultima editare efectuata de catre adrian78hd in Vin 29 Iul 2011, 21:34, editata de 1 ori
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeVin 29 Iul 2011, 20:48

Unu a ajuns la unguri adi Smile ,celalat nu stiu.
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6260
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Aug 2011, 08:57

Stii tu oficial ca unul din vagoanele 86-76 a ajuns la MAV? Sau e doar balada CFR?
Atunci cand ai vazut un act de la CFR poti afirma sigur ceva, in rest sunt doar presupuneri si zvonuri care nu pot fi dovedite. Exista atatea lucruri la CFR care sunt inaccesibile pasionatiolor incat usor se poate presupune ca ele nu exista.

Asa ca pana nu vad o poza cu unul din vagoanele 86-76 in schema de vopsire CFR si cu seria inca pe el pe un site sau alt canal media din HU eu nu am sa cred ca vagonul a ajuns la MAV.

Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Aug 2011, 12:48

Cum sa fie la unguri in aceeasi schema de vopsire =)))? Mai mult ca sigur are si alta serie ... in fine
Intreaba-te asa: de ce nu este bagat ca inlocuitor in loc de cel de pe IC 531/532 care mai merge la revezii , sau este scos si bagat pe celalate garnituri in tara Smile cand nu sunt alea Smile. Eu iti zic sa iti faci abonament la Duna TV .. paote poate =))
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Aug 2011, 14:54

Vreau sa vad poza cu 86-76 inca in schema CFR in HU, nu ma intereseaza ca apoi a fost vopsit si inmatriculat MAV!
Nu am de ce sa ma intreb nimic, pe IC 531/532 nici nu circula 86-76 ci 85-76 din care sunt 4 bucati. Unul face pe IC Iasi - Bucuresti, 2 pe IC-ul 531/532 si unul face ocazional pe IC-ul de Timisoara..
Chiar daca toate cele 4 vagoane 85-76 intra la revizii mai sunt cele 2 84-76 sa fie puse.

Tot nu ai raspuns la intrebarea mea, de unde stii tu ca un vagon a ajuns in Ungaria? Daca cele 2 vagoanele sunt la atelierele Grivita?
Eu cand scriu ceva pe forum am ca baza documentatie CFR, note interne, manuale CFR, reviste, vizite in depouri si revizii, etc. Nu dau send la basme.

Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Aug 2011, 20:41

Nu conteaza ce serie e.Cand ai vazut tu CFR sa faca garniturile dupa serii?
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Aug 2011, 21:38

Buna,

eu am vazut poze cu garnituri facute dupa serii si am livretele cu compunere trenurilor, cel care nu a vazut tu esti. Vrei si ultimul an in care CFR facea trenurile dupa serii?

Nu mai e nevoie sa raspunzi la intrebarea mea, am raspunsul.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMar 02 Aug 2011, 22:05

Nu ma intreseaza frate ultimii ani ,ca nu discutam aici de ultimii ani .. ma intreseaza anul acesta/anul trecut de cand au inceput sa dispara vagoanele Bussines de pe IC 531 , din diferite motive enumerate mai sus.In afara de cateva accelerate facute de 26-16 si IC'ul de Iasi/Timisoara care au cat de cat o compunere omogena , restul sunt amestecaturi cu tot felul(unele chiar bataie de joc gen 20-31 ,19-57 20-31) sau 20-49-2xx 19-54 fara AC,20-49 2xx ... mai vrei exemple ? uita-te la garniturile curente!Ti-am explicat , acel vagon a fost dus cu Dacia din surse cat de cat sigure,acum ce i-au facut ungurii nu stiu si nu ma intreseaza l-au pus in muzeu,i au dat foc,l-au casat , l-au returnat,e TREABA LOR!
1 Acel vagon a fost un lucru stupid facut ; modernizezi ceva pentru ceva pe care nu-l ai
2 Oricum vagoanele Bussines sunt o IDIOTENIE!.1 Ori baga neica 12/16 fotolii cu birou(8 pe un rand si 8 pe alalalt) , INTERNET CLAR!,un mediu ambiental mai placut separat prin sticla etc,si o dominisoara draguta(care este) care sa se ocupe de tine,ori le caseaza draq pentru ca , condiitile in vagoanele de cls 1 AVA sunt aproximativ la fel,si nu se mirita.Sa nu mai vorbim de infrastructura lipsa.

Stii ca IC 521 circula cu 1 vagon 20-87 in compunere?!Deci gata cu atat offtopic pentru un serviciu lansat mort de CFR.

Era sa uit de celebrul 1823 cu compunere de lux care are omogenitate in vagoane,doar acel 84-76 ce strica schema .. si da bistroul e pe litoral probabil .. acum circula vagonul pentru cei cu handicap =)) .. ca deh cel mai probabil nu aveau vagon.La fel si Dacia circula(trecut) fara restaurant.
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMier 03 Aug 2011, 10:00

DUAL a scris:
...Cand ai vazut tu CFR sa faca garniturile dupa serii?

Daca ma intrebai "Cand ai vazut tu CFR sa faca garniturile dupa serii in ultima perioada ?" aveam alt raspun pentru tine.

Un singur sfat am pentru tine, nu imi da exemple de compuneri de trenuri, le cunosc mai bine decat tine, pe langa faptul ca merg ca si tine cu trenul eu fata de tine am si alte interese in plus decat sa fac poze cu vagoane prin gari! Nu am nevoie de exemplele tale, compunerile unor trenuri enumerate de tine chiar sunt filmate si fotografiate de mine. Daca nu postez poze fara numar pe forum nu inseamna ca nu am facut.

Cum nu am de gand sa iti raspund la pm, pentru ca nu acolo te-am intrebat despre sursa ta, iti recomand sa te gandesti la ceva, de ce nu poate fi folosit vagonul cu post de conducere in garnitura de IC 531/532? Repet, vagonul cu post de conducere.

Cat de spre compunerea 346/347 "Dacia" iarasi nu ai nimerit-o, am compunerea trenului din vremea cand era „EN 262/263 Orient-Express“ .

Si aici ma opresc, nu am ce sa mai discut cu tine, observ ca ai impresia ca nu stiu mai nimic despre vagoane si compuneri la CFR.

Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMier 03 Aug 2011, 13:15

Foarte rau ca nu postezi,iar deviezi de la discutie,nu vorbesc de Dacia (de 20 de ani) , vorbesc de faptul ca anul asta a circulat mult timp fara vag Restaurant(88-96).Nu am zis ca nu stii nimic ,e problema ta daca nu vrei sa impartasesti.
Daca vrei sa repari ceva nu trebuie sa fi blocat in trecut,pentru ca probleme sunt actuale,eventual sa inveti din greselile facute in trecut.Totusi de apreciat faptul ca in ultimii ani CFR a schimbat vagoane cu sutele!Insa cred ca ataca problema gresit,trebuia infrastructura schimbata/mentinuta si apoi materialul rulant.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 21:53

Ceva vagoane noi compartimentate nu se mai fac ? tot ce a aparut pana acum sunt salon , compartimentate nimic desi pe trenurile de noapte ar trebuii sa fie compartimentate si salon pe trenurile de zi , sa existe totusi o diferentiere .

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6468
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 22:11

karpaty a scris:
Ceva vagoane noi compartimentate nu se mai fac ? tot ce a aparut pana acum sunt salon , compartimentate nimic desi pe trenurile de noapte ar trebuii sa fie compartimentate si salon pe trenurile de zi , sa existe totusi o diferentiere .

Cică nu-i mai voie compartimentate, cu de la UE poruncă.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 22:24

Big bull shit, numai in RO se inghiesuie 82 de locuri intr-un vagon, cineva le-a spus bine "&ou vagoane" eu unul nu am loc neam intr-un astfel de vagon.
Pe langa ce se modernizeaza/construieste acum 19/20-55(si alte vagoane asemanatoare) sunt mare lux cu 6 locuri in compartiment chiar daca nu au AC si prize, decat sa-mi bata AC in ceafa, prefer sa deschid geamul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 22:37

Iarna nu ai nevoie de aer condiţionat Smile
Vara e mai greu.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Alte tipuri de vagoane   Alte tipuri de vagoane - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Alte tipuri de vagoane
Sus 
Pagina 6 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ALTE TIPURI DE AUTOMOTOARE
» Alte hobby-uri
» Abrevieri companii de transport feroviar
» Locomotive
» Lucrari de reabilitare pe M 800

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum