|
| Mersul Trenurilor 2015/2016 | |
|
+69Shinkasen get. radubd Costin.H bubu florin94 alliens delfinson didinul stefan_br matei vulcan cristi ar florin29sv Razvan Tudor c o r v i n Rarau Alex Avram g.popovici Spartan1948 marius664 mureseanu_976 TudorVD Vale alex1987 traian AeroX vanchorusebulgaria Luca tgv mariuscfrbucuresti marius_catalin84 ttavi TonyCFR ionutz85 Theijs liviulav33 Katalin4653 KQQ laur 133 bobi decward EuroNight miguel1975 alex.barac.5 cardinal Dionis cristi CFR Adrian78 Jhonyla dan tm cfr500 Norbi Jurnal Feroviar Vitosa Adirmvl razvan - trenuri mielutu zburator ALEXCFR IonutCFR2009 johnsmoke 92Dragos alex.alexus.tm allred Dr2005 adytm Katalyn cristy79 Nesebar DUAL AndiCFR 73 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7106 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Mier 20 Ian 2016, 17:05 | |
| - matei vulcan a scris:
- Stimati colegi,va salut.nu stiu unde sa pun intrebarea,asa ca o pun aici.peste o luna jumate plec cu familia in vacanta .zburam de la tg mures la frankfurt la un prieten iar de acolo trebuie sa jungem la genova italia pt a ne imbarca pe un vapor de croaziera.nu gasesc nici un zbor la pret decent si nici la o ora sa ma incadrez de la frankfurt la genova,nici macar milano.acum ce vreau sa intreb.exista un tren de la frankfurt spre genova sau macar milano?dar daca stie cineva concret asa ca conditii ma refer,pt ca in afara de mine si sotia mea,sante si cu cele 2 fetite din care una are 2 ani si cateva luni.daca se calatoreste decent si cate ore ar fi pe drum?sau un site unde as putea sa ma informez?va multumesc frumos.
Cu trenul este destul de complicat si costisitor. Incearca http://meinfernbus.de . Ai doua curse directe / zi Frankfurt - Milano, la 33 euro, cu autocar cu Wi-Fi, prize si toaleta. Se poate plati on-line, iar biletul il printezi de acasa. Am calatorit cu ei de cateva ori si recomand. Daca vrei mai multe detalii, scrie-mi in privat. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Mier 20 Ian 2016, 17:57 | |
| @bobi nu am nimic personal cu moldoveni caci si eu ma trag jumate din Moldova si jumate din Dambovita dar in Moldova a inceput prima data prostia numita azi transport public de persoane cu microbuzul/duba ba chiar in zona Tecuci, Galati sunt si alintate "cascarabete". Erau atat de ahtiati dupa ele de parca ar fi fost poleite cu aur cand colo erau niste dube de cartofi transformate la Mangalia. Daca ai sti tu cat am fost eu prin Moldova cu duba nu ai mai comenta aiurea, sa auzi pe cel de langa tine ca lauda niste fiare ca pe Nicoleta Luciu inainte de primul ei act sexual nu e chiar ok, odata chiar am rabufnit si m-am luat de una "Dar ce are ma nene de tot lauzi atat gramada asta de fiare" imediat s-a schimbat la fata si a schimbat subiectul.
@Luca tgv ramane sa vedem ce va fi de la 15 februarie e cam lung totusi cu 8 vagoane si 9 in sezon pentru panta aia de la Apoldu. Apropo la grupele de Simeria azi sunt cu Bar-Bistro 89-76 cu 346 m-am intalnit la Pl.Vest si cu 347 la intrare in Buc.Nord. |
| | | radubd
Numarul mesajelor : 10 Localizare : Iasi Reputatie : 3240 Data de inscriere : 20/01/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Mier 20 Ian 2016, 23:06 | |
| Ca moldovenii or fi inventat mersul cu duba in Romania o fi adevarat, dar ceilalti romani (mult mai civilizati, inteleg) au adoptat in masa chestia asta, deci li s-o fi parut o inventie mega-meseriasa (chiar am fost nevoit sa merg recent cu o astfel de minunatie de la Timisoara la Arad, caci trenuri nema la ora respectiva, si am vazut ca plecatul cu janghinoasa dintre blocuri e la mare cautare si apreciere in fruncea tarii). De unde rezulta ca moldovenii sunt deschizatori de drumuri, deci oameni geniali. Eu zic ca marshrutka suna mult mai bine ca alint pentru o astfel de inventie decat cascarabeta. |
| | | get.
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5249 Data de inscriere : 24/12/2010
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 02:50 | |
| Probabil te referi la cursele Autogenn... nu inteleg de ce nu au si alte firme de transport pe Timisoara - Arad. Am patit din Timisoara sa nu mai avem loc 5 oameni pentru Oradea pentru ca era plin deja pentru Arad.
Sa nu mai spun ce nebunie e la Arad acolo la statia 5 colturi pentru satele din judetul Arad.... O aiureala totala. O data am dat 24 de lei de la Arad la Oradea, nu mi-a dat bon si am stat tot timpul in picioare! Eram 3 oameni in picioare + bagaje full inauntru pentru ca a venit una din Italia cu cateceva pentru X si Z de la Y cat si pentru ea. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 08:23 | |
| Cum ar fi un mers cadentat Timisoara Nord-Arad si apoi de acolo alta cadentare la viteza buna nu cu 70 de la Salonta incolo?
eee |
| | | radubd
Numarul mesajelor : 10 Localizare : Iasi Reputatie : 3240 Data de inscriere : 20/01/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 08:29 | |
| Nu mai stiu numele, dar povestea e cam aceeasi. Am venit cu jumate de ora inaintea orei de plecare intre doua blocuri din zona garii si, nevazand prin geamurile fumurii care e situatia din duba, i-am cerut dobitocului de la usa doua bilete, ala le-a dat, fara sa spuna ca nu mai sunt locuri. Am dat sa urcam, am constatat realitatea, am coborat si ne-am tinut de capul lui pana a primit acordul firmei sa ne dea banii inapoi. Toti, ca initial o dadea la pace. Am mers cu duba de peste inca o jumatate de ora. Timisoara, nene... |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 08:41 | |
| Timisoara nene, firmele nu sint de Timisoara.
Din Arad cind am mers la Oradea, iar asa vin acolo la piteria 5 colturi si intreaba, Ba citi merg la Oradea? noi m si io si io, bun hai sus.
Dar era cu ruptul ca erau mai putine locuri libere si mai erau care mergeau pe traseu
Gata nu mai sint locuri. A inchis usa si a plecat 10 metri mai incolo unde a oprit si a mai luat 3 cu arme si bagaje in picioare pina la Oradea.
De la Oradea la Timisoara.
Asta statea cu biletele in mina si cind au mai fost doar doua locuri, gata nu mai dau ca vin doua persoane de la baia Mare si merg la Arad sau Timisoara.
Duba de la Baia Mare a intirziat dar cind a venit au venit alea doua pac am plecat.Isi colo dupa chef a mai luat unul altul intre sate.
De la Oradea la Satu MAre la fel, statea cu biletele in mina si numara pasagerii. cind s-a umplut nu a mai dat bilete, dar in picioare a luat pe parcurs. |
| | | radubd
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 08:50 | |
| Firma cu pricina are punct de lucru intr-unul dintre blocuri (am ajuns sa cunosc astfel de detalii gratie tambalaului cu datul banilor inapoi, desigur, caci sa nu credeti cumva ca s-au lasat usor convinsi), care sunt din Timisoara, dubele sunt tolerate intre cele doua blocuri din Timisoara, iar spatiul (infect, cu loc de asteptare pe ramasitele unei gherete) este denumit "autogara". Zau ca nu ma intereseaza de unde sunt firmele, eu am avut de-a face cu ele in Timisoara, unde sunt tolerate. Deci, Timisoara, nene, ca nu era nici Arad, nici Oradea in acel loc... Sigur, la Arad oprirea e intr-o parcare de peste drum de gara, dar ce-i Aradul pe langa Fruncea... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 10:32 | |
| De aia ar fi buna o lege ce i peste 100 de km obligatoriu autocar dar aici si CFR e de vina daca ar baga 3 IR pentru Oradea si doua pentru Baia Mare cu oferta de tarifare ca la maxi ar castiga ceva Eu am mers de doua ori cu maxi Arad-Deva a doua oara mi s-a luat un jaf de microbuz Iveco fara AC de la Paulis a inceput sa ia toti navetistii pana dupa Conop am zis ca pentru 12 lei in plus luam Transilvania si mergeam comod |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Joi 21 Ian 2016, 12:42 | |
| - Katalyn a scris:
- @bobi nu am nimic personal cu moldoveni caci si eu ma trag jumate din Moldova si jumate din Dambovita dar in Moldova a inceput prima data prostia numita azi transport public de persoane cu microbuzul/duba ba chiar in zona Tecuci, Galati sunt si alintate "cascarabete". Erau atat de ahtiati dupa ele de parca ar fi fost poleite cu aur cand colo erau niste dube de cartofi transformate la Mangalia. Daca ai sti tu cat am fost eu prin Moldova cu duba nu ai mai comenta aiurea, sa auzi pe cel de langa tine ca lauda niste fiare ca pe Nicoleta Luciu inainte de primul ei act sexual nu e chiar ok, odata chiar am rabufnit si m-am luat de una "Dar ce are ma nene de tot lauzi atat gramada asta de fiare" imediat s-a schimbat la fata si a schimbat subiectul.
@Luca tgv ramane sa vedem ce va fi de la 15 februarie e cam lung totusi cu 8 vagoane si 9 in sezon pentru panta aia de la Apoldu. Apropo la grupele de Simeria azi sunt cu Bar-Bistro 89-76 cu 346 m-am intalnit la Pl.Vest si cu 347 la intrare in Buc.Nord. Când vezi ce dube avem în Galați te ia plânsul, Malaxele sunt limuzină ) Nu se mai închid ușile, merg care cum vrea, când pleacă fac un nor de fum unele mai ceva ca VT-urile TFC, planetarele urlă în draci și stau să cedeze, căldura e cu porția (acum vreo 2 ani se făcuse polei într-o de-asta, erau cam -15 afară), unele sunt atât de ruginite că nici nu se mai chinuie să le pună autocolante să nu se vadă e mare minune să vezi dubă în Galați care să n-aibă măcar un martor aprins. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Sam 23 Ian 2016, 09:37 | |
| De pe site-ul oficial al Softrans: Pana la 31 Martie 2016 trenul Hyperion 2 va circula pe relatia Craiova-Bucuresti-Brasov doar in zilele de vineri-sambata-duminica-luni, in rest urmand a fi limitat la ruta Craiova-Bucuresti Nord. Cred ca e cea mai buna decizie, in cursul saptamanii nu e nevoie de doua rame pe Brasov, pe cand pe ruta Craiova-Bucuresti si mai ales retur e binevenita dublarea lui Hyperion 1. Oricum banuiesc ca decizia a fost luata pe baza situatiei pe zile a vanzarilor de bilete si mi se pare cea mai potrivita. Cel mai tarziu la 1 Mai Hyperion 2 ar trebui sa revina pe Constanta. |
| | | Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6125 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Lun 25 Ian 2016, 15:01 | |
| Uitandu-ma si eu pe noul mers mai atent pentru prima oara, vad ca timpul de parcurgere al trenuriilor a fost marit la cel vechi de acum 3 ani, cu intarzieriile incluse. O chestie interesanta e ca daca iei tren direct Bucuresti Oradea faci 12 ore 43 minute 649 km, daca iei trenul via Timisoara Nord cu schimbare in Arad is 711 km si faci 12 ore si 2 minute, iar timpul de asteptare in Arad e de 1 ora si 10 minute, pacat ca nu e tren direct pe ruta asta. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Lun 25 Ian 2016, 18:25 | |
| 11071/11072 ramane anulat pana pe 1 Februarie. |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Lun 25 Ian 2016, 22:53 | |
| - Shinkasen a scris:
- Uitandu-ma si eu pe noul mers mai atent pentru prima oara, vad ca timpul de parcurgere al trenuriilor a fost marit la cel vechi de acum 3 ani, cu intarzieriile incluse. O chestie interesanta e ca daca iei tren direct Bucuresti Oradea faci 12 ore 43 minute 649 km, daca iei trenul via Timisoara Nord cu schimbare in Arad is 711 km si faci 12 ore si 2 minute, iar timpul de asteptare in Arad e de 1 ora si 10 minute, pacat ca nu e tren direct pe ruta asta.
As face trenurile altfel fata de cum sunt acuma. 1822 la Oradea, 1742 Oradea-Constanta ca RE pana la Mangalia, iar de la Satu Mare sa apara doar 1642 ca nocturn pentru ca e distanta mai scurta, 1992 pana la Satu Mare cu grupa Resita, 1944 de la Baia Mare cu grupele de Sighet, Cluj si Targu Mures plus un tren sezonier nou pe relatia Deva-Mangalia via Sibiu. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 Lun 25 Ian 2016, 22:57 | |
| - Karpaty a scris:
- Au aparut modificarile de care am spus acum cateva zile:
IR 12541 Iasi (07:30) - Roman (09:02) - Bacau (09:36) - Adjud (10:29) - Comanesti (12:14) - Ghimes (12:55) - Siculeni (14:07) - Miercurea Ciuc (14:18) - Baile Tusnad Hm (14:50) - Sfintu Gheorghe (15:40) - Brasov (16:11)
Aceasta modificare dureaza doar cateva zile, 15-18.02.2016. Pacat, era mult mai bine sa fi ramas la 7:30 din Iasi, o ora mult mai buna fata de 5. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2015/2016 | |
| |
| | | | Mersul Trenurilor 2015/2016 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |