Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Poze cu trenulete, diorame, machete

In jos 
+37
mielutu zburator
DuDu_77
DUAL
Teodor
Kriszti219
trenulet
daniel_c
Gabry Gabriel
TVlad
AndiCFR
Alex Avram
cstefan
sorin_ncs
Andrey_tm
bostanescu gigel
Adrian78
Razvan
Nesebar
mi.tudor
Vitosa
adrian01
jorjel
Bogdan I
Amiralul
Scoop
Boracik
Zoly87
lokbob
knd
cortexedge
stakee
vrabieionut
COSTACHE MIHAIL
biokosmy
Hurricane
Horea
Ionutz
41 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeSam 30 Iun 2012, 22:00

Din cate vad, are o colectie impresionanta de machete feroviare bostanescu gigel!! Very Happy
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeSam 30 Iun 2012, 22:15

Are, poate sa se supere pe mine ca fac afirmatia asta in jur de 1000 euro a cotizat in timp pentru locom, vag, linii, pasionat adevarat dom'le plus 5 ani angajat la cfr in anii '90, dincolo de "rautatile" lui forumistice are un suflet mare, un baiat de mare caracter
Sus In jos
Gabry Gabriel
V.I.P Member
V.I.P Member
Gabry Gabriel

Numarul mesajelor : 491
Varsta : 46
Localizare : Peciu Nou.Jud Timis
Reputatie : 6228
Data de inscriere : 06/04/2009

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 00:32

Acum numa zic.In colectia lui Gigel locomotiva EA 540 este rosu cu alb.In realitate nu cred ca a avut culoarea aceea.
O poza cu ea recenta.
Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 40_0540_1_in_Teius

Oricum felicitari domnului Gigel pentru asa pasiune care e destul de costisitoare. Very Happy
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 00:59

Azi am vizitat pentru a doua oara aceasta minunatie .. Expozitia de trenulete din gara Sinaia.De data asta am facut si poze..

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03250

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03251

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03252

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03253

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03254

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03256

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03255

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03257

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03258

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03259

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03260

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03262

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03263

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03264

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03265

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03266

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03267

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03268

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03269

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03270

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03271

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03272

Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 DSC03273
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5461
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 08:08

Pt ca nu vreau sa mai ma bag in discutii contradictorii am zis sa ma fac pozar,dar nu stiu sa bag pozele si l-am rugat pe Marius 926 sa le posteze.Daca e vreo problema in acest sens va rog sa-mi comunicati.Am gresit la nr locomotivei (coca-cola) este 40-520 nu 40-540 cum bine a remarcat Gabry Mafia
Sus In jos
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5043
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 11:42

Citat :
Colectia lui Gigi Bostanescu la el acasa

Depoul lui Gigi Bostanescu de la stanga spre dreapta EA 773, 540, 105
Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Fotogr0045

toata stima pentru pasiunea ta, Gigi, cu toate ca nu am, am prins drag de miniaturi cu ani in urma, vazand proiectele absolventilor, machetele de vagoane, locomotive si subansamble din sala de instalatii locomotive/vagoane de la scoala, printre care era si un EC functional

referitor la poza de mai sus, de ce nu au locomotivele cupla? vad o cupla speciala care strica designul, dupa parerea mea de necunoscator

Marius 926 a scris:
plus 5 ani angajat la cfr in anii '90

daca ai lucrat la Depoul BC sau la reparatii locomotive/tractiune, daca nu cer prea mult si nu te incomodez, as vrea sa te intreb ceva

Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 11:58

Nu am lucrat la BC,am lucrat la Sudarec ca eletromecanic-locomotive,dar mai mult eram la manevra cu LDH prin curte.Acele cuple sunt pt tractarea vagoanelor,locomotiva nu este macheta,este functionala facuta la standart 1:87 si ecartament de 16mm adica H( in lumea modelistica sunt mai multe ecartamente).Pantografu este functional,adica se poate alimenta si prin el daca iti faci tu catenara sau o cumperi.Deci locomotivele nu sunt machete
Sus In jos
daniel_c

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 12:07

bostanescu gigel a scris:
Nu am lucrat la BC,am lucrat la Sudarec ca eletromecanic-locomotive,dar mai mult eram la manevra cu LDH prin curte.Acele cuple sunt pt tractarea vagoanelor,locomotiva nu este macheta,este functionala facuta la standart 1:87 si ecartament de 16mm adica H( in lumea modelistica sunt mai multe ecartamente).Pantografu este functional,adica se poate alimenta si prin el daca iti faci tu catenara sau o cumperi.Deci locomotivele nu sunt machete

am inteles, multumesc pentru clarificare

de ce nu au cuplele la fel ca modelul real? este dificil de reprodus la aceasta scara?
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 12:15

Daca s ar face exact ca originalul nu ai putea sa legi vagoanele,sunt distante foarte mici acolo.Pe plan international sunt 2 modele universale de cuple si toti constructorii de trenulete electrice le respecta.Locomotiva are setu de cupla originala dar nefunctionala (macheta) pt cei care doresc sa o tina doar in vitrina fara sa se joace cu ea.Ea se demonteaza si pui cupla care se vede in poza ca sa poti sa faci tren cu vagoane.E boala grea modelismu asta.....pe mine ma cam falimentat
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 12:18

https://www.youtube.com/watch?v=f4ZrslBRPsw&feature=related Acest Delfin are decodor de sunet....eu n am....inca Very Happy
Sus In jos
daniel_c

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 12:20

Daca s ar face exact ca originalul nu ai putea sa legi vagoanele,sunt distante foarte mici acolo.Pe plan international sunt 2 modele universale de cuple si toti constructorii de trenulete electrice le respecta.Locomotiva are setu de cupla originala dar nefunctionala (macheta) pt cei care doresc sa o tina doar in vitrina fara sa se joace cu ea.Ea se demonteaza si pui cupla care se vede in poza ca sa poti sa faci tren cu vagoane.E boala grea modelismu asta.....pe mine ma cam falimentat

acum am inteles

E boala grea modelismu asta.....pe mine ma cam falimentat

da, am vazut mai sus ca ai investit serios

iti doresc sanatate, inca sper ca ce-ai scris relativ la asta mai zilele trecute a fost doar o gluma

Acest Delfin are decodor de sunet....eu n am....inca Very Happy

frumos, de unde se cumpara si cat costa un exemplar ca asta?
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Iul 2012, 12:32

Sunt magazine virtuale pe net,nu vreau sa le fac reclama costa cam 700-800lei o locomotiva electrica romaneasca.Pt mine joaca cu aceste locomotive e medicament curat,imi ia stresu cu mana dupa o zi grea de munca.P.S- nu era o gluma in legatura cu problemele de sanatate.....din pacate
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeMar 14 Aug 2012, 13:31

Un filmulet..

Sus In jos
trenulet

Numarul mesajelor : 22
Reputatie : 4494
Data de inscriere : 29/08/2012

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 15:20

Am și eu câteva..
Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Picture012

Sus In jos
Kriszti219

Kriszti219

Numarul mesajelor : 386
Varsta : 28
Data de inscriere : 29/02/2012

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 19:48

Ce mi-ar plăcea să am și eu așa ceva Very Happy .Frumoase screen-urile.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete   Poze cu trenulete, diorame, machete - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Poze cu trenulete, diorame, machete
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Filmari cu trenulete
» Petitie machete feroviare
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Invitatie la Expozitia de trenulete din gara Sinaia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: FOTOGRAFII DIVERSE-
Mergi direct la: