|
| Poze cu trenulete, diorame, machete | |
|
+37mielutu zburator DuDu_77 DUAL Teodor Kriszti219 trenulet daniel_c Gabry Gabriel TVlad AndiCFR Alex Avram cstefan sorin_ncs Andrey_tm bostanescu gigel Adrian78 Razvan Nesebar mi.tudor Vitosa adrian01 jorjel Bogdan I Amiralul Scoop Boracik Zoly87 lokbob knd cortexedge stakee vrabieionut COSTACHE MIHAIL biokosmy Hurricane Horea Ionutz 41 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Sam 30 Iun 2012, 22:00 | |
| Din cate vad, are o colectie impresionanta de machete feroviare bostanescu gigel!! |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Sam 30 Iun 2012, 22:15 | |
| Are, poate sa se supere pe mine ca fac afirmatia asta in jur de 1000 euro a cotizat in timp pentru locom, vag, linii, pasionat adevarat dom'le plus 5 ani angajat la cfr in anii '90, dincolo de "rautatile" lui forumistice are un suflet mare, un baiat de mare caracter |
| | | Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 00:32 | |
| Acum numa zic.In colectia lui Gigel locomotiva EA 540 este rosu cu alb.In realitate nu cred ca a avut culoarea aceea. O poza cu ea recenta. Oricum felicitari domnului Gigel pentru asa pasiune care e destul de costisitoare. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 00:59 | |
| |
| | | bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5461 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 08:08 | |
| Pt ca nu vreau sa mai ma bag in discutii contradictorii am zis sa ma fac pozar,dar nu stiu sa bag pozele si l-am rugat pe Marius 926 sa le posteze.Daca e vreo problema in acest sens va rog sa-mi comunicati.Am gresit la nr locomotivei (coca-cola) este 40-520 nu 40-540 cum bine a remarcat Gabry Mafia |
| | | daniel_c
Numarul mesajelor : 475 Reputatie : 5043 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 11:42 | |
| - Citat :
- Colectia lui Gigi Bostanescu la el acasa
Depoul lui Gigi Bostanescu de la stanga spre dreapta EA 773, 540, 105
toata stima pentru pasiunea ta, Gigi, cu toate ca nu am, am prins drag de miniaturi cu ani in urma, vazand proiectele absolventilor, machetele de vagoane, locomotive si subansamble din sala de instalatii locomotive/vagoane de la scoala, printre care era si un EC functional referitor la poza de mai sus, de ce nu au locomotivele cupla? vad o cupla speciala care strica designul, dupa parerea mea de necunoscator - Marius 926 a scris:
- plus 5 ani angajat la cfr in anii '90
daca ai lucrat la Depoul BC sau la reparatii locomotive/tractiune, daca nu cer prea mult si nu te incomodez, as vrea sa te intreb ceva |
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5461 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 11:58 | |
| Nu am lucrat la BC,am lucrat la Sudarec ca eletromecanic-locomotive,dar mai mult eram la manevra cu LDH prin curte.Acele cuple sunt pt tractarea vagoanelor,locomotiva nu este macheta,este functionala facuta la standart 1:87 si ecartament de 16mm adica H( in lumea modelistica sunt mai multe ecartamente).Pantografu este functional,adica se poate alimenta si prin el daca iti faci tu catenara sau o cumperi.Deci locomotivele nu sunt machete |
| | | daniel_c
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 12:07 | |
| - bostanescu gigel a scris:
- Nu am lucrat la BC,am lucrat la Sudarec ca eletromecanic-locomotive,dar mai mult eram la manevra cu LDH prin curte.Acele cuple sunt pt tractarea vagoanelor,locomotiva nu este macheta,este functionala facuta la standart 1:87 si ecartament de 16mm adica H( in lumea modelistica sunt mai multe ecartamente).Pantografu este functional,adica se poate alimenta si prin el daca iti faci tu catenara sau o cumperi.Deci locomotivele nu sunt machete
am inteles, multumesc pentru clarificare de ce nu au cuplele la fel ca modelul real? este dificil de reprodus la aceasta scara? |
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 12:15 | |
| Daca s ar face exact ca originalul nu ai putea sa legi vagoanele,sunt distante foarte mici acolo.Pe plan international sunt 2 modele universale de cuple si toti constructorii de trenulete electrice le respecta.Locomotiva are setu de cupla originala dar nefunctionala (macheta) pt cei care doresc sa o tina doar in vitrina fara sa se joace cu ea.Ea se demonteaza si pui cupla care se vede in poza ca sa poti sa faci tren cu vagoane.E boala grea modelismu asta.....pe mine ma cam falimentat |
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 12:18 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=f4ZrslBRPsw&feature=related Acest Delfin are decodor de sunet....eu n am....inca |
| | | daniel_c
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 12:20 | |
| - bostanescu gigel a scris:
- Daca s ar face exact ca originalul nu ai putea sa legi vagoanele,sunt distante foarte mici acolo.Pe plan international sunt 2 modele universale de cuple si toti constructorii de trenulete electrice le respecta.Locomotiva are setu de cupla originala dar nefunctionala (macheta) pt cei care doresc sa o tina doar in vitrina fara sa se joace cu ea.Ea se demonteaza si pui cupla care se vede in poza ca sa poti sa faci tren cu vagoane.E boala grea modelismu asta.....pe mine ma cam falimentat
acum am inteles - bostanescu gigel a scris:
- E boala grea modelismu asta.....pe mine ma cam falimentat
da, am vazut mai sus ca ai investit serios iti doresc sanatate, inca sper ca ce-ai scris relativ la asta mai zilele trecute a fost doar o gluma - bostanescu gigel a scris:
- Acest Delfin are decodor de sunet....eu n am....inca
frumos, de unde se cumpara si cat costa un exemplar ca asta? |
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Dum 01 Iul 2012, 12:32 | |
| Sunt magazine virtuale pe net,nu vreau sa le fac reclama costa cam 700-800lei o locomotiva electrica romaneasca.Pt mine joaca cu aceste locomotive e medicament curat,imi ia stresu cu mana dupa o zi grea de munca.P.S- nu era o gluma in legatura cu problemele de sanatate.....din pacate |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Mar 14 Aug 2012, 13:31 | |
| |
| | | trenulet
Numarul mesajelor : 22 Reputatie : 4494 Data de inscriere : 29/08/2012
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Mier 29 Aug 2012, 15:20 | |
| Am și eu câteva.. |
| | | Kriszti219
Numarul mesajelor : 386 Varsta : 28 Reputatie : 5043 Data de inscriere : 29/02/2012
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete Mier 29 Aug 2012, 19:48 | |
| Ce mi-ar plăcea să am și eu așa ceva .Frumoase screen-urile. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poze cu trenulete, diorame, machete | |
| |
| | | | Poze cu trenulete, diorame, machete | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |