...eu unul nu am înţeles care mai este rostul opririi trenurilor pe acolo din moment ce populaţia este la oarece distanţă şi nici că am văzut picior de om în zonă!? ..Rămâne totuşi peisajul superb al zonei iar oprirea într-o astfel de haltă oferă un bun prilej şi timp în plus ptr. ...admiraţie şi ...poze!
cosmin br User Dezactivat
Numarul mesajelor : 113 Varsta : 26 Localizare : Constanta Reputatie : 4478 Data de inscriere : 26/12/2012
...eu unul nu am înţeles care mai este rostul opririi trenurilor pe acolo din moment ce populaţia este la oarece distanţă şi nici că am văzut picior de om în zonă!? ..Rămâne totuşi peisajul superb al zonei iar oprirea într-o astfel de haltă oferă un bun prilej şi timp în plus ptr. ...admiraţie şi ...poze!
probabil in scop turistic, din moment ce in zona se afla pestera bolii( de altfel numele statiei) si cetatea dacica Banita
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
Subiect: Re: Peştera Bolii (202) Mier 14 Oct 2015, 22:59
...o foto de epocă cu o explicaţie cel puţin interesantă!... (sursa: Goncz Jozsef şi Bognar Bela-,,Frumosul judeţ Hunedoara,,)