| Revista presei | |
|
+90TudorVD allred Luca tgv alinx3330 Bobby_TM Gabry Gabriel alliens IonutChircu NIKU24 tcm kristi kkk deconectat laur 133 Amiralul vatmanul sorinache96 Jhonyla didinul cardinal AeroX Dutzu Adisoft1991s Luna TVlad ldh.ro Mihay @ndrey yeu1 Costin.H c o r v i n alex.barac.5 Re6/6 stinky nenuandrei bubu AMX 97-0548-4 Costin.B Andrey_tm mureseanu_976 DPS alex.alexus.tm 19jimmy84 Katalyn baiazid user dezactivat... COSTACHE MIHAIL Teodor Jurnal Feroviar Dionis DAS 2011 AndiCFR lifetec alex1987 cstefan Nk11 Vitosa Razvan Tudor adytm cristy79 LanceR spiderpc Petre_IFTE IonutCFR2009 marius_catalin84 dan tm riciu florin.lifticariu alexpopa marius664 daniel_c cfr500 Florin C NicuS apmatei Norbi tzifrea Spartan1948 92Dragos cristi CFR razvan - trenuri Adrian78 lapsanszkitamas gabrielcr TonyCFR alexmorph3us Dr2005 mielutu zburator Adirmvl DUAL Nesebar 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 28 Sept 2015, 00:19 | |
| Depinde de călători. Chiar şi 20-68 alea pleacă curate din Revizia Iaşi. Ce se întâmplă cu ele pe drum... Dumnezeu cu mila.
Parcă v-am mai povestit cum am fost la Tulcea cu Desiro. La Medigidia deja nu mai era săpun şi hârtie în budă, deşi la Lehliu era şi erau vreo 15 călători în tot trenul. La Babadag s-a mai dus unul şi s-a c*cat pe colacul WC-ului, împuţind tot automotorul. Ce să le pui la ţăranii ăştia? _________________ :TTT:
|
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Revista presei Lun 28 Sept 2015, 00:21 | |
| Rils, și nici ăsta nu prea-l merită unii! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 28 Sept 2015, 00:31 | |
| Nu, Ks cu podea metalică, să nu poată să vandalizeze nimic. Sau Gags, că ăla are cutie metalică. _________________ :TTT:
|
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Lun 28 Sept 2015, 14:56 | |
| http://www.capital.ro/se-pregatesc-primii-pasi-pentru-reabilitarea-liniei-ferate-bucuresti-giurgiu.html |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 28 Sept 2015, 23:38 | |
| Mai bine mai tarziu decat niciodata : http://www.bzi.ro/o-noua-ruta-feroviara-internationala-inaugurata-la-iasi-519286 La cat mai multe trenuri intre cele doua tari surori. Nu mai spun dupa construirea liniei/liniilor de ecartament normal. Daca din nefericire la putere vor veni partidele pro Rusia acest tren se va anula mai mult ca sigur. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 00:59 | |
| Mai trebuie unul Chisinau - Basarabeasca - Cahul - Giurgiulesti - Galati Larga. Si eventual Suceava - Vadul Siretului legatura la treurile UZ Strojonet - Vadul Siretuli - Cernauti. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6525 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 08:25 | |
| http://resita.ro/index.php/actualitate/item/3905-trebuie-sa-trimiti-doar-o-poza-castiga-si-calatoresti-gratuit-timp-de-30-de-zile-in-toata-europa |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 09:21 | |
| Astia la minister stiu ca mai sint ceferisti care te gonesc cind te vad cu aparatul? sau care iti spun ca iti trebuie aprobari inclusiv de la minister?
doctore arata-le te rog paginile de postari cu problemele care le-au avut unii altii la pozat asa prin gara nu zic de aia care au intrat pe unde nu e voie.Eu singur pot expune citeva situatii. |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 10:27 | |
| mie nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu gonit de ceferisti si pot spune ca majoritatea mecanicilor ma saluta
in ceea ce priveste relatiile cu Moldova,eu sunt un om care participa la toate manifestarile pro-unioniste,moldovenii fiind ,istoric, fratii nostri |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 10:33 | |
| Gaura de Nord e supra-saturata de pasionati si alte categorii de oameni care pretind ca sunt pasionati, acolo poti sa faci si dragoste pe peron ca nimeni nu te va intreba de sanatate. Ia schimba locatia dl Lancer sa vezi cum e prin tara prin gari pe unde aparatul foto ajunge de 3 ori pe an si nu-s obisnuiti aia cu pozele pe acolo. In toata viata mea doar la Targoviste m-a legitimat un militian in rest m-am descurcat iar acum pot sa spun ca am nelimitat oriunde vreau nu la fel sta situatia si in cazul altora care vor fi luati la intrebari. |
|
| |
Jurnal Feroviar
Numarul mesajelor : 340 Reputatie : 3834 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 10:49 | |
| Si eu am fost in multe locuri si nu am avut probleme, cel mai misto a fost la Giurgiu Nord unde am stat la gramada cu IDM, TF si mecanicii din locomotivele pozate acolo. Am vazut si Brasovul si Constanta si Craiova si Zarnesti si Nehoiasu si multe altele dar nu a comentat nimeni la adresa mea. |
|
| |
Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 10:54 | |
| Faceţi, fraţilor, reclamaţii dacă se ia cineva de voi! Ca să se poată lua măsurile care se impun.
Sau, varianta 2, avizaţi poliţia TF din staţia respectivă. Eu am ajuns de 2 ori la poliţie... în ambele cazuri au stabilit ei că nu e nicio lege care să îmi interzică să fac poze. Şi chiar nu e. _________________ :TTT:
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 11:07 | |
| De ce sa ma complic cu reclamati cand pot rezolva usor la fata locului. Totul tine de cum te prezinti si sa sti sa dai din gura ca altfel de poate pacali si iei plasa, stiu destule cazuri care la "ordinul" unui sef de tren sau IDM au plecat pisoii de unde au venit ca ei nu stiau nimic de legislatie si de legi. Si pe mine au incercat uni sa ma pacaleasca dar nu le-au iesit, nu mai zic la Ploiesti Est ca sunt unii care se duc sa pozeze si daca pot face o poza ca sunt zgorniti imediat ori de paza gari ori de angajati CFR in schimb cand au fost cu mine alta era situatia. Dar cand ma gandesc ca toti psihopati, bolnavi si alte categori negative de oameni care pretind ca sunt pasionati de fiare vin la gara cu alte scopuri mai bine s-ar da o lege sa interzica pozatul, una doua la gara toata ziua, lasam munca, renuntam la scoala ca sa mergem sa pozam fiarele. Dar viata de om normal nu mai aveti decat toata ziua sa stati sa urmariti trenurile pe internet si sa iesiti la pont sa le pozati ? S-au plictisit si mecanici de la Brasov la Bucuresti a fost un tren de calatori care a fost pozat de 9 ori pe 166 km la primi le daduse mecanicul goarne si flashuri apoi s-a plictisit cand a vazut ce fel de ciudati erau pe margine cu aparatul in mana si faceau semne in disperare sa le dea mecanicul goarne, nici chiar asa. Daca ar fi dupa mine as interzice categoric pozatul peste tot vi cu buletinul la gara x faci o cerere si primesti verde sa pozezi unde vrei in gara cu vesta pe tine si dupa un instructaj de minim 15 minute nu sa se trezeasca aia ca a murit nush ce ratat curentat ca s-a urcat pe un vagon sa faca poza la incarcatura. Cred ca doar la noi in tara mai e atata prostie nu am vazut in alte tari sa se pozeze atat de mult ca la noi.
Cat timp am telefonul la mine eu rezolv la fata locului nu stau sa ma ia militia sa ma legitimeze. |
|
| |
19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8565 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 11:23 | |
| http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cfr-calatori-regiotrans-statii-trenuri-rute-552943.html |
|
| |
cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Sept 2015, 11:24 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Dar cand ma gandesc ca toti psihopati, bolnavi si alte categori negative de oameni care pretind ca sunt pasionati de fiare vin la gara cu alte scopuri mai bine s-ar da o lege sa interzica pozatul, una doua la gara toata ziua, lasam munca, renuntam la scoala ca sa mergem sa pozam fiarele. Dar viata de om normal nu mai aveti decat toata ziua sa stati sa urmariti trenurile pe internet si sa iesiti la pont sa le pozati ?
Eu m-as bucura sa fie atat de multi pasionati, "psihopati,bolnavi" cum le spui tu. Mai bine pasiunea pentru "fiare" decat sa spunem, manele |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|