|
| Trenuri Interregio | |
|
+86ciprian71 MariusM Tony-PH Sabik theblackstigx teoiasi cristi ar CristyanC ravers75 Andrei Andras ets2oltromânia Simo1971 Dionis CristianSM alex1987 Davee91 kristi kkk AeroX Lineus646 alliens COSTACHE MIHAIL get. TudorVD laur 133 Bobby_TM qew00 mariushal bubu mihaitzateo Andrey_tm AndreiStefan alex_trs cosmin br cristy79 riciu Rarau Jurnal Feroviar andreiavram bobi Vitosa mielutu zburator AndiCFR razvan - trenuri gabrielcr Norbi Razvan Tudor matei vulcan baiazid Semafor Mushu Katalyn Teodor TonyCFR Vale mariuscfrbucuresti IonutChircu mureseanu_976 Katalin4653 Feroviar_18 DB Robert allred decward 92Dragos cortexedge sovidiu TonyGFR ALEXCFR Mihai-Aurel cardinal Jhonyla DUAL dan tm Dr2005 florin29sv c o r v i n Adrian78 DPS Nesebar alex.alexus.tm florin.lifticariu calatorprinromania tcm Spartan1948 Adirmvl 19jimmy84 LanceR 90 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6603 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Mar 07 Iul 2015, 16:53 | |
| IR 1526 Brasov - Bucuresti Nord. |
| | | ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6759 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: TRENURI INTERREGIO Vin 10 Iul 2015, 23:38 | |
| IR 1692 cu EA1 564. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Sam 11 Iul 2015, 10:10 | |
| Am tot vazut in ultima vreme astfel de poze in care 75% se vede locomotiva si foarte putin restul trenului. Cred ca ar trebui o schimbare iar titlul corect ar fi EA 654 la trenul IR 1692. Pozele cu diferite ranguri de tren s-ar incadra mai bine la alte topice dar sa se vada 75% din tren ca sa vedem ce tipuri de vagoane are, cate vagoane si cat de lung e nu sa fie in prim plan locomotiva iar noi sa zicem trenul x desi nu vedem nici jumatate din tren. |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Sam 11 Iul 2015, 23:48 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Am tot vazut in ultima vreme astfel de poze in care 75% se vede locomotiva si foarte putin restul trenului. Cred ca ar trebui o schimbare iar titlul corect ar fi EA 654 la trenul IR 1692. Pozele cu diferite ranguri de tren s-ar incadra mai bine la alte topice dar sa se vada 75% din tren ca sa vedem ce tipuri de vagoane are, cate vagoane si cat de lung e nu sa fie in prim plan locomotiva iar noi sa zicem trenul x desi nu vedem nici jumatate din tren.
Eu zic ca-n poza de mai sus se vede bine mersi si compunerea si tot. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 00:03 | |
| Parerea ta. La o poza cu un IR de peste 6 vagoane dintr-o astfel de pozitie ca cea de sus clar nu se poate vedea toata compunerea, de aia multi si intreaba ce vagoane sunt dupa al 3-lea sau al 4-lea ca nu se mai vad in poza. Una e sa pui o poza cu un tren in camp deschis sa se vada cat de lung e trenul si toate vagoanele si tipurile si alta e sa pozezi o locomotiva sa-i pui titlul trenul IR cutare. Si pe facebook aceeasi treaba. In fine am dat o sugestie nu am dat cu parul si parerile sunt impartite.
Diferenta la poza lui allred fata de cea a lui AlexCFRCFm. |
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 00:36 | |
- Parerea ta. La o poza cu un IR de peste 6 vagoane dintr-o astfel de pozitie ca cea de sus clar nu se poate vedea toata compunerea, de aia multi si intreaba ce vagoane sunt dupa al 3-lea sau al 4-lea ca nu se mai vad in poza. Una e sa pui o poza cu un tren in camp deschis sa se vada cat de lung e trenul si toate vagoanele si tipurile si alta e sa pozezi o locomotiva sa-i pui titlul trenul IR cutare. Si pe facebook aceeasi treaba. In fine am dat o sugestie nu am dat cu parul si parerile sunt impartite.
Diferenta la poza lui allred fata de cea a lui AlexCFRCFm. Trenul lui Vali are 3 vagoane... Vezi vreo diferenta de lungime? Daca da, BINGO. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 00:37 | |
- La o poza cu un IR de peste 6 vagoane dintr-o astfel de pozitie ca cea de sus clar nu se poate vedea toata compunerea, de aia multi si intreaba ce vagoane sunt dupa al 3-lea sau al 4-lea ca nu se mai vad in poza. Una e sa pui o poza cu un tren in camp deschis sa se vada cat de lung e trenul si toate vagoanele si tipurile si alta e sa pozezi o locomotiva sa-i pui titlul trenul IR cutare. Si pe facebook aceeasi treaba. In fine am dat o sugestie nu am dat cu parul si parerile sunt impartite.
Într-o gară nu prea ai cum să faci poze prea din lateral. Iar dacă faci poza din lateral, nu se mai vede bine botul locomotivei, deci iar nu e bine. Eu nu am nimic împotriva pozei (chiar dacă e făcută cu o cameră foto mai slăbuţă, dar nu avem cu toţii DSLR). Nici în pozele tale nu se vede mereu toată compunerea trenului. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 02:31 | |
| 3-4 metri mai in spate si era o pzoa perfecta, permitea peronul. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 05:12 | |
| - Dr2005 a scris:
- kerpeten ali a scris:
- La o poza cu un IR de peste 6 vagoane dintr-o astfel de pozitie ca cea de sus clar nu se poate vedea toata compunerea, de aia multi si intreaba ce vagoane sunt dupa al 3-lea sau al 4-lea ca nu se mai vad in poza. Una e sa pui o poza cu un tren in camp deschis sa se vada cat de lung e trenul si toate vagoanele si tipurile si alta e sa pozezi o locomotiva sa-i pui titlul trenul IR cutare. Si pe facebook aceeasi treaba. In fine am dat o sugestie nu am dat cu parul si parerile sunt impartite.
Într-o gară nu prea ai cum să faci poze prea din lateral. Iar dacă faci poza din lateral, nu se mai vede bine botul locomotivei, deci iar nu e bine. Eu nu am nimic împotriva pozei (chiar dacă e făcută cu o cameră foto mai slăbuţă, dar nu avem cu toţii DSLR).
Nici în pozele tale nu se vede mereu toată compunerea trenului. Doctore, nu am zis sa nu se mai pozeze din acea pozitie, ci doar sa se puna titlul potrivit pozei. EA x la trenul y, nu trenul x cu locomotiva y. Daca nu am dreptate faceti comparatie, poza lui allred unde se vede tot trenul si poza lui AlexCFRCFM, unde se vede doar jumatate de tren, restul trebuie sa ghicesti ce tipuri de vagoane are, asta doar daca nu consulti topicul cu compunerea trenului, dar si acolo trebuie sa fie updatat la zi. @Dr_2005, nu mai fii gica-contra mereu ca stii ca am dreptate. |
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 12:15 | |
- Dr2005 a scris:
Într-o gară nu prea ai cum să faci poze prea din lateral. Iar dacă faci poza din lateral, nu se mai vede bine botul locomotivei, deci iar nu e bine. Eu nu am nimic împotriva pozei (chiar dacă e făcută cu o cameră foto mai slăbuţă, dar nu avem cu toţii DSLR).
Nici în pozele tale nu se vede mereu toată compunerea trenului. Doctore, nu am zis sa nu se mai pozeze din acea pozitie, ci doar sa se puna titlul potrivit pozei. EA x la trenul y, nu trenul x cu locomotiva y. Daca nu am dreptate faceti comparatie, poza lui allred unde se vede tot trenul si poza lui AlexCFRCFM, unde se vede doar jumatate de tren, restul trebuie sa ghicesti ce tipuri de vagoane are, asta doar daca nu consulti topicul cu compunerea trenului, dar si acolo trebuie sa fie updatat la zi.
@Dr_2005, nu mai fii gica-contra mereu ca stii ca am dreptate. Trenul din poza lui Vali are 3 vagoane mari si late. Ma scuzi, chiar daca stateam langa locomotiva prindeam tot trenul. Totusi 1692 e un tren cu un numar considerabil de vagoane, si, scuza-ma ca te dezamagesc, toate la fel. Deci eu zic s-o lasi asa, pentru ca se vede bine mersi trenul in poza si pentru ca asa cum zice si Doctoru' , nu in toate pozele tale se-ndeplineste conditia pe care ai pus-o tu. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 13:06 | |
| Nu are rost sa mai continui discutia cu decward, stiu foarte bine ce replici ar putea sa-mi dea, cat despre Doctoru, imi permit sa spun ca in viata reala si la turele cu bicicletele e om cu care poti discuta, chiar daca nu ajungi de prea multe ori la un numitor comun. In schimb, aici pe internet ( FB si forum ) e cu totul alt om. Nici daca ii aduc probe, dovezi si martori nu o sa fie de acord cu ce spun eu, nici daca il pui pe scaunul electric nu o sa zica niciodata ca mine. Incheiem discutia aici, a fost doar un sfat si nu am puterea sa ma lupt cu un fotograf in devenire si cu unul care niciodata nu va fi de acord cu ce voi spune eu. Cat despre pozele mele, ce pot sa zic ... eu nu-mi bat joc de membri si de acest forum cu pozele postate de mine, cat de cat au cam tot ce le trebuie cu tema informativa ,nu in bataie de joc pentru a creste numarul postarilor. Pentru mine nu conteaza daca la aprecieri ies pe minus sau daca 4-5 nu sunt de acord cu ce spun eu, din partea mea aveti liber la orice, eu nu traiesc intens viata virtuala. |
| | | DB Robert
Numarul mesajelor : 278 Varsta : 26 Localizare : Rîmnicu-Vâlcea Reputatie : 4220 Data de inscriere : 12/05/2014
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum 12 Iul 2015, 21:27 | |
| 91-53-0-477-773-2 + 4x 20-76 + 30-76 cu IR 1527 ( în Brașov, primele două vagoane au fost decuplate, restul formând RE 2111 împreună cu GM-ul 65-1219-8 ).
Ultima editare efectuata de catre Teodor in Lun 13 Iul 2015, 02:41, editata de 3 ori (Motiv : O mică problemă tehnică rezolvată.) |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 13 Iul 2015, 00:05 | |
| A facut fata ieri trenul IR 1662 la numarul crescut de pasageri ? Cu acest tren au sosit cele cateva sute de moldoveni ?
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Lun 13 Iul 2015, 01:32, editata de 1 ori |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 13 Iul 2015, 00:10 | |
| A fost suplimentat cu 2 20-49.2 și 2 26-16, venind din motive necunoscute mie cu dublă tracțiune la București Nord. Probabil că și ultimele 2 vagoane din garnitura normală ( care garnitură e mai goală de obicei ) au circulat cu susținători ai Unirii. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Trenuri Interregio Lun 13 Iul 2015, 00:14 | |
| A fost duminica si e vacanta, nu mai sunt studenti, asa ca s-a mers cu locurile ocupate, in picioare au stat doar cei care se uitau pe geam, sau care au vrut sa-si dezmorteasca oasele. Am vazut trenul la Pl.Est. In trecut, acest tren era mai aglomerat lunea cand veneau si ultimii rataciti, decat duminica. Ultimele 4 vagoane au fost pentru cei cu Unirea, 2 bucati 20-49.200 si 2 etajate.
@bogdan, IR 1662 zilnic vine cu DT de la Tecuci la Buc.Nord, asa e turnusul locomotivelor. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri Interregio | |
| |
| | | | Trenuri Interregio | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |