|
| Spuneți-vă nemulțumirea | |
|
+15sytrus Jhonyla membru dezactivat , cortexedge lapsanszkitamas Dr2005 Dutzu Kogayon Alex Avram Katalyn Adirmvl Spartan1948 LanceR c o r v i n Teodor 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8420 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 18:45 | |
| - glontz_21 a scris:
- Exact, cu foarte putin cap. Daca eu critic o poza inseamna ca stiu eu de ce, si atunci cand o poza e criticata sa stii ca-ti aduce un beneficiu, ca data viitoare sa corectezi acel minus al ei.
Da, si dutzu pentru ce a fost avertizat in prima pagina, pentru ironie? =))) O singura intrebare? Daca eu n-am idee cam cum ar trebui sa se poarte o discutie intr-o comunitate, tu cam cat la suta din "neideea" mea ai? Eu unul inca insist cu stergerea contului, nu voi mai contribui cu nicio informatie asa ca, as fi fericit nici sa nu mai am motiv sa intru pe forum. Totusi ar trebui un regulament, adica doua, unul in care sa se explice cum sa fie facut un regulament, si inca un regulament pentru cei care fac regulamente ). Ce bine era inainte cu 4 admini, 3-4 moderatori si vreo 7-8 VIP-uri cand chiar eram toti linistiti si fiecare contribuia cat putea mai mult...dar de cand cu toate culorile astea pe aici si cati mai multi cu aere ca ei au o culoare in plus fata de altii parca nu ii mai suporti. Dacă critici fă-o în aşa fel încât să fie una constructivă. Dacă nu, abţine-te. În cazul lui Dutzu, mai clar de atât nu cred că se putea, citeşte până înţelegi. Indiferent că aveam sau nu regulament tu tot nemulţumit erai, tot nu-ţi convenea, orice ar fi fost tu tot nemulţumit erai. Cât despre ştergerea contului, te mai las să te mai gândeşti, să nu regreţi după aceea. |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4951 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 18:59 | |
| Daca n-ai fi editat continutul mesajului poate ca as fi fost lamurit, asa nu vad de ce are avertisment. Si sa stii ca deja regret ca vreau sa mi se stearga contul, si totusi inca vreau asta ). Aaaa, si asa....se incing spiritele pe un topic, vine nenea cortexu si zice ca de amu cine mai continua ia pauza.....vin 2 care se stiu ei foarte bine, si cotcodacesc ei acolo in cate un mesaj, lasa mesajul cat il lasa, si apoi il sterg tam nesam, si ei nu primesc nimic....iote eu am vazut mesajele si ma asteptam sa se sanctioneze, daca eu am tacut si altii continua, de ce nu sunt sanctionati? Si acum vine "legiuitorul" si spune....noooo, ca au fost sterse mesajele....cum au fost sterse de useri? Aaaaa, ca-s ei pussy si nu-si asuma raspunderea? De aia nu-s sanctionati, ca ei cotcodacesc si apoi isi sterg mesajele ca poate nu le-o fi vazut nimeni? Hai fiti seriosi, pentru asta sa stau eu pe forum ), amu sincer, macar de-ar fi fost si ei niste pussy feminine, cum am vazut eu ca mai sunt > ( asta-i compliment va rog frumos ). |
| | | Teodor
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 19:32 | |
| Nu i-am editat absolut nimic din ceea ce a scris el. Cât despre editarea şi ştergerea mesajelor am spus foarte clar în regulament cum se va proceda de acum înainte. În ceea ce priveşte dorinţa ta, o vom concretiza. |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8352 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 19:45 | |
| Pentru cei care tot pomenesc numele meu pe tema ca am fost eu moderator:nu ma enervez nu injur etc ca sa nu imi iau sanctiune dar mai opriti-va fratilor...daca vreti pe ce tema am devenit eu moderator peste noapte intrebati-l pe DL COSTACHE MIHAIL!dupa ce m-a avansat mi-a dat mesaj privat ca m-a avansat! asa ca mai lasati-o moale cu faza asta:de ce am fost eu moderator?! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11171 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 19:58 | |
| @Alex_Avram : Eu m-am oprit insa Dr_2005 tot continua sa dezgroape morti.
@Teodor : daca tu crezi ca eu am ajuns sa fiu corectat de un pusti de 18 ani inseamna ca tu esti cineva iar eu am ajuns rau. Mi-e si rusine sa zic la alti de treaba asta ca ar rade toti de mine, mi-ar zice cat de prost sunt ca stau sa postez pe un forum de trenuri, cat de idiot sunt ca dau atentie la mesajele unor copii, cand in viata de zi cu zi eu nu am parte de scandaluri, iesiri la tabla, corectari si altele desi lucrez si comunic chiar si in cartier cu tot felul de oameni, ciudati si persoane mult mai importante decat se vad uni pe aici cu liceu, Bac si ceva studi superioare, bine in cazul tau cred ca esti cls 12-a. Rau am ajuns, bine ca aveti voi timp sa va uitati la postarile mele care "nu suna bine" dar in urma nu va mai uitati sa vedeti ca sunt in aceasi oala si cu alti cu functi mai importante.
Deci daca vrei sa intelegi bine daca nu iar bine, eu din momentul asta nu mai raspund la niciun mesaj la acest topic si nici la cel cu reclamati, idei si sugesti.
Daca vrei sa discutam te astept in privat eu nu am de gand sa-ti mai raspund la topicul asta de 2 bani.
Si nu mai face atat pe militanul ca mai sus de administrator n-ai sa ajungi, de fapt nu o sa castigi absolut nimic, doar iti pierzi timpul pretios ca bani sau altele nu vezi ba mai mult in ritmul asta vei ajunge sa-ti faci dusmani, pentru ce si pentru cine ? Pentru NIMIC !
P.S : Asta e un forum despre trenuri nu despre cum sa folosim si sa exprimam limba romana ca nu suntem la scoala, ati vazut cate scandaluri au iesit ca uni au scoala de fotografiere si alti nu, asta e forum de trenuri nu sa zica x ca poza cutare nu are lumina suficienta ca, ca e miscata, ca locomotiva e pe planul secund etc... asa si aici ce daca mai gresesc, sunt si alti care gresesc, asta este daca asa am fost invatat la scoala in I-IV, apoi V-VIII, 3 ani de profesionala si 4 de seral. Bine ca ati facut voi Liceul dupa clasa 8-a si sunteti profesori aici pe forumul scandalagiilor si al copiilor. |
| | | Teodor
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 20:20 | |
| Cu mentalitatea asta nu ajungem nicăieri, că vai, eu, să fiu eu corectat de cineva mult mai tânăr ca mine, nu se poate, poftim gândire. Realitatea din păcate ţine cu mine, iar aici nu ai cum să mă contrazici. |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6533 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 20:20 | |
| Am si eu o nemultumire Prea multa rautate Pacat de userii care sunt linistiti isi vad de treaba lor si din nefericire citesc rautatea altora ca sa nu zic altcumva Dar nu ma mai mira nimic. Asta e natia de roman. Cineva (nu dau nume) a spus ca scriu *rost*i aici. Nu a vrut sa imi zica ce anume. Sa fi fost atunci cand am intrebat de Alaska? Da as pleca tocmai din cauza ca sunt satul de atata ura si rautate... Nu mai spun nimic. Nu are rost. Multumesc. Va doresc numa bine si multa sanatate. Cu drag Ionut. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11171 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 20:23 | |
| Nu te contrazice nimeni asta este daca am facut scoala cu profesori betivi, cu..ari, profesoare care si-au ratat cariera de model si au venit sa ne invete la scoala. Uite ca o sa-mi fac timp sa postez la topicul dedicat cu amintiri din scoala sa vedeti realitatea cum se face scoala in tara asta. Ma bucur ca ai recunoscut si sti ca mai e si un portocaliu care gresete in exprimare diferenta dintre el si mine este ca eu sunt un nimic in schimb el e administrator Cum ai vrea sa te iau cand te-ai gasit tocmai tu sa faci ordine si disciplina cand sunt alti mai vechi ca tine si cu functi mai mari dar pe care i doare-n 14 de forumul asta pentru ei conteaza doar culoare si rangul. Si veniti cu scuze ca avem scoala sau servici nu putem sa stam non-stop pe forum. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9338 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:01 | |
| - Jhonyla a scris:
-
Prea multa rautate Pacat de userii care sunt linistiti isi vad de treaba lor si din nefericire citesc rautatea altora ca sa nu zic altcumva Dar nu ma mai mira nimic. Asta e natia de roman.
Ai perfecta dreptate, din scoala suntem programati sa ii uram pe restul, fiindca fix in scoala ti se da impresia ca esti destept, ca esti mai destept decat celalalt. Dar cine-i deschis la minte vede si cealalta jumatate a paharului. Katalyne, acum cateva zile te laudai ca nu iti mai irosesti timpul pe scandaluri. Accepta criticile de la oricine ar veni, fiindca are dreptate Teodor. Faptul ca-i cu 10 ani mai mic decat tine nu inseamna ca-i cu 10 ani mai prost. Nu suntem pe un forum de gramatica, nici nu am pretentia de la nimeni sa scrie corect, dar cand ti se spune ceva, respecta parerea respectiva, sau analizeaz-o inainte sa raspunzi agresiv. Hai sa adunam cate un gram de respect fata de ceilalti care intr-adevar se folosesc de forum in scopul in care a fost creat si sa terminam cu tampeniile astea. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Teodor
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:03 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Cum ai vrea sa te iau cand te-ai gasit tocmai tu sa faci ordine si disciplina cand sunt alti mai vechi ca tine si cu functi mai mari dar pe care i doare-n 14 de forumul asta pentru ei conteaza doar culoare si rangul. Si veniti cu scuze ca avem scoala sau servici nu putem sa stam non-stop pe forum.
Nu înţeleg felul în care abordezi tu situaţia, eu am încercat să fac ceva pentru acest Forum, iar acum primesc reporşuri că de ce fac eu aceste lucruri fiind mai tânăr ? Dar ce contează că sunt mai tânăr ? A fost greşit ceva din ce am enumerat mai sus ? Tu spui că Forumul acesta nu mai are viitor din cauză conducerii, dar când cineva din conducere încearcă să facă ceva este întâmpinat cu expresii de genul " cum să te iau în considerare ? eşti mai tânăr ca mine ", ce spui, nu se cam bat cap în cap spusele tale ? Oricum, sincer să fiu, nu văd altă modalitate decât să aplicăm regulamentul aşa cum este el. Primim reproşuri cum că am fi incompetenţi, dar dacă aplicăm regulamentul suntem comunişti sau mai ştiu eu ce, se face dictatură. Ţi se pare normal ? |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:18 | |
| N-ati primit reprosuri si reclamati doar de la mine. Lumea nu e proasta cum o considerati voi. In fine sa no mai lungim, eu unul nu mai postez un mesaj aici sau la Reclamati, Idei si Sugesti dar o sa fie destui care au un cuvant de spus, pe langa astia sunt si multi fricosi care nu vor sa intre in polemici, scandaluri ei fac ce stiu mai bine : au rarito cu forumul si nu din vina mea sau a lui x sau y ci din vina la mai multi, dar principali sunt conducatori acestui forum.
Gata deci asta a fost ultimul mesaj la topicul asta. |
| | | Teodor
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:27 | |
| Nu considerăm pe nimeni a fi prost, iar în cazul celor ce au un cuvânt de spus, pentru ei voi lăsa topicul în continuare deschis, vă aşteptăm opinia şi / sau nemulţumirea. |
| | | sytrus
Numarul mesajelor : 124 Reputatie : 4551 Data de inscriere : 22/09/2012
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:36 | |
| De ce nu se face ca pe Railnet o sectiune fara reguli, unde se poate injura si ataca in voie? |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9338 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:45 | |
| Pentru ca nu isi are rostul. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | sytrus
Numarul mesajelor : 124 Reputatie : 4551 Data de inscriere : 22/09/2012
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea Mier 22 Oct 2014, 21:53 | |
| Astea 2 is nemultumirile mele:
1. Infiintati o rubrica fara reguli, in care se poate injura si ataca verbal in voie. <-- idee buna
2. Infiintati o rubrica in care sa putem denigra si jigni userii banati (ca oricum nu mai vad, tot una e.) <---- e foarte util si democratic. Serios.
3. Infiintati un "Consiliu suprem al Moderatorilor" (fara useri VIP), in care sa se poata lua decizii fara a tine cont de parerea altora <---- absolut necesar
Si nu in ultimul rand:
IMPUNETI TAXA LUNARA PT A UTILIZA FORUMUL |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spuneți-vă nemulțumirea | |
| |
| | | | Spuneți-vă nemulțumirea | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |