|
| POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI | |
|
+27AndiCFR 060-EA078 didinul Vitosa jimmy Marius Vlad bogdan srl Cobra TVlad George decward raoul 19jimmy84 bluesky89 cont inactiv Amiralul wheelsofsteel vrabieionut husdelaapus cortexedge Caravelle_Zg Ionutz membru inactiv didi discoid21 COSTACHE MIHAIL 31 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6568 Data de inscriere : 28/09/2009
| | | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Lun Feb 15, 2010 12:29 pm | |
| Iti multumesc pentru raspuns. Si pe mine ma intereseaza acea zona. Am sa fac si eu o vizita cat de curand. Caravelle,daca ai poze mai multe cu orasul Lupeni si doresti sa ni le arati si noua, le poti posta aici, http://calatorii.myfreeforum.ro/orase-f5/ , facand un topic nou cu orasul Lupeni. Toate cele bune! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Lun Feb 22, 2010 12:51 am | |
| In acest mesaj doresc sa va fac cunoscut faptul ca a aparut bancnota cu cea mai mare valoare din Romania. Nu ma refer la valoarea ei, ci la faptul ca pe ea se gaseste chipul Presedintelui Romaniei! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mier Feb 24, 2010 11:25 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mier Feb 24, 2010 11:33 am, editata de 1 ori |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mier Feb 24, 2010 11:29 am | |
| |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6568 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mier Feb 24, 2010 3:51 pm | |
| Seamana cu pisica mea trouble.Exact asa doarme si ea.O sa pun niste poze la galeria foto personala cu ea |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mar Mar 09, 2010 7:48 pm | |
| Dragi membri, se mai intampla uneori sa rasfoim o carte sau sa citim un ziar, si sa observam un cuvant cu o litera lipsa sau cu unele litere amestecate. Insa este vorba de sute de fraze si propozitii scrise marunt, si e ceva firesc. Si noi uneori cand scriem ceva cu pixul, sau cand tastam propozitii intregi la calculator, mai omitem o litera sau schimbam literele intre ele , si asta pentru ca scriem foarte multe fraze si propozitii. Dar sa scrii o singura expresie, formata doar din patru cuvinte, si acelea scurte pe o placuta a unei statii de tramvai,cu litere de-o schioapa, si sa gresesti un cuvant, mi se pare o faza demna de tot rasul. Prin cate maini a trecut acea placuta, mai intai fiind scrisa, apoi transportata iar apoi montata, si nimeni nu a observat!!! Dar lasa ca am observat eu, si in felul acesta am mai gasit un prilej de a ne amuza. Totusi, cata nepasare si indiferenta din partea lucratorilor Regiei Autonome de Transport Bucuresti!!!! Tablita se gaseste in statia de tramvai a liniei 16 , sensul spre Sf. Gheorghe la intersectia Sos. Stefan cel Mare cu Str. Viitorului!
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Dum Aug 29, 2010 10:03 pm, editata de 3 ori |
| | | didi
| | | | didi
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mier Mar 10, 2010 12:00 am | |
| Daca tot suntem la capitolu incurcat de litere uite incurcatura de cuvinte pe o punga de faina ,celebra, care cred ca multa lume a vazut-o de la departare Faina de Grau alba |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mier Mar 10, 2010 8:45 pm | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Dragi membri, se mai intampla uneori sa rasfoim o carte sau sa citim un ziar, si sa observam un cuvant cu o litera lipsa sau cu unele litere amestecate. Insa este vorba de sute de fraze si propozitii scrise marunt, si e ceva firesc. Si noi uneori cand scriem ceva cu pixul, sau cand tastam propozitii intregi la calculator, mai omitem o litera sau schimbam literele intre ele , si asta pentru ca scriem foarte multe fraze si propozitii. Dar sa scrii o singura expresie, formata doar din patru cuvinte, si acelea scurte pe o placuta a unei statii de tramvai,cu litere de-o schioapa, si sa gresesti un cuvant, mi se pare o faza demna de tot rasul. Prin cate maini a trecut acea placuta, mai intai fiind scrisa, apoi transportata iar apoi montata, si nimeni nu a observat!!! Dar lasa ca am observat eu, si in felul acesta am mai gasit un prilej de a ne amuza Totusi, cata nepasare si indiferenta din partea lucratorilor Regiei Autonome de Transport Bucuresti!!!! Tablita se gaseste in statia de tramvai a liniei 16 , sensul spre Sf. Gheorghe la intersectia Sos. Stefan cel Mare cu Str. Viitorului!
Si asta nu e tot!!! Se pare ca Marele nostru voievod, care a fost si canonizat de Patriarhia Romana devenind sfant, nu prea are norocul sa isi vada numele scris corect pe tablitele statiilor de tramvai din Bucuresti.Intr-o alta statie de tramvai , de data aceasta a liniei 5 de tramvai, numele Domnitorului apare scris din nou... gresit! Poza apartine membrului Dr 2005 care mi-a dat acordul sa o postez.
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Dum Aug 29, 2010 10:06 pm, editata de 1 ori |
| | | Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6565 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mar Mar 16, 2010 9:13 pm | |
| Undeva în Timişoara, în zona Canalului Bega (16 martie 2010) |
| | | COSTACHE MIHAIL
| | | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Dum Apr 25, 2010 12:39 am | |
| Domnule Mihail Costache,...de ce oare imaginea cu rata si boboceii de mai sus,...ma duce cu gandul la basescu si guvernul actual????? ) Pe bune,...i-a uitati-va dragi prieteni.O rata calca pe gat-la propriu- un bobocel care este unul din boboceii pe care ea i-a...ouat si clocit. Cine este rata( sau ratoiul...)???Base! Cine sunt boboceii din preajma ei???Ministrii guvernului boc!Cine e bobocelul calcat pe gat de catre base???? Boc! Mai ce imagine...!Si scena nu este adevarata si-n realitate???Cine conduce Guvernul actual???Boc???Aiuuureaaa! Baseee frateee!Cum face boc o ,,goanga" sau ,,o boroboata" gata nea base, il calca pe cap....sa se invete minte! ) |
| | | didi
| | | | didi
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI Mar Mai 25, 2010 12:01 pm | |
| Cel mai sigur vanzator de bijuterii , amantul ( bucuresti , strada 11 iunie) Geam de ultima moda la masina :bball: |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI | |
| |
| | | | POZE HAIOASE SI COMICE FARA TRENURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |