Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la Softrans

In jos 
+17
AeroX
marius664
AndiCFR
alex1987
Katalyn
Adisoft1991s
alliens
mihaitzateo
LanceR
Adirmvl
Adrian78
vatmanul
razvan - trenuri
Dr2005
cristy79
Nesebar
Andrey_tm
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 17 Sept 2014, 05:58

Sambata IR 1636 a avut 6 vagoane la Predeal gradul de ocupare era pe la 75-80%. R 14030 lafel, biciclete prezente in aproape toate trenurile.

Am vazut cum arata trenul SF pe tabela din Busteni, e trecut numarul dar fara rang si fara reclama sa stie romanul ca e TGV-ul oltenesc. In schimb la PL.Vest nu e trecut pe tabela dar exista reclama in care apar orele din Buc si Brasov, ploiesteanul trebuie sa calculeze la cat trece prin PL.Vest.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 17 Sept 2014, 07:16

Probabil ca va trece o luna pana sa fie afisat peste tot trenul celor de la Softrans...

Imi amintesc ca aceeasi situatie a fost la inceput cu R 11032 al CFR - nu era afisat peste tot nici la o luna dupa introducere, lumea nu stia de el, era un tren fantoma cu 3 vagoane si 10 calatori.

Am vorbit personal in gara Sinaia sa fie afisat sa stie lumea de el si in sfarsit l-au pus...ei se faceau ca nu stiau (!!!) ca nu era afisat, iar acum duminica este omor pe el Very Happy

Asa ca daca nici trenurile CFR nu sunt afisate ce sa mai vorbim de ale privatilor... Twisted Evil
Sus In jos
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5993
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 22 Sept 2014, 16:01

Deja romanii nostri au resusit sa defecteze o toaleta la Hyperion, astazi era un afis pe usa,,Defect''. Mad
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeDum 03 Ian 2016, 21:46

dupa prima calatorie cu Hyperion, pe langa impresii pozitive, exista si unele negative:
- referitor la materialul rulant, am constatat ca la trecerea peste macaze exista o senzatie de disconfort, ca si cum ar "da intr-o groapa", si asta cu regularitate, indiferent de viteza de circulatie, impresie pe care nu am intalnit-o la vagoanele CFR Calatori
- referitor al conditiile de calatorie, Softrans cred ca risca sa devina victima propriului succes, trenul avand calatori in picioare atat pe sensul spre Brasov cat si spre Bucuresti, astfel ca fara rezervare anticipata, aveai sanse mari sa stai in picioare
- referitor la as[ectul comercial, am intalnit aceleasi "rateuri" ca si la CFR calatori: disponibilitatea la rezervare a unui loc inexistent fizic in tren (in cazul de fata e vorba de locul 105), lucru care creeaza o impresie foarte proasta calatorului, impresie accentuata de comportamentul neprofesionist al personalului din tren, comportament ce aduce aminte de apucaturile celor de la CFR Calatori (inevitabil etalon de comparatie); concret, dupa ce persoana care facuse rezervarea pe internet a constatat ca locul nu exista fizic in tren, angajatii Softrans s-au limitat doar la a-i furniza o explicatie (poate plauzibila) pentru aceasta situatie (vorbeau de o schimbare intre ele a celor 2 rame care vin impreuna d ela Craiova si se despart la Bucuresti), fara a -i oferi nici o solutie calatorului, in conditiile incare trenul era supraaglomerat, cu destui calatori in picioare....degeaba angajatii Softrans sunt imbracati frumos, vorbesc frumos dar te lasa balta sub pretextul ca ei nu au nici o legatura cu cei de la sistemul derezrvari, de parca ar fi o alta firma...comportamentul aduce izbitor cu cel des intalnit la CFR calatori....m-as fi asteptat sa isi asume greseala si sa ofere o compensatie calatorului pacalit, o reducere sau gratuitate la calatorie avand in vedere aglomeratia din tren....dar probabil ca si la Softrans e aceeasi rigiditate ca al CFR Calatori , angajatii nefiind intrusiti pentru astfel de situatii si nestiind cum sa procedeze sa impace interesele firmei cu cele ala calatorilor
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeDum 03 Ian 2016, 22:15

alliens a scris:
dupa prima calatorie cu Hyperion, pe langa impresii pozitive, exista si unele negative:
- referitor la materialul rulant, am constatat ca la trecerea peste macaze exista o senzatie de disconfort, ca si cum ar "da intr-o groapa", si asta cu regularitate, indiferent de viteza de circulatie, impresie pe care nu am intalnit-o la vagoanele CFR Calatori
Vei întâlni şi la Desiro problema asta, pentru că ambele au podeaua joasă şi centrul de greutate mai jos. Pe când la vagoane e altă situaţie.

alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeDum 03 Ian 2016, 23:01

Dr2005 a scris:
alliens a scris:
Vei întâlni şi la Desiro problema asta, pentru că ambele au podeaua joasă şi centrul de greutate mai jos. Pe când la vagoane e altă situaţie.

Da, am vazut si pe Desiro, dar cu Desiro nu am mers pe linii reabilitate si ma gandeam ca e din cauza liniei
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 11 Aug 2016, 11:59

Pentru fanii Softronic/Softrans/Hyperion in data de 5 august la orele 12:37 au anuntat pe site si pagina de Facebook ca pe data de 10 august tramvaiul de pe ruta Craiova - Buc.Nord - Brasov va circula doar pe ruta Buc.Nord - Brasov dar culmea nu a circulat la randul lui fiind afectata si anulata si cursa de intoarcere Brasov - Buc.Nord - Craiova.

Iata postarea lor :

În data de 9 august 2016, trenul Hyperion de pe ruta Brașov – Craiova circulă doar până la București Nord (este anulat pe distanța București Nord – Craiova).
În data de 10 august, trenul Hyperion de pe ruta Craiova – Brașov circulă doar între București Nord și Brașov (este anulat pe distanța Craiova – București Nord).
Ne cerem scuze călătorilor afectați de aceste modificări.

Ce s-a intamplat de fapt poate ne lamureste cineva cert este ca pe pagina lor au curs cateva reclamati si nemultumiri si trag un semnal de alarma ca nu e prima data cand informeaza prost calatorii, e a 3-a sau a 4-a oara cand se intampla asta.

Nu vreau autorizatie cum au primit cativa pustii care fac reclama pozitiva companiei statului pe Facebook si cateva poze pe ici pe colo, nici macar un bilet pana la Brasov si inapoi la Softrans dar pe viitor o sa le propun sa colaboram caci ieri puteam sa ma duc la mine in gara la Ploiesti Vest sa anunt calatori care asteptau tramvaiul spre Brasov respectiv tramvaiul spre Buc.Nord de la 09:30 la 10:10 si de la 16:00 la 16:30 asa au fost lasati cu ochii in soare marele TGV oltenesc le-a dat tzeapa vieti lor asteptand ca prostii.

La Ploiesti Vest nu exista casa de bilete, nu au niciun reprezentat acolo iar la statie se anunta doar cand vine trenul nu si cata intarziere are sau daca e anulat iar la casele de bilete CFR ti se raspunde franc : "Nu dam informatii despre trenurile private" de parca calatorul are vreo vina...
Sus In jos
alex1987

Numarul mesajelor : 283
Reputatie : 4851
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 16 Ian 2017, 19:21

Oltenilor le pace spaguta si la privat, de-aia mai fina, cu bilet pe zona minima de km si mers pana la capat.Uite asa o sa ne minunam cum altii pot si noi nu putem..Sad
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8757
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2017, 11:53

Slaba comunicarea pe retelele de socializare, au anuntat ca pe 17 februarie IR 15934 e anulat pe Brasov-Bucuresti si circula normal de la Bucuresti la Craiova. In loc de 18 au plecat pe la 1 noaptea si bineinteles ca nu s-a anuntat nimic..
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeSam 18 Feb 2017, 12:04

E a nu știu câta oară când anunță prost sau cu întârziere, în ianuarie când a fost perioada aia cu zăpada și cu gerul anunțau la ora 12 la ei pe pagina că trenul de 10:30 e anulat.

Cea mai slabă comunicare o ai cei de la Softrans iar cei mai buni au fost și probabil că sunt brașoveni de la Regiotrans.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeSam 01 Apr 2017, 12:39

Din nou istoria se repeta și nu anunță nicăieri că Softrans de azi a revenit pe Buc-CTA. Pe gluma de site nimic iar pe pagina de Facebook oficială dar și celelalte deținute de cei mai infocati fani nu apreciază nici acolo nimic.

Pai cum sa vrei sa mergi cu ei la Constanța dacă nimeni nu știe ca ei circula de azi și acolo ?

Spui Softrans și tragi apa...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeSam 01 Apr 2017, 12:58

Dar nu inteleg ce tot iei tu foc aiurea, ce te tot intereseaza pe tine ce fac altii, e firma lor, fac ce vor in plus tu nu mai stai in tara asta deci ura si la gara.

In fond nu e nimic nou, scrie clar in mersul trenurilor ca circula din 1.04.2017 la Constanta.

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeSam 01 Apr 2017, 13:34

Tehnologia nu a avansat doar pentru a sta toată ziua onnline pe rețelele de socializare ci și pentru comunicare. În ziua de azi mersul trenurilor mâine cumpărat doar de pasionați, pensionari care au prins vremurile bune și nostalgici.

Ce treaba are domiciliul meu cu ce se întâmplă la Softrans ? Nimeni nu pleacă dîn tara de bine ce e. Am un fost coleg de clasa a plecat cu logodnica doar ptr 2 ani au strâns bani de casa, au mașină nouă în țară iar la vară vin sa facă nunta și sa rămână acasă de unde vor începe sa muncească din nou pe 1.500-1.800 lei bani care în UK îi câștiga în 3-4 zile de muncă.

Revenind la Softrans asa au făcut de fiecare dată iar cel mai negativ exemplu a fost chiar în iarna asta când au anunțat la ora 12 ca trenul de ore 10 e anulat.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 03 Apr 2017, 13:24

Nici eu n-am vazut la ei pe site ca circula din nou spre Constanta, in schimb figureaza doua rute spre Brasov.
Iar ca un lucru pozitiv trenul lor a facut ieri 2:10 cu 4 opriri...asta ca sa vedem ca si pe "magistrala noastra de viteza" sunt timpi umflati...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 03 Apr 2017, 13:30

marius664 a scris:
Nici eu n-am vazut la ei pe site ca circula din nou spre Constanta, in schimb figureaza doua rute spre Brasov.
Iar ca un lucru pozitiv trenul lor a facut ieri  2:10 cu  4 opriri...asta ca sa vedem ca si pe "magistrala noastra de viteza" sunt timpi umflati...

Totusi rama lor e scurta cat ar fi un tren normal cu 2 vagoane e normal sa accelereze mai repede si sa tina timpii de mers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la Softrans   Lucruri negative (-) la Softrans - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la Softrans
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la Softrans
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: SOFTRANS-
Mergi direct la: