|
| Lucruri pozitive (+) la Softrans | |
|
+22marius664 mielutu zburator Nk11 gabrielcr M.I.C.I. COSTACHE MIHAIL didinul Adrian78 dan tm vatmanul Adirmvl Dr2005 Razvan Tudor Nesebar LanceR alex.alexus.tm cristy79 Norbi AndiCFR razvan - trenuri Adisoft1991s Andrey_tm 26 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 20:40 | |
| Probele, cu telefonul mobil. host image image hosting adult upload a gif free photo hosting |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 20:52 | |
| Care e treaba cu aparatele de cafea plateste firma chirie catre Softrans sau sunt ale Softransului? Auzisem de niste aparate puse in niste institutii ajunge si la 200 de lei incasari pe zi |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 21:12 | |
| Nu stiu care este treaba cu ele ce pot sa-ti spun ca un ceai/cafea etc costa 1 leu sau 1,5 lei nu am fost atent iar o doza de suc la tonomatul celalalt cu dalea de rontait e fix 2,50 lei exact ca la magazine. image sharing |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 21:21 | |
| - kerpeten ali a scris:
Stiu ca s-a mai discutat dar mai itreb odata ce viteza are Hyperion in livret pe Bucuresti-Ploiesti mi s-a parut ca am mers cu mai mult de 120 km/h iar timpul de 36 minute cu 3 restricti e destul de bun. Vmax=140 km/h, Procent de franare: 126 |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 21:30 | |
| Am mers cu IR cu 120 de n ori dar azi am vazut ca treceau stalpii prea repede, banuiam eu ca merge cu 140. E forta, daca cumpara si CFR rame electrice deja o sa fie bine pentru toata lumea. Problema la acest RES 002 sunt spatile de biciclete, desi se spune pe site ca poti urca cu 4 biciclete la vagonul 3, nu am gasit rasteluri si nici spatiu unde poti sa pui 4 biciclete, la PL.Vest chiar au coborat 2 biciclisti unul cu o bicicleta luata din Auchan si celalalt una mai scumpa. De ce zic Auchan ca era o bicicleta MTB simpla fara nimic pe ea in 6 luni de zile cred ca i-au schimbat tariful de vreo 10 ori cel mai mic a fost 400 lei si cel mai mare in varful sezonului 850 sau 900 nu mai tin minte exact. Asta e bicicleta de care vorbesc. free image uploading |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 21:59 | |
| - dan tm a scris:
- Daca mergeai la urma nu se vedea viteza ca la Desiro?
Cu Desiro nu am mai fost de cand circula R 910X Pietrosita-Bucuresti, dar la malaxa 77 am fost si nu a depasit 69 km/h intre PL.Sud si Dambu. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 22:50 | |
| - Adrian78 a scris:
- Care e treaba cu aparatele de cafea plateste firma chirie catre Softrans sau sunt ale Softransului?
Auzisem de niste aparate puse in niste institutii ajunge si la 200 de lei incasari pe zi Daca aparatele sint puse in institutii unde sint deosebit de multe persosane intr-o zi se poate, dar si in fabrici. La noi in zona la o fabrica e 80 de bani o cafea la ce rulaj au, mai ales ca acuma fabricile sint departe de magazine si chioscuri fiind in afara localitatilor. Aparatele se pot da si in comodat, adica gratis dar ai grija de el si platesti curentul, de fapt curentul la total consum/unitate. Aparatul asta din Hyperion e ca alea care sint cu duiumul pe strazi in Timisoara, este posibiul ca aparatul sa fie in comodat la Softrans, practic au ambele firme de cistigat, firma cu aparatul are vinzare si se ingrijeste de ce are nevoie(curatat, completat cu apa, cafea, pahare etc) iar Softrans cistiga la imagine , rama avind in dotare aparat de cafea la un pret acceptabil nu pisvaser ca in vagoanele CFR dar la pret de cocaina. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 23:22 | |
| Aparatele astea de cafea sunt ca TEC-urile din primii ani de tranzitie, au prins la romani mai ceva ca jocul la Caritas, o afacere cu anumite riscuri pentru consumatori dar ce mai conteaza daca cineva castiga bani multi din asta. Ma mir ca nu s-a inventat si un tonomat de bauturi spirtoase ca falimentau toate barurile. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Sam 31 Oct 2015, 23:33 | |
| Cand ai stationari de 1-2 minute pe traseu cu exceptia Buc.Nord iar in gari nu ai magazine la peron cum erau la Pl.Sud, Focsani ( bine ca mai exista la Brasov ) si ai tarife exact ca la magazine fara niciun adaos de ce ne mai doare pe noi de alti ?
@Ionut exagerezi cu spirtoasele, nici bere nu ai voie sa consumi ca se inchide ochi e pentru ca nu poti sa te imbeti nici daca consumi 2 beri dar cu spirtoasele deja e prea mult, asta nu e tren de navetisti sa faca cheta lumea sa cumpere Unirea sau altele.
La 2 lei cornul, 2,5 lei doza de suc si 1-1,5 lei cafeaua/ceai deja e absurd sa vorbim de ce au pus aceste tonamate si cine are sau nu are de castigat de pe urma lor. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Dum 01 Noi 2015, 09:02 | |
| E 1 leu cafea da eu incerc sa ma feresc de ele Totusi cafeaua de la bar-Bistro de pe Ister mi-a placut |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Dum 01 Noi 2015, 09:52 | |
| 1 leu dai 1 leu face, cafeaua buna e de la 2 lei in sus la pahar putin mai mare decat astea de la Nescafe care le gasiti in multe gari atat la 1 leu, 1,5 lei cat si 2 lei. Ca fapt divers eu de la tonomatele astea iau foarte rar 3in1 in rest cafea lunga iar acum ca vine sezonul rece ma mut pe ceai. La munca astea de 1 leu nu au nicio putere ma ia somnul imediat de aia nici nu mai dau bani degeaba pe ele, o cafea lunga mai merge din cand in cand cel putin 1 ora are efect apoi pa puiu.
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Dum 01 Noi 2015, 12:32 | |
| Astea la pahar sint mizerii. Cand am mers Cluj - Oradea - Satu Mare - Baia Mare - Cluj am plecat cu TFC-u de 3 si dimineata. Am bagat in mine vreo 8 sau 9 cafele in ziua aia, cele mai multe prostii de la automate. La 9 seara eram inapoi in Cluj, in bar. Aproape imi cadea capul pe masa. Mi-am luat o cafea si am stat treaz pana la 6 dimineata. Cam asa e cu cafelele astea.
Totusi, baietii s-au invartit bine cu automatele astea. Ar putea si CFR-ul sa bage. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Dum 01 Noi 2015, 14:26 | |
| Va spun din experienta ca primul luat cu asalt e automatul, inca de la inceput a starnit curiozitatea calatorilor iar acum e coada la el. Totusi interesanta intrebarea: sunt ale lor, incasarile acestora raman tot la ei sau ce regim au aceste automate |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Dum 01 Noi 2015, 16:11 | |
| Nu au cum să fie ale lor, automatele sunt ale unor firme care au acest obiect de activitate. Se face un contract de comodat, Softransul pune automatul în tren şi îi asigură alimentarea electrică (probabil şi un UPS, ca să nu se oprească la zonele neutre), firma furnizoare vine şi alimentează aparatul şi, la sfârşit, Softransul primeşte o parte din încasări. La 1 leu nu iese un profit mai mare (ştiam pe cineva cu un salon de cosmetică unde era un astfel de automat, cred că îi rămâneau vreo 10 bani la o cafea), la 1,5 - 2 lei iese ceva, iar la 7 - 8 lei cât e pe aeroport clar te faci om. _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans Dum 01 Noi 2015, 16:33 | |
| In gari e calr ca la 2 leu nu poate fi nu stiu ce cafea, dar la institutii e destul de ok ca altfel nu mai ia lumea si ei de rulaj au nevoie.
Cum am scris deja mai mult ca sigur ca automatul este al unei firme si e in comodat, in tren, nici nu trebuie sa aiba si Softrans cota din incasari, insasi prezenta lui acolo inseaman un plus fata de alte trenuri.
Este o cafenea in zona CBC si ANAF in Timisoara unde sint citeva carti pe pult, iti iei citesti, bei cafeaua , astepti pe cineva sau iti trece vremea pina iti vine rindul la finante, asa si aici, ce iti trebuie mai mult decit sa auzi ca ai automat de cafea, carti de la biblioteca, etc in tren? aduce un plus de imagine. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la Softrans | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la Softrans | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |